Oh! Media 21.06.2018 02:15

Makin lama makin menjadi-jadi pulak perangai Tv3 ni. 😆

Показать целиком
Лайки: 11 624
Комментарии: 1 491
Репосты: 7 845
Всего реакций: 20 960
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 18.06.2018 05:15

Betul ke macam ni korang? 😆

Показать целиком
Лайки: 13 132
Комментарии: 1 893
Репосты: 2 990
Всего реакций: 18 015
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 17.06.2018 01:00

Kurang ajar punya manusia. Mohon Kerajaan hari ini pupuskan orang macam ni sebelum membiak dan menjadi virus dalam Malaysia baharu.

Показать целиком
Лайки: 6 231
Комментарии: 1 802
Репосты: 2 742
Всего реакций: 10 775
Вовлеченность на пост: 0,31
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 18.06.2018 01:15

Korang pernah bakar lemang macam ni tak? Macam lebih mudah dan kurang panas nampak ye 😯
kredit: Faizah Saleh‎

Показать целиком
Лайки: 4 345
Комментарии: 1 060
Репосты: 1 914
Всего реакций: 7 319
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 19.06.2018 01:15

Hebat betul tema gambar raya diaorang 😯
2 tahun lepas : Star Wars
Tahun lepas : Harry Potter
Tahun ni : The Avangers

Показать целиком
Лайки: 6 181
Комментарии: 129
Репосты: 495
Всего реакций: 6 805
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 20.06.2018 05:26

Hati-hati musim perayaan ni. Susuk wanita berada di mana-mana. 😂
Kiriman Asif Sabtu

Показать целиком
Лайки: 4 591
Комментарии: 501
Репосты: 1 242
Всего реакций: 6 334
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 17.06.2018 05:50

"Raya raya ni dedua henfon aku set wallpaper gambo hantu . Kalau x sampai habis bateri aisya ngan fatih keje kan . Tgk hantu dok diam sopan santun sum…

Показать целиком
Лайки: 3 283
Комментарии: 1 120
Репосты: 929
Всего реакций: 5 332
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 18.06.2018 02:15

Balik raya nanti boleh lah cuba tanam tebu cara ni 😁
Kredit: Panglima Adventure Sport

Показать целиком
Лайки: 2 827
Комментарии: 286
Репосты: 1 269
Всего реакций: 4 382
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 19.06.2018 02:15

Bila kau 7 beradik dan semua dah kahwin kecuali kau sorang sebab kau bongsu, you’ll be like....
Kredit: Afiq

Показать целиком
Лайки: 3 513
Комментарии: 372
Репосты: 444
Всего реакций: 4 329
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 20.06.2018 04:29

Hi. Ini adalah cover photo utama dan terawal untuk Oh! Media sejak tahun 2012. Kalau korang dah follow kami di Facebook, ia sebenarnya tidaklah semena…

Показать целиком
Лайки: 4 050
Комментарии: 171
Репосты: 40
Всего реакций: 4 261
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 21.06.2018 07:45

Hidayah dan taufiq itu milik Allah dan akan diberikan kepada hamba-Nya yang terpilih. Bagaimana nak terpilih? Perbanyak melihat keaiban diri dan berdo…

Показать целиком
Лайки: 3 187
Комментарии: 77
Репосты: 975
Всего реакций: 4 239
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 20.06.2018 04:40

Para suami kena ambil tahu dan hadam tahu pasal PostPartum Depression (PPD) atau lebih dikenali dengan Meroyan la dalam masyarakat kita. Tag la suami masing-masing.

Показать целиком
Лайки: 1 679
Комментарии: 557
Репосты: 1 928
Всего реакций: 4 164
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 20.06.2018 03:29

Ni member datang rumah, mahu melekat dari pagi sampai petang 😅

Показать целиком
Лайки: 2 653
Комментарии: 312
Репосты: 607
Всего реакций: 3 572
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 17.06.2018 04:15

Warna-warni baju raya selebriti kita tahun ni. Kongsi lah sikit gambar raya korang 😍

Показать целиком
Лайки: 3 368
Комментарии: 72
Репосты: 120
Всего реакций: 3 560
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 20.06.2018 14:44

Harga broadband akan jadi murah atleast 25% menjelang akhir tahun ni kata Gobind Singh Deo. Syukurlah baru sebulan Malaysia Baharu rakyat dah merasa banyak faedahnya.
Kredit: Malaysiakini

Показать целиком
Лайки: 2 272
Комментарии: 601
Репосты: 351
Всего реакций: 3 224
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 17.06.2018 09:15

Makin ditegur makin menjadi pulak Kinderjoy ni. Ah! Takde takde. Korang nak, pakai duit raya sendiri. Makin besar Kinderjoy, makin besar trauma mapak. 😂 RM17.99 nate nih!

Показать целиком
Лайки: 2 261
Комментарии: 367
Репосты: 350
Всего реакций: 2 978
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 21.06.2018 01:09

Hasil kerja yang sangat halus dan kreatif. Kalau nampak kedai macam ni kat tepi jalan, korang singgah tak?
Kredit: DRC Toys Shop

Показать целиком
Лайки: 2 568
Комментарии: 97
Репосты: 312
Всего реакций: 2 977
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 17.06.2018 10:30

Bertabahlah yee 😆

Показать целиком
Лайки: 2 353
Комментарии: 315
Репосты: 130
Всего реакций: 2 798
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 17.06.2018 07:15

Selamat hari raya korang. Budak-budak sekarang tak fikir duit raya. Dok gaduh rebut ipad . Yang terkumpul baru rm15. 😂 Zaman kitorg dulu dengan makcik…

Показать целиком
Лайки: 2 333
Комментарии: 169
Репосты: 169
Всего реакций: 2 671
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 21.06.2018 06:15

Bila kau baru nak rehat lepas siap basuh pinggan tetamu, tetiba dengar mak cakap
"Ada anak pun tak nak tolong kat dapur."
Kredit: Himpunan Cerita Lawak

Показать целиком
Лайки: 1 869
Комментарии: 115
Репосты: 212
Всего реакций: 2 196
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 21.06.2018 08:15

Semangat Piala Dunia Di Hari Raya. Hebat Team keluarga ni 😍
Kiriman: Amirul Akashah

Показать целиком
Лайки: 2 014
Комментарии: 64
Репосты: 79
Всего реакций: 2 157
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 21.06.2018 03:15

Dari fb Nurul Aqma...
Pi market... Alhamdulillah..tuan ikan tak marah pun kalau bulus2 ni duk capai ikan...kalau bulus2 tak berjaya capai ikan,t…

Показать целиком
Лайки: 1 851
Комментарии: 150
Репосты: 115
Всего реакций: 2 116
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 17.06.2018 03:15

Ni makan sampai raya tahun depan pun tak habis ni 😆
Kredit : Kami Anak Felda

Показать целиком
Лайки: 1 706
Комментарии: 151
Репосты: 222
Всего реакций: 2 079
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 19.06.2018 04:15

Bila gi beraya rumah org dan teh dia terlebih sedap sampai tak nak lepaskn cawan.
Kredit: Ashikin Karim

Показать целиком
Лайки: 1 759
Комментарии: 73
Репосты: 93
Всего реакций: 1 925
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 21.06.2018 05:15

Meriahnya bila semua watak dapat berkumpul di Hari Raya 😄
Kiriman: Eppy Abdullah

Показать целиком
Лайки: 1 629
Комментарии: 70
Репосты: 77
Всего реакций: 1 776
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 21.06.2018 03:07

Ramai betul orang baik hati bagi 'Hadiah' erk. Apa-apapun siasatan sedang dijalankan lagi.

Показать целиком
Лайки: 1 202
Комментарии: 489
Репосты: 42
Всего реакций: 1 733
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 18.06.2018 12:47

Akhirnya mereka memahami jua 😆

Показать целиком
Лайки: 1 308
Комментарии: 89
Репосты: 46
Всего реакций: 1 443
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 18.06.2018 06:15

Siapa masih dapat ucapan macam ni?

Показать целиком
Лайки: 1 169
Комментарии: 44
Репосты: 106
Всего реакций: 1 319
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 20.06.2018 07:45

Siapa dah mula puasa syawal?

Показать целиком
Лайки: 793
Комментарии: 42
Репосты: 474
Всего реакций: 1 309
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 17.06.2018 08:15

Kasi depa pinjam handphone, sekali tengok dah ada macam-macam game dalam tu. Dia kasi balik pun, sebab kuota internet dah habis 😂

Показать целиком
Лайки: 979
Комментарии: 60
Репосты: 57
Всего реакций: 1 096
Вовлеченность на пост: 0,03
Показать еще