Oh! Media 04.05.2017 10:05

Sabar ler bang. Atleast Wira yang awak pakai tu memang betul dah jadi awak punya harta-benda. Mana yang pakai kereta baru mewah-mewah dan mahal tu iba…

Показать целиком
Лайки: 4 236
Комментарии: 670
Репосты: 479
Всего реакций: 5 385
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 17.05.2017 17:19

Bila dua ikon terkenal berselfie bersama ni, cepat pilih mana lagi hensem? PM kita ke, Rosyam Nor, ke Mat Over ke, atau David Teo? 😂 #EpicSelfie

Показать целиком
Лайки: 4 652
Комментарии: 637
Репосты: 35
Всего реакций: 5 324
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 29.04.2017 17:29

Tahu pulak nak cuak ingat Najib yang reply. Hahaha!
Kredit GAGS Malaysia

Показать целиком
Лайки: 4 685
Комментарии: 195
Репосты: 270
Всего реакций: 5 150
Вовлеченность на пост: 0,16
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 21.05.2017 07:23

Ini manusia ke beruk yang duduk dekat bilik hotel ni? Kesian makcik housekeeping bila tengok bilik yang ditinggalkan macam ni. Kita ni kalau permudahk…

Показать целиком
Лайки: 3 942
Комментарии: 663
Репосты: 364
Всего реакций: 4 969
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 16.05.2017 09:07

Hehe kelakar gambar ni. Apapun selamat hari guru untuk semua yang pernah mengajar sesiapa sahaja dalam sedar atau tidak. Pendek kata kita semua sendir…

Показать целиком
Лайки: 4 609
Комментарии: 205
Репосты: 105
Всего реакций: 4 919
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 12.05.2017 07:27

Bila sekolah di Malaysia nak ada semua ni!

Показать целиком
Лайки: 4 372
Комментарии: 95
Репосты: 360
Всего реакций: 4 827
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 05.05.2017 14:04

Salinan laporan polis kes kekecohan di Taman Austin Perdana. Harap ini dapat menjelaskan tentang kejadian sebenar apa yang berlaku sehingga pak lebai …

Показать целиком
Лайки: 3 619
Комментарии: 734
Репосты: 469
Всего реакций: 4 822
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 05.05.2017 09:51

Bila tengok rakaman video yang lebih clear ni, baru nampak yang bersungguh betul pakcik tu hempuk kereta Camry putih tu. Antara respon oleh netizen pa…

Показать целиком
Лайки: 2 609
Комментарии: 1 518
Репосты: 622
Всего реакций: 4 749
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 22.05.2017 11:30

Senang nak beli guna Touch 'n Go je lepas ni. Dah ada kat Malaysia. Kurang risiko kena pecah 🤣

Показать целиком
Лайки: 4 265
Комментарии: 184
Репосты: 277
Всего реакций: 4 726
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 16.05.2017 11:30

Wow! Sky Cafe @ KL Tower. Antara tarikan terbaru di KL Tower dan Kuala Lumpur sendiri untuk pelancong asing. Sesuai untuk jadikan lokasi istimewa untuk makan dengan yang tersayang pada hari istimewa.

Показать целиком
Лайки: 3 694
Комментарии: 497
Репосты: 501
Всего реакций: 4 692
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 12.05.2017 09:01

Untung laaaa muka hensem lepas tu suara pulak sedap. Memang la awek bagi coklat. Kalau orang lain memang bagi santau terus 😂
"Salam Oh! Media. S…

Показать целиком
Лайки: 4 090
Комментарии: 381
Репосты: 208
Всего реакций: 4 679
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 03.05.2017 09:29

Azwan Ali jadi cover majalah gaya hidup online, Pepatung bagi isu Mei 2017. Imej Azwan Ali dilihat lain dari kebiasaannya sehingga mendapat perhatian ramai. Kacak, macho, dan maskulin gitu. 😍

Показать целиком
Лайки: 3 881
Комментарии: 388
Репосты: 126
Всего реакций: 4 395
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 12.05.2017 06:30

Band hebat macam Pretty Ugly ni bila nak buat comeback ye? Lagu diorang dulu semua best. Antara paling rare lagu En Ronald Moore ni la. Rilek je baca …

Показать целиком
Лайки: 3 307
Комментарии: 282
Репосты: 752
Всего реакций: 4 341
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 12.05.2017 12:44

Bukan senang nak makan buah orang have have ni. Haha. Mahal bebenor harganya. Kenapa la kena timbang sekali dengan kulit kan? 😂 Durian Blackthorn RM48…

Показать целиком
Лайки: 3 737
Комментарии: 313
Репосты: 126
Всего реакций: 4 176
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 08.05.2017 03:11

Tengok gambar pun dah kelakar belum mula bercakap pasal GST lagi. Sarapan apa pagi tadi guys?

Показать целиком
Лайки: 3 326
Комментарии: 622
Репосты: 175
Всего реакций: 4 123
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 05.05.2017 12:30

Tu diaaa... 3 kartunis tempatan paling famous di Malaysia untuk korang jumpa dan beramah-mesra hari Sabtu & Ahad ni. Temui Kartunis GAYOUR, Kartunis L…

Показать целиком
Лайки: 3 757
Комментарии: 89
Репосты: 57
Всего реакций: 3 903
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 21.05.2017 08:06

Punyalah ramai gila orang serbu Grand Opening Pablo Cheese Tart dekat IOI City Mall tadi. Beratur panjang tapi memang totally worth it lah! Lepas ni k…

Показать целиком
Лайки: 2 392
Комментарии: 962
Репосты: 402
Всего реакций: 3 756
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 20.05.2017 06:23

Allahu akbar! Menitik airmata baca kisah House of Cat. Sesungguhnya Allah maha adil. Setiap sesuatu ada balasannya. Semoga Allah lindungi kalian dan a…

Показать целиком
Лайки: 2 869
Комментарии: 165
Репосты: 1
Всего реакций: 3 035
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 21.05.2017 13:06

Siapa zaman sekolah rendah dulu dalam beg dia ada lebih dari satu pemadam, kita geng! Biasanya budak lelaki faham la. Hahaha!! - Oh! Media #PemadamBendera

Показать целиком
Лайки: 2 745
Комментарии: 93
Репосты: 51
Всего реакций: 2 889
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 23.05.2017 07:00

Beruntung pada sesiapa yang mempunyai kemampuan untuk jejak kaki ke sini. Pada yang berkemampuan tapi langsung tak ada niat untuk ke sini, perbaiki ni…

Показать целиком
Лайки: 2 726
Комментарии: 26
Репосты: 44
Всего реакций: 2 796
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 20.05.2017 06:10

Salam Oh! Media..
Saya ingin sampaikan rasa kecewa saya dgn rakyat Malaysia terutama yang kerap berkunjung ke port dickson.. pagi ini satu perm…

Показать целиком
Лайки: 2 205
Комментарии: 200
Репосты: 197
Всего реакций: 2 602
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 23.05.2017 15:02

Peti ais mak mak dulu memang selalu jadi macam ni kan? Tp masa tu tak terpikir pulak nak buang ais melekat tu guna hairdryer.
Gambar : Salmi Hayati Salehoddin

Показать целиком
Лайки: 1 470
Комментарии: 255
Репосты: 239
Всего реакций: 1 964
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 23.05.2017 05:02

Bulan puasa dah nak sampai. Semua benda boleh nampak macam makanan lagi-lagi yang ni. Nampak serupa macam Kurma tapi tak sama. Jangan tersalah ngap sudah la yer? Hehe!

Показать целиком
Лайки: 1 321
Комментарии: 219
Репосты: 167
Всего реакций: 1 707
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 23.05.2017 06:00

KES SANTAU... Berhati-hati semua
"Syukur Alhmdulillah Allah s.wt. selamatkan dari terkena santau pagi nie...kali nie paling power punya... mcm m…

Показать целиком
Лайки: 953
Комментарии: 72
Репосты: 500
Всего реакций: 1 525
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 23.05.2017 14:51

PESTA SEKS GAY DISERBU
Sebuah pusat fitness (gym) di negara seberang telah diserbu kerana menjadi lubuk untuk pesta seks malam kelmarin. Seramai…

Показать целиком
Лайки: 899
Комментарии: 475
Репосты: 140
Всего реакций: 1 514
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 22.05.2017 03:00

Desa Pandan ni memang port kami melepak jadi kali ni nak kongsikan dengan korang kedai Nasi Ayam Bonda yang sedap ni. #KCHUPMKAN #apalagikaunak #ohmediamakan Chemist's Lyrics

Показать целиком
Лайки: 830
Комментарии: 222
Репосты: 102
Всего реакций: 1 154
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 21.05.2017 13:46

Siapa yang korang rasa layak menang final Gema Gegar Vaganza malam ni?

Показать целиком
Лайки: 1 010
Комментарии: 105
Репосты: 6
Всего реакций: 1 121
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 23.05.2017 03:00

Mee Sotong. ni pertama kali saya makan. sedap dan murah. #KCHUPMKAN #apalagikaunak #ohmediamakan Chemist's Lyrics

Показать целиком
Лайки: 740
Комментарии: 186
Репосты: 78
Всего реакций: 1 004
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 22.05.2017 08:07

Tu dia baq hang. Petai apa harga sampai RM400 tu? Padahal petai pun tak amik. Benda ni biasa berlaku sebab kesilapan manusia sendiri. Normal lah kan? …

Показать целиком
Лайки: 637
Комментарии: 147
Репосты: 103
Всего реакций: 887
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 20.05.2017 10:20

THE PORT restaurant℠ @ Damansara antara tarikan tempat makan terbaru yang sangat popular yang mana bila datang sini korang boleh terus pilih macam-mac…

Показать целиком
Лайки: 425
Комментарии: 46
Репосты: 58
Всего реакций: 529
Вовлеченность на пост: 0,02
Показать еще