Oh! Media 12.04.2017 02:50

Suka tengok couple paling sweet ni biarpun diusia mereka. Marilah kita melihat semua orang as human being agar dapat jauhkan rasa negatif dalam diri. Assalamualaikum dan selamat pagi! 😘

Показать целиком
Лайки: 6 064
Комментарии: 78
Репосты: 75
Всего реакций: 6 217
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 31.03.2017 12:09

Dia suruh PM Najib Razak cover perut sekali PM reply daaa. Kahkah! Jujur Najib menjawab. Tak apa perut boroi tanda ramai orang sayang kot 😂

Показать целиком
Лайки: 5 635
Комментарии: 237
Репосты: 321
Всего реакций: 6 193
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 26.03.2017 03:42

Sekuat-kuat si logan tu, longan jugak yang sedap!

Показать целиком
Лайки: 5 610
Комментарии: 126
Репосты: 410
Всего реакций: 6 146
Вовлеченность на пост: 0,2
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 16.04.2017 14:40

Tebal betul mekap pengantin perempuan. Baru naik seri pengantin. 😍

Показать целиком
Лайки: 4 787
Комментарии: 822
Репосты: 509
Всего реакций: 6 118
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 20.04.2017 12:00

Wah! Untunglah siapa yang minat Hello Kitty sebab selalu ada jualan besar-besaran macam ni. Semua produk original Hello Kitty dengan harga dari RM0.99…

Показать целиком
Лайки: 2 851
Комментарии: 2 221
Репосты: 1 019
Всего реакций: 6 091
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 10.04.2017 07:18

2 rakyat Malaysia yang "hilang" di Jakarta tempohari rupa-rupanya tidur dalam lokap kat sana sebab bawa dadah jenis sintetik untuk kegunaan sendiri na…

Показать целиком
Лайки: 5 660
Комментарии: 359
Репосты: 0
Всего реакций: 6 019
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 21.04.2017 12:47

Kena sebat warden guna getah paip kat kaki menjadi sebab kaki adik ni perlu dipotong pihak hospital. Simpati dengan apa yang menimpa adik ni. Diharapk…

Показать целиком
Лайки: 5 027
Комментарии: 377
Репосты: 566
Всего реакций: 5 970
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 17.04.2017 06:10

Kalau korang sendiri bukan perangai macam ni, korang mesti kenal orang yang perangai macam ni. Masa nak pinjam kata seminggu bayar balik. Lepas tu 3 t…

Показать целиком
Лайки: 4 133
Комментарии: 766
Репосты: 1 020
Всего реакций: 5 919
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 30.03.2017 07:00

Lihatlah mereka dan bandingkan dengan nikmat yang kita perolehi hingga ke hari ini. Jadi nikmat apakah yang telah kita dustakan?

Показать целиком
Лайки: 5 337
Комментарии: 46
Репосты: 479
Всего реакций: 5 862
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 18.04.2017 08:48

Tok Aman Bali Beach Resort yang terletak di Pasir Puteh ini adalah antara tempat percutian menarik di Kelantan dan patut korang cuba kalau datang ke K…

Показать целиком
Лайки: 3 768
Комментарии: 860
Репосты: 1 165
Всего реакций: 5 793
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 12.04.2017 10:20

Dalam ertikata lain, sentiasa ungkapkan sesuatu yang baik-baik kepada orang lain. Ini dasar tak kenang budi punya manusia.

Показать целиком
Лайки: 4 735
Комментарии: 78
Репосты: 963
Всего реакций: 5 776
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 21.04.2017 12:09

Fast 8 pun tak habis tayang kat wayang lagi (dan belum sempat keluar kat Facebook lagi 😂 ) diorang dah teaser Fast 9 pulak.

Показать целиком
Лайки: 4 840
Комментарии: 370
Репосты: 501
Всего реакций: 5 711
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 27.03.2017 03:20

586,863 peminjam PTPTN dah kena blacklist. Tapi itulah kalau dah namanya "peminjam". Dah pinjam kenalah bayar. Dulu dah ada pihak yang cuba usahakan u…

Показать целиком
Лайки: 5 324
Комментарии: 378
Репосты: 0
Всего реакций: 5 702
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 20.04.2017 02:13

Beg jenama Balenciaga ni sekali pandang nampak macam beg tote IKEA, tapi ia dijual dengan harga RM9,450. Wowww!

Показать целиком
Лайки: 4 300
Комментарии: 329
Репосты: 373
Всего реакций: 5 002
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 21.04.2017 01:49

Hidup kita ada fasa up and down. Tp ingatlah bila down, bila ditimpa masalah, musibah pasti ada hikmah disebalik, yg pasti sebab Allah syg.

Показать целиком
Лайки: 3 113
Комментарии: 30
Репосты: 1 664
Всего реакций: 4 807
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 18.04.2017 09:36

Budaya sihir ni memang tak boleh dipisahkan dalam masyarakat Melayu kita. Tak kira apa latarbelakang pun ada yang tergamak menganiaya orang lain. Oh! …

Показать целиком
Лайки: 4 087
Комментарии: 122
Репосты: 408
Всего реакций: 4 617
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 16.04.2017 11:20

Mudah sahaja. Tutuplah aurat mengikut syara' tak kiralah kita lelaki atau perempuan. Tentang perangai bila dah bertudung tu, haruslah mencerminkan pen…

Показать целиком
Лайки: 3 539
Комментарии: 531
Репосты: 348
Всего реакций: 4 418
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 20.04.2017 08:07

Cartoon Network Amazone Waterpark di Pattaya, Thailand. Antara taman tema air terbesar la kat sana. Kalau ke Thailand memang kena cuba! #OhmediaCuti

Показать целиком
Лайки: 3 303
Комментарии: 512
Репосты: 579
Всего реакций: 4 394
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 19.04.2017 06:43

Tahniah kepada Syamsul Yusof dan isteri Puteri Sarah Liyana selamat menerima ahli baru dalam keluarga, Syaikhul Islam bin Mohd Shamsul. Semoga jadi anak yang soleh.

Показать целиком
Лайки: 4 280
Комментарии: 23
Репосты: 28
Всего реакций: 4 331
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 20.04.2017 12:44

Aduhai. What happen to you, Benjy? Dulu masa kecik minat betul tengok lakonan dia. Sekarang tengok drama dia keluar masuk pasal dadah ajelah. Come on …

Показать целиком
Лайки: 3 356
Комментарии: 489
Репосты: 264
Всего реакций: 4 109
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 18.04.2017 03:10

"Ya Allah, pasal bahagian paha ayam goreng dia yang saya ambil dan makan, dia boleh menangis. Sampai dua hari tak nak bertegur dengan saya."

Показать целиком
Лайки: 3 708
Комментарии: 214
Репосты: 151
Всего реакций: 4 073
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 17.04.2017 04:50

10 TANDA TANDA HAMPIRNYA PILIHAN RAYA (PRU14)
1. Akan munculnya makhluk yg datangnya 4 tahun sekali tempat2 seperti dipasar borong, pasar malam…

Показать целиком
Лайки: 3 052
Комментарии: 253
Репосты: 677
Всего реакций: 3 982
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 21.04.2017 13:16

Betul ke?

Показать целиком
Лайки: 3 023
Комментарии: 522
Репосты: 2
Всего реакций: 3 547
Вовлеченность на пост: 0,11
Oh! Media 19.04.2017 04:54

Untuk yang nak bercuti jauh dari kesibukan kota tu, Ratu Rening Residency yang terletak di Batang Kali, Selangor ni antara yang menarik. Cantik juga h…

Показать целиком
Лайки: 2 150
Комментарии: 393
Репосты: 823
Всего реакций: 3 366
Вовлеченность на пост: 0,11
Oh! Media 19.04.2017 05:33

Hahaha! Memang tidak syak lagi ini perkara paling menyakitkan hati kalau naik kapal terbang ataupun tengok wayang. Nak pulak yang kaki berbau tu. Huh!…

Показать целиком
Лайки: 2 209
Комментарии: 620
Репосты: 183
Всего реакций: 3 012
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 19.04.2017 06:13

Bila suami sendiri jadi penumpang UBER. 🤣
Pemandu yang menggunakan nama pengguna Cik Petir di Twitter, sempat berkongsi pengalamannya itu ke lam…

Показать целиком
Лайки: 2 786
Комментарии: 132
Репосты: 68
Всего реакций: 2 986
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 21.04.2017 05:24

Nenek berusia 70 tahun sanggup berdiri ditengah panas sambil menyarung costume Minnnie Mouse demi menyara keluarga.
Beliau beroleh pendapatan 15…

Показать целиком
Лайки: 2 734
Комментарии: 33
Репосты: 88
Всего реакций: 2 855
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 19.04.2017 03:00

Bijak tuan motor ni. Tapi persoalan dia macamana dia bawa naik motor atas tu? #ohmedia | Oh! Media

Показать целиком
Лайки: 2 195
Комментарии: 214
Репосты: 158
Всего реакций: 2 567
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 19.04.2017 04:41

Jauh imiginasi budak ni. Pening kepala cikgu 😂

Показать целиком
Лайки: 1 960
Комментарии: 90
Репосты: 230
Всего реакций: 2 280
Вовлеченность на пост: 0,07
Oh! Media 20.04.2017 06:41

Kalau korang perasan, dekat KL dan Selangor ni berlumba-lumba diorang buat mall. Macam-macam nama dah macam cendawan tumbuh lepas hujan. Di saat ekono…

Показать целиком
Лайки: 1 329
Комментарии: 75
Репосты: 136
Всего реакций: 1 540
Вовлеченность на пост: 0,05
Показать еще