Oh! Media 31.08.2017 03:28

Dalam balai pun boleh kena tetak. Siap kena tembak jarak dekat lagi. 😭

Показать целиком
Лайки: 4 941
Комментарии: 318
Репосты: 0
Всего реакций: 5 259
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 25.08.2017 01:31

Rimau ditangkap gara-gara bercumbu di khalayak ramai. Ko ni Rimau akhlak tu jaga sikit. Malu dekat orang wei. Dah kena tangkap baru sibuk nak menyesal 😂😂😂
kredit: KJ

Показать целиком
Лайки: 4 791
Комментарии: 136
Репосты: 181
Всего реакций: 5 108
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 31.08.2017 04:24

Anak kepada Allahyarham Aziz Desa ni ada iras-iras dengan Prince Mateen. 😍

Показать целиком
Лайки: 4 487
Комментарии: 198
Репосты: 70
Всего реакций: 4 755
Вовлеченность на пост: 0,15
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 09.09.2017 05:20

Mak aih sodap ehhh!!! Gerai Seri Menanti (Ikan Bakar Jalan Bellamy) dah dekat 30 tahun diaorang bertapak di Jalan Bellamy, dari dulu sampai sekarang m…

Показать целиком
Лайки: 3 170
Комментарии: 815
Репосты: 690
Всего реакций: 4 675
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 08.09.2017 09:46

KES ROGOL & LIWAT ANAK KANDUNG PALING DURJANA
Seorang bapa telah dijatuhkan hukuman penjara 48 tahun dan 24 sebatan atas tuduhan merogol dan mel…

Показать целиком
Лайки: 3 163
Комментарии: 1 098
Репосты: 383
Всего реакций: 4 644
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 30.08.2017 12:00

Teruja bila jumpa abang photographer ni. Kalau korang tak kenal dia, dialah photographer paling mahal dibayar dekat Malaysia ni. Setiap keping gambar …

Показать целиком
Лайки: 4 154
Комментарии: 206
Репосты: 204
Всего реакций: 4 564
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 13.09.2017 08:09

Laudya Cynthia Bella & Engku Emran. Untung kan jadi baik, hensem, dan kaya ni. Hehehe. Moga berbahagia pasangan dua negara serumpun ni hingga ke jannah.

Показать целиком
Лайки: 4 418
Комментарии: 79
Репосты: 64
Всего реакций: 4 561
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 07.09.2017 09:57

Moga lepas melalui jalan ni, dapatlah kembali ke jalan yang benar. Tag kawan korang yang suka sangat kalau lalu jalan ni 😂

Показать целиком
Лайки: 3 734
Комментарии: 524
Репосты: 159
Всего реакций: 4 417
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 15.09.2017 09:57

Kekecohan puak pembantah kekejaman tentera Myanmar ke atas etnik Rohingya di hadapan ibu pejabat Tabung Haji dan sekitar stesen LRT Ampang Park. Siapa…

Показать целиком
Лайки: 2 649
Комментарии: 1 146
Репосты: 565
Всего реакций: 4 360
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 26.08.2017 05:09

Tahniah Shalin Zulkifli meraih emas dalam acara master wanita. Ini merupakan pingat emas yang ke-19 buat Shalin dalam Sukan Sea sejak membuat kemuncul…

Показать целиком
Лайки: 4 159
Комментарии: 134
Репосты: 44
Всего реакций: 4 337
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 12.09.2017 05:00

Korang yang mencari cheese naan tarik & leleh, blh try kat RSMY Best Cheese Naan ni. Susah nak dapat yang betul-betul sedap, tapi RSMY ni proven dah d…

Показать целиком
Лайки: 2 782
Комментарии: 907
Репосты: 640
Всего реакций: 4 329
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 01.09.2017 14:31

Hihi. Konon-konon tengah berpantang lah tu. Comel si kakak melayan si adik. 😂
Kredit : Nurhayati Tahir

Показать целиком
Лайки: 3 986
Комментарии: 145
Репосты: 176
Всего реакций: 4 307
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 30.08.2017 17:33

Selamat Hari Merdeka!! Isnin cuti. Yay!! 😂 Selamat berpuasa sempena hari Arafah juga. 60 tahun dah umur Tanah Melayu ni. Tua sangat dah. Sampai masa dah untuk ubah. Ubah apa? Ubah la apa yang patut takkan tu pun nak kena ajar. Haha.. 😂😂

Показать целиком
Лайки: 4 054
Комментарии: 85
Репосты: 48
Всего реакций: 4 187
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 15.09.2017 09:40

Dengan harga sebuah iPhones X (disebut iPhone Ten).
-Anda boleh membeli 416 set KFC
-Anda boleh membeli dua Oppo
-Anda boleh membeli…

Показать целиком
Лайки: 2 991
Комментарии: 695
Репосты: 476
Всего реакций: 4 162
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 10.09.2017 12:47

Segar dari sungai Pahang.. Ramai yang sanggup datang dari jauh demi nak singgah makan kat Restoran Dapur Mokde ni sebab kualiti masakannya tu memang m…

Показать целиком
Лайки: 2 840
Комментарии: 586
Репосты: 642
Всего реакций: 4 068
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 15.09.2017 08:03

11 liang lahad di tanah Perkuburan Raudhatul Sakinah Gombak sedia digali untuk anak-anak syurga mangsa tradegi kebakaran semalam. Semoga roh mereka di…

Показать целиком
Лайки: 3 869
Комментарии: 98
Репосты: 90
Всего реакций: 4 057
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 18.09.2017 03:02

Ini hero TAHFIZ
JADILAH PENYELAMAT BUKAN PENGHUKUM
Sufian adalah jiran Madrasah Tahfiz AlQuran Ittifaqiyah, dia bagun untuk ketandas, bila…

Показать целиком
Лайки: 2 736
Комментарии: 68
Репосты: 84
Всего реакций: 2 888
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 16.09.2017 02:00

"Ke aku sorang jer baru tahu, boleh buka dari atas.
Kalau buka plastik dari tepi tu, pewangi dia cepat abis. Noob gak aku ni" - BedotDeAloeVera…

Показать целиком
Лайки: 2 189
Комментарии: 403
Репосты: 271
Всего реакций: 2 863
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 16.09.2017 05:22

The unsung hero!! Haha!! Terima kasih pada good samaritan yang punyalah rajin siap tolong tuliskan lagi peringatan kat situ untuk selamatkan duit poke…

Показать целиком
Лайки: 2 267
Комментарии: 95
Репосты: 93
Всего реакций: 2 455
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 16.09.2017 07:01

Soalan budak sekolah rendah macam level master. Korang kan teror cer share sikit jawapan. Admin ni sekolah pun tak habis dulu so tak dapat nak jawab. 😅

Показать целиком
Лайки: 1 408
Комментарии: 777
Репосты: 143
Всего реакций: 2 328
Вовлеченность на пост: 0,07
Oh! Media 16.09.2017 05:52

Biasa kita masak masakan orang putih je kali ni nah ambik Nasi Goreng Kampung satuuuuu.. hehehe.. Perut pun tengah lapar ni sesuai sangat la telan air…

Показать целиком
Лайки: 904
Комментарии: 62
Репосты: 434
Всего реакций: 1 400
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 16.09.2017 07:05

Kesiannya tengok. Baru nak dakwah tukang rakam ni sibuk nak merakam jer kerja bukan nak tolong. Tapi lepas tu grrrr!!! Anjing punya Anjing!!

Показать целиком
Лайки: 864
Комментарии: 207
Репосты: 294
Всего реакций: 1 365
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 16.09.2017 08:00

Aim menyahut cabaran "Eye Contact" dengan merenung tajam ke dalam lens hingga menusuk kalbu sampai ke kaki sambil makan Brownies yang satu sedap dan s…

Показать целиком
Лайки: 437
Комментарии: 30
Репосты: 25
Всего реакций: 492
Вовлеченность на пост: 0,02
BBDO Worldwide 24.08.2017 20:22

We are thrilled to share the news that BBDO New York has been selected as the creative agency of record for Macy's. We look forward to working with such an iconic brand.

Показать целиком
Лайки: 259
Комментарии: 0
Репосты: 8
Всего реакций: 267
Вовлеченность на пост: 0,28
MEC 06.09.2017 09:41

Goodbye 'Newco', hello WAVEMAKER! Follow Wavemaker for the latest news and updates and find out more at www.wavemakerglobal.com! #MediaContentTech #FutureMakers cc Maxus Global Media

Показать целиком
Лайки: 191
Комментарии: 0
Репосты: 61
Всего реакций: 252
Вовлеченность на пост: 1,31
CreativePeople 30.08.2017 11:39

Мы взяли Берлин!
Наша работа — Рестайлинг айдентики группы охранных предприятий «Легис» получила награду немецкой премии дизайна Red Dot. А это …

Показать целиком
Лайки: 231
Комментарии: 8
Репосты: 9
Всего реакций: 248
Вовлеченность на пост: 0,89
Another Point 31.08.2017 09:00

Что реально, а что виртуально? Какие маркетинговые профессии выйдут в топ в будущем? Статья плюс тест на профпригодность: пришло время менять квалификацию.

Показать целиком
Лайки: 167
Комментарии: 4
Репосты: 71
Всего реакций: 242
Вовлеченность на пост: 0,94
MEC 06.09.2017 13:32

"Making waves happens when media, content and technology come together".
MEC and Maxus Global Media will become Wavemaker.

Показать целиком
Лайки: 214
Комментарии: 3
Репосты: 13
Всего реакций: 230
Вовлеченность на пост: 1,19
Ingate 08.09.2017 13:24

Мы запускаем новую рубрику "Сердитый маркетолог".
Будем публиковать заметки о том, как продвигать сайт и работать с каналами интернет-рекламы б…

Показать целиком
Лайки: 182
Комментарии: 5
Репосты: 6
Всего реакций: 193
Вовлеченность на пост: 3,3
BBDO Group 25.08.2017 15:46

Представляем новый фантастический блокбастер «Властелины колец». 😀
На самом деле тестируем лимитированные кольца с функцией payWave от Visa.
Будущее уже здесь, в BBDO!

Показать целиком
Лайки: 146
Комментарии: 9
Репосты: 15
Всего реакций: 170
Вовлеченность на пост: 1,16
Показать еще