Oh! Media 28.07.2017 11:26

Burger Korea yang tengah popular dekat Mcd sekarang ni. Bila korang beli budak jaga cashier tu siap ucap "Kamsahameda" lagi acah-acah Korean. Korang …

Показать целиком
Лайки: 5 189
Комментарии: 1 000
Репосты: 238
Всего реакций: 6 427
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 04.08.2017 03:00

Good idea untuk para suri-rumah untuk wujudkan laundry basket sendiri kat rumah. Jimat dan praktikal lebih-lebih lagi untuk pakaian baby dan yang mudah luntur warna.

Показать целиком
Лайки: 4 146
Комментарии: 679
Репосты: 1 572
Всего реакций: 6 397
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 26.07.2017 03:30

Korang dah test kat Handphone masing-masing. Tengok keluar 'benda' apa.

Показать целиком
Лайки: 5 117
Комментарии: 529
Репосты: 643
Всего реакций: 6 289
Вовлеченность на пост: 0,2
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 15.08.2017 09:56

Baik punya sindiran. Kalau macam ni ramai la yang kahwin di usia tua. Haha. Bila kahwin ni korang bukan dapat dia je, dengan hutang piutang ikut sekal…

Показать целиком
Лайки: 5 010
Комментарии: 398
Репосты: 797
Всего реакций: 6 205
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 16.08.2017 03:37

Akhirnya. Semoga siasat setelus-telusnya dapat dijalankan.

Показать целиком
Лайки: 5 045
Комментарии: 750
Репосты: 254
Всего реакций: 6 049
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 31.07.2017 08:32

Salam Admin. Baik sangat uncle ni. Mula-mula ingat uncle ni kerja sini. Sebab semua pinggan dia bersih kan dia ambik sisa2 makanan je. Lepastu saya te…

Показать целиком
Лайки: 5 624
Комментарии: 222
Репосты: 159
Всего реакций: 6 005
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 05.08.2017 13:13

Memang segan kalau anak kita darjah 1 tanya soalan matematik tapi kita tak tahu. Haha. So korang tolong la brader ni. Ohmedia surrender awal 😂
K…

Показать целиком
Лайки: 4 664
Комментарии: 846
Репосты: 473
Всего реакций: 5 983
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 14.08.2017 09:30

Pasangan pengantin yang viral di Twitter. Lepas kahwin terus buat photoshoot sambil main longboard. Sebenarnya, suami isteri ni merupakan pemain longb…

Показать целиком
Лайки: 5 636
Комментарии: 147
Репосты: 163
Всего реакций: 5 946
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 02.08.2017 13:30

Dengar cerita sampai hari ni mamat tu hidup dalam kemurungan. Dijumpai berjalan tanpa arah tuju dan dipercayai telah mental. 😂 Dapat tukang gunting ra…

Показать целиком
Лайки: 2 891
Комментарии: 1 391
Репосты: 1 654
Всего реакций: 5 936
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 04.08.2017 04:08

Penampilan terkini pelakon Home Alone, Macaulay Culkin selepas berhenti dari ketagihan dadah dan coke.

Показать целиком
Лайки: 5 482
Комментарии: 218
Репосты: 190
Всего реакций: 5 890
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 20.07.2017 08:53

Zaman dah maju. Bungkus air minta ikat tepi pun kena caj ye? 😂

Показать целиком
Лайки: 4 795
Комментарии: 542
Репосты: 445
Всего реакций: 5 782
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 13.08.2017 06:23

Bila kreatif, anak conteng dinding pun boleh jadi seni. 👍🏻

Показать целиком
Лайки: 5 317
Комментарии: 127
Репосты: 182
Всего реакций: 5 626
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 14.08.2017 06:00

Malaysia dan Indonesia kan dah macam adik-beradik. Memang akan banyak persamaan. Kenapalah nak gaduh-gaduh pasal hal yang tak penting?
Tapi inga…

Показать целиком
Лайки: 4 302
Комментарии: 869
Репосты: 202
Всего реакций: 5 373
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 14.08.2017 05:29

Merafak sembah ucapan tahniah kepada YAM Tunku Tuan Aminah Binti Sultan Ibrahim kerana telah sah bergelar isteri kepada Dennis Muhammad sebentar tadi. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat

Показать целиком
Лайки: 5 039
Комментарии: 65
Репосты: 0
Всего реакций: 5 104
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 12.08.2017 04:15

Highway PLUS ditutup untuk membersihkan sisa asid akibat lori yang terbalik awal pagi tadi. Rare kejadian ni kerana sampai highway perlu tutup kedua-d…

Показать целиком
Лайки: 4 127
Комментарии: 644
Репосты: 1
Всего реакций: 4 772
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 16.08.2017 00:00

Motivasi pagi. Assalamualaikum dan selamat pagi awak!! Selamat memulakan urusan hari ini. ☺

Показать целиком
Лайки: 3 768
Комментарии: 29
Репосты: 851
Всего реакций: 4 648
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 11.08.2017 12:27

Kartunis Lengkuas atau nama sebenarnya Zainuddin Saleh, 53, meninggal dunia jam 10:30 pagi tadi dan telah selamat dikebumikan lepas Asar tadi. Arwah …

Показать целиком
Лайки: 4 062
Комментарии: 183
Репосты: 172
Всего реакций: 4 417
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 11.08.2017 13:24

Kalau dekat KL ada RapidKL, dekat Pulau Pinang pun ada Rapid Penang. Lepas tu siap ada Rapid Ferry lagi tau. Best kan Penang?

Показать целиком
Лайки: 4 026
Комментарии: 199
Репосты: 102
Всего реакций: 4 327
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 14.08.2017 12:33

Dalam surau pun nak skodeng. Hati-hati.

Показать целиком
Лайки: 2 682
Комментарии: 278
Репосты: 788
Всего реакций: 3 748
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 15.08.2017 04:18

Mana pun kita pergi dalam dunia ni, kalau dah namanya tekak Melayu tu, ini juga yang kita cari. Lagi-lagi Pekasam tu fuh memang menaikkan selera. Maka…

Показать целиком
Лайки: 2 849
Комментарии: 204
Репосты: 289
Всего реакций: 3 342
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 15.08.2017 04:04

Kami perasan dalam Melodi tempohari, marah betul si Saleem ni ya bila anaknya naik tumpang glemer nama dia ataupun menyanyi lagu dia. Isu anak-beranak…

Показать целиком
Лайки: 2 804
Комментарии: 333
Репосты: 43
Всего реакций: 3 180
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 15.08.2017 08:17

"Utk maklumat Dan peringatan kawan kawan. Jam 12.25 tadi Kawan saya mengeluarkan duit Di Maybank Seri Rampai. Apa bila masuk Kereta utk hidup injin, T…

Показать целиком
Лайки: 1 919
Комментарии: 304
Репосты: 763
Всего реакций: 2 986
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 15.08.2017 04:00

Ummi Nazeera cantik menawan di majlis persandingannya pada 12hb Ogos yang lalu. Majlis ini bagi meraikan kenalan dan peminat-peminatnya yang datang da…

Показать целиком
Лайки: 2 621
Комментарии: 46
Репосты: 38
Всего реакций: 2 705
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 11.08.2017 13:08

Memang nak kena tengok ni filem arahan anak Rajinikanth ni sebab ada Kajol berlakon. Hehe! Filem #VIP2 ni akan mula ditayangkan pada 18 Ogos 2017 ini. Lepas tengok trailer dia memang teruja nak tengok

Показать целиком
Лайки: 2 229
Комментарии: 210
Репосты: 110
Всего реакций: 2 549
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 14.08.2017 13:00

Dah lama pendam impian nak jalan-jalan ke Brunei ni.

Показать целиком
Лайки: 1 814
Комментарии: 84
Репосты: 62
Всего реакций: 1 960
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 15.08.2017 14:56

Tu diaaa. Meriah pakcik bawak cucu jalan-jalan. Dah macam keretaapi budak-budak kat Mall dah. Kasih sayang seorang atuk kepada cucu-cucu nya. 😂

Показать целиком
Лайки: 1 711
Комментарии: 72
Репосты: 77
Всего реакций: 1 860
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 14.08.2017 12:00

Hebat budak ni. Tahniah kepada mak ayah dia yang berjaya membimbing dia dengan baik. Ajarlah anak-anak kita agar sentiasa utamakan dan ingat Allah bila berdepan dengan apa situasi pun.

Показать целиком
Лайки: 1 303
Комментарии: 166
Репосты: 314
Всего реакций: 1 783
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 11.08.2017 02:54

Ramai yang takut anak demam lepas kena vaksin. Anak admin ok je lepas vaksin Alhamdulillah. Kalau demam sikit sekalipun takpelah dari terdedah dengan …

Показать целиком
Лайки: 1 382
Комментарии: 125
Репосты: 107
Всего реакций: 1 614
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 15.08.2017 07:46

Kejadian di Jalan Pontian - JB melihatkan taktik terbaru orang jahat yang mungkin nak anda kemalangan (lalu mereka pun bawa datang towing) ataupun ker…

Показать целиком
Лайки: 815
Комментарии: 110
Репосты: 170
Всего реакций: 1 095
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 17.08.2017 04:13

Assalamua'laikum. Seperti yang sedia maklum, Jumaat lepas industri kartun kita telah dikejutkan dengan pemergian seorang kartunis lagenda. Kartunis Le…

Показать целиком
Лайки: 664
Комментарии: 56
Репосты: 95
Всего реакций: 815
Вовлеченность на пост: 0,03
Показать еще