Oh! Media 26.12.2017 11:41

Namanya Noor Jannah, dijumpai dengan kecederaan kaki depan hingga doktor terpaksa potong. Setahun berlalu اَلْحَمْدُلِلّهِ makin sihat,comel, dan membesar bagai juara 😘
Kiriman Ku Jie.

Показать целиком
Лайки: 5 452
Комментарии: 118
Репосты: 168
Всего реакций: 5 738
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 31.12.2017 10:09

"I'm 17 and officially married today ! Alhamdulillah Thank You Allah. Tak sangka Nadya dah kahwin hehe".
Tahinah buat pasangan muda. Terhindar d…

Показать целиком
Лайки: 4 673
Комментарии: 689
Репосты: 349
Всего реакций: 5 711
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 18.12.2017 08:11

Kejadian di UUM di mana kereta YDP MPP UUM, Saudara Luqman Jamalil menjadi mangsa vandalisme. Dikatakan ianya berlaku akibat kehadiran beliau ke PAU20…

Показать целиком
Лайки: 4 379
Комментарии: 750
Репосты: 424
Всего реакций: 5 553
Вовлеченность на пост: 0,17
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 21.12.2017 03:21

Bagus buat tabung macam ni kan? Ada macam-macam cara untuk kita bersedekah setiap hari, tak semestinya semasa manusia sahaja tapi juga dengan makhluk Allah yang lain.

Показать целиком
Лайки: 4 982
Комментарии: 163
Репосты: 324
Всего реакций: 5 469
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 27.12.2017 04:03

Kisah susah senang rumahtangga dan bahana MLM (Multi Level Marketing) pada suami isteri muda.
Ambil pengajaran sewajarnya.

Показать целиком
Лайки: 3 512
Комментарии: 643
Репосты: 1 169
Всего реакций: 5 324
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 09.01.2018 11:48

Disaat ramai pemimpin dan menteri kerajaan gelabah beri kenyataan macam tak ada akal bila Tun Mahathir kembali bertanding di PRU menentang mereka, muj…

Показать целиком
Лайки: 4 955
Комментарии: 311
Репосты: 9
Всего реакций: 5 275
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 29.12.2017 10:04

Hal yang paling ditakutkan bila membonceng anak naik motor. Hati-hati selalu dan jadikan kejadian ini pengajaran untuk kita semua.

Показать целиком
Лайки: 3 383
Комментарии: 911
Репосты: 967
Всего реакций: 5 261
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 01.01.2018 05:00

Antara Jepun dengan Korea, mana satu yang korang lebih teringin nak pergi?

Показать целиком
Лайки: 3 202
Комментарии: 1 034
Репосты: 1 025
Всего реакций: 5 261
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 27.12.2017 09:34

Tu diaa. 😂 Setiap tahun bila tiba musim mendaftar murid Tahun 1, dapatlah kita kenal nama-nama baru orang Melayu yang rare zaman sekarang ni. Hehe. T…

Показать целиком
Лайки: 3 391
Комментарии: 1 143
Репосты: 549
Всего реакций: 5 083
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 24.12.2017 07:49

3 anak singa yang bernama Palestin, Baitulmaqdis dan Erdogan diiklankan untuk dijual oleh pemilik Zoo persendirian di Gaza kerana sudah tidak mampu me…

Показать целиком
Лайки: 4 826
Комментарии: 94
Репосты: 138
Всего реакций: 5 058
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 11.01.2018 03:02

Mak mertua pun agak-agak la kan. Takkan dengan menantu pun nak pilih kasih. Isk kuat betul pengaruh drama dikalangan rakyat Malaysia ni 😭

Показать целиком
Лайки: 4 187
Комментарии: 285
Репосты: 495
Всего реакций: 4 967
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 12.01.2018 09:07

Bangkai Ular yang ditemui dalam rupa-bentuk yang agak pelik. Ada yang kata ular ni mati terbelit sendiri. Biar betul? Korang rasa?

Показать целиком
Лайки: 3 794
Комментарии: 896
Репосты: 255
Всего реакций: 4 945
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 11.01.2018 05:00

Balik sekolah, beg berat, mak buat suprise pulak. Aihh admin yang terharu ni sampai meleleh air mata. Memang limited edition budak ni.
Kredit: Suffiyah Ramadhani II

Показать целиком
Лайки: 3 031
Комментарии: 387
Репосты: 381
Всего реакций: 3 799
Вовлеченность на пост: 0,11
Oh! Media 12.01.2018 09:14

Dulu masa kita budak-budak, bergaduh pasal dua ni mana yang lagi best kat sekolah. Tapi budak-budak zaman sekarang boleh pulak dia bantai bergaduh ant…

Показать целиком
Лайки: 3 276
Комментарии: 233
Репосты: 132
Всего реакций: 3 641
Вовлеченность на пост: 0,11
Oh! Media 11.01.2018 01:03

Selawat dan salam ke atas junjungan Nabi shallallahu 'alaihi wasallam. PM kita dapat bergambar di sisi makam Rasulullah di Madinah.

Показать целиком
Лайки: 3 261
Комментарии: 341
Репосты: 26
Всего реакций: 3 628
Вовлеченность на пост: 0,11
Oh! Media 12.01.2018 12:00

Perancangan untuk 5 tahun mendatang terbaharu aku ialah;
1. Buat ASB Financing RM200K. Katakan bulanan RM1200 setahun RM14,400.
2. Lepas s…

Показать целиком
Лайки: 1 687
Комментарии: 527
Репосты: 747
Всего реакций: 2 961
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 11.01.2018 10:54

Apelah yang jadi peyebab habis sampai polis pun ditamparnya, orang awam ditendangnya. Korang rasa?

Показать целиком
Лайки: 2 221
Комментарии: 588
Репосты: 75
Всего реакций: 2 884
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 11.01.2018 03:15

Korang sarapan apa tadi? Pernah tak sarapan macam ni masa kecik-kecik dulu? Menggamit kenangan kan? Bahagia sungguh rasa hati 😍

Показать целиком
Лайки: 2 213
Комментарии: 219
Репосты: 120
Всего реакций: 2 552
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 09.01.2018 23:29

Jarang berlaku kes macam ni kan? 9 bulan tak perasan yang diri sendiri mengandung. Bila sakit pergi hospital baru tahu dah sampai masa nak lahirkan an…

Показать целиком
Лайки: 2 083
Комментарии: 171
Репосты: 87
Всего реакций: 2 341
Вовлеченность на пост: 0,07
Oh! Media 10.01.2018 03:04

Disebalik kekurangan tersimpan keistimewaan dan kehebatan. Mereka ni membesar sebagai manusia yang tidak sempurna tetapi lebih hebat dari manusia yang sempurna. Wow!!

Показать целиком
Лайки: 2 113
Комментарии: 27
Репосты: 165
Всего реакций: 2 305
Вовлеченность на пост: 0,07
Oh! Media 12.01.2018 10:15

Tu dia si Ajib dah kasi sengattttt satu kali sama netizen. Hehe. Dalam isu Farid Kamil ni, Oh! Media berpandangan janganlah kita bergembira di atas ke…

Показать целиком
Лайки: 1 429
Комментарии: 455
Репосты: 155
Всего реакций: 2 039
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 12.01.2018 10:14

Wow. Peminat Datuk Sri Siti Nurhaliza dari Brazil siap buat tato muka Siti di badan. Paling best, Siti ajak dia datang Malaysia.

Показать целиком
Лайки: 1 605
Комментарии: 67
Репосты: 15
Всего реакций: 1 687
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 12.01.2018 12:34

Kes sehari sebelum Farid Kamil tampar Polis. Tak pelik la kalau dia tampar polis yang ambil report dia tu sebab King pun dengan selamber dia tampar. Lain macam pelik dia. Huhu.

Показать целиком
Лайки: 1 286
Комментарии: 241
Репосты: 53
Всего реакций: 1 580
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 11.01.2018 04:30

Tanda-tanda kecil kiamat telah banyak berlaku. Sama ada sedar atau tak sedar sahaja. Dan tanda-tanda besar kiamat pasti akan berlaku dalam bila-bila m…

Показать целиком
Лайки: 1 198
Комментарии: 32
Репосты: 85
Всего реакций: 1 315
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 11.01.2018 11:45

Kuat pengaruh main GTA la tu. Dia ingat kalau dah kena tembak karang boleh pakai chet hesoyam ke apa? Kalau dah tahu bawak motor dan polis suruh berhe…

Показать целиком
Лайки: 932
Комментарии: 220
Репосты: 78
Всего реакций: 1 230
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 12.01.2018 07:30

Mana yang lebih utama, wanita dunia ahli syurga atau bidadari syurga?
Dari Ummu Salamah radhiallahu ‘anha, dia bertanya: “Wahai Rasulullah, mana…

Показать целиком
Лайки: 950
Комментарии: 40
Репосты: 159
Всего реакций: 1 149
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 10.01.2018 07:30

Solat berjemaah di masjid adalah tuntutan syarak. Dengan dilakukan secara berjemaah, kita bakal mendapatkan pahala berganda, menaikkan darjat, menghap…

Показать целиком
Лайки: 1 086
Комментарии: 11
Репосты: 51
Всего реакций: 1 148
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 11.01.2018 02:18

MasyAllah. Sangat menyentuh hati dan perasaan melihat kesengsaraan anak-anak ini. Siapa pulak yang potong bawang pagi-pagi ni.. 😭😭
Kredit: Rukia Dagtan

Показать целиком
Лайки: 817
Комментарии: 33
Репосты: 159
Всего реакций: 1 009
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 11.01.2018 03:46

Hahaha indahnya zaman bercinta dulu-dulu. Lepas kahwin ada juga macam tu tapi betul-betul kena pesan beli barang kat kedai. Wakakaka.
Karya Pelukis Rakyat Shidie Art.

Показать целиком
Лайки: 839
Комментарии: 57
Репосты: 77
Всего реакций: 973
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 10.01.2018 01:30

Menjadi orang yang ikhlas memerlukan hati yang sejahtera dari sebarang anasir-anasir yang merosakkan seperti riya', takbur, ujub, sum'ah dan yang sewa…

Показать целиком
Лайки: 775
Комментарии: 44
Репосты: 105
Всего реакций: 924
Вовлеченность на пост: 0,03
Показать еще