Oh! Media 26.12.2016 08:00

Mana satu pilihan hati?

Показать целиком
Лайки: 6 682
Комментарии: 230
Репосты: 263
Всего реакций: 7 175
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 07.01.2017 05:09

Kan senang macam ni! Lepas ni gerenti tak ada yang tanya lagi kedai buka ke tutup. Hahaha! 😂

Показать целиком
Лайки: 5 982
Комментарии: 145
Репосты: 789
Всего реакций: 6 916
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 29.12.2016 07:00

Kena ada sebelum 35 tahun;
1. Duduk rumah yang selesa.
Umur dah masuk 35 tahun dah boleh dah fikir nak settle down kat mana. Sampai bila n…

Показать целиком
Лайки: 3 970
Комментарии: 487
Репосты: 2 414
Всего реакций: 6 871
Вовлеченность на пост: 0,23
Планируйте SMM-стратегию 2017:
изучите статистику отраслей
и ключевых брендов.
SMM-ИТОГИ 2016
Oh! Media 12.01.2017 08:06

Sebuah kereta dijadikan tong sampah oleh peniaga dan orang ramai setelah kereta tersebut parking di kawasan Pasar Malam Taman Connaught. Patut ke buat macam tu?
Gambar kredit Shared in KL吹水站.

Показать целиком
Лайки: 5 959
Комментарии: 551
Репосты: 240
Всего реакций: 6 750
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 08.01.2017 14:10

Caldina buat isi buah sawit pun boleh. Ape ade hal bro!

Показать целиком
Лайки: 5 824
Комментарии: 403
Репосты: 479
Всего реакций: 6 706
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 24.12.2016 07:15

Ramai fresh graduate nak gaji sampai RM6,500. Nah ni ada satu pergi apply cepat. Tapi bukan dalam aircond la yang sesuai dengan kelulusan awak tu.. Huh.

Показать целиком
Лайки: 5 612
Комментарии: 254
Репосты: 772
Всего реакций: 6 638
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 09.01.2017 10:44

Malam tadi bila Encik Meow masuk dalam BSN Dungun then pintu auto terkunci. Dah tak pasal-pasal dia terkurung dalam tu. Tak tahulah buat apa dia masuk…

Показать целиком
Лайки: 6 259
Комментарии: 158
Репосты: 205
Всего реакций: 6 622
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 24.12.2016 06:51

Pesanan dari otai untuk korang generasi muda.

Показать целиком
Лайки: 5 973
Комментарии: 152
Репосты: 378
Всего реакций: 6 503
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 25.12.2016 12:00

Paling best bila dapat member macam ni. Rasa tak best kalau kau sorang je yang selalu macam ni. 😂

Показать целиком
Лайки: 5 778
Комментарии: 238
Репосты: 364
Всего реакций: 6 380
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 02.01.2017 14:53

Baru perasan yang cantik juga si Coco Mixed ni. Enjoice ajelah 25 gambar majlis persandingan dia. Kredit gambar sepenuhnya untuk ShutterHolic Creative Works.

Показать целиком
Лайки: 4 722
Комментарии: 1 122
Репосты: 507
Всего реакций: 6 351
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 16.01.2017 06:00

Anak-anaklah yang selalu menceriakan hari-hari kita. Setuju?

Показать целиком
Лайки: 5 509
Комментарии: 216
Репосты: 580
Всего реакций: 6 305
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 10.01.2017 11:10

Bila FAM membuat kenyataan bahawa pencapaian Faiz Subri ini adalah tanda aras baru bola sepak Malaysia, patut pun TMJ buat kenyataan macam tu.
K…

Показать целиком
Лайки: 6 011
Комментарии: 285
Репосты: 0
Всего реакций: 6 296
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 31.12.2016 15:29

Minyak naik 20 sen untuk RON95 dan DIESEL manakala RON97 naik 15 sen. Harga terkini RON95 adalah RM2.10 dan DIESEL pula RM2.05/RM2.15 (Euro 5), manaka…

Показать целиком
Лайки: 5 062
Комментарии: 627
Репосты: 569
Всего реакций: 6 258
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 06.01.2017 02:40

BERDERAI AIR MATA 😭😭
Petang tu Azhar, isteri dan anaknya ke pelantar ikan. Si isteri minta udang segar. Azhar beli udang 2 kilo RM70.
Di t…

Показать целиком
Лайки: 5 136
Комментарии: 105
Репосты: 903
Всего реакций: 6 144
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 31.12.2016 12:00

Semua jangan keluar malam ni. Dikhuatiri balik tahun depan 😅

Показать целиком
Лайки: 5 634
Комментарии: 169
Репосты: 163
Всего реакций: 5 966
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 08.01.2017 06:00

Tifo maksud mendalam oleh kumpulan penyokong Club Africain dari negara Tunisia. Tapi kenapa ada gambar KLCC?

Показать целиком
Лайки: 5 610
Комментарии: 148
Репосты: 191
Всего реакций: 5 949
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 27.12.2016 05:08

Sejak akak Shell pandai main sorok-sorok tepi tiang, makin banyak pulak benda yang menyorok. Ini dah dalam tandas pulak!! Ini kalau masuk tengah malam…

Показать целиком
Лайки: 4 600
Комментарии: 328
Репосты: 772
Всего реакций: 5 700
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 04.01.2017 07:21

Cuba baca ni dan hadamkan luahan hati pemandu bas.

Показать целиком
Лайки: 4 696
Комментарии: 238
Репосты: 753
Всего реакций: 5 687
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 09.01.2017 09:08

Untuk ibu-bapa yang selalu berdepa dengan pensel warna atau alat tulis anak hilang tu, ini Idea bernas untuk budak sekolah tak hilang pensel warna ter…

Показать целиком
Лайки: 4 829
Комментарии: 335
Репосты: 451
Всего реакций: 5 615
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 20.01.2017 12:56

Kesian dia beraya dalam penjara la nampaknya. Ingatlah wahai rakyat Malaysia bukan semua perkara perlu berakhir dengan kekerasan. Bawa-bawalah berbincang ya kalau hal-hal kecil ni. Tak gitu?

Показать целиком
Лайки: 5 320
Комментарии: 265
Репосты: 0
Всего реакций: 5 585
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 12.01.2017 08:22

Satu tu gambar Faiz Subri kecil je dan beliau bukan main besar. Satu lagi tu yang patut dirai samar-samar je gambar. Dia punya terang lagi jelas. Apa yang anda dapat rumuskan dari 2 gambar ini?

Показать целиком
Лайки: 4 770
Комментарии: 567
Репосты: 243
Всего реакций: 5 580
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 13.01.2017 02:00

Lepas ni kalau internet slow pun apedehal ye tak? Boleh cuba tips ni. Tag kawan korang yang selalu komplen internet dia slow.

Показать целиком
Лайки: 3 948
Комментарии: 179
Репосты: 1 423
Всего реакций: 5 550
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 03.01.2017 04:06

Projek cat dinding DIY dan hasilnya wow!! Awesome!!
Kredit: Masliah Khalid

Показать целиком
Лайки: 3 597
Комментарии: 561
Репосты: 1 378
Всего реакций: 5 536
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 09.01.2017 11:00

Penat kejar duniawi?

Показать целиком
Лайки: 5 330
Комментарии: 16
Репосты: 134
Всего реакций: 5 480
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 11.01.2017 08:00

Zidane, Ronaldo and Figo. Legendary Bola Sepak zaman kita membesar dulu. Sekarang Ronaldo pula yang dah membesar dengan jayanya ye tak? 😂

Показать целиком
Лайки: 5 107
Комментарии: 103
Репосты: 261
Всего реакций: 5 471
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 02.01.2017 03:30

Sebab tu jangan menangis selalu. WhatsApp dah bagi petunjuk awal-awal lagi 😂

Показать целиком
Лайки: 4 763
Комментарии: 216
Репосты: 472
Всего реакций: 5 451
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 19.01.2017 04:00

Serius kejam gila. Hahaha!! 😂😂

Показать целиком
Лайки: 4 843
Комментарии: 229
Репосты: 379
Всего реакций: 5 451
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 29.12.2016 02:23

TERKINI!
Baru dapat berita Tan Sri SM Salim khabarnya kini sedang uzur sgt. Mohon semua sahabat doakan kesejahteraan beliau.
Beliau kini …

Показать целиком
Лайки: 5 173
Комментарии: 127
Репосты: 127
Всего реакций: 5 427
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 12.01.2017 14:39

Inilah yang dikatakan tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia ambik kau tak pasal-pasal dapat PS4 macam tu je. Hahaha!

Показать целиком
Лайки: 5 135
Комментарии: 117
Репосты: 80
Всего реакций: 5 332
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 16.01.2017 08:20

Lepas berbekam terus tertidur. Bangun-bangun dah jadi tempat anak mempamerkan bakat semulajadi dia. Kahkah!
Kredit: Klangkampunghalamanku.

Показать целиком
Лайки: 4 420
Комментарии: 113
Репосты: 286
Всего реакций: 4 819
Вовлеченность на пост: 0,16
Показать еще