Oh! Media 31.10.2017 09:57

Harga Makanan RM100 Berpatutan, Harga Udang Galah lkut Gred.
KPDNKK Pahang mengesahkan kedai yang mengenakan bayaran RM100 untuk dua pinggan nas…

Показать целиком
Лайки: 3 492
Комментарии: 1 246
Репосты: 291
Всего реакций: 5 029
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 02.11.2017 06:00

Kisah tentang Fakhrul dan ayahnya yang menyentuh hati lagi sungguh misteri. Tak ramai anak yang berperangai macam Fakhrul ni. Respek!!

Показать целиком
Лайки: 3 182
Комментарии: 946
Репосты: 830
Всего реакций: 4 958
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 02.11.2017 04:28

Haish pelik-pelik zaman sekarang.
Perisa "Nasi Lemak Panas". Ni memang betul-betul wujud tau dari sebuah pengilang tempatan yang juga sebuah pen…

Показать целиком
Лайки: 3 300
Комментарии: 1 164
Репосты: 461
Всего реакций: 4 925
Вовлеченность на пост: 0,15
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 27.10.2017 10:00

Yer laa. Jangan sampai dia yang datang pijak engko masa tido. 😂

Показать целиком
Лайки: 4 295
Комментарии: 185
Репосты: 340
Всего реакций: 4 820
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 24.10.2017 12:00

Hutang taknak bayar, lepas tu share dekat sosial media shopping itu ini taknak kalah. Lepas tu siap pergi travel lagi. Perangai Manusia ke hanj*** tu? 😂

Показать целиком
Лайки: 3 701
Комментарии: 266
Репосты: 709
Всего реакций: 4 676
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 02.11.2017 11:00

Pernah ada rasa macam tu tak? Pernah terjadi kat kawan Oh! Media. Dia nak outstation ke Penang. Dah separuh jalan kat PLUS baru ingat tertinggal files…

Показать целиком
Лайки: 4 110
Комментарии: 231
Репосты: 328
Всего реакций: 4 669
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 21.10.2017 12:18

Memetik komen seorang pengguna Facebook;
"Lepas semuanya siap di tar, maka akan bermulalah kerja kerja anai anai @ jabatan berkalan air, teleko…

Показать целиком
Лайки: 4 351
Комментарии: 230
Репосты: 0
Всего реакций: 4 581
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 06.11.2017 06:13

Karolina Bojar berusia 20 tahun dari Poland mendapat gelaran pengadil bola sepak paling cantik di dunia. Fuhh! Merecik. Nasib baik kat Malaysia takde …

Показать целиком
Лайки: 4 202
Комментарии: 154
Репосты: 203
Всего реакций: 4 559
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 15.11.2017 09:36

Nampak tak bila dah tua baru sedar banyaknya benda bermanfaat yang kita nak buat tapi dah tak berdaya. Masa yang tak mungkin akan berulang jangan dipersiakan.
Kredit : IG If_moses

Показать целиком
Лайки: 3 717
Комментарии: 82
Репосты: 693
Всего реакций: 4 492
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 05.11.2017 12:00

Assalammualaikum.
Aku nak cerita sikit pasal sorang budak. Serius aku tersentuh sangat. Aku balik keja aku terus pergi Sogo saja nak jalan-jalan…

Показать целиком
Лайки: 3 862
Комментарии: 154
Репосты: 450
Всего реакций: 4 466
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 28.10.2017 14:08

Datuk Seri kau tu tak bawak masuk kubur pun suka hati nak tampar orang segala. Dalam syurga pun tak ada level khas untuk Datuk Seri. Hahahaha. Menyedihkan.

Показать целиком
Лайки: 4 147
Комментарии: 272
Репосты: 5
Всего реакций: 4 424
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 14.11.2017 13:36

Sekumpulan ikan paus telah terdampar di pantai Acheh, Indonesia namun tidak diketahui apa puncanya.

Показать целиком
Лайки: 3 472
Комментарии: 230
Репосты: 318
Всего реакций: 4 020
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 15.11.2017 05:08

Tiap kali rasa nak beli rokok, keluar duit masuk dalam tabung. Hasilnya RM3,200 dalam masa 11 bulan. 👍🏻

Показать целиком
Лайки: 2 979
Комментарии: 673
Репосты: 295
Всего реакций: 3 947
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 15.11.2017 06:45

Tahniah dah dapat tilam dan bantal baru. Moga semua mangsa banjir di Penang bertabah dengan dugaan yang menimpa. Kalau boleh plastik jangan buka ya. Tidur terus atas tu sebagai tanda terima kasih.

Показать целиком
Лайки: 2 998
Комментарии: 524
Репосты: 100
Всего реакций: 3 622
Вовлеченность на пост: 0,11
Oh! Media 15.11.2017 10:56

Bermula jam 12 tengah malam ini RON95 naik 7 sen, RON97 naik 6 sen, manakala Diesel naik 5 sen. Jemputlah datang beramai-ramai ke stesen minyak berdek…

Показать целиком
Лайки: 2 211
Комментарии: 633
Репосты: 371
Всего реакций: 3 215
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 14.11.2017 03:22

Segelintir peminjam PTPTN ni (bukan semua), kita pun dah maklum perangai mereka bila duit PTPTN masuk, bukan main enjoy sakan lagi. Buat beli iPhone l…

Показать целиком
Лайки: 2 423
Комментарии: 636
Репосты: 4
Всего реакций: 3 063
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 14.11.2017 05:02

Syarikat Mattel buat kali pertama melancarkan anak patung Barbie Pertama berhijab sebagai penghormatan kepada atlet lawan pedang Amerika Syarikat, Ibt…

Показать целиком
Лайки: 2 837
Комментарии: 40
Репосты: 81
Всего реакций: 2 958
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 15.11.2017 13:15

“Bukan orang yang buat mama, pasu ni jatuh sendiri la.... huhu” - cik gadis meow.

Показать целиком
Лайки: 2 492
Комментарии: 127
Репосты: 74
Всего реакций: 2 693
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 13.11.2017 12:10

Dikatakan di Malaysia hanya ada 3 orang penghidap Rohhad Syndrome. Selama 18 tahun adik Sham berdepan dugaan penyakit ini. Khamis ini adalah hari pem…

Показать целиком
Лайки: 2 080
Комментарии: 175
Репосты: 306
Всего реакций: 2 561
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 14.11.2017 02:52

Isu tengah hot di Indonesia sekarang ni. Bila Mas Idayu jadi juri di Indonesia. Dia punya kritikan punyalah pedas dekat publik satu dunia boleh tengok…

Показать целиком
Лайки: 2 182
Комментарии: 320
Репосты: 40
Всего реакций: 2 542
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 16.11.2017 05:37

Amboii tu dia ABC adik ni dah macam Burj Khalifa dah. Habis ke makan tu dik?

Показать целиком
Лайки: 1 845
Комментарии: 292
Репосты: 109
Всего реакций: 2 246
Вовлеченность на пост: 0,07
Oh! Media 15.11.2017 12:00

Mesti ramai wanita akan menangis bila melihat lakonan Sam dalam panggung nanti. Fuh! Tak sabar nak tengok filem Pinjamkan Hatiku pada 30 November 2017 ni nanti. 😭

Показать целиком
Лайки: 1 506
Комментарии: 378
Репосты: 217
Всего реакций: 2 101
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 16.11.2017 10:17

Kalau macam ni punya comey, tido kat dapur pun boleh dapat mimpi indah. Setuju tak kebanyakkan peminat Hello Kitty ni comey2 orangnya kan?
kredit: Lailey Laili Ismail

Показать целиком
Лайки: 1 185
Комментарии: 313
Репосты: 132
Всего реакций: 1 630
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 15.11.2017 09:58

Milaidhoo Resort, antara resort percutian mewah tercantik di Maldives. Get ready RM100k dalam poket, baru merasa bercuti di sini.

Показать целиком
Лайки: 1 105
Комментарии: 113
Репосты: 114
Всего реакций: 1 332
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 13.11.2017 12:20

Sampai tak tahu nak cakap apa, seorang ibu sanggup lacurkan darah daging sendiri pada lelaki dengan nilai RM1. Hurmm.
Semoga Allah beri kekuatan pada anak-anaknya untuk meneruskan hidup.

Показать целиком
Лайки: 823
Комментарии: 169
Репосты: 44
Всего реакций: 1 036
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 15.11.2017 12:15

Desus desus kencang berombak mengatakan pelakon Fazura dan Fattah Amin bakal berkahwin selepas kepulangan mereka dari tanah suci.
Pagi tadi, Fa…

Показать целиком
Лайки: 737
Комментарии: 183
Репосты: 19
Всего реакций: 939
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 13.11.2017 03:03

Amboi kemain manja hang dengan tuan kan, kalau dengan orang habis kena sudu. Haha

Показать целиком
Лайки: 719
Комментарии: 96
Репосты: 113
Всего реакций: 928
Вовлеченность на пост: 0,03
TMP Worldwide 14.11.2017 15:54

Candidates, like all content consumers, are looking for stories that resonate with them and answer their questions. As recruitment marketers, our job …

Показать целиком
Лайки: 715
Комментарии: 0
Репосты: 1
Всего реакций: 716
Вовлеченность на пост: 26,52
Another Point 26.10.2017 09:55

Какая аналитика, такие и результаты. А по каким метрикам вы оцениваете свой сайт?
Мы собрали для вас целых 33 штуки. Плюс приятный бонус — форму…

Показать целиком
Лайки: 352
Комментарии: 5
Репосты: 203
Всего реакций: 560
Вовлеченность на пост: 2,16
Oh! Media 15.11.2017 13:00

Dengar kata sampai harini handbag bawak tido skali. Untunglaa jadi agent Jamu Tun Teja, dapat macam-macam insentif.

Показать целиком
Лайки: 353
Комментарии: 36
Репосты: 38
Всего реакций: 427
Вовлеченность на пост: 0,01
Показать еще