Oh! Media 28.05.2017 08:36

Apa alasan surat khabar The Star buat macam ni? Berita pasal kes di Philippine (dengan tajuk boleh mengundang salah faham) dan di bawah tiba-tiba leta…

Показать целиком
Лайки: 4 946
Комментарии: 751
Репосты: 692
Всего реакций: 6 389
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 31.05.2017 07:00

Tiba2 ayah minta kat saya masa dalam bilik hotel..
"adik.. Ada makanan2 ringan tak.. Buah kee..?"
Saya terus kata..
"ada rasanya ay…

Показать целиком
Лайки: 5 048
Комментарии: 167
Репосты: 1 067
Всего реакций: 6 282
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 19.06.2017 08:00

Biasa kena macam ni masa shopping? Yang pekerja tu pun satu patutnya bertanya "Ya cik boleh saya bantu" bukannya jadi lembaga hitam follow je kita ke …

Показать целиком
Лайки: 5 126
Комментарии: 356
Репосты: 792
Всего реакций: 6 274
Вовлеченность на пост: 0,2
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 07.06.2017 07:18

Syahid, anak kepada penyanyi Bazli UNIC yang selama ini menderita penyakit cancer telah kembali ke rahmatullah.. Video-video tentang gelagat Syahid ba…

Показать целиком
Лайки: 6 168
Комментарии: 57
Репосты: 30
Всего реакций: 6 255
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 12.06.2017 07:48

Samseng sangat ke awak tu? - Abdullah Saidol
KUCHING: Bekas Ketua Setiausaha Politik Ketua Menteri, yang kini Menteri Muda di Pejabat Ketua Ment…

Показать целиком
Лайки: 5 739
Комментарии: 349
Репосты: 1
Всего реакций: 6 089
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 29.05.2017 10:32

Nak pergi bazaar Ramadhan ke apa, bawak sekali anak-anak korang. Jangan sesekali tinggalkan diorang walau sekejap kat rumah. Macam-macam boleh jadi. Hahahaharuuu...

Показать целиком
Лайки: 4 659
Комментарии: 329
Репосты: 1 042
Всего реакций: 6 030
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 13.06.2017 07:17

Orang lelaki ni memang senang nak dapat kawan. Selain kerana rokok & lighter, masa yang paling senang dapat member bila tunggu isteri habis shopping. …

Показать целиком
Лайки: 5 393
Комментарии: 331
Репосты: 290
Всего реакций: 6 014
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 02.06.2017 08:55

Pilot wanita jet pejuang MiG-29 yang pertama di Asia, Mejar TUDM Patricia Yapp Syau Yin dari Sandakan, Sabah. Satu pencapaian yang sangat membanggakan…

Показать целиком
Лайки: 5 680
Комментарии: 88
Репосты: 219
Всего реакций: 5 987
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 01.06.2017 11:00

Bila kau komplen dengan tokey restoran yang sup tulang dia yang semalam tak cukup pedas. 😂
Kredit: Starvingtime เรื่องกินเรื่องใหญ่

Показать целиком
Лайки: 5 204
Комментарии: 464
Репосты: 305
Всего реакций: 5 973
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 05.06.2017 10:30

Aduh boleh buat gaduh ni!! Dekat bazar mana ni weh?!! Baik bagitahu cepat!! Apapun selamat berbuka guys! 🤤

Показать целиком
Лайки: 5 351
Комментарии: 255
Репосты: 246
Всего реакций: 5 852
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 16.06.2017 04:04

Premium Outlet ketiga di Malaysia yang terletak di Genting Highland kini dibuka kepada umum iaitu Genting Premium Outlet atau bakal dikenali dgn GPO. …

Показать целиком
Лайки: 4 126
Комментарии: 916
Репосты: 735
Всего реакций: 5 777
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 24.05.2017 08:00

Sejenis kertas yang tertulis angka 50 ni berapa lama mampu bertahan dekat tempat korang?

Показать целиком
Лайки: 4 083
Комментарии: 1 360
Репосты: 263
Всего реакций: 5 706
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 04.06.2017 14:15

Kucing ni kadang-kadang dia memang sombong sikit. Perangai macam orang perempuan. Sukar difahami. Tak tahu apa sebenarnya dia nak. Hahaha 😂
Karya Hxsm.

Показать целиком
Лайки: 4 891
Комментарии: 192
Репосты: 574
Всего реакций: 5 657
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 19.06.2017 07:36

Alamak dik.. Redha je la ye kehendak mak 😂

Показать целиком
Лайки: 5 190
Комментарии: 109
Репосты: 216
Всего реакций: 5 515
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 07.06.2017 13:00

Hasil kerjasama Proton dan Geely, mungkin Proton Bayu akan jadi kenyataan tak lama lagi. Ini adalah gambaran Proton Bayu (based on model SUV Geely Bo …

Показать целиком
Лайки: 4 217
Комментарии: 692
Репосты: 597
Всего реакций: 5 506
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 19.06.2017 12:55

JPJ pasang tujuh lagi kamera AES

Kuala Lumpur: Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) bertindak memasang tujuh lagi kamera Sistem Penguatkuasa…

Показать целиком
Лайки: 3 095
Комментарии: 885
Репосты: 1 134
Всего реакций: 5 114
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 18.06.2017 03:18

Cer teka admin kat mana? Ore Klate mesti tahu kan.

Показать целиком
Лайки: 3 949
Комментарии: 515
Репосты: 47
Всего реакций: 4 511
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 20.06.2017 06:12

Inilah kata orang tua jangan terlalu mendabik dada sangat bila kita rasa kita berada di atas. Bila dah kena hentam teruk kaw-kaw macam ni baru ada akal.

Показать целиком
Лайки: 3 913
Комментарии: 335
Репосты: 133
Всего реакций: 4 381
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 19.06.2017 12:00

Lawak tengok Beto Kusyairy dalam ni kuat betul dia punya wayang laki bini. Tapi makin lama makin deep pulak kisah mereka laki bini ni.

Показать целиком
Лайки: 3 702
Комментарии: 32
Репосты: 101
Всего реакций: 3 835
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 20.06.2017 04:47

Budak tu kena saman sebab modified basikal tapi rilek je kaki scam pergi edit gambar tu kata budak tu menang iPad Pro kononnya. Hahaha! Lebih lawak ad…

Показать целиком
Лайки: 3 311
Комментарии: 149
Репосты: 343
Всего реакций: 3 803
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 19.06.2017 09:45

Kalau korang mencari tempat berbuka puasa, boleh ke Kenny Rogers ROASTERS ni dan nikmati sendiri promosi Cheesy Ceria Feast untuk 2 orang yang tengah …

Показать целиком
Лайки: 1 824
Комментарии: 1 070
Репосты: 487
Всего реакций: 3 381
Вовлеченность на пост: 0,11
Oh! Media 16.06.2017 04:00

Sekarang trending pasal scam baru konon dari Maxis pulak. Maxis nak bagi wang tunai RM5k katanya. Nak bagi quota 5GB pun kedekut ini pulak nak bagi du…

Показать целиком
Лайки: 2 639
Комментарии: 263
Репосты: 383
Всего реакций: 3 285
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 19.06.2017 06:53

Semoga segala urusan Siti Nurhaliza dan suami. Tidak lupa juga buat Azwan Ali yang juga berada di sana serta seluruh umat Islam yang menjalankan ibada…

Показать целиком
Лайки: 3 110
Комментарии: 44
Репосты: 8
Всего реакций: 3 162
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 20.06.2017 07:55

Semudah ini diorang hasilkan produk. Hati-hatilah ya beli produk losyen yang tak sah taraf ni atau kata lainnya jenis perniagaan baru losyen timbang kilo.

Показать целиком
Лайки: 965
Комментарии: 99
Репосты: 247
Всего реакций: 1 311
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 16.06.2017 03:17

Dia punya lapar sampai tahap bersilat. Hahaha. Ada yang sampai tahap macam ni tak bulan puasa ni setakat hari ni? 😂

Показать целиком
Лайки: 643
Комментарии: 69
Репосты: 148
Всего реакций: 860
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 19.06.2017 09:27

Tu dia penganan final call lelong di JAKEL SHAH ALAM. Semuanya happy hour dari baju melayu, kurung dan carpet. Harga diorang bagi memang tak masuk aka…

Показать целиком
Лайки: 573
Комментарии: 199
Репосты: 42
Всего реакций: 814
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 16.06.2017 02:00

25 lebih jenama dengan design ekslusif paling best negara kini berkampung di Pusat Konvensyen Taman Tamadun Islam, Terengganu selama hanya 2 hari je l…

Показать целиком
Лайки: 528
Комментарии: 84
Репосты: 22
Всего реакций: 634
Вовлеченность на пост: 0,02
Oh! Media 20.06.2017 07:53

Kalau tak tahu nak berbuka puasa hari ni, ini 5 sebab kenapa korang kena pergi berbuka dekat Pizza Hut.

Показать целиком
Лайки: 506
Комментарии: 37
Репосты: 11
Всего реакций: 554
Вовлеченность на пост: 0,02
Ingate 01.06.2017 07:56

Встречайте легендарный SEMBOOK! На этот раз бесплатный и электронный: https://goo.gl/VWOImk
Стоит прочесть, если вы учитесь привлекать на сайт …

Показать целиком
Лайки: 397
Комментарии: 39
Репосты: 116
Всего реакций: 552
Вовлеченность на пост: 10,4
RTA 01.06.2017 14:02

Я пойду на #SMMoscow2017 sm-moscow.com
Мы с огромным трепетом ждем 7 июня и всех 1 100 участников!
🔥700 рекламодателей. Список подтвержд…

Показать целиком
Лайки: 102
Комментарии: 175
Репосты: 111
Всего реакций: 388
Вовлеченность на пост: 5,22
Показать еще