Oh! Media 25.04.2018 09:32

Masa zaman belajar dulu korang dalam kumpulan yang mana? 😆

Показать целиком
Лайки: 4 659
Комментарии: 2 082
Репосты: 2 261
Всего реакций: 9 002
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 10.05.2018 03:17

#PRU14 - Sejarah tercipta.

Показать целиком
Лайки: 8 000
Комментарии: 132
Репосты: 852
Всего реакций: 8 984
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 10.05.2018 03:00

Bagaimana seorang yang terpalit dengan begitu banyak skandal tanpa ada penjelasan yang dapat memahamkan rakyat boleh menjadi pilihan rakyat? Tentulah tidak. Ini 2018 bukan zaman cash is king lagi.

Показать целиком
Лайки: 7 672
Комментарии: 253
Репосты: 1 045
Всего реакций: 8 970
Вовлеченность на пост: 0,26
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 11.05.2018 16:19

Kita akan merindui lawak dan tingkah-laku bodoh level 9999 dari beliau selepas ini.

Показать целиком
Лайки: 7 261
Комментарии: 645
Репосты: 1 014
Всего реакций: 8 920
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 09.05.2018 12:58

#PRU14 Tidak Rasmi - P100 Pandan: Wan Azizah Wan Ismail (PKR) menang. 😊
Sumber: BERNAMA

Показать целиком
Лайки: 8 380
Комментарии: 252
Репосты: 218
Всего реакций: 8 850
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 13.05.2018 14:32

Tun M pemegang rekod pemimpin negara paling tua di dunia. 🎉🎉

Показать целиком
Лайки: 7 994
Комментарии: 230
Репосты: 571
Всего реакций: 8 795
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 18.05.2018 04:00

Selamat datang ke Malaysia Thor.. Kami sedia membantu selamatkan team Avangers

Показать целиком
Лайки: 6 985
Комментарии: 670
Репосты: 1 128
Всего реакций: 8 783
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 04.05.2018 23:34

Kan dah kata Myvi baru ni kalau mod sikit mesti gempak gila. Tapi dia ni mod next level sikit lagi la merecik hawau!! Tag kawan-kawan korang yang ada …

Показать целиком
Лайки: 5 432
Комментарии: 1 804
Репосты: 1 488
Всего реакций: 8 724
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 10.05.2018 04:57

Tiada lagi GST dalam tempoh 100 hari. Itu janji Tun Mahathir. 🎉

Показать целиком
Лайки: 7 855
Комментарии: 443
Репосты: 254
Всего реакций: 8 552
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 14.05.2018 12:10

Kisah hidup Timbalan Perdana Menteri Malaysia yang juga Timbalan Perdana Menteri wanita pertama di Malaysia, Dr. Wan Azizah versi ringkas yang menarik…

Показать целиком
Лайки: 6 507
Комментарии: 175
Репосты: 1 852
Всего реакций: 8 534
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 01.05.2018 12:00

Kesiannya la baby ni. Selamba dia je buat macam anak patung. Berapa ramai lagi pembantu rumah yang buat macam ni, belum kantoi .. tolong hentikan. Kes…

Показать целиком
Лайки: 4 148
Комментарии: 1 444
Репосты: 2 907
Всего реакций: 8 499
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 22.05.2018 13:20

Sempoi PM kita Tun Dr Mahathir berkain pelikat di Majlis Berbuka Puasa bersama Perdana Menteri di Yayasan Kepimpinan Perdana

Показать целиком
Лайки: 8 062
Комментарии: 197
Репосты: 235
Всего реакций: 8 494
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 21.05.2018 12:00

Orang perempuan mesti suka bila tahu pasal SaSa buat Warehouse Sale ni. Dengarnya sales Sasa ni sampai 70% potongan harga, ada bundle offer dengan har…

Показать целиком
Лайки: 2 429
Комментарии: 3 998
Репосты: 1 981
Всего реакций: 8 408
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 22.05.2018 09:00

Sapa pernah kena atau terbuat dekat jemaah lain? Mengaku cepat 😆

Показать целиком
Лайки: 5 201
Комментарии: 555
Репосты: 2 123
Всего реакций: 7 879
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 20.05.2018 06:33

Betul ke perempuan macam ni? 😄

Показать целиком
Лайки: 5 004
Комментарии: 1 061
Репосты: 1 480
Всего реакций: 7 545
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 19.05.2018 03:16

Semoga Aqish cepat sembuh ye sayang..

Показать целиком
Лайки: 6 865
Комментарии: 164
Репосты: 145
Всего реакций: 7 174
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 20.05.2018 02:14

Mesti ramai yang dah beli kereta baru zaman PM sebelum ni nangis kat bucu katil. Huhu sabarlah ya. Harga Honda City jer dah turun RM7 ke 8 ribu. BMW p…

Показать целиком
Лайки: 3 758
Комментарии: 1 345
Репосты: 1 687
Всего реакций: 6 790
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 22.05.2018 05:00

"Nak menegur tak mampu. Screenshot orang punya nasihat dan tampal kat sini harap² mampu mengubah awak dan kita sama-sama menjadi yang lebih baik. ❤" - Amiera Syuhada

Показать целиком
Лайки: 4 397
Комментарии: 230
Репосты: 1 691
Всего реакций: 6 318
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 18.05.2018 13:22

Memang patutlah pun Tun Mahathir jadi Menteri Pelajaran... 😅

Показать целиком
Лайки: 5 174
Комментарии: 437
Репосты: 574
Всего реакций: 6 185
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 23.05.2018 03:00

Untunglah siapa yang muka iras-iras Menteri Pertahanan kita ni. 😄

Показать целиком
Лайки: 5 218
Комментарии: 598
Репосты: 305
Всего реакций: 6 121
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 19.05.2018 11:00

Dulu sedih gila kalau tak puasa lepas tu time berbuka kena duduk jauh-jauh macam ni. Hahahaha.

Показать целиком
Лайки: 4 724
Комментарии: 198
Репосты: 914
Всего реакций: 5 836
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 21.05.2018 04:15

"Terjumpa dengan Prof Jomo tadi semasa naik LRT ke Ampang Park on his way jumpa rakan-rakan “Council of Elders”.
Such a humble person. A promine…

Показать целиком
Лайки: 4 965
Комментарии: 231
Репосты: 546
Всего реакций: 5 742
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 20.05.2018 08:02

Siapa tahu ni benda apa dia dari generasi legend! Hehe.
Kredit : Hati Kampung

Показать целиком
Лайки: 4 241
Комментарии: 515
Репосты: 832
Всего реакций: 5 588
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 23.05.2018 05:15

Pagi ini, hari kedua Tuan Haji Mohamad Sabu tetap melangsungkan kehidupan ringkas menyantuni mandat ummah. Cuma langkah pagi kini sedikit berbeza tatk…

Показать целиком
Лайки: 4 888
Комментарии: 302
Репосты: 294
Всего реакций: 5 484
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 23.05.2018 11:00

Sesambil menunggu waktu berbuka, sesambil ingat balik kot ada lagi hutang tak bayar. Kot la segan nak bayar atau buat-buat lupa ka, kan?

Показать целиком
Лайки: 4 052
Комментарии: 143
Репосты: 1 132
Всего реакций: 5 327
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 23.05.2018 10:15

Boleh hadam juga pesanan brader ni. 😂

Показать целиком
Лайки: 4 030
Комментарии: 209
Репосты: 761
Всего реакций: 5 000
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 19.05.2018 09:14

Kedua dua first lady nampak mesra betul...
#SingaporeMalaysia

Показать целиком
Лайки: 4 807
Комментарии: 90
Репосты: 59
Всего реакций: 4 956
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 22.05.2018 04:15

Datuk Seri Anwar Ibrahim mengadap DYMM Sultan Johor semalam. Turut bersama di dalam pertemuan ini adalah TMJ dan Nurul Izzah Anwar. Mesra nampaknya ke…

Показать целиком
Лайки: 4 660
Комментарии: 115
Репосты: 112
Всего реакций: 4 887
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 21.05.2018 07:15

Sekarang ramai yang dah mula buat tempahan kuih raya.. Termasuklah jenis-jenis kuih ni 😄

Показать целиком
Лайки: 2 824
Комментарии: 614
Репосты: 1 263
Всего реакций: 4 701
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 18.05.2018 13:53

Kejadian dikatakan berlaku pada jam 12 tengahari 😂

Показать целиком
Лайки: 3 877
Комментарии: 184
Репосты: 508
Всего реакций: 4 569
Вовлеченность на пост: 0,13
Показать еще