Oh! Media 09.02.2017 04:25

Kesian ek akak yang mekap tebal duduk belakang time eksiden ni. Bertepek mekap 3 inci kat situ 😂

Показать целиком
Лайки: 7 461
Комментарии: 607
Репосты: 1 446
Всего реакций: 9 514
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 08.02.2017 13:46

Bertuah siapa yang dapat sampai ke sini. Apakata sebelum plan nak ke melancong Europe ke apa (mampu), sama-sama kita berusaha ke sini dulu.

Показать целиком
Лайки: 9 241
Комментарии: 58
Репосты: 128
Всего реакций: 9 427
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 05.02.2017 02:05

Baju macam ni pun hado. Haha 😂

Показать целиком
Лайки: 7 117
Комментарии: 880
Репосты: 1 202
Всего реакций: 9 199
Вовлеченность на пост: 0,3
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 16.02.2017 07:00

Berbezanya "bahasa" seorang ibu berbanding kita. Semoga kita semua menjadi anak yang mengenang budi. Sedih rasanya sebab memang situasi macam ni banyak berlaku zaman sekarang ni.

Показать целиком
Лайки: 7 685
Комментарии: 84
Репосты: 1 424
Всего реакций: 9 193
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 31.01.2017 03:41

Tu biji mata ke biji guli tu? Kenapa comel sangat ni meow?!! Purrrrr purrrr~

Показать целиком
Лайки: 8 403
Комментарии: 167
Репосты: 562
Всего реакций: 9 132
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 11.02.2017 02:32

Korang yang naik motor, kalau tak kena macam ni tak sah. Kalau belum kena lagi, stand by la akan sampai jugak masa dia. Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 8 342
Комментарии: 280
Репосты: 500
Всего реакций: 9 122
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 08.02.2017 06:23

Macam ni la susahnya mak kita nak jaga kita adik-beradik masa kecil dulu. Masing-masing ada perangai yang entah apa-apa je kan? Hahaha. Dengar cerita …

Показать целиком
Лайки: 6 458
Комментарии: 281
Репосты: 2 177
Всего реакций: 8 916
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 17.02.2017 09:30

Romantik siot. Hahhaha!!

Показать целиком
Лайки: 7 223
Комментарии: 660
Репосты: 979
Всего реакций: 8 862
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 17.02.2017 06:30

Dulu tersingkap sejarahnya. British kata Melayu tak pandai menoreh, maka di import orang india ke Malaya utk memperkasakan industri getah.
Briti…

Показать целиком
Лайки: 6 920
Комментарии: 350
Репосты: 1 503
Всего реакций: 8 773
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 01.02.2017 04:30

Sekarang segelintir mak bapak busy main Facebook agaknya. Takde masa dah nak peduli hal anak diorang keluar dengan siapa ke mana semua macam kita dulu-dulu.

Показать целиком
Лайки: 7 781
Комментарии: 240
Репосты: 723
Всего реакций: 8 744
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 03.02.2017 06:14

Tu dia.. Hurmm... Nampaknya dah boleh siap sedia pergi stesen minyak lepas tu bungkus minyak petrol suruh ikat tepi. Jangan letak straw sudah takut te…

Показать целиком
Лайки: 7 949
Комментарии: 569
Репосты: 2
Всего реакций: 8 520
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 22.01.2017 01:10

"Along Taman" tuu. Harap kepala dia pun kena sepak seperti bola macam apa yang dia buat kat pemandu lori tu. Dari Along Taman lepas ni boleh jadi Along Siti Sifir pulak.

Показать целиком
Лайки: 7 885
Комментарии: 597
Репосты: 0
Всего реакций: 8 482
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 12.02.2017 01:45

Kalau dah kreatif pokok pun boleh jadi binatang. 🖒

Показать целиком
Лайки: 8 410
Комментарии: 64
Репосты: 0
Всего реакций: 8 474
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 10.02.2017 11:48

Alamak kantoi. 😱

Показать целиком
Лайки: 6 641
Комментарии: 528
Репосты: 1 163
Всего реакций: 8 332
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 29.01.2017 05:27

Apehal siot boleh burger lembu berperisa ayam pulak? 😂

Показать целиком
Лайки: 7 090
Комментарии: 358
Репосты: 860
Всего реакций: 8 308
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 06.02.2017 04:14

Sedihnya duit ada cukup-cukup untuk makan Maggie je. Tapi itupun bukan rezeki juga. Sobsob :(

Показать целиком
Лайки: 7 039
Комментарии: 546
Репосты: 359
Всего реакций: 7 944
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 29.01.2017 01:55

Tengok gambar ni, orang hati keras pun boleh cair.. Manja atok!
Kredit: Walid Johor

Показать целиком
Лайки: 7 519
Комментарии: 77
Репосты: 254
Всего реакций: 7 850
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 17.02.2017 03:00

Sampai ke tengah jalan ampaian tu jalan sendiri. Mesti cepat kering macam ni. 😂

Показать целиком
Лайки: 7 318
Комментарии: 176
Репосты: 322
Всего реакций: 7 816
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 09.02.2017 07:40

Bila anak tunjuk minat memasak. Semangat betul si bapak ya demi anak tersayang. Siapa anak suka main masak-masak tu boleh cuba juga. 😂
Kredit: Zuraida Yunus

Показать целиком
Лайки: 6 550
Комментарии: 304
Репосты: 925
Всего реакций: 7 779
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 25.01.2017 05:15

Kita buat kerja bos tak nampak. Time rehat otak 5 minit kejap la yang dia nampak. Sedih! Hahaha. - Pidot Arts

Показать целиком
Лайки: 6 035
Комментарии: 204
Репосты: 1 476
Всего реакций: 7 715
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 16.02.2017 12:48

Rindu! Banyak kenangan dengan Bas Mini ni. Setakat divider dalam KL masa tu semua dia redah je main naik. Haha! Korang sempat tak merasa?

Показать целиком
Лайки: 6 588
Комментарии: 358
Репосты: 594
Всего реакций: 7 540
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 06.02.2017 09:00

Hebat usaha yang dilakukan orang yang sediakan tempat dan tulis notis tu. Sedikit sebanyak mengajak orang lain juga untuk bersedekah dan cintakan haiwan.
Foto: She-Kin Nora

Показать целиком
Лайки: 7 004
Комментарии: 39
Репосты: 218
Всего реакций: 7 261
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 11.02.2017 12:08

Kesian dengan yang tak layak dapat BR1M tu. Bukan sebab depa kaya banyak sangat duit tapi atas sebab tertentu yang tak relevan. Terpaksa la menanggung…

Показать целиком
Лайки: 6 787
Комментарии: 448
Репосты: 0
Всего реакций: 7 235
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 12.02.2017 09:07

Korang agak-agak apa yang Encik Meow ni tengah fikir bila tengok imej baru dia kat cermin? Hahaha!

Показать целиком
Лайки: 6 214
Комментарии: 463
Репосты: 555
Всего реакций: 7 232
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 14.02.2017 04:01

"Jangan cucuk duit kat cimb . Kalau kad bank maybank . Pendekkan cerita , kad maybank cucuk duit kat atm cimb . Semalam ak pi cucuk . Mlm cek duit . B…

Показать целиком
Лайки: 3 544
Комментарии: 1 305
Репосты: 2 322
Всего реакций: 7 171
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 26.01.2017 15:52

Ini pula kisah tentang kasih sayang dan pengorbanan seorang ibu. Akak ni memang menjadi contoh yang baik kepada semua ibu yang lain. Respek!

Показать целиком
Лайки: 6 826
Комментарии: 106
Репосты: 224
Всего реакций: 7 156
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 11.02.2017 04:18

Suami yang botak ni memang romantik kan? Dah 11 tahun kahwin pun romantik lagi. Moga terus romantik sampai ke akhir hayat.
Kiriman Nur Dahlia.

Показать целиком
Лайки: 6 422
Комментарии: 222
Репосты: 356
Всего реакций: 7 000
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 24.01.2017 12:00

Dah sampai banjir paras leher pun diorang tetap buat kerja. Pekerja Indonesia katanya. Hebat mereka ni mencari rezeki di negara orang.

Показать целиком
Лайки: 6 377
Комментарии: 211
Репосты: 399
Всего реакций: 6 987
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 01.02.2017 06:00

Dia pun sibuk nak join masuk barisan jugak!! Tapi masalahnya tak masuk pun barisan. Kan dah kena pumping 15 kali.
Kredit: Encik Syamsul Ariffin.

Показать целиком
Лайки: 6 757
Комментарии: 60
Репосты: 137
Всего реакций: 6 954
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 31.01.2017 03:43

Sukahati cakap awek tengok cerita Korea sambil teman BF main Dota. Sekali abang dengan adik la. Hihihi.

Показать целиком
Лайки: 6 172
Комментарии: 207
Репосты: 557
Всего реакций: 6 936
Вовлеченность на пост: 0,23
Показать еще