Oh! Media 29.05.2017 14:15

Comel. Kesian Kiky. 😂

Показать целиком
Лайки: 8 495
Комментарии: 330
Репосты: 464
Всего реакций: 9 289
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 30.05.2017 03:10

Sooo sawittt... berkawan dari kecil sampai ke besar. 😍

Показать целиком
Лайки: 6 709
Комментарии: 1 452
Репосты: 1 090
Всего реакций: 9 251
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 31.05.2017 09:22

First time jumpa Air Jagung pekat nak mati dah macam warna Carrot Susu. Air Jagung Bagan Datoh ni rare sket. Memang rasa dia sedap gila berlemak kaw-k…

Показать целиком
Лайки: 8 195
Комментарии: 698
Репосты: 345
Всего реакций: 9 238
Вовлеченность на пост: 0,29
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 17.06.2017 06:30

Agak menyedihkan tapiiii wait...! Ok ape single. Ada banyak masa untuk berbakti pada orang tua dengan lebih baik sebelum ada tanggungjawab baru. Betul tak?

Показать целиком
Лайки: 7 710
Комментарии: 587
Репосты: 813
Всего реакций: 9 110
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 09.06.2017 21:31

Susah betul dapat awek gini. Dengan Mira Filzah pun nak jeles. Haha.
Kiriman: Muhammad Irfan

Показать целиком
Лайки: 6 704
Комментарии: 1 425
Репосты: 884
Всего реакций: 9 013
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 05.06.2017 12:10

Siapa yang kutuk makcik jual karipap inti oksigen tu baik pergi minta maaf cepat sebab makcik tu jual karipap oksigen bersebab. Memang niat dia baik s…

Показать целиком
Лайки: 7 126
Комментарии: 344
Репосты: 1 474
Всего реакций: 8 944
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 15.06.2017 07:12

Kalau pencinta haiwan insyaAllah pasti boleh dijinakkan. Tapi kalau guna untuk nak buat viral aje kirim salam 😂

Показать целиком
Лайки: 8 147
Комментарии: 483
Репосты: 287
Всего реакций: 8 917
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 03.06.2017 09:00

MasyaAllah! Sejenis dugaan apakah ini?!! Viral lagi sekarang ni pasal Air Lemon Pudina. Kali ni dekat Bazar Ramadhan Putra Perdana, Puchong. Pergghh m…

Показать целиком
Лайки: 7 267
Комментарии: 832
Репосты: 796
Всего реакций: 8 895
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 23.06.2017 09:14

Mula-mula rasa sayu mengenangkan anak perantau yang terpaksa beraya jauh dari keluarga. Bila tengok ni rasa sedih gila ucapan raya dia. Terasa macam …

Показать целиком
Лайки: 5 855
Комментарии: 1 920
Репосты: 1 061
Всего реакций: 8 836
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 22.06.2017 01:00

Luahan hati pengirim ekoran lambakan peniaga Myanmar yang semakin berleluasa tanpa kawalan.
"Pemandangan biasa setiap pagi di pasar borong Selay…

Показать целиком
Лайки: 6 225
Комментарии: 1 327
Репосты: 1 079
Всего реакций: 8 631
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 12.06.2017 01:31

Dalam sekelip mata menjadi Yatim Piatu dan hilang semua ahli keluarga. Besar sungguh dugaan untuk anak dia di bulan puasa dan syawal yang akan menjelm…

Показать целиком
Лайки: 8 114
Комментарии: 350
Репосты: 0
Всего реакций: 8 464
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 11.06.2017 09:10

-KEKAYAAN BOCOR KERANA KERETA-
-‘UMUR PERSARAAN’ DILANJUTKAN KERANA HUTANG KERETA-
Biasa dengar org gaji 5k, tapi pandu kereta yg instalme…

Показать целиком
Лайки: 4 708
Комментарии: 1 001
Репосты: 2 707
Всего реакций: 8 416
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 04.06.2017 08:35

Mula-mula Senior buli Junior. Then bila Junior dah jadi Senior, dia buli budak Junior balik. Macam tu la sampai bila-bila pun. Masalah dia mak bapak s…

Показать целиком
Лайки: 6 824
Комментарии: 525
Репосты: 983
Всего реакций: 8 332
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 02.06.2017 11:47

Siapa yang lahir tahun 80-an je tahu apa kaitan semua bahan ni antara satu sama lain. 😂

Показать целиком
Лайки: 7 503
Комментарии: 274
Репосты: 465
Всего реакций: 8 242
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 07.06.2017 12:00

Puasa belum habis lagi, dia dah raya dulu. Dah la tak puasa 😂

Показать целиком
Лайки: 7 152
Комментарии: 363
Репосты: 711
Всего реакций: 8 226
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 24.06.2017 07:57

"Betul ke boleh kawen murah?
Betul, saya dengan isteri kawen tak sampai seribu. Mas kahwin RM100, kadi dan saksi rm200. Makan lepas nikah ahli k…

Показать целиком
Лайки: 6 731
Комментарии: 650
Репосты: 842
Всего реакций: 8 223
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 23.06.2017 16:41

Malam tadi terawih yang terakhir. Hari ini puasa terakhir untuk tahun ini. Kejap lagi sahur terakhir. Berbuka malam nanti juga berbuka yang terakhir sebelum kita meraikan kemenangan dengan menyambut Hari Raya. Semua itu mungkin juga yang terakhir dapat kita rasai. Sebelum bertemu Illahi. Mungkin. Se…

Показать целиком
Лайки: 7 974
Комментарии: 82
Репосты: 120
Всего реакций: 8 176
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 29.05.2017 03:53

Ada jenis suami yang memang rajin belanja kawan makan dan bersedekah di merata tempat seantero dunia, tapi dengan isteri sendiri punyalah kedekut taik hidung masin. Hahaha. 😂

Показать целиком
Лайки: 5 988
Комментарии: 401
Репосты: 1 621
Всего реакций: 8 010
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 24.06.2017 03:56

"2 tahun dah berlalu... kita mengenali #Mee #Chok.. Anak yang ditemui di dalam tong sampah dalam keadaan perut terburai..
Punca perut dia terbur…

Показать целиком
Лайки: 7 080
Комментарии: 307
Репосты: 357
Всего реакций: 7 744
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 08.06.2017 05:30

Bila baca kes pemandu grab dituduh mencabul wanita Vietnam hingga dibelasah teruk di Penang tu, terfikir pulak pasal apa benda perempuan Vietnam buat…

Показать целиком
Лайки: 7 088
Комментарии: 560
Репосты: 0
Всего реакций: 7 648
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 31.05.2017 12:56

Penat la asyik kena racun je pasal #WeBe ni dengan member-member. Kalau tengok apa dia offer macam dah tak ada apa lagi yang boleh di offer. Semua dah…

Показать целиком
Лайки: 4 547
Комментарии: 2 258
Репосты: 728
Всего реакций: 7 533
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 20.06.2017 06:12

Inilah kata orang tua jangan terlalu mendabik dada sangat bila kita rasa kita berada di atas. Bila dah kena hentam teruk kaw-kaw macam ni baru ada akal.

Показать целиком
Лайки: 6 765
Комментарии: 489
Репосты: 259
Всего реакций: 7 513
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 15.06.2017 12:05

Semalam prmpuan korea nie dtg survey 'skirt'. Hari nie dier dtg blk trus pakai.. Sampin tuh woi 😂😂😂
Lokasi : Bazar Ramadan Hang Tuah Mall

Показать целиком
Лайки: 6 619
Комментарии: 364
Репосты: 442
Всего реакций: 7 425
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 15.06.2017 06:08

Bulan Ramadhan ni sebelum buat amal kebajikan lain, dahulukan dulu mana hutang yang belum selesai. Ingatlah yang hutang di bawa sampai ke mati. Sesung…

Показать целиком
Лайки: 6 277
Комментарии: 180
Репосты: 944
Всего реакций: 7 401
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 29.05.2017 14:48

Pergh style! Set tidur macam ni bangun tidur je terus perut rasa kebuluq. Hahaha. 😂
Psst: Post sekarang la kalau post siang nanti korang bukak peti ais senyap-senyap pulak 😄

Показать целиком
Лайки: 4 902
Комментарии: 743
Репосты: 1 701
Всего реакций: 7 346
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 08.06.2017 08:11

Muka first time tengok "kucing" besar. 😂

Показать целиком
Лайки: 5 467
Комментарии: 208
Репосты: 1 643
Всего реакций: 7 318
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 11.06.2017 05:34

Dekat-dekat musim nak raya ni, cik suami bersiap sedia jer la jadi pak pacak tunggu mak-mak shopping. Yang last tu kesian sangat.

Показать целиком
Лайки: 5 767
Комментарии: 490
Репосты: 1 014
Всего реакций: 7 271
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 29.05.2017 09:31

Doktor maut akibat kemalangan kerana memandu dalam keadaan terlalu letih selepas 33jam "On Call".
Sesungguhnya tugas doktor bukanlah sesuatu ya…

Показать целиком
Лайки: 6 640
Комментарии: 144
Репосты: 302
Всего реакций: 7 086
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 04.06.2017 04:41

Fuhhhh. Telan air liur tengok harga dia.

Показать целиком
Лайки: 5 507
Комментарии: 1 080
Репосты: 491
Всего реакций: 7 078
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 15.06.2017 07:37

Kawan zaman sekolah Sajat cuba mengesahkan yang Sajat ni sebenarnya memang lelaki sejati. Apa tindakan ahli agamawan di negara ini dengan masalah yang semakin serius seperti ini?

Показать целиком
Лайки: 5 540
Комментарии: 1 038
Репосты: 493
Всего реакций: 7 071
Вовлеченность на пост: 0,22
Показать еще