Oh! Media 11.01.2018 04:15

Nak tanya bangsa Johor, kenapa Ustaz Datuk Hassan Din tidak dibenarkan beri ceramah kat sana ya??

Показать целиком
Лайки: 5 961
Комментарии: 1 261
Репосты: 342
Всего реакций: 7 564
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 08.01.2018 09:54

Ala mengaku je la korang pun sama masa kecik dulu macam ni kan? 😂😂

Показать целиком
Лайки: 6 157
Комментарии: 383
Репосты: 642
Всего реакций: 7 182
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 23.12.2017 15:44

Ni dah kenapa pulak? Malam-malam buta nak jadi Valak? Ke nak jadi "Ibu" dalam cerita Pengabdi Setan tu? Hahaha. 😂
Kredit untuk tuan kucing, Amir Zarith 😂

Показать целиком
Лайки: 6 455
Комментарии: 356
Репосты: 330
Всего реакций: 7 141
Вовлеченность на пост: 0,21
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 10.01.2018 07:18

Demi ilmu,pelajar lelaki ni sanggup berjalan hampir sejam dengan jarak 4.5km setiap hari untuk ke sekolah walaupun dalam keadaan suhu sejuk melampau. …

Показать целиком
Лайки: 6 501
Комментарии: 121
Репосты: 495
Всего реакций: 7 117
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 08.01.2018 05:40

Panas betul nama Iqram Dinzly sejak kebelakangan ni. Baru-baru ni dia gelarkan Nabi Muhammad SAW kekasih Allah yang teramat mulia sebagai "che mat" se…

Показать целиком
Лайки: 5 266
Комментарии: 1 373
Репосты: 241
Всего реакций: 6 880
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 28.12.2017 13:00

Budak zaman sekarang tak tahu betapa anti'nya kita dengan selipar ni sebab dulu masa main Baling Selipar kena benda alah ni mak aih, berbirat badan we…

Показать целиком
Лайки: 6 177
Комментарии: 447
Репосты: 249
Всего реакций: 6 873
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 02.01.2018 14:03

Patutnya yang kena mohon maaf tu bukan si bapa ni tapi wakil rakyat kat situ. Dekat setahun dah bila dah viral baru nak sembang peruntukan dah approve…

Показать целиком
Лайки: 6 238
Комментарии: 408
Репосты: 224
Всего реакций: 6 870
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 31.12.2017 13:00

Deko yang ringkas boleh buat rumah jadi cantik. Tak ada alasan pun kerana yang membezakan boleh dengan tak tu hanya rajin dan malas jer. Heh :P
Kredit pemilik rumah, Norfadzlin Mohamad.

Показать целиком
Лайки: 5 254
Комментарии: 526
Репосты: 1 008
Всего реакций: 6 788
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 05.01.2018 09:55

Salute dengan brader ni. Beliau boleh menunggang motosikal dari KL ke Thailand guna sebelah tangan sahaja. Ini baru bikers kental. Salutee!! 😙😙
Kredit: Sony Silverian.

Показать целиком
Лайки: 6 381
Комментарии: 194
Репосты: 141
Всего реакций: 6 716
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 12.01.2018 08:49

Bila ayah lupa bawa baju hujan untuk anak. Asal boleh sudah lah ye tak? Huhu.
Kasih sayang seorang ayah sanggup buat apa sahaja untuk anak membe…

Показать целиком
Лайки: 5 883
Комментарии: 451
Репосты: 367
Всего реакций: 6 701
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 30.12.2017 05:32

Kisah kena game dgn "bff" sampai rugi RM20,000. Woww. Ni kawan ke makhluk apa ni?

Показать целиком
Лайки: 4 350
Комментарии: 756
Репосты: 1 502
Всего реакций: 6 608
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 06.01.2018 09:00

Respek! Majlis kahwin tema 50-an di Kampung Stor Padang Rengas, Perak. Betul-betul mengimbau kenangan betul la. Teringat masa nenek Oh! Media kahwin d…

Показать целиком
Лайки: 5 928
Комментарии: 301
Репосты: 322
Всего реакций: 6 551
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 03.01.2018 14:16

Fuhhh! Nak gugur jantung tengok video akak ni. Dulu dia panjat signboard Ipoh, sekarang dia duk main buaian atas langit pulak. Power kak oii!

Показать целиком
Лайки: 4 392
Комментарии: 1 448
Репосты: 694
Всего реакций: 6 534
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 05.01.2018 14:40

Eh yeke macam ni? Tapi kalau diperhatikan, kebanyakkan orang yang ada-ada ni lagi simple, sempoi sebab dia tak perlu tunjuk yang dia kaya pun yang penting duit kepok-kepok. Tak gitu?

Показать целиком
Лайки: 5 435
Комментарии: 322
Репосты: 751
Всего реакций: 6 508
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 07.01.2018 06:18

Satu demi satu bangunan yang akan jadi mercu tanda kebanggaan Malaysia akan muncul dan dijangka siap pada tahun 2021. Projek ini menelan belanja RM2.2billion.

Показать целиком
Лайки: 4 508
Комментарии: 1 175
Репосты: 749
Всего реакций: 6 432
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 23.12.2017 12:00

Nurhayati Tahir bebel lagi.. haha.. part ayat jerebu tu kitorang tak boleh move on lagi.. Hahaha!! Pasal video ni, nak tahu cara cucian yang betul, boleh ke Facebook Niqa Hijab Wash HQ.

Показать целиком
Лайки: 4 857
Комментарии: 758
Репосты: 623
Всего реакций: 6 238
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 11.01.2018 10:37

Berseri-seri muka PM kita. Alhamdulillah. Semoga beroleh taufik dan hidayah untuk terus menjadi khalifah yang hebat untuk rakyat Malaysia. Semoga dap…

Показать целиком
Лайки: 5 744
Комментарии: 407
Репосты: 76
Всего реакций: 6 227
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 27.12.2017 06:43

Mesti korang tak ahu nak sedih ke nak gembira baca berita macam ni kan? 😂😂

Показать целиком
Лайки: 5 653
Комментарии: 508
Репосты: 1
Всего реакций: 6 162
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 26.12.2017 12:00

Tuuu dia filem surfing pertama di Malaysia, Surf This Love. Baru perasan memang cantik betul pulau-pulau kat Malaysia ni kan? Naskah arahan Wan Mohd H…

Показать целиком
Лайки: 4 745
Комментарии: 521
Репосты: 769
Всего реакций: 6 035
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 27.12.2017 11:00

Bahagia hidup kalau macam abang ni. Nak karaoke boleh layan sorang-sorang jer ajak diri sendiri berduet. Forever alone pun no problem. Hahaha!!!

Показать целиком
Лайки: 4 641
Комментарии: 679
Репосты: 682
Всего реакций: 6 002
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 06.01.2018 04:00

Hari ni kalau korang tak tahu nak pergi mana, tag pasangan korang ajak dia pergi SOGO ni haa. Flat Price Deal ni kat tingkat 7. Nampak macam-macam ada…

Показать целиком
Лайки: 3 838
Комментарии: 1 382
Репосты: 712
Всего реакций: 5 932
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 03.01.2018 13:00

Sebak baca.. Sesungguhnya setiap anak itu ada keistimewaan masing-masing. Betapa bertuahnya ibubapa adik Muhammad Ilham miliki anak ini. Semoga terus …

Показать целиком
Лайки: 5 119
Комментарии: 293
Репосты: 484
Всего реакций: 5 896
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 20.12.2017 15:05

Tepat pada masanya minyak naik harga tengah malam ni. Mohon Dato Seri bawa balik buah tangan. Sampai hati tak ajak titee 😂

Показать целиком
Лайки: 5 131
Комментарии: 564
Репосты: 79
Всего реакций: 5 774
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 01.01.2018 13:56

"Dakwanya, penggunaan perkataan sita seolah-olah menggambarkan beliau tiada kemampuan, tetapi kereta itu dibelinya secara tunai."
Psst! Ramai la…

Показать целиком
Лайки: 5 063
Комментарии: 701
Репосты: 0
Всего реакций: 5 764
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 26.12.2017 11:41

Namanya Noor Jannah, dijumpai dengan kecederaan kaki depan hingga doktor terpaksa potong. Setahun berlalu اَلْحَمْدُلِلّهِ makin sihat,comel, dan membesar bagai juara 😘
Kiriman Ku Jie.

Показать целиком
Лайки: 5 452
Комментарии: 118
Репосты: 168
Всего реакций: 5 738
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 31.12.2017 10:09

"I'm 17 and officially married today ! Alhamdulillah Thank You Allah. Tak sangka Nadya dah kahwin hehe".
Tahinah buat pasangan muda. Terhindar d…

Показать целиком
Лайки: 4 673
Комментарии: 689
Репосты: 349
Всего реакций: 5 711
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 21.12.2017 03:21

Bagus buat tabung macam ni kan? Ada macam-macam cara untuk kita bersedekah setiap hari, tak semestinya semasa manusia sahaja tapi juga dengan makhluk Allah yang lain.

Показать целиком
Лайки: 4 982
Комментарии: 163
Репосты: 324
Всего реакций: 5 469
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 27.12.2017 04:03

Kisah susah senang rumahtangga dan bahana MLM (Multi Level Marketing) pada suami isteri muda.
Ambil pengajaran sewajarnya.

Показать целиком
Лайки: 3 512
Комментарии: 643
Репосты: 1 169
Всего реакций: 5 324
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 09.01.2018 11:48

Disaat ramai pemimpin dan menteri kerajaan gelabah beri kenyataan macam tak ada akal bila Tun Mahathir kembali bertanding di PRU menentang mereka, muj…

Показать целиком
Лайки: 4 955
Комментарии: 311
Репосты: 9
Всего реакций: 5 275
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 29.12.2017 10:04

Hal yang paling ditakutkan bila membonceng anak naik motor. Hati-hati selalu dan jadikan kejadian ini pengajaran untuk kita semua.

Показать целиком
Лайки: 3 383
Комментарии: 911
Репосты: 967
Всего реакций: 5 261
Вовлеченность на пост: 0,16
Показать еще