Oh! Media 07.04.2017 04:15

Sekitar majlis doa selamat Nora Danish dan suami.
Nora pakai tudung kelepek macam tu pun lawaaaaaa!

Показать целиком
Лайки: 7 818
Комментарии: 356
Репосты: 292
Всего реакций: 8 466
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 19.04.2017 07:09

Dapur yang mungkin (mungkin lahh) mampu membuatkan bini korang lebih rajin masuk dapur memasak. Kalau tak rajin juga, boleh dah pertimbangkan beli dapur ni bagi bini baru. 😍

Показать целиком
Лайки: 5 863
Комментарии: 1 248
Репосты: 1 328
Всего реакций: 8 439
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 07.04.2017 06:36

Kena tidur office la nampak gayanya. Esok boleh bawa siap-siap bantal, dan toto narita. :P

Показать целиком
Лайки: 5 702
Комментарии: 555
Репосты: 2 027
Всего реакций: 8 284
Вовлеченность на пост: 0,26
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 29.03.2017 12:00

InsyaAllah. Amin. Kalau kita bersungguh, insyaAllah murah dan mudah urusan kita nak ke sana.

Показать целиком
Лайки: 7 755
Комментарии: 199
Репосты: 261
Всего реакций: 8 215
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 16.04.2017 10:59

Memang susah nak jumpa orang jujur zaman sekarang ni. Kalau korang jumpa wallet, apa korang buat?

Показать целиком
Лайки: 7 508
Комментарии: 201
Репосты: 145
Всего реакций: 7 854
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 04.04.2017 05:00

Inilah sebab kena perhatikan anak-anak korang yang dah pandai gunakan smartphones lagi-lagi yang tahu WeChat tu apa. Tak boleh blah bebudak WeChat ni.…

Показать целиком
Лайки: 4 836
Комментарии: 1 769
Репосты: 1 100
Всего реакций: 7 705
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 10.04.2017 05:36

Kalau tengok filem P Ramlee, kita tak rasa muak pun. Samalah macam video ni. Sebab inilah video penipuan paling agung pernah wujud di Malaysia. Habis …

Показать целиком
Лайки: 5 359
Комментарии: 665
Репосты: 1 639
Всего реакций: 7 663
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 27.03.2017 08:28

Mata seorang ibu bukan calang-calang tau. Admin pun selalu jadi macam ni.
Kredit: Jom Komik

Показать целиком
Лайки: 6 705
Комментарии: 160
Репосты: 664
Всего реакций: 7 529
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 04.04.2017 06:00

Dulu siap ada album untuk pilih nak corak yang mana. Haha Budak pompuan dulu confirm ada benda ni kan?

Показать целиком
Лайки: 6 732
Комментарии: 288
Репосты: 432
Всего реакций: 7 452
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 20.04.2017 05:42

Deep sangat jawapan orang bukan Islam di Kelantan tentang isu menghentikan operasi selama 10 minit bagi pada waktu Maghrib.

Показать целиком
Лайки: 6 597
Комментарии: 116
Репосты: 727
Всего реакций: 7 440
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 31.03.2017 06:57

Kes pukau macam ni semakin banyak sekarang ni terutamanya di kampung-kampung. Habis semua duit dalam ATM dan barang kemas kena angkut. Hati-hati walau di mana sahaja korang berada.

Показать целиком
Лайки: 7 116
Комментарии: 311
Репосты: 0
Всего реакций: 7 427
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 05.04.2017 02:26

Bila korang tak boleh terima ada orang baru dalam keluarga!

Показать целиком
Лайки: 5 671
Комментарии: 471
Репосты: 1 172
Всего реакций: 7 314
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 15.04.2017 06:26

Satu-satunya lokasi yang macam dalam filem Lord of The Ring tetapi berada di Malaysia iaitu Mossy Forest di Gunung Brinchang, Cameron Highland. Memang…

Показать целиком
Лайки: 5 694
Комментарии: 612
Репосты: 970
Всего реакций: 7 276
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 09.04.2017 01:11

Seorang bapa sanggup melakukan apa sahaja demi untuk mengumpul wang untuk mengubati anaknya yang mengidap kanser walaupun terpaksa memakai kostum yang…

Показать целиком
Лайки: 6 846
Комментарии: 43
Репосты: 385
Всего реакций: 7 274
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 10.04.2017 02:30

Gambar seorang doktor tertidur dilantai hospital ini bukan mengundang cemuhan malah menerima pujian kerana dia telah bekerja selama 28jam tanpa henti …

Показать целиком
Лайки: 6 776
Комментарии: 207
Репосты: 225
Всего реакций: 7 208
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 18.04.2017 01:50

Sedar tak sedar, dah 7 tahun dah pemergian Achik Spin. Semoga tenang disana. Al-fatihah.

Показать целиком
Лайки: 6 769
Комментарии: 182
Репосты: 245
Всего реакций: 7 196
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 19.04.2017 07:08

Korang mesti pernah tengok filem 3 Idiot kan? Antara filem paling best Aamir Khan. Dan inilah wajah sebenar Phunsukh Wangdu.
Nama sebenar beliau…

Показать целиком
Лайки: 6 052
Комментарии: 348
Репосты: 786
Всего реакций: 7 186
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 01.04.2017 09:43

Korang yang belum kahwin, nanti kahwin masa atas pelamin jangan comolot pulak tau? Malamnya masuk bilik nak cium kaki ke apa ke takkan jadi isu. Ustaz…

Показать целиком
Лайки: 5 550
Комментарии: 370
Репосты: 1 085
Всего реакций: 7 005
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 01.04.2017 01:34

Lemang To'ki di Bentong, Pahang. Kat sini memang jadi habitat semulajadi lah untuk para rider terutamanya yang duduk KL setiap kali hujung minggu. Per…

Показать целиком
Лайки: 5 468
Комментарии: 681
Репосты: 700
Всего реакций: 6 849
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 28.03.2017 06:45

Mitsubishi Lancer baru. Merecik hawau ke tidak?!! Tak ada sebarang tarikh bila ianya akan mula dijual di Malaysia. Mitsubishi Lancer ni dulu memang se…

Показать целиком
Лайки: 5 253
Комментарии: 715
Репосты: 857
Всего реакций: 6 825
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 29.03.2017 05:21

Pergh!! Dapat pekena time panas-panas macam ni confirm syahdu ni. Teh beng madu siap ada topping aiskrim. Rare ni. Hanya di Warung Pak Mat Sup Kepala …

Показать целиком
Лайки: 5 548
Комментарии: 576
Репосты: 618
Всего реакций: 6 742
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 07.04.2017 13:18

Respek Najip Ali kerana tetap memohon maaf. Lepas ni dalam Maharaja Lawak Mega dia akan digantikan oleh Aznil.

Показать целиком
Лайки: 6 428
Комментарии: 304
Репосты: 0
Всего реакций: 6 732
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 21.04.2017 12:30

Tabung mana satu yang pernah korang pakai masa kecik dulu? 😂

Показать целиком
Лайки: 5 724
Комментарии: 346
Репосты: 544
Всего реакций: 6 614
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 14.04.2017 15:02

Bila street art combine dengan nature. Cool gak.

Показать целиком
Лайки: 5 900
Комментарии: 35
Репосты: 674
Всего реакций: 6 609
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 18.04.2017 06:30

Tak ramai yang tahu, di Perlis ada lokasi bernama Bukit Laka @ Bukit Tuk Dun untuk buat aktiviti hiking awal pagi menikmati pemandangan kabus dan awan yang sangat cantik.

Показать целиком
Лайки: 4 863
Комментарии: 832
Репосты: 882
Всего реакций: 6 577
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 27.03.2017 07:58

Encik Meow keturunan Avatar katanya patutlah hensem!
Kredit: @Kimymymy_

Показать целиком
Лайки: 6 321
Комментарии: 86
Репосты: 161
Всего реакций: 6 568
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 12.04.2017 15:16

Kalau penganjur bagi sejuta korang sanggup tak? Seriau 😂

Показать целиком
Лайки: 5 983
Комментарии: 461
Репосты: 0
Всего реакций: 6 444
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 12.04.2017 02:50

Suka tengok couple paling sweet ni biarpun diusia mereka. Marilah kita melihat semua orang as human being agar dapat jauhkan rasa negatif dalam diri. Assalamualaikum dan selamat pagi! 😘

Показать целиком
Лайки: 6 064
Комментарии: 78
Репосты: 75
Всего реакций: 6 217
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 31.03.2017 12:09

Dia suruh PM Najib Razak cover perut sekali PM reply daaa. Kahkah! Jujur Najib menjawab. Tak apa perut boroi tanda ramai orang sayang kot 😂

Показать целиком
Лайки: 5 635
Комментарии: 237
Репосты: 321
Всего реакций: 6 193
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 26.03.2017 03:42

Sekuat-kuat si logan tu, longan jugak yang sedap!

Показать целиком
Лайки: 5 610
Комментарии: 126
Репосты: 410
Всего реакций: 6 146
Вовлеченность на пост: 0,2
Показать еще