Oh! Media 04.11.2017 05:22

Tahniah buat penyanyi Shila Amzah, 27, yang selamat mengikat tali pertunangan dengan jejaka pilihan hati Haris Idraki, 28, yang juga sahabatnya yang d…

Показать целиком
Лайки: 8 613
Комментарии: 204
Репосты: 161
Всего реакций: 8 978
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 28.10.2017 12:15

Sultan dan Permaisuri Selangor kini sedang mengerjakan ibadah UMRAH. Sejuk je mata melihat. Jom guys kumpul duit daripada travel Europe ke, jom kita dulukan buat umrah.

Показать целиком
Лайки: 8 640
Комментарии: 71
Репосты: 45
Всего реакций: 8 756
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 16.11.2017 05:19

Sementara itu di IKEA Tebrau. Berpusu-pusu rakyat Johor beratur di hari pembukaan IKEA di sana. Mengidam Meatballs la tu 😂

Показать целиком
Лайки: 6 262
Комментарии: 1 604
Репосты: 493
Всего реакций: 8 359
Вовлеченность на пост: 0,25
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 24.10.2017 08:10

Sumpah rare gila bentuk Timun ni. Satu dalam sejuta 😂

Показать целиком
Лайки: 7 205
Комментарии: 978
Репосты: 138
Всего реакций: 8 321
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 24.10.2017 07:21

Sangat menyentuh hati. Dapat panggilan terakhir dari Ibu. Bertabahlah ya dik. Moga syurga abadi buat ibu mu.

Показать целиком
Лайки: 7 973
Комментарии: 80
Репосты: 0
Всего реакций: 8 053
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 02.11.2017 07:00

Mak bapak punyalah buruk perangai. Atas meja mamak je ko tinggalkan benda tu. Nanti bila anak dah besar perangai macam hantu, mulalah nak salahkan kerajaan. 😂

Показать целиком
Лайки: 6 747
Комментарии: 899
Репосты: 392
Всего реакций: 8 038
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 30.10.2017 10:10

Taimur Ali Khan Pataudi iaitu anak kepada pelakon Bollywood popular Kareena Kapoor dan Saif Ali Khan dikatakan adalah bayi paling tampan di India masa…

Показать целиком
Лайки: 7 249
Комментарии: 259
Репосты: 492
Всего реакций: 8 000
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 31.10.2017 06:15

1+2 jer pun.. adoi 😂

Показать целиком
Лайки: 6 360
Комментарии: 632
Репосты: 948
Всего реакций: 7 940
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 24.10.2017 05:16

Hero rakyat. Sikit pun tak mereka gentar dengan undang-undang dunia yang selalu memihak pada si kaya kaki putar belit yang susah. Yusuf Azmi ni baru 2…

Показать целиком
Лайки: 7 525
Комментарии: 297
Репосты: 0
Всего реакций: 7 822
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 02.11.2017 07:30

Perangai korang masa kecik dulu bila mintak beli TORA tapi mak taknak belikan 😂

Показать целиком
Лайки: 7 116
Комментарии: 374
Репосты: 332
Всего реакций: 7 822
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 29.10.2017 07:16

Inilah bahayanya Denggi. Orang yang hari ini sihat walafiat, bila demam dalam sehari dua ajal menjemput. Sama-sama kita jadikan ikhtibar. Semoga rohny…

Показать целиком
Лайки: 7 511
Комментарии: 258
Репосты: 3
Всего реакций: 7 772
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 01.11.2017 06:44

Pergorbanan ibu bapa pada anak-anak sangat luar biasa. Hargailah dan sayangilah mereka sebaik mungkin

Показать целиком
Лайки: 6 649
Комментарии: 257
Репосты: 315
Всего реакций: 7 221
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 02.11.2017 10:50

Korang buat apa tu? Cuba ambil gambar kongsi sikit apa yang ada depan korang sekarang ni.

Показать целиком
Лайки: 4 815
Комментарии: 2 279
Репосты: 31
Всего реакций: 7 125
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 19.11.2017 05:30

Keluar je Myvi baru korang nanti, terus bikin jadi macam ni. Merecikk hawauu. Awek-awek menjerit histeria nak tumpang ikut jalan-jalan. Hahahaha!!
Kredit: Durian Works #OhmediaMyvi

Показать целиком
Лайки: 5 890
Комментарии: 649
Репосты: 518
Всего реакций: 7 057
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 21.11.2017 08:45

Lagi kes makanan mahal. 4 ketoi kepala ikan harga RM600. Korang rasa mahal ke mahal? Haha.
Tapi pada kami, satu jaa.. Nak makan apa pun beringat…

Показать целиком
Лайки: 3 967
Комментарии: 2 367
Репосты: 631
Всего реакций: 6 965
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 08.11.2017 05:54

Myvi baru ni memang best. Design cukup smart. Lepas tu yang top spec ada 6-airbags. Siap ada built-in SmartAG lagi kat dalam. Paling mahal (top spec) …

Показать целиком
Лайки: 6 454
Комментарии: 489
Репосты: 0
Всего реакций: 6 943
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 30.10.2017 09:55

Kalau mengidam nak makan Ayam Goreng tapi korang jenis tak makan makanan yang berminyak, boleh cuba OMG Chicken Meal dekat Kenny’s Rogers ROASTERS ni…

Показать целиком
Лайки: 4 915
Комментарии: 1 338
Репосты: 599
Всего реакций: 6 852
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 09.11.2017 06:21

Macam ni punya detail kad jemputan, memang semangat nak datang kenduri dia makan free. Haha.

Показать целиком
Лайки: 5 616
Комментарии: 561
Репосты: 644
Всего реакций: 6 821
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 31.10.2017 05:43

Remaja lelaki Syawal Mukhriz Abdul Razak berusia 14 tahun sanggup abaikan pelajaran hingga dibuang sekolah kerana telah berikrar untuk menjaga nenekny…

Показать целиком
Лайки: 6 330
Комментарии: 161
Репосты: 204
Всего реакций: 6 695
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 09.11.2017 06:44

Tahniah King Coco dah bergelar ibu kepada bayi lelaki yang selamat dilahirkan semalam. Mesti comel anak King Coco ni. (Y)
Semoga membesar menjadi anak yang soleh.

Показать целиком
Лайки: 5 646
Комментарии: 835
Репосты: 166
Всего реакций: 6 647
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 01.11.2017 06:17

Memori kanak-kanak tahun 90an. Budak-budak sekarang tak lekang dengan gadget jer. Yang mana korang paling favourite?

Показать целиком
Лайки: 5 609
Комментарии: 221
Репосты: 777
Всего реакций: 6 607
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 04.11.2017 06:22

Mesti selalu korang buat perangai macam ni kan? baik ngaku 😜
Kredit: Wanmars

Показать целиком
Лайки: 5 455
Комментарии: 326
Репосты: 825
Всего реакций: 6 606
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 12.11.2017 05:00

Menyesal betul tak baling lecturer masa konvo dulu. Hahaha macam-macam la bebudak zaman sekarang ni. Korang masa konvo dulu menyesal tak baling apa?

Показать целиком
Лайки: 4 193
Комментарии: 962
Репосты: 1 291
Всего реакций: 6 446
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 09.11.2017 05:32

Lagi banyak kereta baru keluar, lagi bertambah membiak spesis ni atas jalanraya. Korang pun mesti biasa jumpa kan? Betul tak?
Karya @mfafairuz.

Показать целиком
Лайки: 5 240
Комментарии: 240
Репосты: 921
Всего реакций: 6 401
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 24.10.2017 05:22

Datuk Siti Nurhaliza dapat pangkat Datuk Seri. Selain itu, Jovian Mandagie dapat title Datuk.
Apa yang mengejutkan kerana selain mereka, Pelakon…

Показать целиком
Лайки: 5 894
Комментарии: 495
Репосты: 0
Всего реакций: 6 389
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 27.10.2017 07:31

Ya Allah, kesiannya adik Imran ni. Walaupun tak mengenali beliau, tapi sebagai manusia biasa tetap bersimpati atas dugaan yang menimpa dia. Sama-sama kita doakan ya.

Показать целиком
Лайки: 5 801
Комментарии: 185
Репосты: 402
Всего реакций: 6 388
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 28.10.2017 05:01

Baloi ah 50 lebih jenis makanan dengan churrascos sekali RM69.90... Churrascos ni bukan senang dapat, kat Shah Alam ni Vista Brasserie by Chef Zubir j…

Показать целиком
Лайки: 3 821
Комментарии: 1 114
Репосты: 1 388
Всего реакций: 6 323
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 17.11.2017 00:06

Kesian. Rokok lagi penting dari isteri dia nampaknya. 😅

Показать целиком
Лайки: 5 031
Комментарии: 459
Репосты: 809
Всего реакций: 6 299
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 24.10.2017 08:06

Siapa sangka pemuda bernama Jai yang dulunya malu nak mengaku mak dia jual Tam Tam kat kaki lima ni kerana dia ahli kumpulan gangster, kini dah pun be…

Показать целиком
Лайки: 5 772
Комментарии: 317
Репосты: 134
Всего реакций: 6 223
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 11.11.2017 05:59

Antara barang berharga dan wang tunai yang ditemui oleh para pekerja pembersihan akibat banjir di Pulau Pinang baru-baru ini.

Показать целиком
Лайки: 5 686
Комментарии: 150
Репосты: 312
Всего реакций: 6 148
Вовлеченность на пост: 0,19
Показать еще