Oh! Media 08.01.2017 03:00

Ahh ada sesiapa boleh jawab tak?

Показать целиком
Лайки: 3 408
Комментарии: 4 021
Репосты: 1 346
Всего реакций: 8 775
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 07.01.2017 04:48

Soalan:
Apakah jasa Awie sehingga beliau diberi pangkat dato'? Sila nyatakan.
(20 markah)
Psst: Tapi kami memang peminat Awie dari z…

Показать целиком
Лайки: 7 251
Комментарии: 1 351
Репосты: 167
Всего реакций: 8 769
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 11.01.2017 06:15

Orang Bangladesh yang datang Malaysia ni rata-ratanya memang jenis yang baik dan mudah untuk kita buat kawan sekalipun. Respek!

Показать целиком
Лайки: 7 867
Комментарии: 311
Репосты: 414
Всего реакций: 8 592
Вовлеченность на пост: 0,28
Планируйте SMM-стратегию 2017:
изучите статистику отраслей
и ключевых брендов.
SMM-ИТОГИ 2016
Oh! Media 12.01.2017 08:00

Roti favorite zaman budak-budak dulu. Kalau dapat layan petang-petang macam ni memang syok! Biasa makan?

Показать целиком
Лайки: 7 461
Комментарии: 433
Репосты: 433
Всего реакций: 8 327
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 12.01.2017 11:30

Korang rasa ok ke kalau idea Keluang Man dijadikan filem? Ok ke cadangan pelakon dia tu?
"Bila tgk keluang man ni, terdetik idea dlm otak, kalau…

Показать целиком
Лайки: 7 394
Комментарии: 517
Репосты: 388
Всего реакций: 8 299
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 24.12.2016 15:07

Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) sahkan coklat jenama Daim dan Toblerone bukan pemegang Sijil Pengesahan Halal Malaysia.
Kedua-dua jenama…

Показать целиком
Лайки: 5 200
Комментарии: 884
Репосты: 2 162
Всего реакций: 8 246
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 04.01.2017 12:00

Ada followers Oh! Media hantar gambar ni pada kami. Bila kami tengok punyalah gigih dia cari dan susun gambar pada tiap-tiap tahun sejak dia lahir. Ko…

Показать целиком
Лайки: 7 970
Комментарии: 209
Репосты: 52
Всего реакций: 8 231
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 24.12.2016 11:09

Amat menyayat hati. Kesian Meow.

Показать целиком
Лайки: 7 323
Комментарии: 144
Репосты: 651
Всего реакций: 8 118
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 29.12.2016 03:00

Bangi Wonderland. Oh! Media tak pernah sampai lagi tapi teringin nak pergi juga. Siapa dah pernah pergi best tak?

Показать целиком
Лайки: 5 657
Комментарии: 956
Репосты: 1 319
Всего реакций: 7 932
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 11.01.2017 02:37

Selamat pagi! Pagi-pagi tengok sesuatu yang comel, cerah mata rasanya. Hihi

Показать целиком
Лайки: 7 160
Комментарии: 170
Репосты: 602
Всего реакций: 7 932
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 27.12.2016 03:42

Selepas kebakaran ngeri yang berlaku pada negara haram Israel pada November lalu, kini sekali lagi penduduk ditimpa musibah apabila tangki minyak disebuah kilang di daerah Haifa terbakar.

Показать целиком
Лайки: 7 498
Комментарии: 100
Репосты: 217
Всего реакций: 7 815
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 06.01.2017 04:00

Epic! Antara karya legend yang pernah mewarnai kehidupan kita suatu masa dulu. Karya kartunis yang mana satu paling korang minat?
Biarpun majala…

Показать целиком
Лайки: 7 120
Комментарии: 237
Репосты: 356
Всего реакций: 7 713
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 05.01.2017 03:19

Doa adalah senjata orang mukmin. Ini adalah waktu terbaik untuk melaksanakan DOA.

Показать целиком
Лайки: 5 470
Комментарии: 17
Репосты: 2 189
Всего реакций: 7 676
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 26.12.2016 12:00

"Luahan perasaan. Lain kali buat jamban tu pasang ler kepala paip dengan getahnya lahanat. aku ni org Malaysia , duk Melaka .. Aku bukan org Mat saleh…

Показать целиком
Лайки: 5 761
Комментарии: 973
Репосты: 811
Всего реакций: 7 545
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 23.12.2016 06:32

Bila dah 3 hari rumah takde air tapi tiba-tiba keluar iklan KFC kat TV. Eh Jamal yang dah tua bangka pun boleh buat macam takde akal, budak ni lagi lah boleh buat.

Показать целиком
Лайки: 6 971
Комментарии: 150
Репосты: 353
Всего реакций: 7 474
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 28.12.2016 05:59

Time macam ni tertengok Pulut Mangga. Terus bergelodak perut. Hahaha. Rasa macam jatuh cinta tiba-tiba. 😍

Показать целиком
Лайки: 6 096
Комментарии: 334
Репосты: 1 023
Всего реакций: 7 453
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 23.12.2016 10:24

Gadis air mineral dah tinggalkan kita...kalau rindu, cubalah tangkap dia kat gambar ni

Показать целиком
Лайки: 5 066
Комментарии: 2 295
Репосты: 1
Всего реакций: 7 362
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 26.12.2016 08:00

Mana satu pilihan hati?

Показать целиком
Лайки: 6 682
Комментарии: 230
Репосты: 263
Всего реакций: 7 175
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 15.01.2017 12:29

Kalau sakit hati sangat pun dengan Suami,
Jangan lupa ambil tangannya dan kucuplah tanda kita bersyukur dengan apa yang Allah beri.
Suami …

Показать целиком
Лайки: 4 908
Комментарии: 414
Репосты: 1 769
Всего реакций: 7 091
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 23.12.2016 07:09

Boleh tak kalau dalam kawasan masjid sediakan satu tempat mainan untuk kanak-kanak macam kat shopping mall tu? Sebab itu benda paling kanak-kanak suka…

Показать целиком
Лайки: 6 370
Комментарии: 139
Репосты: 515
Всего реакций: 7 024
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 07.01.2017 05:09

Kan senang macam ni! Lepas ni gerenti tak ada yang tanya lagi kedai buka ke tutup. Hahaha! 😂

Показать целиком
Лайки: 5 978
Комментарии: 145
Репосты: 789
Всего реакций: 6 912
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 29.12.2016 07:00

Kena ada sebelum 35 tahun;
1. Duduk rumah yang selesa.
Umur dah masuk 35 tahun dah boleh dah fikir nak settle down kat mana. Sampai bila n…

Показать целиком
Лайки: 3 970
Комментарии: 487
Репосты: 2 414
Всего реакций: 6 871
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 12.01.2017 08:06

Sebuah kereta dijadikan tong sampah oleh peniaga dan orang ramai setelah kereta tersebut parking di kawasan Pasar Malam Taman Connaught. Patut ke buat macam tu?
Gambar kredit Shared in KL吹水站.

Показать целиком
Лайки: 5 951
Комментарии: 550
Репосты: 241
Всего реакций: 6 742
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 08.01.2017 14:10

Caldina buat isi buah sawit pun boleh. Ape ade hal bro!

Показать целиком
Лайки: 5 819
Комментарии: 403
Репосты: 479
Всего реакций: 6 701
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 23.12.2016 06:46

Kentut ni bagus sebenarnya. Tapi bagus untuk yang kaki kentut. Kita yang terpaksa menghidu ni akibat perangai ikut suka hati main lepas dia, elok kaki…

Показать целиком
Лайки: 4 132
Комментарии: 1 065
Репосты: 1 503
Всего реакций: 6 700
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 24.12.2016 07:15

Ramai fresh graduate nak gaji sampai RM6,500. Nah ni ada satu pergi apply cepat. Tapi bukan dalam aircond la yang sesuai dengan kelulusan awak tu.. Huh.

Показать целиком
Лайки: 5 612
Комментарии: 254
Репосты: 772
Всего реакций: 6 638
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 09.01.2017 10:44

Malam tadi bila Encik Meow masuk dalam BSN Dungun then pintu auto terkunci. Dah tak pasal-pasal dia terkurung dalam tu. Tak tahulah buat apa dia masuk…

Показать целиком
Лайки: 6 251
Комментарии: 158
Репосты: 205
Всего реакций: 6 614
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 24.12.2016 06:51

Pesanan dari otai untuk korang generasi muda.

Показать целиком
Лайки: 5 973
Комментарии: 152
Репосты: 378
Всего реакций: 6 503
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 25.12.2016 12:00

Paling best bila dapat member macam ni. Rasa tak best kalau kau sorang je yang selalu macam ni. 😂

Показать целиком
Лайки: 5 778
Комментарии: 238
Репосты: 364
Всего реакций: 6 380
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 02.01.2017 14:53

Baru perasan yang cantik juga si Coco Mixed ni. Enjoice ajelah 25 gambar majlis persandingan dia. Kredit gambar sepenuhnya untuk ShutterHolic Creative Works.

Показать целиком
Лайки: 4 722
Комментарии: 1 122
Репосты: 507
Всего реакций: 6 351
Вовлеченность на пост: 0,21
Показать еще