Oh! Media 20.07.2017 14:41

Tiga perkara sia-sia. Ada lagi yang korang nak tambah tak? 😂

Показать целиком
Лайки: 8 631
Комментарии: 512
Репосты: 564
Всего реакций: 9 707
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 02.08.2017 04:49

"Assalamualaikum Ohmedia.. Location Stesen MRT Taman Suntex.. Parking kat laluan pejalan kaki.. Mentang2 stesen baru xde clamping lagi.. Owner melayu …

Показать целиком
Лайки: 7 088
Комментарии: 1 715
Репосты: 870
Всего реакций: 9 673
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 08.08.2017 00:31

MasyaAllah. Sangat merendah diri. Zuhud 😂

Показать целиком
Лайки: 7 756
Комментарии: 1 665
Репосты: 153
Всего реакций: 9 574
Вовлеченность на пост: 0,3
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 01.08.2017 10:26

Mamat ni ambil masa 4 bulan untuk dapatkan badan macam ni. Nampak tak yang kalau 4 bulan lepas korang tak bertangguh, mesti hari ni korang dah tak ge…

Показать целиком
Лайки: 6 944
Комментарии: 1 586
Репосты: 760
Всего реакций: 9 290
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 27.07.2017 09:17

Tips untuk buat suami makin sayang pada kita. Tag pasangan korang.

Показать целиком
Лайки: 7 156
Комментарии: 966
Репосты: 1 121
Всего реакций: 9 243
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 24.07.2017 11:19

Jom kenali bapa bapa kita di Malaysia ni. Bapak ahhh!!

Показать целиком
Лайки: 7 731
Комментарии: 429
Репосты: 1 048
Всего реакций: 9 208
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 14.08.2017 05:00

Nama Tun Mahathir tidak kelihatan. Seakan-akan proses brainwash kanak-kanak secara lembut sengaja dilakukan agar mereka tak pernah tahu yang Tun Mahat…

Показать целиком
Лайки: 7 962
Комментарии: 454
Репосты: 772
Всего реакций: 9 188
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 01.08.2017 00:10

Bini artis masing-masing sekarang ni dihantui rasa takut laki kena caras bawa pergi Karaoke. Hahahah.

Показать целиком
Лайки: 8 374
Комментарии: 449
Репосты: 354
Всего реакций: 9 177
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 08.08.2017 04:21

"Salam oh media! tolong viralkan boleh. ada group sebelah sent surat ni hntr kt alamat ni tp org ni tk ddk kt alamat tu da.. kesian bdk ni. dia dpt sm…

Показать целиком
Лайки: 6 680
Комментарии: 336
Репосты: 2 160
Всего реакций: 9 176
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 11.08.2017 13:37

Bulan September depan bukan main meriah lagi hari cutinya. Dari sekarang la masa yang sesuai untuk korang rancang pergi bercuti ke mana-mana. Jadi pla…

Показать целиком
Лайки: 5 948
Комментарии: 648
Репосты: 2 467
Всего реакций: 9 063
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 01.08.2017 05:35

Tempat riadah admin masa kecik-kecik dulu. Tapi dulu takde la lawa macam ni. Cantik pulak Lata Belatan, Besut, Terengganu sekarang.
Psst: Perfume Super Long Lasting di Oh Perfumenista

Показать целиком
Лайки: 7 590
Комментарии: 699
Репосты: 659
Всего реакций: 8 948
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 05.08.2017 13:25

Tahniah buat Yuna selamat mengikat tali pertunangan dengan Adam. Pasangan ini mula berkenalan pada 2013 dan mula rapat pada tahun 2015.
Kredit: Meloditv3

Показать целиком
Лайки: 8 454
Комментарии: 209
Репосты: 144
Всего реакций: 8 807
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 03.08.2017 03:00

Bila korang pakai earphones dengar lagu dan ikut nyanyi sekali, korang rasa dah habis stylo dah tapi sebenarnya ini apa yang orang lain nampak. Hahaha…

Показать целиком
Лайки: 5 395
Комментарии: 1 025
Репосты: 2 241
Всего реакций: 8 661
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 02.08.2017 09:30

Kira macam ni baru kita clear ye tak? Satu persatu dia sebut sampai satu kedai boleh dengar. So pelanggan pun tak terkejut bila nak bayar. Tak macam s…

Показать целиком
Лайки: 6 820
Комментарии: 584
Репосты: 783
Всего реакций: 8 187
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 14.08.2017 04:30

Sekitar majlis khatam Al-Quran memohon keberkatan yang berlangsung semalam sempena istiadat perkahwinan diraja YAM Tunku Tun Aminah dan Dennis Muhamma…

Показать целиком
Лайки: 7 980
Комментарии: 72
Репосты: 102
Всего реакций: 8 154
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 12.08.2017 10:13

Tips bermanfaat untuk ibu-bapa berdepan dengan kehendak dan keinginan melampau anak-anak. 😅

Показать целиком
Лайки: 4 431
Комментарии: 1 402
Репосты: 2 317
Всего реакций: 8 150
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 14.08.2017 07:00

Perghh teruja betul kami tengok video ni. Memang pandai betul budak-budak ni. Apabenda yang diorang makan eh?
Kiriman: Hissam Sam

Показать целиком
Лайки: 5 659
Комментарии: 655
Репосты: 1 816
Всего реакций: 8 130
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 27.07.2017 07:26

Kadang-kadang suami kena tebalkan muka pinjam duit dengan bini. Tapi apedehal kan hidup sama-sama janganlah berkira dengan suami pulak. Hehehe.

Показать целиком
Лайки: 6 464
Комментарии: 667
Репосты: 715
Всего реакций: 7 846
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 25.07.2017 01:21

Baru beberapa hari buka MRT untuk public dah ada macam-macam hal. Harap-harap sempat la bertahan sampai puluh-puluh tahun akan datang.

Показать целиком
Лайки: 6 431
Комментарии: 687
Репосты: 499
Всего реакций: 7 617
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 26.07.2017 04:10

Lantai barber shop dibina dengan 70,000 duit syiling. Dan hasilnya memang WOW!

Показать целиком
Лайки: 7 056
Комментарии: 164
Репосты: 318
Всего реакций: 7 538
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 15.08.2017 07:33

Cuba tag hantu Petai. Rasa macam nak tag diri sendiri jer. Hahaha. Lagi-lagi kalau Sambal Petai. Perghhh pergi dia lagi-lagi lepas tu masa dalam jamban baik punya. Hahahaha!
Kredit: Ezam Nordin

Показать целиком
Лайки: 4 872
Комментарии: 2 099
Репосты: 441
Всего реакций: 7 412
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 01.08.2017 05:27

Amirul Syakir ni pernah viral di Oh! Media 3 tahun lalu pasal dia hebat meniru suara watak-watak popular yang kita kenal. Tapi yang ni memang next lev…

Показать целиком
Лайки: 5 316
Комментарии: 304
Репосты: 1 388
Всего реакций: 7 008
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 06.08.2017 16:27

Buat perangai palat atas jalan lepas tu kena honk sibuk la nak kejar jadi samseng jalanraya. Sebab perangai pemandu macam ni la yang buat buruk nama M…

Показать целиком
Лайки: 6 100
Комментарии: 793
Репосты: 18
Всего реакций: 6 911
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 23.07.2017 01:59

Bila berdepan dengan pasangan yang materialistik. Korang yang lelaki kalau jumpa dengan perempuan macam ni, angkat kaki ke atau layankan aje perangai diorang?

Показать целиком
Лайки: 4 759
Комментарии: 1 138
Репосты: 992
Всего реакций: 6 889
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 14.08.2017 11:30

Cantik tak kucing baru PM Najib kita? Hadiah dari Ketua Putri yang diberi nama "Korya". Sekarang memang zaman hitam tau. Burger hitam, kucing pun hitam menjadi pilihan. Apapun moga Korya tabah..... 🐱

Показать целиком
Лайки: 5 846
Комментарии: 784
Репосты: 227
Всего реакций: 6 857
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 14.08.2017 07:48

Pingat untuk Sukan SEA 2017 yang dihasilkan oleh Royal Selangor Pewter. Apa yang awesome dan lain dari lain pingat ni bila ada sentuhan kayu. Epic gil…

Показать целиком
Лайки: 6 459
Комментарии: 150
Репосты: 184
Всего реакций: 6 793
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 15.08.2017 04:44

Since ada seorang krew Oh! Media nak kahwin kurang lagi sebulan kat kampung dia di Perak, jadi kami nak list kan di sini tempat-tempat menarik dan waj…

Показать целиком
Лайки: 4 328
Комментарии: 834
Репосты: 1 578
Всего реакций: 6 740
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 11.08.2017 07:00

Fuh! Korang tahu tak yang Honda Dash Wave Fi 2017 ni boleh pergi sejauh 61KM dengan hanya 1 Liter petrol. Sesuai untuk korang yang kaki konvoi ataupun…

Показать целиком
Лайки: 4 744
Комментарии: 1 007
Репосты: 935
Всего реакций: 6 686
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 08.08.2017 06:22

Sejak pakai hero ni selalu dapat Penta Kill. Kadang-kadang dapat Legendary Kill terus. Terus MVP tiap kali main. Hahaha. Tag member korang yang kaki Mobile Legend! 😂

Показать целиком
Лайки: 5 124
Комментарии: 1 069
Репосты: 424
Всего реакций: 6 617
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 19.07.2017 07:52

Bila pengantin teringin nak makan buah durian.

Показать целиком
Лайки: 6 097
Комментарии: 287
Репосты: 105
Всего реакций: 6 489
Вовлеченность на пост: 0,2
Показать еще