Oh! Media 13.03.2017 13:57

4 gambar yang punyai kenangan indah. Tapi sebak tengok gambar terakhir tu..

Показать целиком
Лайки: 6 205
Комментарии: 104
Репосты: 388
Всего реакций: 6 697
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 03.03.2017 07:00

Cuba sekali je lepas tu jujurlah ye korang dapat siapa. Oh! Media dapat Ropie Cecupak. Lepas tu try lagi dapat Abby Yus. Terus lempar phone ke dinding tadi :(

Показать целиком
Лайки: 3 021
Комментарии: 2 142
Репосты: 1 531
Всего реакций: 6 694
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 07.03.2017 07:26

Abang kita ni buat khidmat PERCUMA Van Jenazah untuk golongan yang kurang berkemampuan jika berlaku kematian. Katanya insyaAllah dia akan bawakan wari…

Показать целиком
Лайки: 6 021
Комментарии: 112
Репосты: 554
Всего реакций: 6 687
Вовлеченность на пост: 0,22
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 27.02.2017 11:39

Nokia 3310 terbaru versi 2017 telah dilancarkan dengan harga USD52 atau RM230. Bakal masuk Malaysia tidak lama lagi.

Показать целиком
Лайки: 5 425
Комментарии: 354
Репосты: 763
Всего реакций: 6 542
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 20.03.2017 03:00

Moral of the story: Jangan tamak. Nampak macam duit kat mana, sila buat "derrrrrrrkkkk" je sebelum terkena jerat. Haha.

Показать целиком
Лайки: 5 742
Комментарии: 198
Репосты: 562
Всего реакций: 6 502
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 07.03.2017 03:08

Budak zaman sekarang entah kenal ke tidak lagi agaknya. Ohmedia sampai hari ni main lagi. Hidup Jutaria! 😂

Показать целиком
Лайки: 6 002
Комментарии: 179
Репосты: 294
Всего реакций: 6 475
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 20.03.2017 08:00

Kenapa zaman sekarang makanan cantik-cantik??

Показать целиком
Лайки: 5 723
Комментарии: 186
Репосты: 517
Всего реакций: 6 426
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 12.03.2017 01:37

Morninggg! Korang dah gosok gigi ke belum?

Показать целиком
Лайки: 5 581
Комментарии: 197
Репосты: 593
Всего реакций: 6 371
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 14.03.2017 08:38

Flashmob #GilaBesar kat Malaysia. Kahkah! Lawak betul bila tengok gelagat orang. Kalau korang yang berdepan dengan keadaan macam ni, apa korang buat?

Показать целиком
Лайки: 5 968
Комментарии: 236
Репосты: 0
Всего реакций: 6 204
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 25.02.2017 06:00

Tak payah nak membazir buat baju bridesmaid bagai ye tak? Jadilah pengantin yang bijak. Hahaha!

Показать целиком
Лайки: 5 600
Комментарии: 158
Репосты: 351
Всего реакций: 6 109
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 26.02.2017 03:24

SETIA DENGAN PROTON KERANA SOKONG JENAMA KELUARAN NEGARA ISLAM - Kelab Proton Turki
Tahukah anda jenama Proton sudah sampai ke Turki sejak tahun…

Показать целиком
Лайки: 5 483
Комментарии: 235
Репосты: 283
Всего реакций: 6 001
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 07.03.2017 06:49

Bila isteri mengandung macam-macam dia nak makan. Alasan macam biasalah, baby dalam perut yang dapat nama. Hihihi. Tapi itulah masa terbaik nak manjak…

Показать целиком
Лайки: 4 462
Комментарии: 389
Репосты: 1 143
Всего реакций: 5 994
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 26.02.2017 10:15

Kesihatan teramat besar nikmatnya. Tak guna ada duit banyak tapi badan tak sihat. Betul tak? Tips kesihatan berikut sering diperkatakan. Tapi sejauh m…

Показать целиком
Лайки: 4 094
Комментарии: 93
Репосты: 1 761
Всего реакций: 5 948
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 23.02.2017 07:10

Kucing ni setia bersama kawannya yang telah mati. Sucinya kasih sayang makhluk Allah yang comey ni.

Показать целиком
Лайки: 5 679
Комментарии: 231
Репосты: 0
Всего реакций: 5 910
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 08.03.2017 06:31

Budak umur 7 tahun dah start kerja sendiri dan jana pendapatan RM93ribu. Korang pulak bila start berbisnes?

Показать целиком
Лайки: 5 761
Комментарии: 129
Репосты: 0
Всего реакций: 5 890
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 13.03.2017 08:43

Bagus buat kek macam ni untuk perokok tegar. Korang rasa kalau bagi perokok kek macam ni, dia insaf ke atau dia melahap kek tu sepuasnya macam biasa?

Показать целиком
Лайки: 4 309
Комментарии: 434
Репосты: 1 051
Всего реакций: 5 794
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 13.03.2017 04:49

Jarang-jarang dapat jumpa patung versi muslimah macam ni. Siap make-up pulak tu lagi. Ini punca lagi bertambah ramai pemandu lelaki eksiden :D
Kredit: Alif Ezani

Показать целиком
Лайки: 5 374
Комментарии: 146
Репосты: 257
Всего реакций: 5 777
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 24.02.2017 03:35

Bila scene dalam filem cuba dikeluarkan dalam dunia nyata.

Показать целиком
Лайки: 5 089
Комментарии: 31
Репосты: 639
Всего реакций: 5 759
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 24.02.2017 08:00

Mudah terhibur di petang Jumaat sebab esok cuti woii! Hahaha. 😂😂😂
Kredit Hadi M. Nor

Показать целиком
Лайки: 5 095
Комментарии: 276
Репосты: 260
Всего реакций: 5 631
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 24.02.2017 12:30

Inilah nasib jadi Kucing hitam. Bila dalam gelap orang tersepak. Lepas tu kadang-kadang kena buli jadi logo PUMA. Ni dah jadi Coke pulak dah. Takpelah…

Показать целиком
Лайки: 5 176
Комментарии: 120
Репосты: 320
Всего реакций: 5 616
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 09.03.2017 04:31

Harga barang makin naik. Minyak pun naik. GST lagi. BR1M pulak kena reject. Nak makan nasi letak kuah pun kena charge. Mencabar betul kehidupan zaman sekarang 😂
Kiriman Puteri Nita

Показать целиком
Лайки: 4 686
Комментарии: 363
Репосты: 564
Всего реакций: 5 613
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 28.02.2017 02:06

Zaman kita sekolah dulu kalau tak letak nama Ali, Abu, mesti Ahmad ye tak? Budak-budak sekarang bukan main lagi nama dia letak. Hahaha! #tb

Показать целиком
Лайки: 4 843
Комментарии: 132
Репосты: 461
Всего реакций: 5 436
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 05.03.2017 05:57

Tipu kalau korang tak pernah imagine macam ni kan? Lagi-lagi bila tengok kipas tu berbunyi bukan main kuat lagi lepas tu bergoyang macam nak jatuh. Fuhh

Показать целиком
Лайки: 4 957
Комментарии: 129
Репосты: 327
Всего реакций: 5 413
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 16.03.2017 05:47

Artis sebelum popular dulu-dulu. Bila dah popular duit pun dah masyuk, tentulah banyak yang berubah kan? Siapa artis yang perubahan paling dahsyat sekali? Korang tambah kat komen.

Показать целиком
Лайки: 4 680
Комментарии: 214
Репосты: 419
Всего реакций: 5 313
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 04.03.2017 08:41

Mudah terhibur. Tambah satu lagi 😂

Показать целиком
Лайки: 5 000
Комментарии: 209
Репосты: 103
Всего реакций: 5 312
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 16.03.2017 02:38

Mamat ni nampak orang terkial-kial nak selamatkan kucing tu, dia selambe panjat tangga ambik kucing settle pastu blah macam tu jer. Betul la kan "Heroes never ask for anything, they just give".

Показать целиком
Лайки: 4 972
Комментарии: 58
Репосты: 0
Всего реакций: 5 030
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 25.02.2017 12:54

Kesian awek ni. Ada orang upah dia RM400 untuk sembur cecair kat muka Kim Jong Nam. Orang yang upah dia tu kata untuk sebuah rancangan prank tempatan.…

Показать целиком
Лайки: 4 540
Комментарии: 351
Репосты: 1
Всего реакций: 4 892
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 01.03.2017 04:47

Sama-sama kawan, sama-sama kawin, dapat anak pun sama-sama. Seronok betul. Ini baru friendship goals ye tak? Tapi tengok gaya yang lelaki pun membesar sama-sama tu. Hehe.

Показать целиком
Лайки: 4 456
Комментарии: 220
Репосты: 194
Всего реакций: 4 870
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 23.02.2017 01:29

Korea Utara menuduh kerajaan Malaysia menunjukkan 'sikap tidak mesra'.

Показать целиком
Лайки: 4 129
Комментарии: 367
Репосты: 356
Всего реакций: 4 852
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 03.03.2017 09:00

Bulan lepas Toyota C-HR dah pun masuk pasaran Singapura. Bia kereta yang merecikk hawauuu ni nak masuk pasaran Malaysia ye? Untuk yang bercadang nak b…

Показать целиком
Лайки: 3 778
Комментарии: 358
Репосты: 705
Всего реакций: 4 841
Вовлеченность на пост: 0,16
Показать еще