Oh! Media 09.06.2019 14:00

Bila beliau ni share dapat kumpul 12k dalam masa 3 bulan, ramai la cakap dia menipu. Sebenarnya korang nak kumpul 20k sebulan pun boleh semuanya berga…

Показать целиком
Лайки: 4 755
Комментарии: 2 950
Репосты: 1 316
Всего реакций: 9 021
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 28.05.2019 08:15

Korang ada jalan tak? Mungkin boleh guna formula-formula yang bijak untuk kurangkan kadar tol. #ohpolitik

Показать целиком
Лайки: 5 029
Комментарии: 3 461
Репосты: 521
Всего реакций: 9 011
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 20.05.2019 07:00

Guna smartphones Huawei? Boleh dah tu jual mur murr gais.. Alasan munasabah ada diberitahu di dalam artikel 😅

Показать целиком
Лайки: 5 255
Комментарии: 2 523
Репосты: 1 048
Всего реакций: 8 826
Вовлеченность на пост: 0,25
Узнайте, что действительно нравится вашей аудитории.

Основывайте свою стратегию контент-маркетинга на данных, а не на интуиции. Попробовать бесплатно
Oh! Media 18.05.2019 07:20

Pada Oh! Media, tak perlu nak merendahkan orang lain. Tak salah yang guna Myvi tu kalau sayangkan kereta yang dia beli dengan susah payah hasil usaha …

Показать целиком
Лайки: 6 749
Комментарии: 1 767
Репосты: 223
Всего реакций: 8 739
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 10.06.2019 02:00

Apa Hukum Guna Duit Raya Anak?
Bagi anak-anak yang masih kecil, mereka masih belum pandai menguruskan duit raya yang mereka perolehi. Jadi, menj…

Показать целиком
Лайки: 4 122
Комментарии: 2 037
Репосты: 2 569
Всего реакций: 8 728
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 26.05.2019 09:33

#ohmakan - BUTTERMILK CHICKEN PALING BANYAK DEKAT MALAYSIA !!! Dengan hanya Rm10 korang dapat portion penuh satu pinggan 😱😱 Suasana cafe yg unik sesua…

Показать целиком
Лайки: 3 834
Комментарии: 3 414
Репосты: 1 428
Всего реакций: 8 676
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 02.06.2019 12:15

John Wick masuk Avengers? #ohfilem

Показать целиком
Лайки: 7 017
Комментарии: 1 042
Репосты: 553
Всего реакций: 8 612
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 24.05.2019 16:33

Ini yang dikatakan think out of the box. Setiap negeri dengan iklan billboard berlainan. Tahniah McDonalds!!

Показать целиком
Лайки: 6 982
Комментарии: 917
Репосты: 689
Всего реакций: 8 588
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 18.05.2019 15:50

BMW ni kantoi masuk Malaysia pakai plate number kereta orang lain (milik Hyundai Elentra). Hasil pemeriksaan plate yang dia pakai tu siap kena saman A…

Показать целиком
Лайки: 6 327
Комментарии: 1 229
Репосты: 926
Всего реакций: 8 482
Вовлеченность на пост: 0,24
ChristiaNet, Inc. 16.05.2019 20:30

Share and take the WORLD VIEW Quiz below and learn more about GOD, JESUS and the BIBLE!
https://www.christianet.com/bible/worldview.htm

Показать целиком
Лайки: 3 041
Комментарии: 4 335
Репосты: 1 074
Всего реакций: 8 450
Вовлеченность на пост: 0,4
Oh! Media 10.06.2019 04:00

Menarik gambar raya ni. Daripada ada 2 orang cucu sampailah dah ada 8 orang cucu ni, maintain jer gambar raya diorang sekeluarga.
Kiriman Hana D…

Показать целиком
Лайки: 7 739
Комментарии: 441
Репосты: 150
Всего реакций: 8 330
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 28.05.2019 03:00

Malaysia pun ada tepian pantai sehebat Miami Beach ok! Ini dekat Seberang Takir, #Terengganu. Orang Ganu boleh sah kan tak?
Kredit: Hafizahhh_

Показать целиком
Лайки: 6 189
Комментарии: 1 733
Репосты: 383
Всего реакций: 8 305
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 21.05.2019 03:15

Bila kali terakhir korang datang ke Zoo Negara? #ohtidak
Subscribe #ohmedia di Youtube: www.youtube.com/ohmediamy

Показать целиком
Лайки: 4 476
Комментарии: 3 139
Репосты: 662
Всего реакций: 8 277
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 29.05.2019 03:03

Semoga murah rezeki abang ni.
Ya Allah, kurniakanlah zuriat yang baik dari sisiMu kepada hamba Allah ini dan juga pasangan lain dari kalangan ka…

Показать целиком
Лайки: 7 389
Комментарии: 468
Репосты: 343
Всего реакций: 8 200
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 10.06.2019 10:05

Selepas 16 tahun, mereka masih beraya dan bergambar di rumah yang sama, tangga yang sama, dengan kedudukan yang sama. 😍
Kiriman: Saifuddin Abu S…

Показать целиком
Лайки: 7 705
Комментарии: 383
Репосты: 50
Всего реакций: 8 138
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 30.05.2019 05:15

No Android, no problem Mr President... #ohgeekz

Показать целиком
Лайки: 5 791
Комментарии: 1 475
Репосты: 763
Всего реакций: 8 029
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 27.05.2019 08:52

#ohmakan - YES SABAK SALAI LINGGI NOW ADE DI BANGI !! Sabak Salai terkenal dengan masak lemak dia yang PEDAS dan PEKAT 😋😋 Lepas ni warga Bangi tak per…

Показать целиком
Лайки: 3 539
Комментарии: 3 341
Репосты: 1 127
Всего реакций: 8 007
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 09.06.2019 16:36

Macam ni punya orang pun ada ke? 🤬

Показать целиком
Лайки: 4 442
Комментарии: 2 925
Репосты: 498
Всего реакций: 7 865
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 07.06.2019 04:00

“Ionno man. Nowadays, budak2 yang datang beraya mulut agak boleh tahan. I asked my uncles and aunties if that’s how kids my age behave back then so th…

Показать целиком
Лайки: 5 405
Комментарии: 1 571
Репосты: 568
Всего реакций: 7 544
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 29.05.2019 07:54

#ohmakan - Rambang mata datang sini sebab pelbagai jenis cakoi lebih 20 jenis dan semua tak kedekut topping 😍😍 Tapi yang paling RARE ialah Prosperity …

Показать целиком
Лайки: 3 976
Комментарии: 2 309
Репосты: 1 044
Всего реакций: 7 329
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 15.05.2019 09:26

Jangan gunakan ayat, “wow cool post, thanks for sharing ♥️” sebab ianya membawa maksud saya sayang sanjut dalam bahasa Hebrew. Sebarkan supaya ramai yang tahu benda ni.

Показать целиком
Лайки: 4 422
Комментарии: 2 634
Репосты: 72
Всего реакций: 7 128
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 06.06.2019 05:51

Nampaknya memang rosak plan raya ke-2 adik ni. Kesian. Hati-hati beraya rumah orang ye dik. Apapun terbaik yang ambik gambar ni sebab dia ambik gambar dulu baru tolong. 😅

Показать целиком
Лайки: 5 821
Комментарии: 882
Репосты: 244
Всего реакций: 6 947
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 04.06.2019 04:41

Masihkah anda ingat dengan filem 'KAMI' lakonan Allahyarham Sudirman dan pelakon cilik berusia 11 tahun yang memegang watak Din?
Untuk info, Zu…

Показать целиком
Лайки: 5 806
Комментарии: 709
Репосты: 384
Всего реакций: 6 899
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 07.06.2019 08:00

Zaman dah maju. Dulu kalau lapar kena makan. Sekarang kalau lapar kena minum. Air pun dah ada rasa Roti Bakar uolls!! 😍 #HausBoom
Disclaimer: I…

Показать целиком
Лайки: 4 775
Комментарии: 1 882
Репосты: 111
Всего реакций: 6 768
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 07.06.2019 01:00

Harmoni je tengok mereka ni kan? Inilah hebatnya Aidilfitri di Malaysia. Tak berlaku kat tempat lain. Apapun orang Taiping memang sempoi.
Baca a…

Показать целиком
Лайки: 5 996
Комментарии: 587
Репосты: 84
Всего реакций: 6 667
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 02.06.2019 13:52

#ohmakan - Siapa suka makan roti banjir macam ni boleh geng min 😍😋
Kredit IG : instagram.com/malayfoodlicious

Показать целиком
Лайки: 4 260
Комментарии: 1 497
Репосты: 834
Всего реакций: 6 591
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 02.06.2019 14:37

Perghh!! Tak sangka dah besar rupanya pemilik suara Boboiboy ni. Dulu beliau buat suara Upin Ipin (Musim 1 - 3).
Cerita pasal makanan pulak (lok…

Показать целиком
Лайки: 5 184
Комментарии: 448
Репосты: 772
Всего реакций: 6 404
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 01.06.2019 10:13

Iyaaa memang dia bersalah, tapi... 🥺

Показать целиком
Лайки: 4 375
Комментарии: 1 627
Репосты: 296
Всего реакций: 6 298
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 28.05.2019 10:15

Alhamdulillah, marilah kita semua sokong lagu nasyid. Asyik dengar lagu kpop buat apa? #ohartis

Показать целиком
Лайки: 5 329
Комментарии: 318
Репосты: 356
Всего реакций: 6 003
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 22.05.2019 10:11

Serba-salah la nak tolong ke tidak brader ni. Korang sanggup ke tolong dia? 😂

Показать целиком
Лайки: 4 416
Комментарии: 902
Репосты: 603
Всего реакций: 5 921
Вовлеченность на пост: 0,17
Показать еще