Oh! Media 23.08.2017 03:39

7 tahun lamanya kucing bernama Matilda ni berkhidmat sebagai penyambut tetamu di sebuah Hotel di New York akhirnya bakal bersara tak lama lagi dan jaw…

Показать целиком
Лайки: 7 467
Комментарии: 364
Репосты: 681
Всего реакций: 8 512
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 22.08.2017 10:41

Kesian Hafiz Hamidun ni. Sampai dah nikah masih lagi tak tahu status bini dia dengan suami terdahulu. Menurut beliau, dia tidak pernah "bersama" selep…

Показать целиком
Лайки: 7 351
Комментарии: 1 015
Репосты: 1
Всего реакций: 8 367
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 03.09.2017 10:25

Sekarang bersepah basikal OBIKE ni sekitar Lembah Klang. Dah cuba? Siapapun nak ride boleh. Tapi dah pakai letaklah balik kat mana-mana station dia ya…

Показать целиком
Лайки: 7 206
Комментарии: 591
Репосты: 559
Всего реакций: 8 356
Вовлеченность на пост: 0,26
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 09.09.2017 07:00

Rilek macam tu je dia main. Ini baru betul-betul otai!! Perghhh!! Hahaha.
- Oh! Media

Показать целиком
Лайки: 6 359
Комментарии: 433
Репосты: 1 537
Всего реакций: 8 329
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 26.08.2017 09:52

Musuh itu hanya di atas padang. Selebihnya kita saudara. Good luck untuk kedua-dua pasukan yang akan bertarung malam ni di Stadium Shah Alam. Mohon se…

Показать целиком
Лайки: 7 464
Комментарии: 348
Репосты: 469
Всего реакций: 8 281
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 24.08.2017 11:11

Haha! Betul ke ni pengubat stress kaum hawa? 😂

Показать целиком
Лайки: 6 574
Комментарии: 701
Репосты: 953
Всего реакций: 8 228
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 16.09.2017 09:13

Kalau jumpa awek perangai macam ni, kahwinilah dia. InsyaAllah jimat bukan kaki selfie konon cun depan cermin guna iPhone. Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 6 284
Комментарии: 1 328
Репосты: 572
Всего реакций: 8 184
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 06.09.2017 11:53

Tiba-tiba beberapa jam lalu kita dikejutkan dengan harga minyak naik. Surprise sangat 😂

Показать целиком
Лайки: 7 723
Комментарии: 459
Репосты: 0
Всего реакций: 8 182
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 24.08.2017 09:29

Bila Khairul Hafiz Jantan dapat tempat ke-4 dalam acara 200M, ramai rakyat Malaysia yang mengkritik dia. Pahlawan keyboard ni tahu nak hentam aje pada…

Показать целиком
Лайки: 7 526
Комментарии: 519
Репосты: 103
Всего реакций: 8 148
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 06.09.2017 05:26

Dah buat salah ada hati nak menyorok pulak. 👻

Показать целиком
Лайки: 7 121
Комментарии: 413
Репосты: 539
Всего реакций: 8 073
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 11.09.2017 07:46

Dapat hadiah kahwin dari sepupu 😂😂😂. Sekali bila buka ada lipton, tepung, gula, asam jawa hahaha. Terbaik..
Kredit: Cik Yayang Hakim

Показать целиком
Лайки: 6 808
Комментарии: 418
Репосты: 398
Всего реакций: 7 624
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 05.09.2017 08:58

Ramai rakyat Malaysia pre-order Samsung Galaxy Note 8 hari ni. So far ni smartphones termahal pernah Samsung jual. Harga mencecah RM4,000. Kaya-kaya r…

Показать целиком
Лайки: 5 590
Комментарии: 1 400
Репосты: 515
Всего реакций: 7 505
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 16.09.2017 05:06

"Assalamualaikum.. saya mohon admin share gambar dalam post ni kepada rakyat Malaysia.. Mohon bantu saya untuk memberi kesedaran kepada semua pihak ya…

Показать целиком
Лайки: 4 836
Комментарии: 819
Репосты: 1 750
Всего реакций: 7 405
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 16.09.2017 11:32

Laporan awal kes kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifiqiyah Dato Keramat KL. Keseluruhan kes masih dalam siasatan dan laporan berikut sebagai ruju…

Показать целиком
Лайки: 5 247
Комментарии: 866
Репосты: 1 182
Всего реакций: 7 295
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 07.09.2017 07:15

Cantik dan sejuk mata memandang. 😍 Oh! Media ada jumpa dia ni depan-depan masa di Jakarta dan KL. Dari depan ke, tepi ke, belakang ke, dia memang cant…

Показать целиком
Лайки: 6 908
Комментарии: 236
Репосты: 130
Всего реакций: 7 274
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 26.08.2017 09:16

Jawapan Ustaz Azhar ni memang sentiasa win la. 😂

Показать целиком
Лайки: 6 460
Комментарии: 87
Репосты: 593
Всего реакций: 7 140
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 12.09.2017 07:25

Tak semua orang bertuah untuk meraikan kegembiraan bersama yang tersayang...

Показать целиком
Лайки: 6 576
Комментарии: 107
Репосты: 180
Всего реакций: 6 863
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 25.08.2017 05:15

"Saya amat takut jika saya mati kelak, Allah akan mempersoalkan mengapa saya mampu menghafal lirik lagu, tetapi tidak serta membaca Al-Quran." - Ameng…

Показать целиком
Лайки: 6 523
Комментарии: 83
Репосты: 254
Всего реакций: 6 860
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 23.08.2017 05:40

Awatlah depa jual timbang kilo. Dah la mahai yakmat.. kulit dia besaq lagi pada isi.. sapa lah yang start jual kilo ni.. Sekarang dah tak maam dulu bi…

Показать целиком
Лайки: 5 592
Комментарии: 840
Репосты: 356
Всего реакций: 6 788
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 22.08.2017 05:40

Suatu masa lalu dalam filem-filem Melayu, masing-masing berpenampilan seksi. Tapi itu semua masa lalu yang menjadi sejarah dan lihatlah mereka hari in…

Показать целиком
Лайки: 6 573
Комментарии: 78
Репосты: 127
Всего реакций: 6 778
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 29.08.2017 03:17

Siapa yg lahir pada tahun 50'60'70'80an..?
1- Kita yang lahir di tahun 50-60-70-80 an, adalah generasi yang layak disebut generasi paling berunt…

Показать целиком
Лайки: 5 627
Комментарии: 513
Репосты: 637
Всего реакций: 6 777
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 18.09.2017 12:24

480 tahun. Lepas keluar penjara nanti mesti kereta semua dah terbang. Itupun kalau dipanjangkan umur.

Показать целиком
Лайки: 5 875
Комментарии: 531
Репосты: 168
Всего реакций: 6 574
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 20.08.2017 04:43

Beliau pun meneruskan kehidupan seperti biasa selepas ini. Happily ever after.

Показать целиком
Лайки: 5 744
Комментарии: 813
Репосты: 2
Всего реакций: 6 559
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 11.09.2017 10:32

Kalau jumpa makcik-makcik ni berniaga macam ni, belilah dari mereka berbanding dari beli di pasaraya besar. Selain harga pun murah, dapat juga membant…

Показать целиком
Лайки: 5 956
Комментарии: 126
Репосты: 370
Всего реакций: 6 452
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 22.08.2017 07:30

Masa mak kita ada, HARGAI mereka sebaik mungkin. Bila dah tak ada lagi, nak menyesal pun sia-sia.
Kredit: Chikman Arshad.

Показать целиком
Лайки: 5 450
Комментарии: 98
Репосты: 873
Всего реакций: 6 421
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 04.09.2017 13:04

Macam ni jugalah dulu bagaimana Palestin akhirnya menjadi Israel di atas peta dunia. Iya, bezanya sekarang ni kita sama agama dan membantu atas dasar …

Показать целиком
Лайки: 4 642
Комментарии: 631
Репосты: 1 146
Всего реакций: 6 419
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 07.09.2017 06:43

Ramai tokei yang jadi jutawan dulu buat bisnes ni. Apataknya beli sekali je tahu-tahu tiap hari dia hantar ke kita. Nak cari cara STOP dia bukan main …

Показать целиком
Лайки: 5 802
Комментарии: 313
Репосты: 282
Всего реакций: 6 397
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 23.08.2017 09:30

Disebalik gambar kemenangan yang korang tengok ada golongan yang bertungkus lumus berlari kesana kemari bawa kamera berat kejar pemenang. Abang baju h…

Показать целиком
Лайки: 6 086
Комментарии: 133
Репосты: 118
Всего реакций: 6 337
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 01.09.2017 02:00

Kes mak ayah berebut anak sampai si bapak sanggup langgar kereta si ibu sampai kemalangan, anak yang tak berdosa jadi mangsa. Mak bapak jangan lupa an…

Показать целиком
Лайки: 5 645
Комментарии: 290
Репосты: 361
Всего реакций: 6 296
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 21.08.2017 08:27

"Dlm byk2 anime cosplay, brader ni pilih 'costum' Bomoh Kelapa Penampar Buaya. Ya tuhan... 😂😂😂 #MalaysiaBoleh"
Kredit: Lili Sephia

Показать целиком
Лайки: 5 769
Комментарии: 155
Репосты: 348
Всего реакций: 6 272
Вовлеченность на пост: 0,19
Показать еще