Oh! Media 28.04.2017 06:30

1 May 2017 nanti sempena hari pekerja, A&W tiba-tiba baik hati pula nak belanja Root Beer dia RM1 jer. Kalau nak float sekali, tambah 50 sen lagi. Jom kita!!

Показать целиком
Лайки: 6 846
Комментарии: 1 249
Репосты: 1 503
Всего реакций: 9 598
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 02.05.2017 05:03

Berapa ramai dari kita rakyat Malaysia yang dah makan kemudian letak bekas makanan kat tepi baik-baik? Atau lagi baik angkat terus masukkan ke tempat …

Показать целиком
Лайки: 7 928
Комментарии: 925
Репосты: 628
Всего реакций: 9 481
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 06.05.2017 13:45

Bila bini kau janji balik kampung kali ni nak bawa beg satu jer. 😂😂
Kredit: izaniariffin

Показать целиком
Лайки: 8 110
Комментарии: 491
Репосты: 866
Всего реакций: 9 467
Вовлеченность на пост: 0,3
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 16.05.2017 00:50

Bila tengok gam ni, terkenang tragedi gam bocor dalam beg zaman sekolah dulu. Haha. Kanak-kanak yang lahir zaman 80-an dan 90-an, ke sekolah dengan ga…

Показать целиком
Лайки: 8 921
Комментарии: 218
Репосты: 257
Всего реакций: 9 396
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 05.05.2017 12:00

Design rumah comel je tapi idea rekabentuk rumah ni memang nampak moden. Boleh jadi rujukan korang yang buat rumah kat atas tanah sendiri.

Показать целиком
Лайки: 6 705
Комментарии: 411
Репосты: 2 235
Всего реакций: 9 351
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 02.05.2017 09:25

Selamat bertunang buat pelakon kacak Remy Ishak yg baru mengikat tali pertunangan dengan gadis pilihan hati, Ezza Yusof dalam majlis yang berlangsung …

Показать целиком
Лайки: 8 577
Комментарии: 435
Репосты: 234
Всего реакций: 9 246
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 01.05.2017 02:43

Ingatkan sedar tak sedar dah masuk 4 tahun. Rupanya baru 4 minggu je pun. Sweet sangat budak-budak sekolah zaman sekarang. Status mesti kena public sa…

Показать целиком
Лайки: 7 006
Комментарии: 1 826
Репосты: 411
Всего реакций: 9 243
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 03.05.2017 05:40

Kena pandai bezakan mana yang utama ye tak?

Показать целиком
Лайки: 8 422
Комментарии: 239
Репосты: 549
Всего реакций: 9 210
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 24.04.2017 07:10

Kisah benar yang disampaikan kepada kami tentang keperibadian dan rendah diri Sultan Muhammad.
Ohmedia, sempena hari pertabalan ni saya nak sha…

Показать целиком
Лайки: 8 778
Комментарии: 241
Репосты: 144
Всего реакций: 9 163
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 26.04.2017 08:16

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un. Berita yang amat menyedihkan seluruh rakyat Malaysia hari ini. InsyaAllah syurga menanti kamu adik Thaqif. 😭

Показать целиком
Лайки: 8 071
Комментарии: 274
Репосты: 201
Всего реакций: 8 546
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 14.05.2017 04:39

Kita solat hari-hari tapi tak tahu tak kita apa maksud bacaan dalam solat kita tu? Meh sama-sama kita belajar.
Kredit: Bookcafe.com.my

Показать целиком
Лайки: 4 240
Комментарии: 48
Репосты: 4 154
Всего реакций: 8 442
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 27.04.2017 07:00

Raiwand Flyover yang terletak di Lahore, Pakistan menjadi tanda tanya dengan rekaan yang menyusahkan padahal boleh buat jadi lebih senang. Mungkin korang yang budak engineer boleh jawab kenapa kot?

Показать целиком
Лайки: 6 214
Комментарии: 1 505
Репосты: 426
Всего реакций: 8 145
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 25.04.2017 04:10

Movie Animation Park Studios yang terletak di Ipoh bakal membuka tirainya kepada umum pada 26 Jun 2017 nanti. Siap ada BoBoiBoy lagi tu. Jangan kata b…

Показать целиком
Лайки: 5 641
Комментарии: 998
Репосты: 1 463
Всего реакций: 8 102
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 09.05.2017 09:53

Macam-macam benda boleh buat dengan bag tote IKEA ni rupanya.

Показать целиком
Лайки: 6 272
Комментарии: 428
Репосты: 1 335
Всего реакций: 8 035
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 08.05.2017 10:00

Pemandangan normal untuk yang bela Meow. Penyelesaian dia bagi Kucing makan dulu baru kau makan. Jangan tak tahu ada sesetengah Kucing akan anggap tua…

Показать целиком
Лайки: 7 002
Комментарии: 363
Репосты: 537
Всего реакций: 7 902
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 18.05.2017 12:49

Kenapa macam ni eh?

Показать целиком
Лайки: 6 440
Комментарии: 446
Репосты: 944
Всего реакций: 7 830
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 16.05.2017 07:49

Artis Malaysia memang style macam ni. Pakai seksi-seksi belanja satu Malaysia bukan tak tahu benda tu tak patut dan mengundang sepakan pun. Then bila …

Показать целиком
Лайки: 6 344
Комментарии: 1 157
Репосты: 237
Всего реакций: 7 738
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 18.05.2017 05:10

Betul punya dah hilang sabar dia ni. Tapi siapa yang ada kereta boleh faham la perasaan dia macamana 🤣

Показать целиком
Лайки: 6 573
Комментарии: 596
Репосты: 552
Всего реакций: 7 721
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 04.05.2017 05:23

Innalillah. Semoga syahid untuk adik ni yang meninggal dunia akibat dihempap pokok ketika dalam perjalanan ke sekolah pagi tadi di Ayer Molek, Melaka. Takziah untuk seluruh ahli keluarga arwah.

Показать целиком
Лайки: 7 285
Комментарии: 176
Репосты: 204
Всего реакций: 7 665
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 07.05.2017 05:04

Buat hal. Lelaki bila dah berdua dengan perempuan memang Syaitan lah jadi yang ketiga. Isteri pun satu hal pergi bawa kawan duduk serumah melayan pula…

Показать целиком
Лайки: 4 530
Комментарии: 2 148
Репосты: 946
Всего реакций: 7 624
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 25.04.2017 11:45

Biar betul? Kalau betul, untunglah peminat G-Shock boleh tambah koleksi jam lagi. Smart jugak ek?!

Показать целиком
Лайки: 5 348
Комментарии: 1 296
Репосты: 977
Всего реакций: 7 621
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 03.05.2017 09:11

Semalam member Oh! Media cerita dia tengok wayang 4D dekat MBO Starling Mall. Bayangkan tengok Furious8 siap dapat bau tayar lagi. Punyalah real. Keru…

Показать целиком
Лайки: 5 207
Комментарии: 1 295
Репосты: 964
Всего реакций: 7 466
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 10.05.2017 07:45

Bila budak-budak Twitter dah bergabung membahan orang. Lol. Gambar last paling takleh blah. 😂

Показать целиком
Лайки: 6 450
Комментарии: 274
Репосты: 733
Всего реакций: 7 457
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 01.05.2017 04:00

Haha! Respek kaum ibu. Si bapak sedap lah cuti-cuti pergi melepak dengan kawan kat mamak ye tak? Yang bini kat rumah? 😂

Показать целиком
Лайки: 6 206
Комментарии: 180
Репосты: 1 033
Всего реакций: 7 419
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 25.04.2017 03:36

Cara mudah untuk menghafaz Al-Quran dalam masa yang singkat.

Показать целиком
Лайки: 6 044
Комментарии: 34
Репосты: 1 145
Всего реакций: 7 223
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 21.05.2017 13:50

Suasana sebuah taman di Australia yang diserang Labah-Labah. Subhanallah. Memang amat menakjubkan.

Показать целиком
Лайки: 6 537
Комментарии: 239
Репосты: 445
Всего реакций: 7 221
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 08.05.2017 08:33

Kawan baik memang sukar dicari. Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 6 474
Комментарии: 227
Репосты: 444
Всего реакций: 7 145
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 06.05.2017 07:45

Di UK, orang ramai sanggup beratur panjang gara-gara sebuah travel agensi terkenal di sana, UK STA Travel buat promosi tiket penerbangan dari LONDON k…

Показать целиком
Лайки: 6 554
Комментарии: 253
Репосты: 235
Всего реакций: 7 042
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 25.04.2017 12:44

Akhirnya Raja Bomoh dah bertaubat dan mengaku berbohong kepada rakyat Malaysia. Dia juga menyatakan segala tindakannya guna teropong dan kelapa masa k…

Показать целиком
Лайки: 5 455
Комментарии: 466
Репосты: 1 119
Всего реакций: 7 040
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 22.05.2017 02:00

Eh, mana tahu ni? 😅

Показать целиком
Лайки: 5 009
Комментарии: 906
Репосты: 1 035
Всего реакций: 6 950
Вовлеченность на пост: 0,22
Показать еще