Oh! Media 27.07.2017 07:26

Kadang-kadang suami kena tebalkan muka pinjam duit dengan bini. Tapi apedehal kan hidup sama-sama janganlah berkira dengan suami pulak. Hehehe.

Показать целиком
Лайки: 6 464
Комментарии: 667
Репосты: 715
Всего реакций: 7 846
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 25.07.2017 01:21

Baru beberapa hari buka MRT untuk public dah ada macam-macam hal. Harap-harap sempat la bertahan sampai puluh-puluh tahun akan datang.

Показать целиком
Лайки: 6 431
Комментарии: 687
Репосты: 499
Всего реакций: 7 617
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 26.07.2017 04:10

Lantai barber shop dibina dengan 70,000 duit syiling. Dan hasilnya memang WOW!

Показать целиком
Лайки: 7 056
Комментарии: 164
Репосты: 318
Всего реакций: 7 538
Вовлеченность на пост: 0,23
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 18.07.2017 04:39

Doktor jumpa 27 kanta lekap yang berlapis dalam mata seorang wanita berusia 67 tahun. Wanita ni guna kanta lekap selama lebih 35 tahun, mungkin banyak kali lupa nak tanggalkan kot.

Показать целиком
Лайки: 5 782
Комментарии: 759
Репосты: 670
Всего реакций: 7 211
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 01.08.2017 05:27

Amirul Syakir ni pernah viral di Oh! Media 3 tahun lalu pasal dia hebat meniru suara watak-watak popular yang kita kenal. Tapi yang ni memang next lev…

Показать целиком
Лайки: 5 271
Комментарии: 306
Репосты: 1 369
Всего реакций: 6 946
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 06.08.2017 16:27

Buat perangai palat atas jalan lepas tu kena honk sibuk la nak kejar jadi samseng jalanraya. Sebab perangai pemandu macam ni la yang buat buruk nama M…

Показать целиком
Лайки: 6 093
Комментарии: 792
Репосты: 18
Всего реакций: 6 903
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 23.07.2017 01:59

Bila berdepan dengan pasangan yang materialistik. Korang yang lelaki kalau jumpa dengan perempuan macam ni, angkat kaki ke atau layankan aje perangai diorang?

Показать целиком
Лайки: 4 759
Комментарии: 1 138
Репосты: 992
Всего реакций: 6 889
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 17.07.2017 02:03

Hainan Airlines dari China lancar pakaian seragam baru untuk kabin krew. Cun habis! Dalam modern ada klasik. Terus nampak uniform lain "outdated".

Показать целиком
Лайки: 6 480
Комментарии: 130
Репосты: 272
Всего реакций: 6 882
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 08.08.2017 06:22

Sejak pakai hero ni selalu dapat Penta Kill. Kadang-kadang dapat Legendary Kill terus. Terus MVP tiap kali main. Hahaha. Tag member korang yang kaki Mobile Legend! 😂

Показать целиком
Лайки: 5 062
Комментарии: 1 059
Репосты: 419
Всего реакций: 6 540
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 19.07.2017 07:52

Bila pengantin teringin nak makan buah durian.

Показать целиком
Лайки: 6 097
Комментарии: 287
Репосты: 105
Всего реакций: 6 489
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 28.07.2017 11:26

Burger Korea yang tengah popular dekat Mcd sekarang ni. Bila korang beli budak jaga cashier tu siap ucap "Kamsahameda" lagi acah-acah Korean. Korang …

Показать целиком
Лайки: 5 189
Комментарии: 1 000
Репосты: 238
Всего реакций: 6 427
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 04.08.2017 03:00

Good idea untuk para suri-rumah untuk wujudkan laundry basket sendiri kat rumah. Jimat dan praktikal lebih-lebih lagi untuk pakaian baby dan yang mudah luntur warna.

Показать целиком
Лайки: 4 145
Комментарии: 678
Репосты: 1 574
Всего реакций: 6 397
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 26.07.2017 03:30

Korang dah test kat Handphone masing-masing. Tengok keluar 'benda' apa.

Показать целиком
Лайки: 5 117
Комментарии: 529
Репосты: 643
Всего реакций: 6 289
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 31.07.2017 08:32

Salam Admin. Baik sangat uncle ni. Mula-mula ingat uncle ni kerja sini. Sebab semua pinggan dia bersih kan dia ambik sisa2 makanan je. Lepastu saya te…

Показать целиком
Лайки: 5 622
Комментарии: 236
Репосты: 159
Всего реакций: 6 017
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 05.08.2017 13:13

Memang segan kalau anak kita darjah 1 tanya soalan matematik tapi kita tak tahu. Haha. So korang tolong la brader ni. Ohmedia surrender awal 😂
K…

Показать целиком
Лайки: 4 660
Комментарии: 845
Репосты: 474
Всего реакций: 5 979
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 02.08.2017 13:30

Dengar cerita sampai hari ni mamat tu hidup dalam kemurungan. Dijumpai berjalan tanpa arah tuju dan dipercayai telah mental. 😂 Dapat tukang gunting ra…

Показать целиком
Лайки: 2 862
Комментарии: 1 401
Репосты: 1 625
Всего реакций: 5 888
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 04.08.2017 04:08

Penampilan terkini pelakon Home Alone, Macaulay Culkin selepas berhenti dari ketagihan dadah dan coke.

Показать целиком
Лайки: 5 479
Комментарии: 218
Репосты: 190
Всего реакций: 5 887
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 20.07.2017 08:53

Zaman dah maju. Bungkus air minta ikat tepi pun kena caj ye? 😂

Показать целиком
Лайки: 4 795
Комментарии: 542
Репосты: 445
Всего реакций: 5 782
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 30.07.2017 04:44

Keep calm and grab a popcorn. :D

Показать целиком
Лайки: 4 751
Комментарии: 514
Репосты: 263
Всего реакций: 5 528
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 22.07.2017 09:10

Untung ada jam Rolex. #HidupUmpamaRoda

Показать целиком
Лайки: 4 498
Комментарии: 986
Репосты: 0
Всего реакций: 5 484
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 08.08.2017 13:14

Lain kali nak suarakan hasrat kahwin lagi tu bawa la pergi tepi pantai ke, sambil berkelah ke. Ini cakap dekat dapur. Parang terbang la cerita dia. Huhu.

Показать целиком
Лайки: 4 764
Комментарии: 615
Репосты: 0
Всего реакций: 5 379
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 03.08.2017 06:32

Lain kali nak bagitahu biar jelas kak oiii. Memang ramai pembaris atas muka bumi ni. Hahaha! Jadi macam ni tak ke haru.
Anyway Oh! Media nak uca…

Показать целиком
Лайки: 4 458
Комментарии: 503
Репосты: 269
Всего реакций: 5 230
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 06.08.2017 03:57

"Budak la mmg samseng giler,depa suka gaduh2 ngan bangsa sendiri, ngan bangsa lain takut plak, maklum la banyak masuk persatuan, 4line, double8, penga…

Показать целиком
Лайки: 4 826
Комментарии: 327
Репосты: 1
Всего реакций: 5 154
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 21.07.2017 09:31

Ramai yang tanya Ohmedia betul ke kamera Huawei P10 dan Huawei P10 Plus tu cantik? Power sangat ke teknologi Leica tu? So dalam artikel ni Oh! Media d…

Показать целиком
Лайки: 4 038
Комментарии: 748
Репосты: 352
Всего реакций: 5 138
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 20.07.2017 03:45

Apa kata-kata Abah yang paling korang ingat sampai sekarang?
Kredit: Akmal Dahlan

Показать целиком
Лайки: 3 006
Комментарии: 225
Репосты: 1 584
Всего реакций: 4 815
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 04.08.2017 06:58

Ada dua jenis orang yang makan burger ni.
1. Dia nikmati satu per satu. Daging simpan last sekali.
2. Tak fikir panjang terus ngap jer sam…

Показать целиком
Лайки: 3 392
Комментарии: 1 119
Репосты: 283
Всего реакций: 4 794
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 21.07.2017 13:20

Baru kaya sikit dah sombong? Jangan. Jangan alpa sebab kita tak layak langsung untuk sombong dengan orang lain.

Показать целиком
Лайки: 3 370
Комментарии: 75
Репосты: 1 261
Всего реакций: 4 706
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 20.07.2017 10:11

Kesiannya mangsa. Jadi mangsa kepada insan yang sepatutnya menjadi walinya. Keji sangat.

Показать целиком
Лайки: 4 155
Комментарии: 229
Репосты: 236
Всего реакций: 4 620
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 24.07.2017 06:00

Kita ni kalau benci sangat pun dengan seseorang, jangan sesekali kita hina rupa paras seseorang tu sebab rupa paras tu ciptaan Allah dan secara tak la…

Показать целиком
Лайки: 3 799
Комментарии: 679
Репосты: 135
Всего реакций: 4 613
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 20.07.2017 14:27

Bila suami akak ni bercinta dengan student matrikulasi. Sudahlah dia mengandung 3 bulan. Mungkin ini luahan hati dia yang tak tahu nak dikongsikan pad…

Показать целиком
Лайки: 3 535
Комментарии: 541
Репосты: 398
Всего реакций: 4 474
Вовлеченность на пост: 0,14
Показать еще