Oh! Media 13.06.2019 12:56

#ohmakan - Haaa dari korang duk bergaduh pasal brand yang tak Halal tu boleh try Chizu punya Bubble Tea !!! HALAL'S CERTIFIED ✔️
📌 Chizu
Kredit IG : instagram.com/malayfoodlicious

Показать целиком
Лайки: 4 012
Комментарии: 3 630
Репосты: 645
Всего реакций: 8 287
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 09.06.2019 16:36

Macam ni punya orang pun ada ke? 🤬

Показать целиком
Лайки: 4 642
Комментарии: 3 100
Репосты: 534
Всего реакций: 8 276
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 29.05.2019 03:03

Semoga murah rezeki abang ni.
Ya Allah, kurniakanlah zuriat yang baik dari sisiMu kepada hamba Allah ini dan juga pasangan lain dari kalangan ka…

Показать целиком
Лайки: 7 389
Комментарии: 468
Репосты: 343
Всего реакций: 8 200
Вовлеченность на пост: 0,24
Узнайте, что действительно нравится вашей аудитории.

Основывайте свою стратегию контент-маркетинга на данных, а не на интуиции. Попробовать бесплатно
Oh! Media 30.05.2019 05:15

No Android, no problem Mr President... #ohgeekz

Показать целиком
Лайки: 5 791
Комментарии: 1 475
Репосты: 763
Всего реакций: 8 029
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 27.05.2019 08:52

#ohmakan - YES SABAK SALAI LINGGI NOW ADE DI BANGI !! Sabak Salai terkenal dengan masak lemak dia yang PEDAS dan PEKAT 😋😋 Lepas ni warga Bangi tak per…

Показать целиком
Лайки: 3 539
Комментарии: 3 341
Репосты: 1 127
Всего реакций: 8 007
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 07.06.2019 04:00

“Ionno man. Nowadays, budak2 yang datang beraya mulut agak boleh tahan. I asked my uncles and aunties if that’s how kids my age behave back then so th…

Показать целиком
Лайки: 5 409
Комментарии: 1 571
Репосты: 567
Всего реакций: 7 547
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 14.06.2019 07:15

Serius lah?! Bolehla kot mimin nak panjangkan rambut lepas ni... Bosanlah rambut ala budak sekolah... #ohtidak

Показать целиком
Лайки: 3 957
Комментарии: 2 770
Репосты: 686
Всего реакций: 7 413
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 13.06.2019 19:19

Benda baik jarang viral katanya. Betul ke? Cuba post pukul 3 pagi ni boleh viral tak? 😂
Kredit: Fakta Bukan Auta

Показать целиком
Лайки: 5 552
Комментарии: 1 661
Репосты: 186
Всего реакций: 7 399
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 29.05.2019 07:54

#ohmakan - Rambang mata datang sini sebab pelbagai jenis cakoi lebih 20 jenis dan semua tak kedekut topping 😍😍 Tapi yang paling RARE ialah Prosperity …

Показать целиком
Лайки: 3 976
Комментарии: 2 309
Репосты: 1 044
Всего реакций: 7 329
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 23.06.2019 04:21

Tak.... masalah dia sekarang ni kat mana hang beli Roti Jala rupa cantik macam tuu? 😅

Показать целиком
Лайки: 5 807
Комментарии: 1 333
Репосты: 186
Всего реакций: 7 326
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 12.06.2019 08:51

Ni dah kira kategori adik pedajal abang ni ajak throwback gambar raya 🤣
Kredit: Zamir Ibnu Marzuki #OhmediaRaya

Показать целиком
Лайки: 6 920
Комментарии: 239
Репосты: 114
Всего реакций: 7 273
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 06.06.2019 05:51

Nampaknya memang rosak plan raya ke-2 adik ni. Kesian. Hati-hati beraya rumah orang ye dik. Apapun terbaik yang ambik gambar ni sebab dia ambik gambar dulu baru tolong. 😅

Показать целиком
Лайки: 5 822
Комментарии: 882
Репосты: 242
Всего реакций: 6 946
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 04.06.2019 04:41

Masihkah anda ingat dengan filem 'KAMI' lakonan Allahyarham Sudirman dan pelakon cilik berusia 11 tahun yang memegang watak Din?
Untuk info, Zu…

Показать целиком
Лайки: 5 809
Комментарии: 709
Репосты: 386
Всего реакций: 6 904
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 11.06.2019 13:15

Akhirnya Abang Botak dapat beraya bersama keluarga. #ohtidak

Показать целиком
Лайки: 5 652
Комментарии: 1 083
Репосты: 149
Всего реакций: 6 884
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 12.06.2019 07:15

Hengkau hengat Cik B beshe-beshe? Lambo kau... #ohtidak

Показать целиком
Лайки: 5 168
Комментарии: 1 548
Репосты: 166
Всего реакций: 6 882
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 07.06.2019 08:00

Zaman dah maju. Dulu kalau lapar kena makan. Sekarang kalau lapar kena minum. Air pun dah ada rasa Roti Bakar uolls!! 😍 #HausBoom
Disclaimer: I…

Показать целиком
Лайки: 4 802
Комментарии: 1 910
Репосты: 111
Всего реакций: 6 823
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 07.06.2019 01:00

Harmoni je tengok mereka ni kan? Inilah hebatnya Aidilfitri di Malaysia. Tak berlaku kat tempat lain. Apapun orang Taiping memang sempoi.
Baca a…

Показать целиком
Лайки: 6 111
Комментарии: 587
Репосты: 87
Всего реакций: 6 785
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 15.06.2019 13:29

#Ohmakan - Siapa yang nak Jalan Jalan Cari Makan di Johor boleh refer di sini 🤩🤩 Kalau ade lagi tempat lain boleh share dengan min 👍🏻
Kredit IG : instagram.com/malayfoodlicious

Показать целиком
Лайки: 1 908
Комментарии: 1 721
Репосты: 3 058
Всего реакций: 6 687
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 02.06.2019 13:52

#ohmakan - Siapa suka makan roti banjir macam ni boleh geng min 😍😋
Kredit IG : instagram.com/malayfoodlicious

Показать целиком
Лайки: 4 260
Комментарии: 1 497
Репосты: 835
Всего реакций: 6 592
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 11.06.2019 06:00

Fuh! Screenshot perbualan bersahaja tahun 2010 kat Facebook dengan niat ingin mengorat. 9 tahun kemudian, anak dah 3 orang pun wei. Hahaha.
Jodo…

Показать целиком
Лайки: 4 501
Комментарии: 1 707
Репосты: 339
Всего реакций: 6 547
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 18.06.2019 05:10

Seramai 22 orang ditahan termasuk lima perempuan ketika mengadakan parti liar & pesta dadah di sebuah kondominium mewah di Jalan Sultan Ismail, KL, pu…

Показать целиком
Лайки: 3 796
Комментарии: 2 286
Репосты: 453
Всего реакций: 6 535
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 13.06.2019 06:45

Tahniah Amelia! Tak sangka beliau jadi Model Terbaik Negara. Bangga jadi rakyat Malaysia. #ohartis

Показать целиком
Лайки: 5 244
Комментарии: 1 199
Репосты: 77
Всего реакций: 6 520
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 19.06.2019 12:00

Berita baik untuk parents kat luar sana. Nak grab baju baby yang murah gila tak? Haaaa tak lama lagi Motherhood.com.my ada buat warehouse sale tau. Me…

Показать целиком
Лайки: 1 696
Комментарии: 3 734
Репосты: 1 062
Всего реакций: 6 492
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 01.06.2019 10:13

Iyaaa memang dia bersalah, tapi... 🥺

Показать целиком
Лайки: 4 375
Комментарии: 1 627
Репосты: 296
Всего реакций: 6 298
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 22.06.2019 17:53

“Salam Maghrib dari London ❤️ Ainul dah tidur, mama belikan Ainul bear rabbit. Suka Ainul peluk bear rabbit.” - @_nrlerwani
Gembira tengok perke…

Показать целиком
Лайки: 5 837
Комментарии: 248
Репосты: 47
Всего реакций: 6 132
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 22.06.2019 03:50

Sebaiknya hal rumah tangga diorang kita jangan masuk campur 🤣

Показать целиком
Лайки: 2 896
Комментарии: 2 414
Репосты: 809
Всего реакций: 6 119
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 28.05.2019 10:15

Alhamdulillah, marilah kita semua sokong lagu nasyid. Asyik dengar lagu kpop buat apa? #ohartis

Показать целиком
Лайки: 5 329
Комментарии: 318
Репосты: 356
Всего реакций: 6 003
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 12.06.2019 11:15

Fuh, tak lama lagi Frozen 2 nak keluar. Tengok trailer pun dah tahu best cerita ni. Rugi kalau tak tengok. #ohfilem #trending

Показать целиком
Лайки: 4 228
Комментарии: 979
Репосты: 625
Всего реакций: 5 832
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 10.06.2019 10:09

"Bila nak kahwin?"
Kakak belum habis gembirakan papa lagi 🤪
Benda boleh angkat papa sendiri, apedehal takda suami lagi ☺️
Kiriman: M…

Показать целиком
Лайки: 5 075
Комментарии: 627
Репосты: 64
Всего реакций: 5 766
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 06.06.2019 11:15

Sempena Hari Raya ini, baik jikanya kita memaafkan 🤗 #ohpolitik

Показать целиком
Лайки: 4 069
Комментарии: 1 493
Репосты: 90
Всего реакций: 5 652
Вовлеченность на пост: 0,16
Показать еще