Oh! Media 21.12.2016 05:45

Pesanan yang dipaparkan di Masjid Al Wahhab, Kariah Permatang Duyong, Melaka. Marilah tanya diri kita sendiri tak perlu tanya orang lain.
Kredit: Mohd Zaki

Показать целиком
Лайки: 9 478
Комментарии: 22
Репосты: 843
Всего реакций: 10 343
Вовлеченность на пост: 0,34
Oh! Media 29.12.2016 13:00

Kalau korang setakat suka minum air MILO je tak cukup lagi sebab tengok Pakcik ni dia punya minat dekat MILO sampai buat muzium kecil dalam rumah kump…

Показать целиком
Лайки: 9 378
Комментарии: 324
Репосты: 641
Всего реакций: 10 343
Вовлеченность на пост: 0,34
Oh! Media 09.01.2017 13:00

Cikgu melayan murid umpama anak sndiri. Sekolah ni baru dilanda banjir. Cikgu buat photoshoot profesional percuma untuk mana-mana murid yang tak mampu…

Показать целиком
Лайки: 10 054
Комментарии: 92
Репосты: 163
Всего реакций: 10 309
Вовлеченность на пост: 0,34
Планируйте SMM-стратегию 2017:
изучите статистику отраслей
и ключевых брендов.
SMM-ИТОГИ 2016
Oh! Media 28.12.2016 07:51

Toyota CH-R Yellow TRD. Kalau CH-R biasa pun dah cantik, apa lagi bila masuk dengan aksesori TRD dan warna kuning macam ni. Mercik hawauuu!! Harga ber…

Показать целиком
Лайки: 7 748
Комментарии: 779
Репосты: 1 595
Всего реакций: 10 122
Вовлеченность на пост: 0,33
Oh! Media 28.12.2016 14:30

Dari fb Arelife Aremine Ir....
Aku marah aku herdik kerana kerap kali hilang time kerja,, sekali tergerak hati untuk siasat kemana hilangnya dia…

Показать целиком
Лайки: 9 248
Комментарии: 204
Репосты: 630
Всего реакций: 10 082
Вовлеченность на пост: 0,33
Oh! Media 11.01.2017 13:00

Rare betul plate nombor kau dik! Dah satu hal Polis/JPJ nak kena kursus belajar angka arabic pulak dah. Macam-macam perangai. Haha. Dijumpai di Ipoh. …

Показать целиком
Лайки: 8 392
Комментарии: 430
Репосты: 880
Всего реакций: 9 702
Вовлеченность на пост: 0,32
Oh! Media 04.01.2017 06:21

Tahun demi tahun umur makin meningkat. Dah ada ke simpanan atleast 6 bulan gaji dalam akaun? Ini 5 perkara yang perlu ada sebelum usia menjelang 35 tahun. Bertindaklah sekarang sebelum terlambat.

Показать целиком
Лайки: 6 038
Комментарии: 417
Репосты: 3 134
Всего реакций: 9 589
Вовлеченность на пост: 0,32
Oh! Media 24.12.2016 16:10

Ada yang kata dam ular tadi tu bosan. Dia kata yang ni baru mencabar sebab kedudukan ular tu berubah-ubah. Silap hari kena ngap terus. #MatiLahNak

Показать целиком
Лайки: 7 885
Комментарии: 255
Репосты: 1 258
Всего реакций: 9 398
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 16.01.2017 10:18

Penat beratur panjang sekali tengok akaun gaji tak masuk lagi. 😹😹

Показать целиком
Лайки: 8 883
Комментарии: 110
Репосты: 389
Всего реакций: 9 382
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 09.01.2017 12:00

Dapat makan malam dengan ulam macam ni memang nikmat. Siapa tekak Melayu kampung macam Oh! Media, kita geng!!
Ulam apa yang awak suka? Share pic sikit!

Показать целиком
Лайки: 8 407
Комментарии: 385
Репосты: 564
Всего реакций: 9 356
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 06.01.2017 12:52

Kasih sayang seorang ayah.

Показать целиком
Лайки: 8 902
Комментарии: 58
Репосты: 371
Всего реакций: 9 331
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 31.12.2016 10:35

Dah besar Upin Ipin ni. Masa kecik elok cerah. Dah besar kuat main panas. Dulu comel dan sekarang tetap hensem! 😂

Показать целиком
Лайки: 8 817
Комментарии: 97
Репосты: 393
Всего реакций: 9 307
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 15.01.2017 08:54

Zaman dah maju. Kita dulu masa sekolah rendah paling jauh pun cikgu buat Lawatan Sambil Belajar ke Muzium Negara. Budak-budak sekarang kemain sampai ke Melbourne. Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 7 242
Комментарии: 658
Репосты: 1 232
Всего реакций: 9 132
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 11.01.2017 05:06

Bila perempuan cakap 5 minit nak bersiap, kita boleh buat macam-macam. Hahaha!
Kredit: Lukisan Cakar Ayam

Показать целиком
Лайки: 6 694
Комментарии: 496
Репосты: 1 771
Всего реакций: 8 961
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 22.12.2016 04:22

Wow! Inilah dia gadis yang pernah viral sebelum ni jana pendapatan hingga jutaan ringgit dgn modal seratus lebih. Memang power? Jangan pandang wanita sebelah mata.

Показать целиком
Лайки: 8 224
Комментарии: 222
Репосты: 374
Всего реакций: 8 820
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 08.01.2017 03:00

Ahh ada sesiapa boleh jawab tak?

Показать целиком
Лайки: 3 408
Комментарии: 4 021
Репосты: 1 346
Всего реакций: 8 775
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 07.01.2017 04:48

Soalan:
Apakah jasa Awie sehingga beliau diberi pangkat dato'? Sila nyatakan.
(20 markah)
Psst: Tapi kami memang peminat Awie dari z…

Показать целиком
Лайки: 7 251
Комментарии: 1 351
Репосты: 167
Всего реакций: 8 769
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 19.12.2016 09:10

Dia pun sibuk nak tolong. Hahaha!

Показать целиком
Лайки: 8 260
Комментарии: 90
Репосты: 397
Всего реакций: 8 747
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 21.12.2016 10:45

Seperti biasa setiap kali genap sejuta, dua juta, dan tiga juta di Facebook serta 100k dan 200k di Instagram, haruslah Oh! Media akan buat giveaway. K…

Показать целиком
Лайки: 8 210
Комментарии: 366
Репосты: 75
Всего реакций: 8 651
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 11.01.2017 06:15

Orang Bangladesh yang datang Malaysia ni rata-ratanya memang jenis yang baik dan mudah untuk kita buat kawan sekalipun. Respek!

Показать целиком
Лайки: 7 867
Комментарии: 311
Репосты: 414
Всего реакций: 8 592
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 20.12.2016 01:06

Siasatan awal mendapati suspek melakukan perbuatan itu kerana tidak mempunyai wang yang mencukupi untuk membayar barangan makanan terbabit memandangkan perlu membeli pakaian sekolah anaknya.

Показать целиком
Лайки: 7 903
Комментарии: 357
Репосты: 308
Всего реакций: 8 568
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 12.01.2017 08:00

Roti favorite zaman budak-budak dulu. Kalau dapat layan petang-petang macam ni memang syok! Biasa makan?

Показать целиком
Лайки: 7 461
Комментарии: 433
Репосты: 433
Всего реакций: 8 327
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 12.01.2017 11:30

Korang rasa ok ke kalau idea Keluang Man dijadikan filem? Ok ke cadangan pelakon dia tu?
"Bila tgk keluang man ni, terdetik idea dlm otak, kalau…

Показать целиком
Лайки: 7 394
Комментарии: 517
Репосты: 388
Всего реакций: 8 299
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 24.12.2016 15:07

Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) sahkan coklat jenama Daim dan Toblerone bukan pemegang Sijil Pengesahan Halal Malaysia.
Kedua-dua jenama…

Показать целиком
Лайки: 5 200
Комментарии: 884
Репосты: 2 162
Всего реакций: 8 246
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 04.01.2017 12:00

Ada followers Oh! Media hantar gambar ni pada kami. Bila kami tengok punyalah gigih dia cari dan susun gambar pada tiap-tiap tahun sejak dia lahir. Ko…

Показать целиком
Лайки: 7 970
Комментарии: 209
Репосты: 52
Всего реакций: 8 231
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 24.12.2016 11:09

Amat menyayat hati. Kesian Meow.

Показать целиком
Лайки: 7 323
Комментарии: 144
Репосты: 651
Всего реакций: 8 118
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 19.12.2016 08:41

Rainbow Skywalk di tingkat 68, Komtar Penang. Salah satu tarikan terbaru di Pulau Pinang. Rasanya korang berani tak berjalan atas tu?

Показать целиком
Лайки: 5 921
Комментарии: 1 030
Репосты: 1 120
Всего реакций: 8 071
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 29.12.2016 03:00

Bangi Wonderland. Oh! Media tak pernah sampai lagi tapi teringin nak pergi juga. Siapa dah pernah pergi best tak?

Показать целиком
Лайки: 5 657
Комментарии: 956
Репосты: 1 319
Всего реакций: 7 932
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 11.01.2017 02:37

Selamat pagi! Pagi-pagi tengok sesuatu yang comel, cerah mata rasanya. Hihi

Показать целиком
Лайки: 7 160
Комментарии: 170
Репосты: 602
Всего реакций: 7 932
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 27.12.2016 03:42

Selepas kebakaran ngeri yang berlaku pada negara haram Israel pada November lalu, kini sekali lagi penduduk ditimpa musibah apabila tangki minyak disebuah kilang di daerah Haifa terbakar.

Показать целиком
Лайки: 7 498
Комментарии: 100
Репосты: 217
Всего реакций: 7 815
Вовлеченность на пост: 0,26
Показать еще