Oh! Media 26.08.2017 09:16

Jawapan Ustaz Azhar ni memang sentiasa win la. 😂

Показать целиком
Лайки: 6 460
Комментарии: 87
Репосты: 593
Всего реакций: 7 140
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 12.09.2017 07:25

Tak semua orang bertuah untuk meraikan kegembiraan bersama yang tersayang...

Показать целиком
Лайки: 6 576
Комментарии: 107
Репосты: 180
Всего реакций: 6 863
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 25.08.2017 05:15

"Saya amat takut jika saya mati kelak, Allah akan mempersoalkan mengapa saya mampu menghafal lirik lagu, tetapi tidak serta membaca Al-Quran." - Ameng…

Показать целиком
Лайки: 6 523
Комментарии: 83
Репосты: 254
Всего реакций: 6 860
Вовлеченность на пост: 0,21
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 29.08.2017 03:17

Siapa yg lahir pada tahun 50'60'70'80an..?
1- Kita yang lahir di tahun 50-60-70-80 an, adalah generasi yang layak disebut generasi paling berunt…

Показать целиком
Лайки: 5 627
Комментарии: 513
Репосты: 637
Всего реакций: 6 777
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 18.09.2017 12:24

480 tahun. Lepas keluar penjara nanti mesti kereta semua dah terbang. Itupun kalau dipanjangkan umur.

Показать целиком
Лайки: 5 875
Комментарии: 531
Репосты: 168
Всего реакций: 6 574
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 11.09.2017 10:32

Kalau jumpa makcik-makcik ni berniaga macam ni, belilah dari mereka berbanding dari beli di pasaraya besar. Selain harga pun murah, dapat juga membant…

Показать целиком
Лайки: 5 956
Комментарии: 126
Репосты: 370
Всего реакций: 6 452
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 04.09.2017 13:04

Macam ni jugalah dulu bagaimana Palestin akhirnya menjadi Israel di atas peta dunia. Iya, bezanya sekarang ni kita sama agama dan membantu atas dasar …

Показать целиком
Лайки: 4 642
Комментарии: 631
Репосты: 1 146
Всего реакций: 6 419
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 07.09.2017 06:43

Ramai tokei yang jadi jutawan dulu buat bisnes ni. Apataknya beli sekali je tahu-tahu tiap hari dia hantar ke kita. Nak cari cara STOP dia bukan main …

Показать целиком
Лайки: 5 802
Комментарии: 313
Репосты: 282
Всего реакций: 6 397
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 01.09.2017 02:00

Kes mak ayah berebut anak sampai si bapak sanggup langgar kereta si ibu sampai kemalangan, anak yang tak berdosa jadi mangsa. Mak bapak jangan lupa an…

Показать целиком
Лайки: 5 645
Комментарии: 290
Репосты: 361
Всего реакций: 6 296
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 29.08.2017 05:07

Musim bola ni tetapi ramai pulak ulat ni wujud. Dulu takde pun. Lain macam ulat ni cari rezaki.
Kredit: Mfafairuz

Показать целиком
Лайки: 5 679
Комментарии: 195
Репосты: 319
Всего реакций: 6 193
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 04.09.2017 06:45

Bila design barcode pun nak kreatif.

Показать целиком
Лайки: 5 357
Комментарии: 58
Репосты: 549
Всего реакций: 5 964
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 25.08.2017 01:43

Tahniah buat Dato Seri Najib Razak dan Isteri kerana telah menimang cucu pertama apabila anaknya perempuannya Nooryana Najwa selamat melahirkan selepa…

Показать целиком
Лайки: 5 418
Комментарии: 498
Репосты: 43
Всего реакций: 5 959
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 10.09.2017 05:15

Tom Yam The Rock menu ciptaan Restoran Sahabat Bandar Kinrara ni korang tak boleh dapat kat mana-mana dengan mudahnya. korang kena pergi cuba sendiri …

Показать целиком
Лайки: 3 619
Комментарии: 1 064
Репосты: 1 009
Всего реакций: 5 692
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 11.09.2017 13:45

Bila dapat bini pencinta tegar Hello Kitty. Korang yang nak kahwin tu bolehlah cuba buat kelainan macam ni. Cantik apa kan?!

Показать целиком
Лайки: 4 209
Комментарии: 753
Репосты: 619
Всего реакций: 5 581
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 28.08.2017 02:00

"Assalammualaikum admin,saya ada seorang sahabat yang bercita cita menjadi qori dan imam walaupun tak seberapa hehe harap page ohmedia boleh tolong vi…

Показать целиком
Лайки: 4 725
Комментарии: 151
Репосты: 641
Всего реакций: 5 517
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 18.09.2017 09:28

Samsung Galaxy Note8 telah mula dijual di Malaysia pada harga RM4,000 serentak dengan pembeli preorder tempohari. Hanya mampu melihat 😭

Показать целиком
Лайки: 4 364
Комментарии: 733
Репосты: 280
Всего реакций: 5 377
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 13.09.2017 07:13

Dah 3 hari sy amalkn mkn 3 biji bwg putih bakar ni setiap pagi sblum sarapan.... Masalah sakit kaki bila bagun tido yg sy hidapi dh ok skg... Kalau x …

Показать целиком
Лайки: 2 890
Комментарии: 1 108
Репосты: 1 371
Всего реакций: 5 369
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 29.08.2017 05:00

Seorang rakyat Malaysia ditahan pihak Polis Thailand kerana disangka pengebom berani mati tapi rupa-rupanya pengetum berani mati... 😂

Показать целиком
Лайки: 4 902
Комментарии: 226
Репосты: 237
Всего реакций: 5 365
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 26.08.2017 05:48

Woww. Setia hingga ke akhir hayat namanya ni.

Показать целиком
Лайки: 4 625
Комментарии: 188
Репосты: 498
Всего реакций: 5 311
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 29.08.2017 15:38

Senarai pemenang pingat acara bola sepak lelaki #SukanSEA KL2017.
🥇Thailand
🥈Malaysia 😭
🥉Indonesia
1. Walaupun berlangsung di …

Показать целиком
Лайки: 4 714
Комментарии: 488
Репосты: 91
Всего реакций: 5 293
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 31.08.2017 03:28

Dalam balai pun boleh kena tetak. Siap kena tembak jarak dekat lagi. 😭

Показать целиком
Лайки: 4 941
Комментарии: 318
Репосты: 0
Всего реакций: 5 259
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 25.08.2017 01:31

Rimau ditangkap gara-gara bercumbu di khalayak ramai. Ko ni Rimau akhlak tu jaga sikit. Malu dekat orang wei. Dah kena tangkap baru sibuk nak menyesal 😂😂😂
kredit: KJ

Показать целиком
Лайки: 4 791
Комментарии: 136
Репосты: 181
Всего реакций: 5 108
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 31.08.2017 04:24

Anak kepada Allahyarham Aziz Desa ni ada iras-iras dengan Prince Mateen. 😍

Показать целиком
Лайки: 4 487
Комментарии: 198
Репосты: 70
Всего реакций: 4 755
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 09.09.2017 05:20

Mak aih sodap ehhh!!! Gerai Seri Menanti (Ikan Bakar Jalan Bellamy) dah dekat 30 tahun diaorang bertapak di Jalan Bellamy, dari dulu sampai sekarang m…

Показать целиком
Лайки: 3 170
Комментарии: 815
Репосты: 690
Всего реакций: 4 675
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 08.09.2017 09:46

KES ROGOL & LIWAT ANAK KANDUNG PALING DURJANA
Seorang bapa telah dijatuhkan hukuman penjara 48 tahun dan 24 sebatan atas tuduhan merogol dan mel…

Показать целиком
Лайки: 3 163
Комментарии: 1 098
Репосты: 383
Всего реакций: 4 644
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 30.08.2017 12:00

Teruja bila jumpa abang photographer ni. Kalau korang tak kenal dia, dialah photographer paling mahal dibayar dekat Malaysia ni. Setiap keping gambar …

Показать целиком
Лайки: 4 154
Комментарии: 206
Репосты: 204
Всего реакций: 4 564
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 13.09.2017 08:09

Laudya Cynthia Bella & Engku Emran. Untung kan jadi baik, hensem, dan kaya ni. Hehehe. Moga berbahagia pasangan dua negara serumpun ni hingga ke jannah.

Показать целиком
Лайки: 4 418
Комментарии: 79
Репосты: 64
Всего реакций: 4 561
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 07.09.2017 09:57

Moga lepas melalui jalan ni, dapatlah kembali ke jalan yang benar. Tag kawan korang yang suka sangat kalau lalu jalan ni 😂

Показать целиком
Лайки: 3 734
Комментарии: 524
Репосты: 159
Всего реакций: 4 417
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 15.09.2017 09:57

Kekecohan puak pembantah kekejaman tentera Myanmar ke atas etnik Rohingya di hadapan ibu pejabat Tabung Haji dan sekitar stesen LRT Ampang Park. Siapa…

Показать целиком
Лайки: 2 649
Комментарии: 1 146
Репосты: 565
Всего реакций: 4 360
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 26.08.2017 05:09

Tahniah Shalin Zulkifli meraih emas dalam acara master wanita. Ini merupakan pingat emas yang ke-19 buat Shalin dalam Sukan Sea sejak membuat kemuncul…

Показать целиком
Лайки: 4 159
Комментарии: 134
Репосты: 44
Всего реакций: 4 337
Вовлеченность на пост: 0,13
Показать еще