Oh! Media 03.05.2017 05:40

Kena pandai bezakan mana yang utama ye tak?

Показать целиком
Лайки: 8 422
Комментарии: 239
Репосты: 549
Всего реакций: 9 210
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 24.04.2017 07:10

Kisah benar yang disampaikan kepada kami tentang keperibadian dan rendah diri Sultan Muhammad.
Ohmedia, sempena hari pertabalan ni saya nak sha…

Показать целиком
Лайки: 8 778
Комментарии: 241
Репосты: 144
Всего реакций: 9 163
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 21.04.2017 12:30

Tabung mana satu yang pernah korang pakai masa kecik dulu? 😂

Показать целиком
Лайки: 7 629
Комментарии: 455
Репосты: 851
Всего реакций: 8 935
Вовлеченность на пост: 0,28
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 18.05.2017 16:09

Ya Allah hebatnya adik ni. Kisah dia semasa hayatnya dan juga apabila dah tiada sentiasa menginsafkan kita semua.
"Allahuakabar!! Kakinya yang d…

Показать целиком
Лайки: 7 833
Комментарии: 93
Репосты: 656
Всего реакций: 8 582
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 26.04.2017 08:16

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un. Berita yang amat menyedihkan seluruh rakyat Malaysia hari ini. InsyaAllah syurga menanti kamu adik Thaqif. 😭

Показать целиком
Лайки: 8 071
Комментарии: 274
Репосты: 201
Всего реакций: 8 546
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 14.05.2017 04:39

Kita solat hari-hari tapi tak tahu tak kita apa maksud bacaan dalam solat kita tu? Meh sama-sama kita belajar.
Kredit: Bookcafe.com.my

Показать целиком
Лайки: 4 219
Комментарии: 48
Репосты: 4 078
Всего реакций: 8 345
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 23.04.2017 02:04

Tahniah Lisa Surihani selamat melahirkan zuriat kedua pagi tadi. Yahaira dah jadi kaklong pada adik lelaki.

Показать целиком
Лайки: 8 097
Комментарии: 73
Репосты: 71
Всего реакций: 8 241
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 27.04.2017 07:00

Raiwand Flyover yang terletak di Lahore, Pakistan menjadi tanda tanya dengan rekaan yang menyusahkan padahal boleh buat jadi lebih senang. Mungkin korang yang budak engineer boleh jawab kenapa kot?

Показать целиком
Лайки: 6 214
Комментарии: 1 505
Репосты: 426
Всего реакций: 8 145
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 25.04.2017 04:10

Movie Animation Park Studios yang terletak di Ipoh bakal membuka tirainya kepada umum pada 26 Jun 2017 nanti. Siap ada BoBoiBoy lagi tu. Jangan kata b…

Показать целиком
Лайки: 5 641
Комментарии: 998
Репосты: 1 463
Всего реакций: 8 102
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 09.05.2017 09:53

Macam-macam benda boleh buat dengan bag tote IKEA ni rupanya.

Показать целиком
Лайки: 6 271
Комментарии: 428
Репосты: 1 335
Всего реакций: 8 034
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 08.05.2017 10:00

Pemandangan normal untuk yang bela Meow. Penyelesaian dia bagi Kucing makan dulu baru kau makan. Jangan tak tahu ada sesetengah Kucing akan anggap tua…

Показать целиком
Лайки: 7 000
Комментарии: 363
Репосты: 538
Всего реакций: 7 901
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 21.04.2017 12:47

Kena sebat warden guna getah paip kat kaki menjadi sebab kaki adik ni perlu dipotong pihak hospital. Simpati dengan apa yang menimpa adik ni. Diharapk…

Показать целиком
Лайки: 6 646
Комментарии: 498
Репосты: 733
Всего реакций: 7 877
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 16.05.2017 07:49

Artis Malaysia memang style macam ni. Pakai seksi-seksi belanja satu Malaysia bukan tak tahu benda tu tak patut dan mengundang sepakan pun. Then bila …

Показать целиком
Лайки: 6 320
Комментарии: 1 156
Репосты: 241
Всего реакций: 7 717
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 04.05.2017 05:23

Innalillah. Semoga syahid untuk adik ni yang meninggal dunia akibat dihempap pokok ketika dalam perjalanan ke sekolah pagi tadi di Ayer Molek, Melaka. Takziah untuk seluruh ahli keluarga arwah.

Показать целиком
Лайки: 7 285
Комментарии: 176
Репосты: 204
Всего реакций: 7 665
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 25.04.2017 11:45

Biar betul? Kalau betul, untunglah peminat G-Shock boleh tambah koleksi jam lagi. Smart jugak ek?!

Показать целиком
Лайки: 5 348
Комментарии: 1 296
Репосты: 977
Всего реакций: 7 621
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 07.05.2017 05:04

Buat hal. Lelaki bila dah berdua dengan perempuan memang Syaitan lah jadi yang ketiga. Isteri pun satu hal pergi bawa kawan duduk serumah melayan pula…

Показать целиком
Лайки: 4 529
Комментарии: 2 148
Репосты: 944
Всего реакций: 7 621
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 03.05.2017 09:11

Semalam member Oh! Media cerita dia tengok wayang 4D dekat MBO Starling Mall. Bayangkan tengok Furious8 siap dapat bau tayar lagi. Punyalah real. Keru…

Показать целиком
Лайки: 5 207
Комментарии: 1 295
Репосты: 964
Всего реакций: 7 466
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 10.05.2017 07:45

Bila budak-budak Twitter dah bergabung membahan orang. Lol. Gambar last paling takleh blah. 😂

Показать целиком
Лайки: 6 447
Комментарии: 274
Репосты: 734
Всего реакций: 7 455
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 01.05.2017 04:00

Haha! Respek kaum ibu. Si bapak sedap lah cuti-cuti pergi melepak dengan kawan kat mamak ye tak? Yang bini kat rumah? 😂

Показать целиком
Лайки: 6 206
Комментарии: 180
Репосты: 1 033
Всего реакций: 7 419
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 21.04.2017 12:09

Fast 8 pun tak habis tayang kat wayang lagi (dan belum sempat keluar kat Facebook lagi 😂 ) diorang dah teaser Fast 9 pulak.

Показать целиком
Лайки: 6 227
Комментарии: 469
Репосты: 708
Всего реакций: 7 404
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 25.04.2017 03:36

Cara mudah untuk menghafaz Al-Quran dalam masa yang singkat.

Показать целиком
Лайки: 6 044
Комментарии: 34
Репосты: 1 145
Всего реакций: 7 223
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 08.05.2017 08:33

Kawan baik memang sukar dicari. Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 6 470
Комментарии: 227
Репосты: 445
Всего реакций: 7 142
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 06.05.2017 07:45

Di UK, orang ramai sanggup beratur panjang gara-gara sebuah travel agensi terkenal di sana, UK STA Travel buat promosi tiket penerbangan dari LONDON k…

Показать целиком
Лайки: 6 554
Комментарии: 253
Репосты: 235
Всего реакций: 7 042
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 25.04.2017 12:44

Akhirnya Raja Bomoh dah bertaubat dan mengaku berbohong kepada rakyat Malaysia. Dia juga menyatakan segala tindakannya guna teropong dan kelapa masa k…

Показать целиком
Лайки: 5 455
Комментарии: 466
Репосты: 1 119
Всего реакций: 7 040
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 03.05.2017 06:24

Perghh!! Korang pernah try makan Durian Bakar? Ramai yang kata sedap. Tak pastilah betul ke membongak. Siapa pernah try tu cuba kongsi sikit apa rasa …

Показать целиком
Лайки: 5 095
Комментарии: 799
Репосты: 968
Всего реакций: 6 862
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 30.04.2017 11:58

Weh Meow ko dah kenapa ada atas tu? Ni kena sampuk ke apa. Banyak tengok filem Munafik ni. Nabila Huda takleh cari makan lepas ni 😂

Показать целиком
Лайки: 6 142
Комментарии: 294
Репосты: 391
Всего реакций: 6 827
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 09.05.2017 05:47

Bagus budak ni. Pandai berniaga dan rajin buat kelas perniagaan untuk orang muda. Jadi jutawan di usia yang sangat muda. Tapi akhirnya kecundang ditan…

Показать целиком
Лайки: 4 743
Комментарии: 1 105
Репосты: 809
Всего реакций: 6 657
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 08.05.2017 05:02

Viral pasal perempuan ni pergi COD barang kepada customer lepas tu kena culik dengan Bangla. Laki dia siap buat report polis dan ianya viral di media …

Показать целиком
Лайки: 4 625
Комментарии: 933
Репосты: 1 091
Всего реакций: 6 649
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 27.04.2017 08:20

Mesti ramai admin WhatsApp letak jawatan lepas ni dan apply jadi admin kat WeChat pulak 😂

Показать целиком
Лайки: 5 392
Комментарии: 244
Репосты: 846
Всего реакций: 6 482
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 09.05.2017 14:26

Amboi, tak setel lagi ek sengketa antara Teksi, Grab, dan Uber ni? Takpelah yang penting pengguna hanya akan memilih yang terbaik untuk mereka guna. Korang rasa?

Показать целиком
Лайки: 5 177
Комментарии: 870
Репосты: 270
Всего реакций: 6 317
Вовлеченность на пост: 0,2
Показать еще