Oh! Media 04.04.2017 10:15

Memetik komen dari pemilik Facebook bernama Shah Bersatu di dalam artikel tersebut;
"Siti kassim hina allah..diam je cam orang bodoh.bila najib …

Показать целиком
Лайки: 9 148
Комментарии: 559
Репосты: 0
Всего реакций: 9 707
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 14.04.2017 14:48

Ajal maut ditangan Tuhan. Bila-bila masa je tak kira kita kat mana dan tengah buat apa, maut boleh datang menjemput. Sama-samalah jadi lebih baik dari sebelum ini.

Показать целиком
Лайки: 9 387
Комментарии: 99
Репосты: 0
Всего реакций: 9 486
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 16.04.2017 02:29

PEMERGIAN YANG DICEMBURUI
Pensyarah UKM Almarhumah Zakiah binti Muhammadun di Masjid Bulat PJ. Meninggal selepas solat Maghrib hari Jumaat 07-Ap…

Показать целиком
Лайки: 8 173
Комментарии: 171
Репосты: 994
Всего реакций: 9 338
Вовлеченность на пост: 0,3
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 24.04.2017 07:10

Kisah benar yang disampaikan kepada kami tentang keperibadian dan rendah diri Sultan Muhammad.
Ohmedia, sempena hari pertabalan ni saya nak sha…

Показать целиком
Лайки: 8 752
Комментарии: 241
Репосты: 146
Всего реакций: 9 139
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 17.04.2017 06:05

Petua yang sangat berguna di musim-musim puasa dan raya dah nak dekat ni. 😂

Показать целиком
Лайки: 6 326
Комментарии: 231
Репосты: 2 412
Всего реакций: 8 969
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 29.03.2017 10:55

Kadang-kala pandangan dan pendapat kita memang berbeza. Tapi bila sampai masanya, pegangan dan tujuan kita sama sahaja menjadi satu. Like dan respek!

Показать целиком
Лайки: 8 618
Комментарии: 35
Репосты: 283
Всего реакций: 8 936
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 21.04.2017 12:30

Tabung mana satu yang pernah korang pakai masa kecik dulu? 😂

Показать целиком
Лайки: 7 618
Комментарии: 444
Репосты: 853
Всего реакций: 8 915
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 06.04.2017 03:57

Besar pahala bagi mereka yang rajin membersihkan masjid dan sekitarnya. Di musim Pilihanraya semakin hampir, kami menggesa lebih ramai pemimpin turun padang 👍🏻

Показать целиком
Лайки: 7 855
Комментарии: 497
Репосты: 250
Всего реакций: 8 602
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 13.04.2017 09:24

Untung muka macam Rossi. Rossi yang excited nak ambil gambar dengan dia. Kot muka macam menteri GST ke, duduk rumah menangis bucu katil 😭
Btw Oh…

Показать целиком
Лайки: 8 414
Комментарии: 161
Репосты: 0
Всего реакций: 8 575
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 19.04.2017 07:09

Dapur yang mungkin (mungkin lahh) mampu membuatkan bini korang lebih rajin masuk dapur memasak. Kalau tak rajin juga, boleh dah pertimbangkan beli dapur ni bagi bini baru. 😍

Показать целиком
Лайки: 5 915
Комментарии: 1 255
Репосты: 1 348
Всего реакций: 8 518
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 07.04.2017 04:15

Sekitar majlis doa selamat Nora Danish dan suami.
Nora pakai tudung kelepek macam tu pun lawaaaaaa!

Показать целиком
Лайки: 7 818
Комментарии: 356
Репосты: 292
Всего реакций: 8 466
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 07.04.2017 06:36

Kena tidur office la nampak gayanya. Esok boleh bawa siap-siap bantal, dan toto narita. :P

Показать целиком
Лайки: 5 702
Комментарии: 555
Репосты: 2 027
Всего реакций: 8 284
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 23.04.2017 02:04

Tahniah Lisa Surihani selamat melahirkan zuriat kedua pagi tadi. Yahaira dah jadi kaklong pada adik lelaki.

Показать целиком
Лайки: 8 086
Комментарии: 73
Репосты: 71
Всего реакций: 8 230
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 29.03.2017 12:00

InsyaAllah. Amin. Kalau kita bersungguh, insyaAllah murah dan mudah urusan kita nak ke sana.

Показать целиком
Лайки: 7 755
Комментарии: 199
Репосты: 261
Всего реакций: 8 215
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 26.04.2017 08:16

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un. Berita yang amat menyedihkan seluruh rakyat Malaysia hari ini. InsyaAllah syurga menanti kamu adik Thaqif. 😭

Показать целиком
Лайки: 7 674
Комментарии: 271
Репосты: 189
Всего реакций: 8 134
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 27.04.2017 02:30

Honda Civic Type R dah dalam perjalanan. Tapi sayang bukan di Malaysia. Fuh!! 😱

Показать целиком
Лайки: 7 041
Комментарии: 415
Репосты: 657
Всего реакций: 8 113
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 25.04.2017 04:10

Movie Animation Park Studios yang terletak di Ipoh bakal membuka tirainya kepada umum pada 26 Jun 2017 nanti. Siap ada BoBoiBoy lagi tu. Jangan kata b…

Показать целиком
Лайки: 5 551
Комментарии: 984
Репосты: 1 425
Всего реакций: 7 960
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 16.04.2017 10:59

Memang susah nak jumpa orang jujur zaman sekarang ni. Kalau korang jumpa wallet, apa korang buat?

Показать целиком
Лайки: 7 516
Комментарии: 201
Репосты: 144
Всего реакций: 7 861
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 21.04.2017 12:47

Kena sebat warden guna getah paip kat kaki menjadi sebab kaki adik ni perlu dipotong pihak hospital. Simpati dengan apa yang menimpa adik ni. Diharapk…

Показать целиком
Лайки: 6 640
Комментарии: 476
Репосты: 738
Всего реакций: 7 854
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 04.04.2017 05:00

Inilah sebab kena perhatikan anak-anak korang yang dah pandai gunakan smartphones lagi-lagi yang tahu WeChat tu apa. Tak boleh blah bebudak WeChat ni.…

Показать целиком
Лайки: 4 836
Комментарии: 1 769
Репосты: 1 100
Всего реакций: 7 705
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 10.04.2017 05:36

Kalau tengok filem P Ramlee, kita tak rasa muak pun. Samalah macam video ni. Sebab inilah video penipuan paling agung pernah wujud di Malaysia. Habis …

Показать целиком
Лайки: 5 359
Комментарии: 665
Репосты: 1 639
Всего реакций: 7 663
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 20.04.2017 05:42

Deep sangat jawapan orang bukan Islam di Kelantan tentang isu menghentikan operasi selama 10 minit bagi pada waktu Maghrib.

Показать целиком
Лайки: 6 752
Комментарии: 118
Репосты: 774
Всего реакций: 7 644
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 25.04.2017 11:45

Biar betul? Kalau betul, untunglah peminat G-Shock boleh tambah koleksi jam lagi. Smart jugak ek?!

Показать целиком
Лайки: 5 291
Комментарии: 1 292
Репосты: 979
Всего реакций: 7 562
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 04.04.2017 06:00

Dulu siap ada album untuk pilih nak corak yang mana. Haha Budak pompuan dulu confirm ada benda ni kan?

Показать целиком
Лайки: 6 732
Комментарии: 288
Репосты: 432
Всего реакций: 7 452
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 31.03.2017 06:57

Kes pukau macam ni semakin banyak sekarang ni terutamanya di kampung-kampung. Habis semua duit dalam ATM dan barang kemas kena angkut. Hati-hati walau di mana sahaja korang berada.

Показать целиком
Лайки: 7 116
Комментарии: 311
Репосты: 0
Всего реакций: 7 427
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 21.04.2017 12:09

Fast 8 pun tak habis tayang kat wayang lagi (dan belum sempat keluar kat Facebook lagi 😂 ) diorang dah teaser Fast 9 pulak.

Показать целиком
Лайки: 6 216
Комментарии: 457
Репосты: 713
Всего реакций: 7 386
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 05.04.2017 02:26

Bila korang tak boleh terima ada orang baru dalam keluarga!

Показать целиком
Лайки: 5 671
Комментарии: 471
Репосты: 1 172
Всего реакций: 7 314
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 15.04.2017 06:26

Satu-satunya lokasi yang macam dalam filem Lord of The Ring tetapi berada di Malaysia iaitu Mossy Forest di Gunung Brinchang, Cameron Highland. Memang…

Показать целиком
Лайки: 5 714
Комментарии: 612
Репосты: 973
Всего реакций: 7 299
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 09.04.2017 01:11

Seorang bapa sanggup melakukan apa sahaja demi untuk mengumpul wang untuk mengubati anaknya yang mengidap kanser walaupun terpaksa memakai kostum yang…

Показать целиком
Лайки: 6 846
Комментарии: 43
Репосты: 385
Всего реакций: 7 274
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 19.04.2017 07:08

Korang mesti pernah tengok filem 3 Idiot kan? Antara filem paling best Aamir Khan. Dan inilah wajah sebenar Phunsukh Wangdu.
Nama sebenar beliau…

Показать целиком
Лайки: 6 083
Комментарии: 350
Репосты: 789
Всего реакций: 7 222
Вовлеченность на пост: 0,23
Показать еще