Oh! Media 11.05.2018 07:54

Agong berkenan ampun serta merta. Datuk Seri Anwar Ibrahim yang sepatutnya dibebaskan 8 Jun ini, akan dibebaskan lebih awal.
Dipenjara lima ta…

Показать целиком
Лайки: 8 713
Комментарии: 619
Репосты: 966
Всего реакций: 10 298
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 09.05.2018 17:15

#PRU14 setakat jam 1:10 pagi. Jauh tercicir tu. Eh SPR cupake cepat la announce! Ramai yang nak tahu esok cuti ke tidak. Kalau tak cuti kena tidur nak…

Показать целиком
Лайки: 8 610
Комментарии: 558
Репосты: 969
Всего реакций: 10 137
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 02.05.2018 04:00

Punyalah sesak trafik di Lebuhraya Karak menghala Gombak, sampai berbalas pantun pengguna - pengguna Waze ni 😂

Показать целиком
Лайки: 8 071
Комментарии: 378
Репосты: 1 457
Всего реакций: 9 906
Вовлеченность на пост: 0,29
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 03.05.2018 05:50

Macam-macam ragam PRU. Ni siapa yang mati dulu ni? Minah ke Do yang mati dulu? 😂

Показать целиком
Лайки: 6 998
Комментарии: 817
Репосты: 1 945
Всего реакций: 9 760
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 03.05.2018 01:25

Ibu yang gigih kerja keras demi anak-anak. Ibu yang hebat 😞

Показать целиком
Лайки: 8 038
Комментарии: 335
Репосты: 1 199
Всего реакций: 9 572
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 14.05.2018 02:00

Ini janji Pakatan Harapan khas untuk suri rumah sepenuh masa. Kerajaan Pakatan Harapan akan menyumbang RM50 sebulan disamping 2% caruman daripada suam…

Показать целиком
Лайки: 7 055
Комментарии: 1 042
Репосты: 1 249
Всего реакций: 9 346
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 10.05.2018 04:00

Legend is back, guys!
Eh, Sepul mana Sepul? Habis la engko Sepul. Takdenya kerajaan pembangkang (BN) nak tolong engko lagi sekarang. Baik diorang tolong diri sendiri 😂

Показать целиком
Лайки: 8 190
Комментарии: 448
Репосты: 687
Всего реакций: 9 325
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 08.05.2018 07:00

Kalau korang nampak natang ni, kami sarankan bunuh cepat-cepat... Charlie nama natang ni kalau tak silap.. Siapa pernah jadi mangsa natang ni ? 😤

Показать целиком
Лайки: 4 326
Комментарии: 1 671
Репосты: 3 307
Всего реакций: 9 304
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 01.05.2018 05:43

Makin lama makin tak faham fesyen sekarang ni. Kami makin tua ataupun dunia makin tua? 😂

Показать целиком
Лайки: 5 821
Комментарии: 1 594
Репосты: 1 860
Всего реакций: 9 275
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 13.05.2018 13:31

Berapa ramai antara kita yang mengucapkan terima kasih kepada para petugas SPR yang bekerja keras demi rakyat sempena PRU14 yang baru berlalu?

Показать целиком
Лайки: 4 764
Комментарии: 1 800
Репосты: 2 647
Всего реакций: 9 211
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 08.05.2018 05:23

Soletape mana pulak si Jihan ambik letak kat tangan tu? Hahaha!

Показать целиком
Лайки: 8 039
Комментарии: 558
Репосты: 582
Всего реакций: 9 179
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 12.05.2018 06:04

Memang ni yang rakyat Malaysia nak sangat tahu. Ialah masa orang sebelumnya berkuasa, cakap beliau memang bersalah. Lepas tu terus kena kick dan tukar…

Показать целиком
Лайки: 7 510
Комментарии: 542
Репосты: 1 097
Всего реакций: 9 149
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 09.05.2018 19:18

#PRU14: Keputusan rasmi di Kedah.
Kedah jatuh ke tangan PKR. BN kalah teruk dengan hanya menang 3 kerusi sahaja. Siapa sangka negeri yang perna…

Показать целиком
Лайки: 7 996
Комментарии: 638
Репосты: 497
Всего реакций: 9 131
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 13.05.2018 06:53

Top 3 most powerful persons in Malaysia are discussing the future of our country!
#PakatanHarapan
Kredit Sim Tze Tzin.

Показать целиком
Лайки: 8 601
Комментарии: 275
Репосты: 225
Всего реакций: 9 101
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 30.04.2018 03:07

#Aduan: Assalamualaikum oh media, saya nak minta tolong viralkan pasal pemandu bas ni. Bas Etika, plat no W6602G. Bas dari terminal Sungai Nibong Pena…

Показать целиком
Лайки: 3 907
Комментарии: 3 044
Репосты: 2 130
Всего реакций: 9 081
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 09.05.2018 15:41

Keputusan #PRU14 yang terkini sehingga jam 11:36pm. Adakah buat pertama kalinya dalam sejarah sejak kemerdekaan tampuk kepimpinan Malaysia akan bertukar ganti?

Показать целиком
Лайки: 7 708
Комментарии: 713
Репосты: 602
Всего реакций: 9 023
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 06.05.2018 07:00

Jahat dan zalimnya manusia !
'Gara-gara minta pisang dari pengunjung, tapi rupanya ada mercun yang disumbat di dalamnya'. - Bumi Iban

Показать целиком
Лайки: 6 888
Комментарии: 728
Репосты: 1 405
Всего реакций: 9 021
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 25.04.2018 09:32

Masa zaman belajar dulu korang dalam kumpulan yang mana? 😆

Показать целиком
Лайки: 4 659
Комментарии: 2 082
Репосты: 2 261
Всего реакций: 9 002
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 10.05.2018 03:17

#PRU14 - Sejarah tercipta.

Показать целиком
Лайки: 8 001
Комментарии: 132
Репосты: 855
Всего реакций: 8 988
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 10.05.2018 03:00

Bagaimana seorang yang terpalit dengan begitu banyak skandal tanpa ada penjelasan yang dapat memahamkan rakyat boleh menjadi pilihan rakyat? Tentulah tidak. Ini 2018 bukan zaman cash is king lagi.

Показать целиком
Лайки: 7 673
Комментарии: 253
Репосты: 1 051
Всего реакций: 8 977
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 16.05.2018 02:00

Robin Oliver dari UK ni peminat setia Proton Saga dan ini katanya “Hello from the UK 🇬🇧 Here's some pictures from my journey through Europe to Austria. “
Kredit: Saga Stance

Показать целиком
Лайки: 7 589
Комментарии: 366
Репосты: 972
Всего реакций: 8 927
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 11.05.2018 16:19

Kita akan merindui lawak dan tingkah-laku bodoh level 9999 dari beliau selepas ini.

Показать целиком
Лайки: 7 261
Комментарии: 645
Репосты: 1 017
Всего реакций: 8 923
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 09.05.2018 12:58

#PRU14 Tidak Rasmi - P100 Pandan: Wan Azizah Wan Ismail (PKR) menang. 😊
Sumber: BERNAMA

Показать целиком
Лайки: 8 380
Комментарии: 252
Репосты: 218
Всего реакций: 8 850
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 13.05.2018 14:32

Tun M pemegang rekod pemimpin negara paling tua di dunia. 🎉🎉

Показать целиком
Лайки: 7 991
Комментарии: 229
Репосты: 572
Всего реакций: 8 792
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 04.05.2018 23:34

Kan dah kata Myvi baru ni kalau mod sikit mesti gempak gila. Tapi dia ni mod next level sikit lagi la merecik hawau!! Tag kawan-kawan korang yang ada …

Показать целиком
Лайки: 5 432
Комментарии: 1 804
Репосты: 1 488
Всего реакций: 8 724
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 10.05.2018 04:57

Tiada lagi GST dalam tempoh 100 hari. Itu janji Tun Mahathir. 🎉

Показать целиком
Лайки: 7 856
Комментарии: 443
Репосты: 254
Всего реакций: 8 553
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 14.05.2018 12:10

Kisah hidup Timbalan Perdana Menteri Malaysia yang juga Timbalan Perdana Menteri wanita pertama di Malaysia, Dr. Wan Azizah versi ringkas yang menarik…

Показать целиком
Лайки: 6 497
Комментарии: 174
Репосты: 1 856
Всего реакций: 8 527
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 01.05.2018 12:00

Kesiannya la baby ni. Selamba dia je buat macam anak patung. Berapa ramai lagi pembantu rumah yang buat macam ni, belum kantoi .. tolong hentikan. Kes…

Показать целиком
Лайки: 4 148
Комментарии: 1 444
Репосты: 2 907
Всего реакций: 8 499
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 10.05.2018 02:29

Lawak siot 😂

Показать целиком
Лайки: 7 310
Комментарии: 443
Репосты: 668
Всего реакций: 8 421
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 16.05.2018 03:54

Ds Anwar akan bersama Tun M dalam tampuk kepimpinan baru negara. Beliau dijangka akan mengambil alih tampuk kepimpinan dari Tun M dalam tempoh 2 tahun…

Показать целиком
Лайки: 7 766
Комментарии: 241
Репосты: 395
Всего реакций: 8 402
Вовлеченность на пост: 0,25
Показать еще