Oh! Media 24.10.2017 08:10

Sumpah rare gila bentuk Timun ni. Satu dalam sejuta 😂

Показать целиком
Лайки: 7 205
Комментарии: 978
Репосты: 138
Всего реакций: 8 321
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 24.10.2017 07:21

Sangat menyentuh hati. Dapat panggilan terakhir dari Ibu. Bertabahlah ya dik. Moga syurga abadi buat ibu mu.

Показать целиком
Лайки: 7 973
Комментарии: 80
Репосты: 0
Всего реакций: 8 053
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 02.11.2017 07:00

Mak bapak punyalah buruk perangai. Atas meja mamak je ko tinggalkan benda tu. Nanti bila anak dah besar perangai macam hantu, mulalah nak salahkan kerajaan. 😂

Показать целиком
Лайки: 6 747
Комментарии: 899
Репосты: 392
Всего реакций: 8 038
Вовлеченность на пост: 0,24
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 30.10.2017 10:10

Taimur Ali Khan Pataudi iaitu anak kepada pelakon Bollywood popular Kareena Kapoor dan Saif Ali Khan dikatakan adalah bayi paling tampan di India masa…

Показать целиком
Лайки: 7 249
Комментарии: 259
Репосты: 492
Всего реакций: 8 000
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 31.10.2017 06:15

1+2 jer pun.. adoi 😂

Показать целиком
Лайки: 6 360
Комментарии: 632
Репосты: 948
Всего реакций: 7 940
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 21.10.2017 14:04

Budak sekarang dah lagi pandai dari bapak sendiri.. ada pentingnya jugalah.
Kredit: H-Focus HQ | Kaya N Kaya Viral

Показать целиком
Лайки: 5 795
Комментарии: 219
Репосты: 1 923
Всего реакций: 7 937
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 24.10.2017 05:16

Hero rakyat. Sikit pun tak mereka gentar dengan undang-undang dunia yang selalu memihak pada si kaya kaki putar belit yang susah. Yusuf Azmi ni baru 2…

Показать целиком
Лайки: 7 525
Комментарии: 297
Репосты: 0
Всего реакций: 7 822
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 02.11.2017 07:30

Perangai korang masa kecik dulu bila mintak beli TORA tapi mak taknak belikan 😂

Показать целиком
Лайки: 7 116
Комментарии: 374
Репосты: 332
Всего реакций: 7 822
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 29.10.2017 07:16

Inilah bahayanya Denggi. Orang yang hari ini sihat walafiat, bila demam dalam sehari dua ajal menjemput. Sama-sama kita jadikan ikhtibar. Semoga rohny…

Показать целиком
Лайки: 7 511
Комментарии: 258
Репосты: 3
Всего реакций: 7 772
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 18.10.2017 12:30

Kalau korang pilih jawapan mana? 😅
Kredit: Lukisan Dakwah My

Показать целиком
Лайки: 4 839
Комментарии: 1 907
Репосты: 543
Всего реакций: 7 289
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 16.11.2017 05:19

Sementara itu di IKEA Tebrau. Berpusu-pusu rakyat Johor beratur di hari pembukaan IKEA di sana. Mengidam Meatballs la tu 😂

Показать целиком
Лайки: 5 379
Комментарии: 1 455
Репосты: 443
Всего реакций: 7 277
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 01.11.2017 06:44

Pergorbanan ibu bapa pada anak-anak sangat luar biasa. Hargailah dan sayangilah mereka sebaik mungkin

Показать целиком
Лайки: 6 649
Комментарии: 257
Репосты: 315
Всего реакций: 7 221
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 02.11.2017 10:50

Korang buat apa tu? Cuba ambil gambar kongsi sikit apa yang ada depan korang sekarang ni.

Показать целиком
Лайки: 4 815
Комментарии: 2 279
Репосты: 31
Всего реакций: 7 125
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 21.10.2017 13:38

Tiba-tiba beliau emosi sampai macam tu sekali. Datang bulan ke? 😂😂

Показать целиком
Лайки: 5 795
Комментарии: 1 072
Репосты: 189
Всего реакций: 7 056
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 08.11.2017 05:54

Myvi baru ni memang best. Design cukup smart. Lepas tu yang top spec ada 6-airbags. Siap ada built-in SmartAG lagi kat dalam. Paling mahal (top spec) …

Показать целиком
Лайки: 6 454
Комментарии: 489
Репосты: 0
Всего реакций: 6 943
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 30.10.2017 09:55

Kalau mengidam nak makan Ayam Goreng tapi korang jenis tak makan makanan yang berminyak, boleh cuba OMG Chicken Meal dekat Kenny’s Rogers ROASTERS ni…

Показать целиком
Лайки: 4 915
Комментарии: 1 338
Репосты: 599
Всего реакций: 6 852
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 09.11.2017 06:21

Macam ni punya detail kad jemputan, memang semangat nak datang kenduri dia makan free. Haha.

Показать целиком
Лайки: 5 613
Комментарии: 561
Репосты: 647
Всего реакций: 6 821
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 19.10.2017 03:00

Cuba kongsi sikit tengok cantik ke tidak 😍

Показать целиком
Лайки: 3 746
Комментарии: 3 004
Репосты: 38
Всего реакций: 6 788
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 20.10.2017 03:53

Masyarakat semakin tenat. Sekarang ni dah takleh tegur... kalau pak guard tegur orang awam, kena maki. Kalau cikgu tegur murid kena pukul dengan bapak…

Показать целиком
Лайки: 6 368
Комментарии: 337
Репосты: 4
Всего реакций: 6 709
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 31.10.2017 05:43

Remaja lelaki Syawal Mukhriz Abdul Razak berusia 14 tahun sanggup abaikan pelajaran hingga dibuang sekolah kerana telah berikrar untuk menjaga nenekny…

Показать целиком
Лайки: 6 330
Комментарии: 161
Репосты: 204
Всего реакций: 6 695
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 21.10.2017 07:23

Dinasihatkan semua driver Teksi beralihlah kepada UBER dan GRAB. Hapuskan monopoli dan kekejaman yang mencekik diri anda setiap hari selama ini. Ditam…

Показать целиком
Лайки: 6 000
Комментарии: 377
Репосты: 318
Всего реакций: 6 695
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 23.10.2017 02:00

Aduh. Payah bebudak ni. Dia bagi rating dekat pemandu GRAB Car ikut jenis kereta yang glamor. Pakai Honda Civic baru, dia bagi 5 bintang. Pakai kereta…

Показать целиком
Лайки: 3 830
Комментарии: 1 593
Репосты: 1 259
Всего реакций: 6 682
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 09.11.2017 06:44

Tahniah King Coco dah bergelar ibu kepada bayi lelaki yang selamat dilahirkan semalam. Mesti comel anak King Coco ni. (Y)
Semoga membesar menjadi anak yang soleh.

Показать целиком
Лайки: 5 638
Комментарии: 835
Репосты: 168
Всего реакций: 6 641
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 01.11.2017 06:17

Memori kanak-kanak tahun 90an. Budak-budak sekarang tak lekang dengan gadget jer. Yang mana korang paling favourite?

Показать целиком
Лайки: 5 609
Комментарии: 221
Репосты: 777
Всего реакций: 6 607
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 04.11.2017 06:22

Mesti selalu korang buat perangai macam ni kan? baik ngaku 😜
Kredit: Wanmars

Показать целиком
Лайки: 5 455
Комментарии: 326
Репосты: 825
Всего реакций: 6 606
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 12.11.2017 05:00

Menyesal betul tak baling lecturer masa konvo dulu. Hahaha macam-macam la bebudak zaman sekarang ni. Korang masa konvo dulu menyesal tak baling apa?

Показать целиком
Лайки: 4 186
Комментарии: 960
Репосты: 1 288
Всего реакций: 6 434
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 09.11.2017 05:32

Lagi banyak kereta baru keluar, lagi bertambah membiak spesis ni atas jalanraya. Korang pun mesti biasa jumpa kan? Betul tak?
Karya @mfafairuz.

Показать целиком
Лайки: 5 233
Комментарии: 240
Репосты: 917
Всего реакций: 6 390
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 24.10.2017 05:22

Datuk Siti Nurhaliza dapat pangkat Datuk Seri. Selain itu, Jovian Mandagie dapat title Datuk.
Apa yang mengejutkan kerana selain mereka, Pelakon…

Показать целиком
Лайки: 5 894
Комментарии: 495
Репосты: 0
Всего реакций: 6 389
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 27.10.2017 07:31

Ya Allah, kesiannya adik Imran ni. Walaupun tak mengenali beliau, tapi sebagai manusia biasa tetap bersimpati atas dugaan yang menimpa dia. Sama-sama kita doakan ya.

Показать целиком
Лайки: 5 801
Комментарии: 185
Репосты: 402
Всего реакций: 6 388
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 28.10.2017 05:01

Baloi ah 50 lebih jenis makanan dengan churrascos sekali RM69.90... Churrascos ni bukan senang dapat, kat Shah Alam ni Vista Brasserie by Chef Zubir j…

Показать целиком
Лайки: 3 821
Комментарии: 1 114
Репосты: 1 388
Всего реакций: 6 323
Вовлеченность на пост: 0,19
Показать еще