Oh! Media 27.01.2017 07:49

Almari baju pemilik Facebook, Mark Zuckerberg. Jangan tanya kenapa nampak dia macam pakai baju yang sama aje tiap hari. 😂

Показать целиком
Лайки: 9 472
Комментарии: 195
Репосты: 205
Всего реакций: 9 872
Вовлеченность на пост: 0,32
Oh! Media 14.02.2017 16:02

Dengarnya si Rashid dah report dekat Mark Zuckerberg pasal isu lambakan burung dekat Facebook ni. Siap ugut pulak tu nak berpindah main Friendster, Myspace & Tagged balik. Hahaha!

Показать целиком
Лайки: 7 816
Комментарии: 902
Репосты: 988
Всего реакций: 9 706
Вовлеченность на пост: 0,32
Oh! Media 21.02.2017 12:00

Kita mungkin akan dapat apa yang kita impikan, tapi hilang apa yang dah kita punya.
Karya Chikman Arshad.

Показать целиком
Лайки: 8 328
Комментарии: 102
Репосты: 1 195
Всего реакций: 9 625
Вовлеченность на пост: 0,31
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 09.02.2017 04:25

Kesian ek akak yang mekap tebal duduk belakang time eksiden ni. Bertepek mekap 3 inci kat situ 😂

Показать целиком
Лайки: 7 461
Комментарии: 607
Репосты: 1 446
Всего реакций: 9 514
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 08.02.2017 13:46

Bertuah siapa yang dapat sampai ke sini. Apakata sebelum plan nak ke melancong Europe ke apa (mampu), sama-sama kita berusaha ke sini dulu.

Показать целиком
Лайки: 9 241
Комментарии: 58
Репосты: 128
Всего реакций: 9 427
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 19.02.2017 11:45

Dulu siapa basikal dia ada benda ni dan lampu kira habis canggih dan futuristik dah la masa tu 😂

Показать целиком
Лайки: 7 956
Комментарии: 661
Репосты: 639
Всего реакций: 9 256
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 05.02.2017 02:05

Baju macam ni pun hado. Haha 😂

Показать целиком
Лайки: 7 117
Комментарии: 880
Репосты: 1 202
Всего реакций: 9 199
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 16.02.2017 07:00

Berbezanya "bahasa" seorang ibu berbanding kita. Semoga kita semua menjadi anak yang mengenang budi. Sedih rasanya sebab memang situasi macam ni banyak berlaku zaman sekarang ni.

Показать целиком
Лайки: 7 685
Комментарии: 84
Репосты: 1 424
Всего реакций: 9 193
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 31.01.2017 03:41

Tu biji mata ke biji guli tu? Kenapa comel sangat ni meow?!! Purrrrr purrrr~

Показать целиком
Лайки: 8 403
Комментарии: 167
Репосты: 562
Всего реакций: 9 132
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 11.02.2017 02:32

Korang yang naik motor, kalau tak kena macam ni tak sah. Kalau belum kena lagi, stand by la akan sampai jugak masa dia. Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 8 342
Комментарии: 280
Репосты: 500
Всего реакций: 9 122
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 25.02.2017 12:06

Satu Malaysia kena surprise hari ni kan? Tak payah nak gosip entah apa-apa macam retis lain pasal hubungan diorang tahu-tahu bila sampai masa dia teru…

Показать целиком
Лайки: 8 768
Комментарии: 159
Репосты: 72
Всего реакций: 8 999
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 08.02.2017 06:23

Macam ni la susahnya mak kita nak jaga kita adik-beradik masa kecil dulu. Masing-masing ada perangai yang entah apa-apa je kan? Hahaha. Dengar cerita …

Показать целиком
Лайки: 6 458
Комментарии: 281
Репосты: 2 177
Всего реакций: 8 916
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 17.02.2017 09:30

Romantik siot. Hahhaha!!

Показать целиком
Лайки: 7 223
Комментарии: 660
Репосты: 979
Всего реакций: 8 862
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 17.02.2017 06:30

Dulu tersingkap sejarahnya. British kata Melayu tak pandai menoreh, maka di import orang india ke Malaya utk memperkasakan industri getah.
Briti…

Показать целиком
Лайки: 6 920
Комментарии: 350
Репосты: 1 503
Всего реакций: 8 773
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 01.02.2017 04:30

Sekarang segelintir mak bapak busy main Facebook agaknya. Takde masa dah nak peduli hal anak diorang keluar dengan siapa ke mana semua macam kita dulu-dulu.

Показать целиком
Лайки: 7 781
Комментарии: 240
Репосты: 723
Всего реакций: 8 744
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 03.02.2017 06:14

Tu dia.. Hurmm... Nampaknya dah boleh siap sedia pergi stesen minyak lepas tu bungkus minyak petrol suruh ikat tepi. Jangan letak straw sudah takut te…

Показать целиком
Лайки: 7 949
Комментарии: 569
Репосты: 2
Всего реакций: 8 520
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 12.02.2017 01:45

Kalau dah kreatif pokok pun boleh jadi binatang. 🖒

Показать целиком
Лайки: 8 410
Комментарии: 64
Репосты: 0
Всего реакций: 8 474
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 10.02.2017 11:48

Alamak kantoi. 😱

Показать целиком
Лайки: 6 641
Комментарии: 528
Репосты: 1 163
Всего реакций: 8 332
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 29.01.2017 05:27

Apehal siot boleh burger lembu berperisa ayam pulak? 😂

Показать целиком
Лайки: 7 090
Комментарии: 358
Репосты: 860
Всего реакций: 8 308
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 21.02.2017 08:48

Main Getah ni dulu bukan orang perempuan je yang main, tapi lelaki pun join sekali. Zeropoint! Hehe! Tapi sekarang susah nak nampak dah budak-budak main. Korang dulu pernah main tak?

Показать целиком
Лайки: 6 752
Комментарии: 291
Репосты: 972
Всего реакций: 8 015
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 06.02.2017 04:14

Sedihnya duit ada cukup-cukup untuk makan Maggie je. Tapi itupun bukan rezeki juga. Sobsob :(

Показать целиком
Лайки: 7 039
Комментарии: 546
Репосты: 359
Всего реакций: 7 944
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 29.01.2017 01:55

Tengok gambar ni, orang hati keras pun boleh cair.. Manja atok!
Kredit: Walid Johor

Показать целиком
Лайки: 7 519
Комментарии: 77
Репосты: 254
Всего реакций: 7 850
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 17.02.2017 03:00

Sampai ke tengah jalan ampaian tu jalan sendiri. Mesti cepat kering macam ni. 😂

Показать целиком
Лайки: 7 318
Комментарии: 176
Репосты: 322
Всего реакций: 7 816
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 09.02.2017 07:40

Bila anak tunjuk minat memasak. Semangat betul si bapak ya demi anak tersayang. Siapa anak suka main masak-masak tu boleh cuba juga. 😂
Kredit: Zuraida Yunus

Показать целиком
Лайки: 6 550
Комментарии: 304
Репосты: 925
Всего реакций: 7 779
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 23.02.2017 12:23

Dulu-dulu macam ni la ye tak? Selagi tak habis syiling tu selagi tu la bergayut. Hahaha!
Karya Ej Ejay.

Показать целиком
Лайки: 6 611
Комментарии: 278
Репосты: 815
Всего реакций: 7 704
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 23.02.2017 05:23

Sememangnya masakan ibu kita adalah yang paling sedap di dunia. Sayu tengok adik ni. Pada yang masih punya ibu, sayangilah mereka puas-puas.

Показать целиком
Лайки: 7 334
Комментарии: 76
Репосты: 280
Всего реакций: 7 690
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 22.02.2017 01:56

Aduhai Noraini, mengapa kau buat begini.. Sedih sangat abang ni.

Показать целиком
Лайки: 6 324
Комментарии: 450
Репосты: 856
Всего реакций: 7 630
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 16.02.2017 12:48

Rindu! Banyak kenangan dengan Bas Mini ni. Setakat divider dalam KL masa tu semua dia redah je main naik. Haha! Korang sempat tak merasa?

Показать целиком
Лайки: 6 588
Комментарии: 358
Репосты: 594
Всего реакций: 7 540
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 24.02.2017 06:22

Encik Meow pun dah berevolusi minum air guna straw nampaknya. 😹😹

Показать целиком
Лайки: 6 600
Комментарии: 150
Репосты: 553
Всего реакций: 7 303
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 06.02.2017 09:00

Hebat usaha yang dilakukan orang yang sediakan tempat dan tulis notis tu. Sedikit sebanyak mengajak orang lain juga untuk bersedekah dan cintakan haiwan.
Foto: She-Kin Nora

Показать целиком
Лайки: 7 004
Комментарии: 39
Репосты: 218
Всего реакций: 7 261
Вовлеченность на пост: 0,24
Показать еще