Oh! Media 15.01.2018 05:53

Ucapan Farid Kamil kepada semua peminatnya sebelum meninggalkan mahkamah sebentar tadi.
Kredit video mStar Online

Показать целиком
Лайки: 7 114
Комментарии: 499
Репосты: 720
Всего реакций: 8 333
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 28.12.2017 13:35

Setuju tak? Tapi memang beruntung siapa yang dapat suami yang dah la hensem, lepas tu rajin pula tu cari rezeki. Tag la pasangan korang tu, nak juga kenal. Hehehe.

Показать целиком
Лайки: 7 128
Комментарии: 604
Репосты: 589
Всего реакций: 8 321
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 07.01.2018 13:01

Penyebab utama kenapa buku sekolah makin nipis sebab selalu kena koyak kat tengah zaman kita sekolah dulu. Hahaha. Korang pernah main tak?

Показать целиком
Лайки: 7 105
Комментарии: 475
Репосты: 697
Всего реакций: 8 277
Вовлеченность на пост: 0,25
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 02.01.2018 01:35

Azam pengirim tahun lepas adalah untuk masukkan RM20 dalam tabung pada setiap hari dan bila hujung tahun, hasil tabungan dia berjumlah RM7,300!! Fuh!!…

Показать целиком
Лайки: 5 745
Комментарии: 1 271
Репосты: 1 016
Всего реакций: 8 032
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 12.01.2018 08:49

Bila ayah lupa bawa baju hujan untuk anak. Asal boleh sudah lah ye tak? Huhu.
Kasih sayang seorang ayah sanggup buat apa sahaja untuk anak membe…

Показать целиком
Лайки: 6 961
Комментарии: 506
Репосты: 435
Всего реакций: 7 902
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 17.01.2018 06:11

Ada pengantin jenis tak kisah makan beradap simple-simple, sempoi ja. Yang penting bahagia lepas kawin. Gitueww. Korang masa kahwin dulu makan apa?

Показать целиком
Лайки: 6 900
Комментарии: 699
Репосты: 270
Всего реакций: 7 869
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 11.01.2018 04:15

Nak tanya bangsa Johor, kenapa Ustaz Datuk Hassan Din tidak dibenarkan beri ceramah kat sana ya??

Показать целиком
Лайки: 6 176
Комментарии: 1 289
Репосты: 355
Всего реакций: 7 820
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 16.01.2018 13:30

So dah jumpa JAKIM ni apa keputusannya? Nak panggil beliau Nur Sajat ke atau nak panggil nama Muhammad Sajjad bin Kamaruz Zaman? Itu yang orang ramai …

Показать целиком
Лайки: 6 977
Комментарии: 807
Репосты: 0
Всего реакций: 7 784
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 18.01.2018 08:43

Langkawi Water Kingdom Theme Park dah nak siap, gais!! Ini merupakan Theme Park outdoor pertama di Langkawi. Paling best dia punya view la mengadap la…

Показать целиком
Лайки: 5 348
Комментарии: 1 634
Репосты: 768
Всего реакций: 7 750
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 30.12.2017 11:31

Tahniah pelakon cantik Zizie Izette selamat melahirkan bayi kembar lelaki awal pagi tadi. Confirm hensem babyboy.

Показать целиком
Лайки: 7 310
Комментарии: 167
Репосты: 111
Всего реакций: 7 588
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 10.01.2018 07:18

Demi ilmu,pelajar lelaki ni sanggup berjalan hampir sejam dengan jarak 4.5km setiap hari untuk ke sekolah walaupun dalam keadaan suhu sejuk melampau. …

Показать целиком
Лайки: 6 685
Комментарии: 125
Репосты: 509
Всего реакций: 7 319
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 13.01.2018 11:22

Показать целиком
Лайки: 6 884
Комментарии: 247
Репосты: 140
Всего реакций: 7 271
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 08.01.2018 09:54

Ala mengaku je la korang pun sama masa kecik dulu macam ni kan? 😂😂

Показать целиком
Лайки: 6 162
Комментарии: 383
Репосты: 641
Всего реакций: 7 186
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 15.01.2018 02:07

Amboi untung pelajar-pelajar prasekolah ni. Dapat cikgu hensem, pandai hias kelas pulak tu. Setuju tak kalau admin cakap lelaki lebih power bab-bab menghias ni kan?😍😍
Terbaeek cikgu Mohd Azwal.👍

Показать целиком
Лайки: 6 050
Комментарии: 554
Репосты: 432
Всего реакций: 7 036
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 08.01.2018 05:40

Panas betul nama Iqram Dinzly sejak kebelakangan ni. Baru-baru ni dia gelarkan Nabi Muhammad SAW kekasih Allah yang teramat mulia sebagai "che mat" se…

Показать целиком
Лайки: 5 271
Комментарии: 1 372
Репосты: 237
Всего реакций: 6 880
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 28.12.2017 13:00

Budak zaman sekarang tak tahu betapa anti'nya kita dengan selipar ni sebab dulu masa main Baling Selipar kena benda alah ni mak aih, berbirat badan we…

Показать целиком
Лайки: 6 177
Комментарии: 447
Репосты: 249
Всего реакций: 6 873
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 02.01.2018 14:03

Patutnya yang kena mohon maaf tu bukan si bapa ni tapi wakil rakyat kat situ. Dekat setahun dah bila dah viral baru nak sembang peruntukan dah approve…

Показать целиком
Лайки: 6 238
Комментарии: 408
Репосты: 224
Всего реакций: 6 870
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 12.01.2018 09:14

Dulu masa kita budak-budak, bergaduh pasal dua ni mana yang lagi best kat sekolah. Tapi budak-budak zaman sekarang boleh pulak dia bantai bergaduh ant…

Показать целиком
Лайки: 6 236
Комментарии: 394
Репосты: 234
Всего реакций: 6 864
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 12.01.2018 09:07

Bangkai Ular yang ditemui dalam rupa-bentuk yang agak pelik. Ada yang kata ular ni mati terbelit sendiri. Biar betul? Korang rasa?

Показать целиком
Лайки: 5 354
Комментарии: 1 107
Репосты: 383
Всего реакций: 6 844
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 31.12.2017 13:00

Deko yang ringkas boleh buat rumah jadi cantik. Tak ada alasan pun kerana yang membezakan boleh dengan tak tu hanya rajin dan malas jer. Heh :P
Kredit pemilik rumah, Norfadzlin Mohamad.

Показать целиком
Лайки: 5 254
Комментарии: 526
Репосты: 1 008
Всего реакций: 6 788
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 11.01.2018 10:37

Berseri-seri muka PM kita. Alhamdulillah. Semoga beroleh taufik dan hidayah untuk terus menjadi khalifah yang hebat untuk rakyat Malaysia. Semoga dap…

Показать целиком
Лайки: 6 228
Комментарии: 438
Репосты: 83
Всего реакций: 6 749
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 05.01.2018 09:55

Salute dengan brader ni. Beliau boleh menunggang motosikal dari KL ke Thailand guna sebelah tangan sahaja. Ini baru bikers kental. Salutee!! 😙😙
Kredit: Sony Silverian.

Показать целиком
Лайки: 6 382
Комментарии: 194
Репосты: 141
Всего реакций: 6 717
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 14.01.2018 12:15

Bro, boleh tak lepas ni jangan gulung macam tu? Ini kalau buatnya malam lepas tu lalu Bukit Putus, mahunya ramai yang tak sengaja terjun gaung!!

Показать целиком
Лайки: 6 100
Комментарии: 233
Репосты: 331
Всего реакций: 6 664
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 30.12.2017 05:32

Kisah kena game dgn "bff" sampai rugi RM20,000. Woww. Ni kawan ke makhluk apa ni?

Показать целиком
Лайки: 4 350
Комментарии: 756
Репосты: 1 502
Всего реакций: 6 608
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 06.01.2018 09:00

Respek! Majlis kahwin tema 50-an di Kampung Stor Padang Rengas, Perak. Betul-betul mengimbau kenangan betul la. Teringat masa nenek Oh! Media kahwin d…

Показать целиком
Лайки: 5 929
Комментарии: 301
Репосты: 323
Всего реакций: 6 553
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 03.01.2018 14:16

Fuhhh! Nak gugur jantung tengok video akak ni. Dulu dia panjat signboard Ipoh, sekarang dia duk main buaian atas langit pulak. Power kak oii!

Показать целиком
Лайки: 4 404
Комментарии: 1 450
Репосты: 697
Всего реакций: 6 551
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 14.01.2018 11:50

So sweet Mak Iti dan anak-anak menantu dia 😍

Показать целиком
Лайки: 6 462
Комментарии: 54
Репосты: 12
Всего реакций: 6 528
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 05.01.2018 14:40

Eh yeke macam ni? Tapi kalau diperhatikan, kebanyakkan orang yang ada-ada ni lagi simple, sempoi sebab dia tak perlu tunjuk yang dia kaya pun yang penting duit kepok-kepok. Tak gitu?

Показать целиком
Лайки: 5 436
Комментарии: 322
Репосты: 751
Всего реакций: 6 509
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 18.01.2018 03:00

"Menatang ape bende pulak ni tokak ambe ni.. Cekat cokeh dh tak leh nok cabut.. Hurmm.." - Madi Nik Ali (FB)
Siapa tahu apebenda tu? Adakah sejenis kutu babi yang tidak berdosa?

Показать целиком
Лайки: 4 058
Комментарии: 2 076
Репосты: 318
Всего реакций: 6 452
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 07.01.2018 06:18

Satu demi satu bangunan yang akan jadi mercu tanda kebanggaan Malaysia akan muncul dan dijangka siap pada tahun 2021. Projek ini menelan belanja RM2.2billion.

Показать целиком
Лайки: 4 510
Комментарии: 1 175
Репосты: 747
Всего реакций: 6 432
Вовлеченность на пост: 0,19
Показать еще