Oh! Media 16.07.2018 13:15

Buat pertama kalinya Jemaah-jemaah Haji akan menggunakan Kompleks Tabung Haji KLIA untuk urusan Haji tahun ini.

Показать целиком
Лайки: 2 940
Комментарии: 334
Репосты: 334
Всего реакций: 3 608
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 14.07.2018 01:00

Alololo... Apa tomel sangat ni sayang? Ceria terus pagi kami tengok Siti Aafiyah ni

Показать целиком
Лайки: 3 422
Комментарии: 101
Репосты: 71
Всего реакций: 3 594
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 16.07.2018 08:04

Lain kali tengok betul-betul dulu, baru tegur 😅

Показать целиком
Лайки: 2 710
Комментарии: 543
Репосты: 316
Всего реакций: 3 569
Вовлеченность на пост: 0,1
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 13.07.2018 20:48

Only in Johor. Lokasi berhampiran dengan Sutera Mall. Durian tengah murah ni, memang masanya untuk Oh! Media merasa la. Kalau tak biasanya buah ni orang yang ada-ada je mampu makan. Huhuhu. 😍

Показать целиком
Лайки: 1 873
Комментарии: 810
Репосты: 497
Всего реакций: 3 180
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 16.07.2018 09:26

Tahniah Aaron Aziz 😊

Показать целиком
Лайки: 2 548
Комментарии: 66
Репосты: 22
Всего реакций: 2 636
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 17.07.2018 01:15

Info dari fb Mahfuza Masri
Saya sampai Baling dah maghrib. Tapi sempat lajak p sini dengan bantuan Kak Asmah muslimat PAS Baling untuk melawat S…

Показать целиком
Лайки: 1 668
Комментарии: 275
Репосты: 668
Всего реакций: 2 611
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 15.07.2018 05:08

DS Anwar tawar diri jadi presiden PKR. Bakal Perdana Menteri Malaysia. 😎

Показать целиком
Лайки: 2 088
Комментарии: 431
Репосты: 62
Всего реакций: 2 581
Вовлеченность на пост: 0,07
Oh! Media 13.07.2018 01:15

Cari benda tersembunyi yang comel 😆

Показать целиком
Лайки: 1 875
Комментарии: 352
Репосты: 126
Всего реакций: 2 353
Вовлеченность на пост: 0,07
Oh! Media 18.07.2018 03:05

Semoga siasatan dapat dijalankan dengan lancar.

Показать целиком
Лайки: 1 459
Комментарии: 398
Репосты: 55
Всего реакций: 1 912
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 17.07.2018 01:50

Soalan: Baru-baru ini saya ternampak di KL ada yang memakai t-shirt I am Muslim and I follow Jesus. Adakah slogan tersebut tepat?
Jawapan:

Показать целиком
Лайки: 855
Комментарии: 721
Репосты: 280
Всего реакций: 1 856
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 18.07.2018 04:45

Mungkin dah banyak sangat pahala terkumpul hingga tidak mahu menjaga lidah, menjaga jari dari perkara dilarang.
Rasulullah shallallahu ‘alaihi w…

Показать целиком
Лайки: 1 202
Комментарии: 32
Репосты: 576
Всего реакций: 1 810
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 13.07.2018 08:15

Bila dah terlalu kreatif, semua benda dekat sekeliling kau boleh jadi macam-macam 😱
Kredit : @davidzinn

Показать целиком
Лайки: 1 558
Комментарии: 18
Репосты: 227
Всего реакций: 1 803
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 15.07.2018 03:56

Baru tahu. Apa lagi perbezaan Malaysia dan Singapura erk? 😆
Kredit: SGAG

Показать целиком
Лайки: 1 209
Комментарии: 404
Репосты: 141
Всего реакций: 1 754
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 16.07.2018 11:28

“Walaupun ada pertikaian berkenaan pelantikan Speaker, namun saya berpendapat itu bukan cara kita nyatakan bantahan. - Khairy Jamaluddin
Kredit: Bernama News Channel

Показать целиком
Лайки: 1 402
Комментарии: 192
Репосты: 101
Всего реакций: 1 695
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 16.07.2018 06:15

Dia yang setia.
"Sejak arwah abah takde 3 hari lepas, tiap pagi & petang kami ke kubur utk bacaan yasin dia lah yang pertama tertunggu kat situ.…

Показать целиком
Лайки: 1 331
Комментарии: 143
Репосты: 128
Всего реакций: 1 602
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 15.07.2018 04:45

Kalau masuk universiti jauh2 direlakan, apa alasan untuk belajar ilmu fardhu ain yang lebih utama.
#ohislam

Показать целиком
Лайки: 1 274
Комментарии: 20
Репосты: 232
Всего реакций: 1 526
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 14.07.2018 05:08

'Buaya Darat' semakin mengganas wehh!! 😅

Показать целиком
Лайки: 1 231
Комментарии: 138
Репосты: 155
Всего реакций: 1 524
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 18.07.2018 02:15

ATM Drive Thru memang sudah wujud pun di malaysia. Setakat ni, Atm drive thru ada dekat area Damansara dan Kepong. Siapa pernah cuba?

Показать целиком
Лайки: 904
Комментарии: 291
Репосты: 216
Всего реакций: 1 411
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 17.07.2018 02:15

Tak sangka rokok dah berevolusi sampai macam ni 😅

Показать целиком
Лайки: 798
Комментарии: 323
Репосты: 207
Всего реакций: 1 328
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 16.07.2018 12:06

Antara penipuan terbesar adik-beradik. Takpe raya nanti minta maaf balik 😂

Показать целиком
Лайки: 1 109
Комментарии: 71
Репосты: 126
Всего реакций: 1 306
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 17.07.2018 06:15

Tipu la kalau anak Felda tak pernah terjun ikut tingkap ni. 😂
Kredit: Anak Felda

Показать целиком
Лайки: 974
Комментарии: 220
Репосты: 108
Всего реакций: 1 302
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 16.07.2018 12:02

Asyik saman tarik, saman tarik. Apalah sebab nye tu agaknya ya 😞
Kredit: Malaysia 1News.

Показать целиком
Лайки: 927
Комментарии: 252
Репосты: 78
Всего реакций: 1 257
Вовлеченность на пост: 0,04
ChristiaNet, Inc. 13.07.2018 13:10

If you can see JESUS, write AMEN!
https://www.christianet.com/bible/gifts.htm

Показать целиком
Лайки: 486
Комментарии: 428
Репосты: 252
Всего реакций: 1 166
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 16.07.2018 03:15

Ada dua jenis kawan dalam dunia ni :
1. Jenis pandang je bila kita dalam kesusahan
2. Jenis cepat-cepat tolong bila lihat kita dalam kesusahan 😂
Sumber : Twitter @ahmad_haariss

Показать целиком
Лайки: 699
Комментарии: 53
Репосты: 181
Всего реакций: 933
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 13.07.2018 12:05

Kalau korang tercari-cari smartphone bawah RM1400, kami syorkan Huawei Nova 3e RM1,320. Harganya lebih rendah daripada Oppo F7 dan Vivo V9 (RM1,399) t…

Показать целиком
Лайки: 688
Комментарии: 146
Репосты: 65
Всего реакций: 899
Вовлеченность на пост: 0,03
ChristiaNet, Inc. 14.07.2018 00:30

By JESUS' wounds we are healed. SHARE.
https://www.christianet.com/bible/persecution.htm

Показать целиком
Лайки: 443
Комментарии: 222
Репосты: 216
Всего реакций: 881
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 15.07.2018 12:00

Semua team fav Oh! Media dah kalah awal so tak kisah lah siapa menang pun. Korang pulak agak siapa menang World Cup kali ini?
Update: Tahniah France! France 4 - 2 Crotia.

Показать целиком
Лайки: 602
Комментарии: 223
Репосты: 44
Всего реакций: 869
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 17.07.2018 05:15

Inilah sebab kenapa tudung ni dinamakan tudung bawal. 😆
Sumber: Shazmil Faradi

Показать целиком
Лайки: 664
Комментарии: 67
Репосты: 133
Всего реакций: 864
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 16.07.2018 04:28

Malaysia Juara Piala Dunia untuk kali pertama!

Показать целиком
Лайки: 760
Комментарии: 85
Репосты: 5
Всего реакций: 850
Вовлеченность на пост: 0,02
Oh! Media 18.07.2018 07:00

Tun M jelah satu satunya menteri dalam dunia disayangi bukan rakyatnya je, tapi kat Stadium World Cup di Russia pun diorang naikkan nama Tun Mahathir.…

Показать целиком
Лайки: 675
Комментарии: 125
Репосты: 28
Всего реакций: 828
Вовлеченность на пост: 0,02
Показать еще