Oh! Media 15.01.2018 22:18

Siapa yang pi lempar kerusi dari atas sampai membunuh budak ni kalau dapat tangkap, mohon hukum gantung je sampai mati. Perangai macam tuttttt......!!

Показать целиком
Лайки: 4 778
Комментарии: 389
Репосты: 2
Всего реакций: 5 169
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 18.01.2018 06:00

Soalan paling susah nak jawab untuk orang lelaki. Nak jawab ke tidak call ni? Tag kawan korang tengok dia yang mana satu. Kahkah!!

Показать целиком
Лайки: 3 211
Комментарии: 1 292
Репосты: 466
Всего реакций: 4 969
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 14.01.2018 10:45

Jawapan paling deep bila orang tanya kau soalan yang menyakitkan hati. Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 4 078
Комментарии: 164
Репосты: 680
Всего реакций: 4 922
Вовлеченность на пост: 0,15
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 17.01.2018 07:42

JAKIM baru-baru ni ajak jumpa tapi sejak bertahun yang lalu sebelum Sajat ni popular, dia sendiri yang mengaku dia adalah Mak Nyah dan diakui oleh Mak…

Показать целиком
Лайки: 4 145
Комментарии: 652
Репосты: 11
Всего реакций: 4 808
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 17.01.2018 14:44

Makin sejuk la Kuala Pilah lepas ni 😍

Показать целиком
Лайки: 4 204
Комментарии: 149
Репосты: 248
Всего реакций: 4 601
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 16.01.2018 12:00

Jangan lupa jasa Ayah. Kenang budinya baik-baik. Mata Oh! Media masuk habuk jap.. rindu ayah!
Kredit Video: www.mindtechedu.com

Показать целиком
Лайки: 3 055
Комментарии: 127
Репосты: 1 062
Всего реакций: 4 244
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 18.01.2018 10:55

Yamaha M Slaz 150. Katanya akan dibawa masuk ke pasaran Malaysia tak lama lagi bagi menggantikan FZ150. So amacam smart tak? Korang pilih ini lagi atau Y15ZR?

Показать целиком
Лайки: 2 917
Комментарии: 563
Репосты: 338
Всего реакций: 3 818
Вовлеченность на пост: 0,11
Oh! Media 17.01.2018 02:59

Nak cetak gambar kesayangan korang dalam Photobook macam #SchAwaLara ni secara PERCUMA?! Guna promo code "OHMEDIAPBWW" ni untuk dapat Percuma. Wow!!…

Показать целиком
Лайки: 1 618
Комментарии: 761
Репосты: 826
Всего реакций: 3 205
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 17.01.2018 12:30

Ramai yang solat, tapi mungkin tak faham apa yang dibaca ketika solat. Memahami bacaan dalam solat ialah salah satu cara memberikan kekusyukan dalam s…

Показать целиком
Лайки: 1 984
Комментарии: 51
Репосты: 1 037
Всего реакций: 3 072
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 13.01.2018 12:30

Doa untuk jenazah
Dari Auf bin Malik bahawa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wasallam mensolatkan jenazah dengan berdoa: “Ya Allah, ampunkanlah do…

Показать целиком
Лайки: 2 793
Комментарии: 42
Репосты: 166
Всего реакций: 3 001
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 15.01.2018 04:52

Aduhai kecik-kecik lagi dah encem macam bapak dia jugak ni. Cer korang teka siapa ni?

Показать целиком
Лайки: 2 696
Комментарии: 118
Репосты: 145
Всего реакций: 2 959
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 14.01.2018 07:41

Dapat pasangan yang suka sangat dengan Kucing. Tu yang tak pasal-pasal si Bulus ni jadi mangsa keadaan kena jadi hantaran tu. Hehehe. Share dekat pasangan korang yang suka Kucing 😻

Показать целиком
Лайки: 2 212
Комментарии: 337
Репосты: 240
Всего реакций: 2 789
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 18.01.2018 06:30

Deep habis ayat tu. Hahaha. Nampaknya video klip yang jadi priority dia 😂😂

Показать целиком
Лайки: 2 350
Комментарии: 94
Репосты: 62
Всего реакций: 2 506
Вовлеченность на пост: 0,07
Oh! Media 14.01.2018 09:01

Ok ke gandingan Ajak Shiro dengan Janna Nick dalam Melodi tadi? *lupa nak tengok*

Показать целиком
Лайки: 1 928
Комментарии: 287
Репосты: 5
Всего реакций: 2 220
Вовлеченность на пост: 0,07
Oh! Media 18.01.2018 05:00

Siapa aktif kat Instagram dia faham lah kot. Bila tiba-tiba gambar crush korang yang 6 hari lepas lalu dekat timeline. Hahaha. Serba-salah nak like ke…

Показать целиком
Лайки: 1 932
Комментарии: 62
Репосты: 179
Всего реакций: 2 173
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 17.01.2018 02:50

Kalau ilmu berbayar dibezakan dengan syurga pulak, tapi bila bagi free tak ramai yang hargai pun. Letih mengadap manusia yang semua benda nak free ni kan!

Показать целиком
Лайки: 1 657
Комментарии: 268
Репосты: 128
Всего реакций: 2 053
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 19.01.2018 00:38

Adi Putra nikah semula dengan bekas isterinya, Aida Yusuf. Meneruskan bahtera yang sudah 12 tahun dilayari bersama sebelum ini. Kuat jodoh mereka kan?…

Показать целиком
Лайки: 1 786
Комментарии: 79
Репосты: 40
Всего реакций: 1 905
Вовлеченность на пост: 0
Oh! Media 13.01.2018 06:49

Nak kongsi sikit deko rumah sewa flat, baru 2 minggu pindah. Biasa je, jadi la tempat berteduh dari hujan panas.
Barang rumah yang baru2 sikit j…

Показать целиком
Лайки: 1 281
Комментарии: 195
Репосты: 332
Всего реакций: 1 808
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 18.01.2018 11:00

Kalau korang kat tempat brader tu, apa perasaan korang? 😂

Показать целиком
Лайки: 1 507
Комментарии: 246
Репосты: 41
Всего реакций: 1 794
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 14.01.2018 03:00

Patutlah cerita omputih tu sampai ke bulan bintang dia boleh pergi. Kalau dah macam gini ghupernya patut lah pun tak ada apa yang mustahil. Live visual fx pulak tu. Fuh!!

Показать целиком
Лайки: 1 470
Комментарии: 117
Репосты: 195
Всего реакций: 1 782
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 16.01.2018 12:30

LARANGAN WANITA MENGENAKAN WANGIAN KUAT
Abu Musa Al Asy’ari berkata bahawa Nabi shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda: “Apabila seorang wanita m…

Показать целиком
Лайки: 1 222
Комментарии: 166
Репосты: 336
Всего реакций: 1 724
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 16.01.2018 04:30

Apabila meninggalnya seorang suami, hilanglah tempat berkasih sayang dan mengadu bagi seorang isteri. Jika punya zuriat, maka anaklah menjadi peneman …

Показать целиком
Лайки: 1 281
Комментарии: 115
Репосты: 252
Всего реакций: 1 648
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 15.01.2018 04:30

Isteri cantik suami tak hensem? Nah baca...
Al-Ashma'iy berkata: "Saya pernah mengunjungi suatu dusun, di sana saya melihat seorang wanita canti…

Показать целиком
Лайки: 1 328
Комментарии: 65
Репосты: 177
Всего реакций: 1 570
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 14.01.2018 04:10

Haha. Sempoi betul Tony Fernandes melayan segala soalan brader ni. Terbarai satu dewan tu layan soalan dia ni. Siap kena paksa selfie lagi tu atas pentas. Hahaha

Показать целиком
Лайки: 1 080
Комментарии: 76
Репосты: 244
Всего реакций: 1 400
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 17.01.2018 01:55

Assalamualaikum& Selamat pagi followers Oh! Media yang disayangi dan dirindui selalu.
Pecah kaca pecah gelas,
Sudah baca harap balas.

Показать целиком
Лайки: 1 089
Комментарии: 36
Репосты: 112
Всего реакций: 1 237
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 15.01.2018 02:00

Fuh. Hari ni dapat pun merasa buah orang kaya ni. Alhamdulillah.

Показать целиком
Лайки: 1 050
Комментарии: 100
Репосты: 41
Всего реакций: 1 191
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 17.01.2018 12:36

Esok boleh la korang yang suka filem genre super natural, horror lagi seram layan cerita ni. Tengok trailer pun dah cuak weh. Huhuhu!!

Показать целиком
Лайки: 827
Комментарии: 181
Репосты: 63
Всего реакций: 1 071
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 18.01.2018 01:30

Allah lebih gembira dengan taubat hamba-Nya melebihi dari seseorang yang gembira mendapatkan kembali barangnya yang hilang. Ayuh, istighfar dan taubat…

Показать целиком
Лайки: 857
Комментарии: 5
Репосты: 159
Всего реакций: 1 021
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 15.01.2018 00:57

Assalamualaikum.. Dah masuk keje ke tu?
Selamat mencari rezeki dengan penuh ikhlas. Jangan nak Monday Blues sangat k. :P

Показать целиком
Лайки: 912
Комментарии: 41
Репосты: 39
Всего реакций: 992
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 13.01.2018 07:30

Bila suami isteri bergaduh atau selisih faham, maka carilah kedamaian. Salah seorang perlu sejuk ketika yang lainnya panas. Mereka yang pemaaf adalah …

Показать целиком
Лайки: 732
Комментарии: 58
Репосты: 202
Всего реакций: 992
Вовлеченность на пост: 0,03
Показать еще