Oh! Media 15.06.2017 05:51

Usahawan kosmetik D'nas menjumpai seorang bayi yang diletakkan di dalam satu beg pakaian dihadapan premisnya pagi tadi.

Показать целиком
Лайки: 31 299
Комментарии: 995
Репосты: 3 113
Всего реакций: 35 407
Вовлеченность на пост: 1,11
Oh! Media 24.06.2017 05:12

Mana yang baru nak gerak dari KL balik Kelate ke, Ganu ke, atau Pahang memang good luck lah. Dekat tol Gombak lagi dah macam ni. Kesesakan dijangka sa…

Показать целиком
Лайки: 28 259
Комментарии: 2 067
Репосты: 3 977
Всего реакций: 34 303
Вовлеченность на пост: 1,07
Oh! Media 16.06.2017 09:17

Kami turut rasa sedih dengan luahan hati pekerja bawahan Pos Laju ni. Lebih kasihan melihat dia tak bermaya mengenangkan kehendak anak-anak di musim p…

Показать целиком
Лайки: 21 346
Комментарии: 4 143
Репосты: 6 914
Всего реакций: 32 403
Вовлеченность на пост: 1,02
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 01.06.2017 07:56

Auntie ni dikatakan datang KFC pukul 6 petang dan sanggup tunggu waktu berbuka bagi menghormati orang sekeliling yang berpuasa sambil bertanya "Sudah …

Показать целиком
Лайки: 30 668
Комментарии: 500
Репосты: 949
Всего реакций: 32 117
Вовлеченность на пост: 1,01
Oh! Media 31.05.2017 11:40

Tak tahulau budak kerja KFC tu memang mood tengah baik nak bersedekah, atau dia nak lepas geram baru bergaduh dengan boyfriend dia. 😭

Показать целиком
Лайки: 21 789
Комментарии: 984
Репосты: 1 410
Всего реакций: 24 183
Вовлеченность на пост: 0,76
Oh! Media 18.06.2017 13:55

HARI PERTAMA JUAL ROTI JOHN, LAKU 3 BIJI
Ya, hari pertama aku mula berniaga Roti John di bazaar Ramadhan, cuma terjual 3 biji sahaja.
2 b…

Показать целиком
Лайки: 16 720
Комментарии: 1 379
Репосты: 5 661
Всего реакций: 23 760
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 22.06.2017 12:00

Jodoh tu rahsia Allah kan? Mana yang belum bertemu jodoh tu sabar lah jodoh korang memang dah ada cuma mungkin dia tengah sekolah rendah lagi 😂

Показать целиком
Лайки: 21 314
Комментарии: 743
Репосты: 936
Всего реакций: 22 993
Вовлеченность на пост: 0,72
Oh! Media 31.05.2017 04:23

Beli Karipap dekat bazaar ramadhan untuk makan berbuka. Sekarang ni harga RM2 dapat 3 biji. Masa berbuka bila gigit karipap tu ada keluar bunyi "kapus…

Показать целиком
Лайки: 19 347
Комментарии: 1 388
Репосты: 1 941
Всего реакций: 22 676
Вовлеченность на пост: 0,72
Oh! Media 22.06.2017 06:52

Bulan puasa ni kita diminta untuk banyak bersabar. Tapi memang tak pelik kalau ada orang yang hilang sabar. Sebabnya dah la tukar lane tak guna signal…

Показать целиком
Лайки: 10 220
Комментарии: 7 947
Репосты: 3 612
Всего реакций: 21 779
Вовлеченность на пост: 0,68
Oh! Media 05.06.2017 05:00

Untuk yang forever alone tu, janganlah sedih ya. Nah tips untuk korang 😂

Показать целиком
Лайки: 12 795
Комментарии: 1 606
Репосты: 6 752
Всего реакций: 21 153
Вовлеченность на пост: 0,67
Oh! Media 08.06.2017 20:32

Kereta tu guna laluan kecemasan dan melanggar pasangan suami isteri ni. Mereka baru kahwin bulan 9 lepas dan isteri megandung 4 minggu. Allah lebih sa…

Показать целиком
Лайки: 20 053
Комментарии: 904
Репосты: 0
Всего реакций: 20 957
Вовлеченность на пост: 0,66
Oh! Media 12.06.2017 07:37

Betul apa kata-katanya. Dah lama senario macam ni berlaku. Pendapat korang?

Показать целиком
Лайки: 16 712
Комментарии: 405
Репосты: 3 241
Всего реакций: 20 358
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 12.06.2017 05:49

Tak sabar nak tunggu Bangunan Kedua Tertinggi Di Dunia siap dibina di Malaysia ni. Kurang sikit jer dari Burj Khalifa. Fuhhh! Makin terkenal lah Malaysia seluruh dunia.

Показать целиком
Лайки: 13 565
Комментарии: 2 574
Репосты: 2 763
Всего реакций: 18 902
Вовлеченность на пост: 0,59
Oh! Media 03.06.2017 05:26

Lelaki macam ni memang cool dan gentlement. Yang lelaki, masa bawak anak dara orang tu ada mintak izin bapak dia tak? 😜

Показать целиком
Лайки: 14 225
Комментарии: 1 491
Репосты: 3 017
Всего реакций: 18 733
Вовлеченность на пост: 0,59
Oh! Media 19.06.2017 06:49

Tips nak berbini 4 ye kawan-kawan. Hahahaa! #Protips

Показать целиком
Лайки: 16 027
Комментарии: 659
Репосты: 1 958
Всего реакций: 18 644
Вовлеченность на пост: 0,58
Oh! Media 06.06.2017 04:39

Alahaiii comelnya Taimur Ali Khan, anak kepada pelakon Bollywood Saif Ali Khan dan Kareena Kapoor. Putih mengalahkan Cina.

Показать целиком
Лайки: 16 485
Комментарии: 417
Репосты: 1 455
Всего реакций: 18 357
Вовлеченность на пост: 0,58
Oh! Media 19.06.2017 21:36

Tercabut sebelah tu biasa tapi bila dua-dua memang luar biasa. Musim balik kampung ni jangan lupa periksa kenderaan anda.

Показать целиком
Лайки: 13 926
Комментарии: 1 904
Репосты: 2 185
Всего реакций: 18 015
Вовлеченность на пост: 0,56
Oh! Media 21.06.2017 13:00

Aedy Ashraf. Too hot to handle. Dari pelakon kanak-kanak kepada pelakon berwajah model. Korang tengok la 4 gambar terakhir tu macamana para gadis meroyan dekat mamat ni. Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 13 887
Комментарии: 2 377
Репосты: 1 414
Всего реакций: 17 678
Вовлеченность на пост: 0,55
Oh! Media 21.06.2017 04:10

Dari zaman sekolah dah ambil gambar bersanding siap-siap dengan jodoh. Kalau dah jodoh ye tak? Jodoh korang pulak mana? Alhamdulillah jodoh admin jadi…

Показать целиком
Лайки: 16 196
Комментарии: 473
Репосты: 689
Всего реакций: 17 358
Вовлеченность на пост: 0,54
Oh! Media 22.06.2017 05:40

Ini dia gadis cantik si penjual aiskrim di Langkawi yang tular baru-baru. Syamimi Azhari mengakui membantu bapanya menjual aiskrim di sekitar Langkawi…

Показать целиком
Лайки: 14 058
Комментарии: 1 419
Репосты: 1 435
Всего реакций: 16 912
Вовлеченность на пост: 0,53
Oh! Media 15.06.2017 05:07

Rumah panjang moden di Bintulu, Sarawak. Rumah panjang ni ada 33 buah rumah yang lain di dalamnya. Salah satu keunikan di Malaysia.
Gambar oleh Andrewson Luat

Показать целиком
Лайки: 14 739
Комментарии: 432
Репосты: 920
Всего реакций: 16 091
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 30.05.2017 04:39

Ustazah sekarang boleh jadi heroin drama.
Kredit: Nor Farahain

Показать целиком
Лайки: 14 205
Комментарии: 918
Репосты: 917
Всего реакций: 16 040
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 14.06.2017 07:45

Kalau suami tengah marah, cara yang terbaik untuk dilakukan seorang isteri adalah diam... Bukan susah pun. Cuma perlu diam jangan menjawab. Bila dah s…

Показать целиком
Лайки: 9 658
Комментарии: 1 241
Репосты: 4 992
Всего реакций: 15 891
Вовлеченность на пост: 0,5
Oh! Media 13.06.2017 08:34

Gadis Air Mineral dekat Shell tu dah ada balik dah. Kali ni untuk apa pulak agaknya? Korang jangan terkejut pulak. Anyway ada video khas tentang biogr…

Показать целиком
Лайки: 14 995
Комментарии: 242
Репосты: 245
Всего реакций: 15 482
Вовлеченность на пост: 0,49
Oh! Media 15.06.2017 07:55

Malulah pakcik wei dah tua bangka perangai macam ni. Kot ya pun bungkus la bawa balik makan dalam bilik rumah sendiri. Ini langsung takdak rasa malu.…

Показать целиком
Лайки: 11 432
Комментарии: 2 730
Репосты: 1 239
Всего реакций: 15 401
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 08.06.2017 04:33

Comel akak mineral water alam nyata. Ada lagi yang terkejut dengan akak ni tak?

Показать целиком
Лайки: 14 692
Комментарии: 418
Репосты: 257
Всего реакций: 15 367
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 04.06.2017 15:36

Dulu inilah rujukan kita kalau nak tengok TV sebelum zaman Astro 😂

Показать целиком
Лайки: 14 390
Комментарии: 194
Репосты: 658
Всего реакций: 15 242
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 19.06.2017 08:13

Wow!! Kebal gila! Langsung tak ada siasatan untuk dia. Lepas diarah letak jawatan dalam Felda, terus dilantik oleh Perdana Menteri untuk mentadbir SPA…

Показать целиком
Лайки: 13 556
Комментарии: 1 158
Репосты: 2
Всего реакций: 14 716
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 07.06.2017 10:14

Aku tengok dia buka wallet dia...lama dia perhatikan... Sambil jari duk usap2 dekat wallet dia... Sesekali lap mata....
Aku ingatkan kira duit.…

Показать целиком
Лайки: 13 435
Комментарии: 312
Репосты: 882
Всего реакций: 14 629
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 16.06.2017 04:12

Siapa sangka kan orang yang pernah upload gambar dengan kita pun sanggup bunuh kita. 😭
Sumber: https://www.instagram.com/p/BMMEwFwAB13/

Показать целиком
Лайки: 12 105
Комментарии: 668
Репосты: 1 645
Всего реакций: 14 418
Вовлеченность на пост: 0,45
Показать еще