Oh! Media 13.10.2017 14:43

Kegembiraan jelas terbayang di wajah Datuk Siti Nurhaliza di kediamannya di Bukit Antarabangsa. Beliau mengumumkan yang kini mengandung 4 bulan dan ak…

Показать целиком
Лайки: 55 838
Комментарии: 2 135
Репосты: 8 290
Всего реакций: 66 263
Вовлеченность на пост: 2,02
Oh! Media 06.10.2017 09:58

Tahniah Elfira Loy dan Sufian Suhaimi selamat mengikat tali pertunangan. Cepat-cepat naik pelamin ok. Korang yang single tu bila lagi? Hihi.

Показать целиком
Лайки: 40 340
Комментарии: 2 072
Репосты: 4 484
Всего реакций: 46 896
Вовлеченность на пост: 1,43
Oh! Media 13.10.2017 09:06

Kalau macam ni, masuk tandas pun rasa bahagia. 😄

Показать целиком
Лайки: 32 262
Комментарии: 7 254
Репосты: 6 786
Всего реакций: 46 302
Вовлеченность на пост: 1,41
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 17.10.2017 02:43

Steady brother ni. Isteri mengadu sakit kaki penat berjalan sebab sarat mengandung. Dia duduk, buka kasut dan urut kaki isteri. Ramai tak suami buat macam ni pada isteri korang?

Показать целиком
Лайки: 35 399
Комментарии: 2 329
Репосты: 3 550
Всего реакций: 41 278
Вовлеченность на пост: 1,25
Oh! Media 11.10.2017 03:51

Wedding yang begitu simple. Rilek je macam jalan nak pergi beraya. Bila tak berhabis banyak duit masa kenduri kahwin, dapat guna duit tu untuk kehidup…

Показать целиком
Лайки: 28 784
Комментарии: 2 520
Репосты: 4 588
Всего реакций: 35 892
Вовлеченность на пост: 1,09
Oh! Media 23.09.2017 11:28

Mural tribute untuk anak-anak tahfiz yang shahid diabadikan di dinding asrama SMA Bukit Ibam, Pahang oleh warga Politeknik Muadzam Shah.
Lebih s…

Показать целиком
Лайки: 30 299
Комментарии: 351
Репосты: 3 756
Всего реакций: 34 406
Вовлеченность на пост: 1,05
Oh! Media 28.09.2017 07:11

Tuu diaaa Honda Civic Type R FK8R dah sampai Malaysia. Siap berselimut lagi tu. Agak-agak berapalah harga dia nanti? Nasib baik masa beli iPhone hari …

Показать целиком
Лайки: 20 391
Комментарии: 3 688
Репосты: 6 761
Всего реакций: 30 840
Вовлеченность на пост: 0,94
Oh! Media 13.10.2017 03:15

Menarik permainan ni. Cuba la search nama korang sendiri dalam gif search tu tengok gambar pertama apa yang keluar.

Показать целиком
Лайки: 6 425
Комментарии: 22 152
Репосты: 552
Всего реакций: 29 129
Вовлеченность на пост: 0,89
Oh! Media 30.09.2017 03:28

Yusof Azmi dan isteri. Tak ramai manusia hebat seperti beliau yang sanggup berjuang untuk yang teraniaya hingga sanggup merisikokan diri sendiri. Moga lebih ramai bangkit untuk agama dan bangsa.

Показать целиком
Лайки: 25 622
Комментарии: 363
Репосты: 367
Всего реакций: 26 352
Вовлеченность на пост: 0,81
Oh! Media 22.09.2017 07:18

Walaupun bersalam dengan Beckham tu bukan peluang yang semua orang dapat, tapi perempuan ni tetap dengan pendiriannya. Tahniah. Anda menjadi contoh ya…

Показать целиком
Лайки: 21 902
Комментарии: 1 213
Репосты: 3 159
Всего реакций: 26 274
Вовлеченность на пост: 0,8
Oh! Media 30.09.2017 13:25

Merecik betul Civic Type R warna merah ni. Masa untuk upload gambar buah pinggang dekat Ebay 😂
Psst!! Like Oh! Media kalau anda hensem 😚

Показать целиком
Лайки: 20 874
Комментарии: 1 799
Репосты: 3 188
Всего реакций: 25 861
Вовлеченность на пост: 0,79
Oh! Media 21.09.2017 15:47

Berapa ramai suami yang letak gambar pasangan sebagai wallpaper phone macam Tun M kite ni?

Показать целиком
Лайки: 21 729
Комментарии: 1 740
Репосты: 1 978
Всего реакций: 25 447
Вовлеченность на пост: 0,78
Oh! Media 03.10.2017 06:06

Pengarah Urusan DBI Properties, Datuk Noruliman A. Rahman atau lebih dikenali sebagai Boy Iman telah ditahan pihak berkuasa bersama 2 lagi pemilik sya…

Показать целиком
Лайки: 20 938
Комментарии: 2 864
Репосты: 1 366
Всего реакций: 25 168
Вовлеченность на пост: 0,77
Oh! Media 14.10.2017 11:40

Boleh start pelan-pelan buang segala patung yang ada dalam rumah kita. Iyalah kita memang tahu pasal ni tapi mungkin kita dah terlupa atau tak perasan. Kongsikan jika bermanfaat.

Показать целиком
Лайки: 13 728
Комментарии: 3 445
Репосты: 7 357
Всего реакций: 24 530
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 24.09.2017 06:00

Terlalu setuju dengan kenyataan ini sampai kami screenshot ajelah tak payah tulis balik. Haha. Tahniah Namron! Memang lebih dari layak.
Nasiblah…

Показать целиком
Лайки: 22 448
Комментарии: 884
Репосты: 639
Всего реакций: 23 971
Вовлеченность на пост: 0,73
Oh! Media 03.10.2017 23:53

The Batik Couple. Kainnya sama cuma yang lelaki buat baju dan Wanita buat kain bahagian bawah. Menarik weh. Korang dengan pasangan bolehlah cuba buat!!
Kredit: Rizal Hakimm

Показать целиком
Лайки: 16 431
Комментарии: 2 277
Репосты: 4 914
Всего реакций: 23 622
Вовлеченность на пост: 0,72
Oh! Media 03.10.2017 02:13

Tu dia... Honda Civic Type R. Dah bersusun-susun datang masuk Malaysia. Siap berbalut penuh lagi habuk pun tak boleh hinggap. Hurm, betul ke orang kat…

Показать целиком
Лайки: 18 206
Комментарии: 2 567
Репосты: 2 690
Всего реакций: 23 463
Вовлеченность на пост: 0,72
Oh! Media 06.10.2017 12:00

Tipu kalau perempuan tak suka dapat bunga macam ni. Betul tak girls?

Показать целиком
Лайки: 16 555
Комментарии: 2 103
Репосты: 4 375
Всего реакций: 23 033
Вовлеченность на пост: 0,7
Oh! Media 02.10.2017 11:45

Inilah masa yang sesuai untuk awek-awek nak tag crush masing-masing! Yang lelaki tag la sesiapapun asal jangan ada maksud tersirat nak mengunyit sudah 😂

Показать целиком
Лайки: 10 645
Комментарии: 10 612
Репосты: 1 395
Всего реакций: 22 652
Вовлеченность на пост: 0,69
Oh! Media 11.10.2017 07:45

Kalau hari tu tema perkahwinan zaman persekolahan, kali ni ada yang kahwin dengan tema One Piece pulak! Macam-macam ya... 😂

Показать целиком
Лайки: 16 040
Комментарии: 3 217
Репосты: 3 379
Всего реакций: 22 636
Вовлеченность на пост: 0,69
Oh! Media 24.09.2017 17:39

Jangan la sedih-sedih makcik. Kan tengah banjir. Kedai jual Chicken Chop semua tutup. Heh. 😌

Показать целиком
Лайки: 14 423
Комментарии: 6 685
Репосты: 1 021
Всего реакций: 22 129
Вовлеченность на пост: 0,68
Oh! Media 06.10.2017 11:09

Farah Nabilah. Pelakon baru yang tengah ngetop sekarang ni kat TV. Siapa layan cerita ni cuba like sikit!!

Показать целиком
Лайки: 21 181
Комментарии: 596
Репосты: 243
Всего реакций: 22 020
Вовлеченность на пост: 0,67
Oh! Media 02.10.2017 03:30

Kereta remuk teruk dalam kemalangan, bayi selamat tanpa kecederaan bukti betapa pentingnya car seat untuk bayi. Penting untuk kesedaran ibubapa yang mempunyai anak kecil.

Показать целиком
Лайки: 12 692
Комментарии: 3 545
Репосты: 4 948
Всего реакций: 21 185
Вовлеченность на пост: 0,65
Oh! Media 01.10.2017 05:01

Rojak & Cendol Shah Alam best gila sebab diorang ada lebih 100 jenis cendol dah tu siap ada rojak digoreng segar-segar lepas kita order. Pulut Durian …

Показать целиком
Лайки: 12 159
Комментарии: 3 675
Репосты: 4 820
Всего реакций: 20 654
Вовлеченность на пост: 0,63
Oh! Media 11.10.2017 04:19

Wei. Legend sangat semua barang-barang ni. Tak sangka semua ada lagi. Siapa yang zaman kanak kanaknya pada tahun 70an hingga 90an jer kenal jajan ni. …

Показать целиком
Лайки: 13 701
Комментарии: 1 281
Репосты: 4 654
Всего реакций: 19 636
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 26.09.2017 13:30

Design baru Myvi ke ni? Amacam merecik tak?
+ Ada Instagram? Follow kami di instagram.com/ohmedia

Показать целиком
Лайки: 14 548
Комментарии: 2 393
Репосты: 2 429
Всего реакций: 19 370
Вовлеченность на пост: 0,59
Oh! Media 01.10.2017 16:21

Lepas kahwin baru tahu suami air liur basi meleleh jenis macam Air Terjun Sungai Gabai. Hahaha!

Показать целиком
Лайки: 14 308
Комментарии: 2 771
Репосты: 1 734
Всего реакций: 18 813
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 20.09.2017 12:00

Semua gambar yang dikongsikan ni adalah gaming setup dari gamers Malaysia. Ada antaranya sampai menelan kos hingga 10 ke 20 ribu ringgit. Kaya raya! I…

Показать целиком
Лайки: 12 069
Комментарии: 3 072
Репосты: 3 560
Всего реакций: 18 701
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 15.10.2017 11:00

Berpada-padalah dalam berhias ya wahai kaum Hawa. Tak perlu nak compare laki awak tu ini itu, awak buat je tanggungjawab sebagai isteri. 😂

Показать целиком
Лайки: 10 541
Комментарии: 563
Репосты: 7 410
Всего реакций: 18 514
Вовлеченность на пост: 0,56
Oh! Media 20.09.2017 07:43

Nasi Lemak Lobster kat Singapore. Fuhhh!! Dekat Malaysia mana nak dapat ni wei!!

Показать целиком
Лайки: 14 989
Комментарии: 1 849
Репосты: 1 274
Всего реакций: 18 112
Вовлеченность на пост: 0,55
Показать еще