Oh! Media 03.02.2017 03:00

Dengan hutang negara RM100 billion, Tun M bagi kita....
Putrajaya, Cyberjaya, KLIA,
Jambatan Pulau Pinang,
Lebuhraya Utara Selatan…

Показать целиком
Лайки: 41 002
Комментарии: 1 918
Репосты: 9 293
Всего реакций: 52 213
Вовлеченность на пост: 1,7
Oh! Media 07.02.2017 14:46

Kesian kan? Kalau hari ni kita rasa dah susah, ramai yang lagi susah. Mana yang berkemampuan, inilah masa untuk tambah pelaburan akhirat. Bantulah ses…

Показать целиком
Лайки: 23 153
Комментарии: 773
Репосты: 10 675
Всего реакций: 34 601
Вовлеченность на пост: 1,13
Oh! Media 16.02.2017 02:16

"Tisu basah itu bukan untuk kamu. Pegang tangan ibu dan bapa. Cikgu mahu kamu gosok tangan ibubapa kamu bersih bersih"

Показать целиком
Лайки: 26 685
Комментарии: 225
Репосты: 3 765
Всего реакций: 30 675
Вовлеченность на пост: 1
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 13.02.2017 06:50

Memang tak pelik pun. Zaman makin maju, pemikiran budak zaman sekarang pun bukan macam dulu lagi. So tengok-tengokkan laki korang takut skandal dengan budak sekolah pulak nanti.

Показать целиком
Лайки: 24 740
Комментарии: 605
Репосты: 3 673
Всего реакций: 29 018
Вовлеченность на пост: 0,94
Oh! Media 11.02.2017 11:00

Makan kat Restoran harga beribu pun takkan sama sedap dengan lauk-lauk kampung macam ni. Siapa selera dia macam ni jugak, kita geng!! 😘

Показать целиком
Лайки: 25 088
Комментарии: 465
Репосты: 1 085
Всего реакций: 26 638
Вовлеченность на пост: 0,87
Oh! Media 17.02.2017 04:17

Tak sangka laki bini pun boleh kena tangkap khalwat. Siap meluru masuk dan ambik gambar bini orang tu tak berpakaian lengkap. Saman yang sangat rasional.

Показать целиком
Лайки: 23 643
Комментарии: 2 316
Репосты: 1
Всего реакций: 25 960
Вовлеченность на пост: 0,84
Oh! Media 01.02.2017 12:00

Besar pengorbanan seorang bapa mithali ni. Selalunya pengorbanan bapa kita ni kita tak nampak dan tak faham. Sampailah sampai masa bila mereka tiada lagi 😭

Показать целиком
Лайки: 22 989
Комментарии: 161
Репосты: 2 774
Всего реакций: 25 924
Вовлеченность на пост: 0,85
Oh! Media 06.02.2017 05:32

Kau tak pernah rasa mcm mana tgk beg duit cuma ada 5 ringgit...
Kau tak pernah rasa pergi ATM tgk dlm akaun ada 20 ringgit hanya dapat keluar 10…

Показать целиком
Лайки: 20 669
Комментарии: 816
Репосты: 2 575
Всего реакций: 24 060
Вовлеченность на пост: 0,78
Oh! Media 27.01.2017 07:16

Simple dan sweet jer pengantin tanpa pengapit. Payung pun pegang sendiri. (Y) #TB

Показать целиком
Лайки: 21 869
Комментарии: 648
Репосты: 995
Всего реакций: 23 512
Вовлеченность на пост: 0,77
Oh! Media 14.02.2017 07:10

Apehal natang ni tiba-tiba memenuhi seantero Facebook ni weh?!! Sembelih sat gi baru tahu!!

Показать целиком
Лайки: 13 717
Комментарии: 6 232
Репосты: 1 978
Всего реакций: 21 927
Вовлеченность на пост: 0,71
Oh! Media 24.01.2017 07:18

Barack Obama secara senyap salur dana kepada Pihak Berkuasa Palestin.

Показать целиком
Лайки: 20 597
Комментарии: 394
Репосты: 845
Всего реакций: 21 836
Вовлеченность на пост: 0,71
Oh! Media 06.02.2017 11:00

Cantik betul Kota Belud ni. Untung siapa duduk situ. Tiap-tiap pagi buka tingkap je terus nampak pemandangan Gunung Kinabalu. Orang yang duduk KL hari…

Показать целиком
Лайки: 20 230
Комментарии: 390
Репосты: 1 051
Всего реакций: 21 671
Вовлеченность на пост: 0,71
Oh! Media 14.02.2017 13:00

20 tahun kemudian, besar dah korang ye? Kapal terbang tu pun dah tukar warna lain. Haha! Tapi hairan mak diorang tetap maintain awet muda. #KirimanFollowersOhmedia

Показать целиком
Лайки: 20 992
Комментарии: 291
Репосты: 154
Всего реакций: 21 437
Вовлеченность на пост: 0,7
Oh! Media 25.01.2017 03:50

Itu baru seringgit. Kalau lebih lagi tinggi nilai saham anda. Melaburlah di masjid!

Показать целиком
Лайки: 20 366
Комментарии: 73
Репосты: 994
Всего реакций: 21 433
Вовлеченность на пост: 0,7
Oh! Media 09.02.2017 08:05

Jom kita usahakan balik kampung tiap bulan..

Показать целиком
Лайки: 11 833
Комментарии: 268
Репосты: 8 948
Всего реакций: 21 049
Вовлеченность на пост: 0,69
Oh! Media 25.01.2017 11:27

Untunglah kalau dah 14 tahun kahwin suami masih romantik siap bukakan pintu kereta. 😂😂

Показать целиком
Лайки: 16 544
Комментарии: 785
Репосты: 3 628
Всего реакций: 20 957
Вовлеченность на пост: 0,69
Oh! Media 26.01.2017 14:44

Indahnya kasih sayang seorang ayah. Sanggup buat apa sahaja untuk kita. Dulu mungkin kita tak nampak sangat sebab kita kecil lagi. Hargailah pengorbanan mereka.
Gambar: Shahidan Shamsudin

Показать целиком
Лайки: 19 349
Комментарии: 109
Репосты: 953
Всего реакций: 20 411
Вовлеченность на пост: 0,67
Oh! Media 14.02.2017 06:30

Masa zaman budak-budak dulu, memang tak mampu nak beli Saidina (apa lagi Monopoly), so main ajelah Jutaria ni je. Zaman tu kotak dia besar lagi. Siap …

Показать целиком
Лайки: 17 489
Комментарии: 769
Репосты: 1 112
Всего реакций: 19 370
Вовлеченность на пост: 0,63
Oh! Media 31.01.2017 05:00

Ahmad Idham lantang bersuara tentang PTPTN. Ada betulnya juga apa dia kata. Korang yang terlibat dengan PTPTN ni tak rasa benda yang sama ke?

Показать целиком
Лайки: 15 275
Комментарии: 518
Репосты: 3 061
Всего реакций: 18 854
Вовлеченность на пост: 0,62
Oh! Media 25.01.2017 13:08

All heil the godfather of phones, NOKIA. Akhirnya Nokia dah kembali ke dalam pasaran smartphones dengan NOKIA 6. Bayangkan seminit je dah sold out har…

Показать целиком
Лайки: 13 934
Комментарии: 1 476
Репосты: 3 378
Всего реакций: 18 788
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 16.02.2017 09:10

Susah nak jumpa orang muda macam ni lagi zaman sekarang. Murah je dia ambil upah. Fardu Kifayah katanya. Moga murah rezeki dan diredhai.

Показать целиком
Лайки: 17 214
Комментарии: 207
Репосты: 1 227
Всего реакций: 18 648
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 25.01.2017 05:32

Bila Jep Sepahtu buat live dekat Instagram. Tengok komen Sariyanti tu. Tak lama dah tu.

Показать целиком
Лайки: 16 977
Комментарии: 583
Репосты: 831
Всего реакций: 18 391
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 23.01.2017 02:54

Walaupun hujan atau banjir sanggup diharungi. Itulah abang posmen. (Y)
MORE: Oh! Media TV | Oh Perfumenista

Показать целиком
Лайки: 17 168
Комментарии: 210
Репосты: 795
Всего реакций: 18 173
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 01.02.2017 10:12

Bagus jadual ni. Kalau kahwin lambat sangat nanti nak hantar anak pergi sekolah pun dah tak larat. So jadual macam ni boleh dijadikan rujukan. Kahwin lah cepat ya.

Показать целиком
Лайки: 8 463
Комментарии: 1 512
Репосты: 7 961
Всего реакций: 17 936
Вовлеченность на пост: 0,59
Oh! Media 22.01.2017 07:51

Siapa sebenarnya "sahabat" kita?

Показать целиком
Лайки: 15 699
Комментарии: 97
Репосты: 2 135
Всего реакций: 17 931
Вовлеченность на пост: 0,59
Oh! Media 16.02.2017 13:20

MasyaAllah. Hebat abang ni. Sama-sama kita muhasabah dan lihat diri sendiri.
"Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu …

Показать целиком
Лайки: 16 586
Комментарии: 62
Репосты: 308
Всего реакций: 16 956
Вовлеченность на пост: 0,55
Oh! Media 03.02.2017 09:15

Anak siapa ni wei? Kesiannya tengok tengah cari mak dia. Sedih betul tengok muka tu 😹

Показать целиком
Лайки: 13 972
Комментарии: 437
Репосты: 1 456
Всего реакций: 15 865
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 31.01.2017 06:59

First time tengok jenis Encik Meow yang ada rambut. Ini kalau sapu dengan Hipster Pomade ni terus hensem!

Показать целиком
Лайки: 12 511
Комментарии: 765
Репосты: 2 199
Всего реакций: 15 475
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 31.01.2017 07:18

RON95 dijangka naik 15 sen tengah malam karang. Selalunya berita awal yang tersebar ni boleh dianggap teaser jadi rakyat tak lah terkejut beruk dan bo…

Показать целиком
Лайки: 14 320
Комментарии: 955
Репосты: 2
Всего реакций: 15 277
Вовлеченность на пост: 0,5
Oh! Media 31.01.2017 10:48

Innalillah. Siapa yang tak kenal dengan Ujang Samudera. Legend rock kapak suatu masa dulu. Arwah disahkan meninggal dunia di kediamannya di Felda Palo…

Показать целиком
Лайки: 14 582
Комментарии: 670
Репосты: 0
Всего реакций: 15 252
Вовлеченность на пост: 0,5
Показать еще