Oh! Media 26.04.2017 12:07

Diari hati Allayarham adik Thaqif semasa masih di sekolah tahfiz. 😭
Artikel 1: http://www.ohmedia.my/2017/04/disebat-warden-hingga-kena-potong-k…

Показать целиком
Лайки: 42 864
Комментарии: 2 775
Репосты: 16 543
Всего реакций: 62 182
Вовлеченность на пост: 1,98
Oh! Media 12.05.2017 09:59

Hari ni Facebook penuh dengan bunga purple pulak. Korang yang nampak post ni belanja sekuntum boleh?

Показать целиком
Лайки: 42 932
Комментарии: 323
Репосты: 446
Всего реакций: 43 701
Вовлеченность на пост: 1,38
Oh! Media 19.05.2017 10:53

Semua orang ingat lagi dengan To'ki kan? Tapi dah jadi resam artis semakin berusia semakin dilupakan. Sayu hati baca perkongsian ini. Zed Zaidi mana Z…

Показать целиком
Лайки: 28 720
Комментарии: 1 654
Репосты: 4 602
Всего реакций: 34 976
Вовлеченность на пост: 1,11
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 18.05.2017 16:09

Ya Allah hebatnya adik ni. Kisah dia semasa hayatnya dan juga apabila dah tiada sentiasa menginsafkan kita semua.
"Allahuakabar!! Kakinya yang d…

Показать целиком
Лайки: 30 190
Комментарии: 361
Репосты: 3 179
Всего реакций: 33 730
Вовлеченность на пост: 1,07
Oh! Media 07.05.2017 05:17

Hahaha. Kenapa buat lagu tu dik oiiii. Ramai la satgi terlanggar tiang lampu sebab ingatkan nampak Ju-On. 😂
Kredit: Syaramimi (Twitter)

Показать целиком
Лайки: 22 025
Комментарии: 1 245
Репосты: 4 507
Всего реакций: 27 777
Вовлеченность на пост: 0,88
Oh! Media 08.05.2017 13:14

Cik Nur Aina yang berusia 21 tahun merupakan kapten LRT termuda di Malaysia. Hurm esok nak naik LRT la nak duduk sebelah drebar 😂
- Oh! Media

Показать целиком
Лайки: 26 265
Комментарии: 659
Репосты: 719
Всего реакций: 27 643
Вовлеченность на пост: 0,88
Oh! Media 25.04.2017 05:15

Nurul dan Salman selepas 20 tahun. Dengar cite, drama Cinderella bakal difilemkan tak lama lagi. Tipu kalau korang tak hantu cite ni dulu kan kan? 😁

Показать целиком
Лайки: 24 114
Комментарии: 1 056
Репосты: 1 556
Всего реакций: 26 726
Вовлеченность на пост: 0,85
Oh! Media 25.04.2017 03:45

Untuk yang nak bercuti ke Terengganu dan nak bajet bajet sikit, boleh menginap di D'Cottage Homestay yang terletak di Gong Badak, Kuala Terengganu.…

Показать целиком
Лайки: 14 073
Комментарии: 3 244
Репосты: 7 764
Всего реакций: 25 081
Вовлеченность на пост: 0,8
Oh! Media 26.04.2017 07:00

Apa yang penting jaga hubungan kita dengan Allah. Abaikan apa kata manusia. Ini sikap terpuji yang patut dipuji dan diteladani. Sediakanlah sejadah & …

Показать целиком
Лайки: 21 685
Комментарии: 752
Репосты: 1 222
Всего реакций: 23 659
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 22.05.2017 05:51

Kurang ajar punya Google! Mohon fanclub Lofattah saman je Google ni 🤣

Показать целиком
Лайки: 17 965
Комментарии: 1 538
Репосты: 1 940
Всего реакций: 21 443
Вовлеченность на пост: 0,68
Oh! Media 13.05.2017 06:54

Tak ada dia dulu, tak merasa nak main kereta Tamiya. Memori kegemilangan budak lelaki yang lahir tahun 80an dan 90an. Main kat longkang je dulu haha. …

Показать целиком
Лайки: 15 738
Комментарии: 670
Репосты: 3 821
Всего реакций: 20 229
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 20.05.2017 05:46

Tudia penangan Baju Melayu RM50 dekat JAKEL SHAH ALAM hari ni. Tag laki laki akak-akak ye rugi tak pi beli tengah offer tu.

Показать целиком
Лайки: 12 256
Комментарии: 4 890
Репосты: 2 787
Всего реакций: 19 933
Вовлеченность на пост: 0,63
Oh! Media 03.05.2017 03:25

Dia pun sibuk nak buat newborn photoshoot jugak. Eeeee geram!
Kredit: http://www.kittyleephotography.com/

Показать целиком
Лайки: 13 698
Комментарии: 1 819
Репосты: 4 336
Всего реакций: 19 853
Вовлеченность на пост: 0,63
Oh! Media 27.04.2017 02:30

Honda Civic Type R dah dalam perjalanan. Tapi sayang bukan di Malaysia. Fuh!! 😱

Показать целиком
Лайки: 16 442
Комментарии: 854
Репосты: 1 925
Всего реакций: 19 221
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 17.05.2017 10:01

Jika anda ditahan oleh Polis, ketahuilah tentang hak anda.

Показать целиком
Лайки: 6 065
Комментарии: 320
Репосты: 9 964
Всего реакций: 16 349
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 05.05.2017 16:40

Bocey dinobatkan sebagai juara Maharaja Lawak Mega 2017 dan membawa pulang wang tunai RM500,000. Tempat kedua dimenangi Shiro (RM250,000), dan tempat ketiga Dzawin (RM150,000). Fuh makan tak abis. 😂

Показать целиком
Лайки: 14 795
Комментарии: 733
Репосты: 267
Всего реакций: 15 795
Вовлеченность на пост: 0,5
Oh! Media 10.05.2017 05:53

Aduh! Pedihnya teguran awek ni. Sakitnya hingga menusuk ke dalam kalbu. 😂

Показать целиком
Лайки: 13 308
Комментарии: 948
Репосты: 1 353
Всего реакций: 15 609
Вовлеченность на пост: 0,49
Oh! Media 11.05.2017 06:39

Fidget Spinner boleh membahayakan pengguna. Gasing dengan Batu Seremban pun pihak berkuasa kena periksa sebab boleh jadi senjata yang membahayakan jug…

Показать целиком
Лайки: 14 218
Комментарии: 1 269
Репосты: 1
Всего реакций: 15 488
Вовлеченность на пост: 0,49
Oh! Media 22.05.2017 09:52

Pergh! Time macam ni la dia keluar ye tak? Hahaha. Homemade Coffeboyz di parking lot Stadium Selayang. Boleh combine flavor ikut suka. Buka 11:30 pagi sampai 6 petang sahaja. 😙😙

Показать целиком
Лайки: 11 598
Комментарии: 1 466
Репосты: 2 299
Всего реакций: 15 363
Вовлеченность на пост: 0,49
Oh! Media 27.04.2017 04:39

Hebatnya Yang di-Pertuan Agong kita hari ini. Sentiasa mencerminkan contoh dan akhlak yang baik untuk rakyat. Moga Allah lanjutkan usia Tuanku. Allahuakbar!

Показать целиком
Лайки: 14 671
Комментарии: 106
Репосты: 530
Всего реакций: 15 307
Вовлеченность на пост: 0,49
Oh! Media 11.05.2017 01:37

Lihat senyum ikhlas mereka. Bahagia rasa hati kan? Berbagi rezeki tak kiralah pada siapa.

Показать целиком
Лайки: 14 215
Комментарии: 189
Репосты: 709
Всего реакций: 15 113
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 17.05.2017 12:32

Punyalah ramai gila orang serbu grand opening Pablo Cheese Tart dekat IOI City Mall, Putrajaya tadi. Berebut-rebut dan beratur panjang gila. Tapi mema…

Показать целиком
Лайки: 8 093
Комментарии: 3 869
Репосты: 3 110
Всего реакций: 15 072
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 24.04.2017 09:25

Anak Saya Bukan ‘Billionaires’ - Tun Mahathir
“ Anak saya bukan billionaires, tapi mereka ada meminjam jutaan ringgit untuk membiayai perniagaan…

Показать целиком
Лайки: 13 867
Комментарии: 413
Репосты: 724
Всего реакций: 15 004
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 06.05.2017 06:31

Macam-macam. Haha! Apapun moral of the story dia agar rajin-rajinlah menghulur dekat mak dan ayah kita walaupun mereka memang tak perlukan duit kita langsung pun.

Показать целиком
Лайки: 13 181
Комментарии: 345
Репосты: 1 234
Всего реакций: 14 760
Вовлеченность на пост: 0,47
Oh! Media 23.04.2017 05:42

Susulan dari kes kaki murid terpaksa dipotong kedua-dua belah akibat dari disebat warden menggunakan getah paip mendapat perhatian seluruh rakyat Mala…

Показать целиком
Лайки: 12 465
Комментарии: 651
Репосты: 1 236
Всего реакций: 14 352
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 18.05.2017 04:20

Ni memang betul-betul bak kata si Senario "Luar Setinggan, Dalam Kondo". Macam tak caya, lawa sungguh.
Gambar milik Noor Ayuni Abdul Hamid

Показать целиком
Лайки: 10 597
Комментарии: 1 005
Репосты: 2 415
Всего реакций: 14 017
Вовлеченность на пост: 0,44
Oh! Media 10.05.2017 06:03

innalillahiwainnailaihirojiun. Sungguh tragis kejadian ni. Arwah sedang duduk bersila nak tukar tayar Myvi kemudiannya dilanggar dan diseret lori. Sat…

Показать целиком
Лайки: 13 458
Комментарии: 428
Репосты: 0
Всего реакций: 13 886
Вовлеченность на пост: 0,44
Oh! Media 03.05.2017 10:04

Siapa sangka dalam masa 2 tahun dah sah jadi bini dia. Jodoh ye tak? Untung korang yang jadi photographer ni ek? Sambil menyelam minum air. 😂

Показать целиком
Лайки: 12 599
Комментарии: 589
Репосты: 661
Всего реакций: 13 849
Вовлеченность на пост: 0,44
Oh! Media 05.05.2017 02:52

Niat hati nak bagi kereta wangi, tapi lain pula akibat dia. Kereta baru 2 minggu beli. Kesiannya.
"Salam Oh! Media. Saya tersalah sangkut car p…

Показать целиком
Лайки: 6 198
Комментарии: 3 716
Репосты: 3 891
Всего реакций: 13 805
Вовлеченность на пост: 0,44
Oh! Media 24.04.2017 12:36

Astro Awani melaporkan Watson dan keluarganya menolak permohonan maaf mereka dan tetap akan meneruskan prosedur undang-undang. Pengacara tersebut turu…

Показать целиком
Лайки: 12 346
Комментарии: 1 224
Репосты: 0
Всего реакций: 13 570
Вовлеченность на пост: 0,43
Показать еще