Oh! Media 21.07.2017 02:00

Budak yang lahir 80-an dan 90-an jer yang kenal gula-gula ni. Ye tak?

Показать целиком
Лайки: 44 281
Комментарии: 1 436
Репосты: 4 882
Всего реакций: 50 599
Вовлеченность на пост: 1,57
Oh! Media 13.08.2017 04:25

Selamat Hari Kidal bagi korang yang menggunakan tangan kiri lebih dari kanan. Hehe. Tag kawan-kawan korang yang kidal.

Показать целиком
Лайки: 28 970
Комментарии: 6 301
Репосты: 14 045
Всего реакций: 49 316
Вовлеченность на пост: 1,52
Oh! Media 04.08.2017 08:00

Cantik betul masjid dia. Syahdu jer. Macam dekat dalam taman.

Показать целиком
Лайки: 26 737
Комментарии: 261
Репосты: 4 403
Всего реакций: 31 401
Вовлеченность на пост: 0,97
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 28.07.2017 05:51

Ada orang berniaga dari pagi sampai ke malam, bawa anak kecil untuk sesuap nasi. Kalau nampak peniaga2 kecil macam ni, support la guys.

Показать целиком
Лайки: 23 062
Комментарии: 349
Репосты: 6 250
Всего реакций: 29 661
Вовлеченность на пост: 0,92
Oh! Media 24.07.2017 04:19

Pakcik ni berdiri tepi jalan tengah panas pegang sepanduk ni. Ramai yang melihat tapi hanya mampu kasihan sahaja. Tolonglah viralkan agar kalau ada yang sudi ambil pakcik ni.

Показать целиком
Лайки: 19 875
Комментарии: 764
Репосты: 8 521
Всего реакций: 29 160
Вовлеченность на пост: 0,91
Oh! Media 02.08.2017 06:19

Korang tak rasa logik ke apa dia cakap? 😂 #DiaTanyaJer #JanganKecamDia

Показать целиком
Лайки: 24 391
Комментарии: 1 468
Репосты: 2 820
Всего реакций: 28 679
Вовлеченность на пост: 0,89
Oh! Media 27.07.2017 10:52

Tu diaa.. 3 wanita cantik. Kajol sekarang ada kat Malaysia.

Показать целиком
Лайки: 23 333
Комментарии: 2 363
Репосты: 772
Всего реакций: 26 468
Вовлеченность на пост: 0,82
Oh! Media 16.08.2017 05:21

Sebelum dan selepas. Tahulah excited sambut birthday. 😂

Показать целиком
Лайки: 22 147
Комментарии: 1 417
Репосты: 2 419
Всего реакций: 25 983
Вовлеченность на пост: 0,8
Oh! Media 11.08.2017 03:45

Tak cukup sempurna lagi hidup korang kalau belum pernah sampai ke Semporna, Sabah ni. Haha! Ini budget untuk trip backpackers 4D 3N.
Total burne…

Показать целиком
Лайки: 14 724
Комментарии: 4 021
Репосты: 5 319
Всего реакций: 24 064
Вовлеченность на пост: 0,74
Oh! Media 15.08.2017 07:45

Macam tak percaya ini Enot. Dah kurus dah dia. Kalau Enot boleh, korang bila lagi?

Показать целиком
Лайки: 20 045
Комментарии: 1 885
Репосты: 1 830
Всего реакций: 23 760
Вовлеченность на пост: 0,73
Oh! Media 03.08.2017 07:13

Dua-dua pelakon yang awesome. So korang Team Fattah atau Team Beto? Vote sekarang!

Показать целиком
Лайки: 20 941
Комментарии: 1 922
Репосты: 235
Всего реакций: 23 098
Вовлеченность на пост: 0,72
Oh! Media 01.08.2017 09:00

Adik ni secara tak langsung dah ajar kita semua betapa confident level yang tinggi itu penting. 😂
Follow Oh! Media | Oh! Media TV | Oh Perfumenista

Показать целиком
Лайки: 12 677
Комментарии: 2 462
Репосты: 5 100
Всего реакций: 20 239
Вовлеченность на пост: 0,63
Oh! Media 15.08.2017 12:00

"1st page tu beza budak2 17thn dlu dgn 17thn skrang...no filter bro pic bawah tu... 😝😝😝
pic 2nd tu umo 17thn vs 26thn... persahabatan yg cool ni…

Показать целиком
Лайки: 16 777
Комментарии: 1 311
Репосты: 1 961
Всего реакций: 20 049
Вовлеченность на пост: 0,62
Oh! Media 11.08.2017 08:11

Mohon viralkan kisah beliau. Kesian jadi mangsa keadaan dan tak dapat keadilan selayaknya atas dunia ni. Bila rasuah berleluasa manusia tak ubah macam…

Показать целиком
Лайки: 14 236
Комментарии: 1 402
Репосты: 4 319
Всего реакций: 19 957
Вовлеченность на пост: 0,62
Oh! Media 11.08.2017 03:24

Zaman sekarang ni kalau memasak sorang-sorang kat dapur tu, kena hati-hati sikit sebab ada mata yang memerhati. Serammmm. 😱

Показать целиком
Лайки: 17 948
Комментарии: 663
Репосты: 1 066
Всего реакций: 19 677
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 23.07.2017 06:28

Fareeda kena kutuk satu Malaysia
Sikit pun tak nangis.😃
Dato' Vida kena gelak sana sini
Sikit pun dia tak heran.😃
Dato Aliff k…

Показать целиком
Лайки: 15 603
Комментарии: 811
Репосты: 2 742
Всего реакций: 19 156
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 29.07.2017 13:27

Kalau nak tahu apa hadiah untuk besday korang nanti, cubalah taip kat komen 😂
👉👉 hadiah.fun/nama

Показать целиком
Лайки: 3 761
Комментарии: 14 885
Репосты: 490
Всего реакций: 19 136
Вовлеченность на пост: 0,59
Oh! Media 03.08.2017 09:17

Tak seronok hidup ni kalau takde kawan yang kaki sembang ni. Seronok kan tengok gelagat dia. Bila dia sembang, tak tahu macamana sampai babi pun boleh…

Показать целиком
Лайки: 9 395
Комментарии: 4 840
Репосты: 4 358
Всего реакций: 18 593
Вовлеченность на пост: 0,58
Oh! Media 27.07.2017 10:09

Ada jer ni baru lepas lepak-lepak minum petang. Korang minum petang apa?

Показать целиком
Лайки: 16 529
Комментарии: 1 550
Репосты: 372
Всего реакций: 18 451
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 01.08.2017 05:10

Baru sudah pasang wallpaper dari kaison ni
Mmg puas hati lepas siapp😍😍
Segulung rm19.90 saja
Kredit: Raisha Medina
Oh! Media: …

Показать целиком
Лайки: 13 306
Комментарии: 3 045
Репосты: 1 257
Всего реакций: 17 608
Вовлеченность на пост: 0,55
Oh! Media 12.08.2017 04:32

Meanwhile McDonalds di Indonesia sekarang ni tengah popular dengan Burger Rendang. Dekat Singapura pula ada Burger Nasi Lemak. Tapi dekat Malaysia tiba-tiba ada Burger Korea??!! Ko dah kenapa...

Показать целиком
Лайки: 14 792
Комментарии: 1 246
Репосты: 690
Всего реакций: 16 728
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 29.07.2017 11:20

Sebelum ni Oh! Media tertanya-tanya juga, mana hilangnya pelakon yang pernah mewarnai industri drama sekitar 90an hingga awal 2000 iaitu Adam Hamid. T…

Показать целиком
Лайки: 15 326
Комментарии: 528
Репосты: 738
Всего реакций: 16 592
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 11.08.2017 09:59

"Saya terkejut melihat dia lari masuk semula dan ketika itu api sudah semakin kuat dan sampai bahagian hadapan rumah berkenaan." saksi.

Показать целиком
Лайки: 15 781
Комментарии: 192
Репосты: 384
Всего реакций: 16 357
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 13.08.2017 09:27

Beza roadblock di Malaysia dan roadblock di luar negara (gambar last). Kesian siapa nak terkencing boleh terbarai dalam kereta. Zaman dah maju mohon p…

Показать целиком
Лайки: 13 806
Комментарии: 775
Репосты: 1 618
Всего реакций: 16 199
Вовлеченность на пост: 0,5
Oh! Media 12.08.2017 02:00

Advance tau budak-budak zaman sekarang. Dulu kita kecik-kecik setakat main kahwin-kahwin, main masak-masak. Diorang sekarang main spa-spa tau. Better la dari 24 jam mengadap gajet. Haha.

Показать целиком
Лайки: 13 367
Комментарии: 905
Репосты: 1 712
Всего реакций: 15 984
Вовлеченность на пост: 0,49
Oh! Media 11.08.2017 02:06

First time nampak Kucing yang bulu kerinting macam ni. Comel! Ingat anak Kambing Biri-Biri tadi 😂

Показать целиком
Лайки: 13 930
Комментарии: 838
Репосты: 846
Всего реакций: 15 614
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 29.07.2017 11:53

Dah tahun 2017, ada lagi yang otak tak berhubung dengan baik. Kerusi dalam tren untuk orang duduk bukan tempat ko letak barang-barang ko beli. Lagi te…

Показать целиком
Лайки: 12 460
Комментарии: 433
Репосты: 2 545
Всего реакций: 15 438
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 30.07.2017 05:10

Taranum Masuk Gaji. Full version brader ni bagi. Sampai bawa bini makan satay Kajang pun ada. Hari tu raya gaji masuk awal. Bulan ni ramai yang pishan…

Показать целиком
Лайки: 9 975
Комментарии: 1 703
Репосты: 3 723
Всего реакций: 15 401
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 02.08.2017 12:00

Pesta Durian Kendurian akan berlangsung di Dataran Kemerdekaan, Shah Alam pada 5 & 6 Ogos ni memang syiokk! Durian dari Grik, Perak diaorang jual bufe…

Показать целиком
Лайки: 7 565
Комментарии: 3 667
Репосты: 4 133
Всего реакций: 15 365
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 16.08.2017 12:15

Senang kalau macam ni. Terutama bagi yang baru belajar-belajar masuk dapur.

Показать целиком
Лайки: 12 134
Комментарии: 1 116
Репосты: 1 939
Всего реакций: 15 189
Вовлеченность на пост: 0,47
Показать еще