Oh! Media 28.11.2017 16:34

MAJLIS AKAD NIKAH FATTAH

Показать целиком
Лайки: 33 550
Комментарии: 2 838
Репосты: 10 775
Всего реакций: 47 163
Вовлеченность на пост: 1,42
Oh! Media 20.11.2017 05:35

Isteri yang baik adalah isteri yang buat surprise hadiah set gaming macam ni masa birthday suami dia.
Hah apa lagi. Kitorang dah tolong tu. Tag la bini memasing cepat mana tahu dia setuju 😂😂😂

Показать целиком
Лайки: 25 370
Комментарии: 7 770
Репосты: 11 469
Всего реакций: 44 609
Вовлеченность на пост: 1,35
Oh! Media 30.11.2017 07:41

Buka camera dan cuba post apa yang ada kat depan korang sekarang ni 😂

Показать целиком
Лайки: 20 497
Комментарии: 9 386
Репосты: 92
Всего реакций: 29 975
Вовлеченность на пост: 0,9
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 01.12.2017 06:01

Manis sungguh Nur Sajat bertudung bersama teman lelaki di hari Jumaat ni. 😂😂

Показать целиком
Лайки: 22 020
Комментарии: 3 540
Репосты: 660
Всего реакций: 26 220
Вовлеченность на пост: 0,79
Oh! Media 15.12.2017 08:49

Alahai sejuk mata memandang imej baru pelakon comel Ardell Aryana. Dulu sebab dia imej berambut pendek orang judge dia pengkid la, sekarang memang ni dah jadi gadis ayu. Terbaik Ardell.

Показать целиком
Лайки: 23 161
Комментарии: 744
Репосты: 768
Всего реакций: 24 673
Вовлеченность на пост: 0,74
Oh! Media 27.11.2017 03:30

Показать целиком
Лайки: 15 808
Комментарии: 7 151
Репосты: 1 029
Всего реакций: 23 988
Вовлеченность на пост: 0,72
Oh! Media 11.12.2017 12:00

Kalau A tu jenis manusia bercitarasa tinggi dan complicated orangnya. Kalau B tu, jenis manusia yang simple, asal boleh, dan tak banyak songeh. Korang jenis yang mana satu?

Показать целиком
Лайки: 16 682
Комментарии: 4 590
Репосты: 1 745
Всего реакций: 23 017
Вовлеченность на пост: 0,69
Oh! Media 23.11.2017 06:00

Kalau tengok kete korang kena conteng macam ni dengan anak, apa korang buat?

Показать целиком
Лайки: 14 440
Комментарии: 4 543
Репосты: 1 743
Всего реакций: 20 726
Вовлеченность на пост: 0,62
Oh! Media 03.12.2017 03:38

Tempat makan yang membolehkan orang ramai beri makan kepada haiwan jalanan. Bagus idea ni.

Показать целиком
Лайки: 14 467
Комментарии: 548
Репосты: 3 263
Всего реакций: 18 278
Вовлеченность на пост: 0,55
Oh! Media 21.11.2017 03:24

Cuba share sikit apa yang ada depan korang sekarang ni. Phone semua kamera dah canggih-canggih kan? 😂

Показать целиком
Лайки: 10 917
Комментарии: 7 116
Репосты: 88
Всего реакций: 18 121
Вовлеченность на пост: 0,55
Oh! Media 20.11.2017 03:00

Tag member korang yang layak untuk belanja korang makan Pizza hari ini.
+ Gambar dari kamera Huawei P10.

Показать целиком
Лайки: 13 349
Комментарии: 4 016
Репосты: 281
Всего реакций: 17 646
Вовлеченность на пост: 0,53
Oh! Media 27.11.2017 13:00

Inilah dia rantai budak-budak yang membesar kat kampung zaman 80-an dan 90-an dulu. Ingat lagi tak?

Показать целиком
Лайки: 15 252
Комментарии: 839
Репосты: 1 131
Всего реакций: 17 222
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 10.12.2017 09:00

Bila suami keluar lama sangat lepak dengan kawan-kawan, si isteri be like..... 😂

Показать целиком
Лайки: 12 713
Комментарии: 1 886
Репосты: 1 414
Всего реакций: 16 013
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 13.12.2017 04:19

Sekarang musim orang kahwin. Tapi tetap tak boleh lawan nostalgia majlis kahwin era 80-an dan 90-an ye tak? Korang sempat merasa tak?

Показать целиком
Лайки: 13 370
Комментарии: 431
Репосты: 1 928
Всего реакций: 15 729
Вовлеченность на пост: 0,47
Oh! Media 22.11.2017 14:00

"Nama saya Cici. Saya tak sempurna. Ada ke yang nak berkawan dengan saya?"
Kredit: Faiz Shah

Показать целиком
Лайки: 14 747
Комментарии: 489
Репосты: 374
Всего реакций: 15 610
Вовлеченность на пост: 0,47
Oh! Media 23.11.2017 11:26

Akhirnya terjawab spekulasi perhubungan dua pelakon popular Fazura dan Fattah Amin.
Pasangan ini mengesahkan bahawa mereka telah mengikat tali …

Показать целиком
Лайки: 13 594
Комментарии: 1 179
Репосты: 570
Всего реакций: 15 343
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 30.11.2017 10:31

Ni batu bukan sebarang batu. Batu ni kadang-kadang boleh buat adik beradik, saudara mara bermusuh. Korang tahu batu apa ni? 😅

Показать целиком
Лайки: 11 496
Комментарии: 2 387
Репосты: 978
Всего реакций: 14 861
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 14.12.2017 09:37

Al-fatihah kepada pelakon veteren Latif Borgiba yang telah menghembuskan nafas terakhir sebentar tadi. Arwah pergi pada usia 80 tahun meninggalkan seo…

Показать целиком
Лайки: 13 200
Комментарии: 545
Репосты: 958
Всего реакций: 14 703
Вовлеченность на пост: 0,44
Oh! Media 02.12.2017 14:41

SAYA BUKAN MERAMPAS...HANYA MENUMPANG KASIH!!!!!
Izreen Azminda
"Saya kecewa dengan cemuhan yang dilemparkan netizen. Mereka menjatuhkan h…

Показать целиком
Лайки: 11 468
Комментарии: 2 017
Репосты: 951
Всего реакций: 14 436
Вовлеченность на пост: 0,43
Oh! Media 10.12.2017 09:19

Untung la mak bagi RM100 untuk belanja hari ni dik. Kami dulu mak nak bagi RM10 belum tentu. Kau survive la sendiri. Good luck untuk suami adik nanti 😂

Показать целиком
Лайки: 9 842
Комментарии: 2 586
Репосты: 1 637
Всего реакций: 14 065
Вовлеченность на пост: 0,42
Oh! Media 10.12.2017 15:40

Ya Allah.... Sedihnya baca 😭

Показать целиком
Лайки: 12 625
Комментарии: 415
Репосты: 629
Всего реакций: 13 669
Вовлеченность на пост: 0,41
Oh! Media 06.12.2017 07:00

Setuju atau tidak? Apa pendapat korang?

Показать целиком
Лайки: 12 228
Комментарии: 520
Репосты: 790
Всего реакций: 13 538
Вовлеченность на пост: 0,41
Oh! Media 26.11.2017 17:53

Penyanyi Elyana yang tersingkir pada minggu ini dalam program Gegar Vaganza memberi kejutan apabila beliau telah mengumumkan bahawa dia adalah penghid…

Показать целиком
Лайки: 12 077
Комментарии: 610
Репосты: 818
Всего реакций: 13 505
Вовлеченность на пост: 0,41
Oh! Media 23.11.2017 08:00

Ini baru betul orang cakap "Relationship Goal".
Kredit: Mohd Eazy

Показать целиком
Лайки: 12 278
Комментарии: 231
Репосты: 336
Всего реакций: 12 845
Вовлеченность на пост: 0,39
Oh! Media 10.12.2017 07:17

Dia bukanlah Ironman atau Wolverine. Dia hanya seorang pemuda biasa di Palestin yang ketika diserang bertubi-tubi dengan gas dan air pemedih mata, sel…

Показать целиком
Лайки: 11 603
Комментарии: 229
Репосты: 998
Всего реакций: 12 830
Вовлеченность на пост: 0,39
Oh! Media 27.11.2017 12:00

Siapa yang membesar tahun 80-an dan 90-an mesti ingat salah satu kartun ni. Betul tak? Mana satu paling korang tak boleh lupa?

Показать целиком
Лайки: 10 540
Комментарии: 651
Репосты: 1 376
Всего реакций: 12 567
Вовлеченность на пост: 0,38
Oh! Media 26.11.2017 12:54

"Just sharing...maybe ada yg dh tahu... Ni 1 lagi cara kepada sesiapa yg nak beli Y15 installment bulan2 tapi tak nak interest tinggi sangat...

Показать целиком
Лайки: 8 624
Комментарии: 2 078
Репосты: 1 660
Всего реакций: 12 362
Вовлеченность на пост: 0,37
Oh! Media 05.12.2017 02:13

Kasut Vans x Pa’din yang menjadi rebutan sold out pada hari pertama selepas dilancarkan pada Sabtu lalu khabarnya bakal dijual lagi 3 kali ganda harga asal. Woww. Hebat penangan Pa’din Musa ni. 💪🏻

Показать целиком
Лайки: 10 978
Комментарии: 705
Репосты: 633
Всего реакций: 12 316
Вовлеченность на пост: 0,37
Oh! Media 12.12.2017 07:30

Sekeras-keras hati pun, bila dapat mesej macam ni daripada abah, menitik air mata jantan kan?
Seorang ayah ni dia rindu, dia sayang, dia tak lu…

Показать целиком
Лайки: 10 649
Комментарии: 445
Репосты: 1 209
Всего реакций: 12 303
Вовлеченность на пост: 0,37
Oh! Media 21.11.2017 03:30

Pasangan pelakon Fattah Amin, 27, dan Nur Fazura Sharifuddin, 34, bukan berkahwin secara rahsia, sebalik­nya majlis tersebut diadakan secara tertutup …

Показать целиком
Лайки: 10 339
Комментарии: 1 522
Репосты: 343
Всего реакций: 12 204
Вовлеченность на пост: 0,37
Показать еще