Oh! Media 05.04.2017 03:31

Kisah seorang pelancong membelikan sepasang kasut untuk remaja yang berkaki ayam menyentuh hati. Menurut sumber, kanak-kanak lelaki itu tidak dapat me…

Показать целиком
Лайки: 53 707
Комментарии: 912
Репосты: 18 267
Всего реакций: 72 886
Вовлеченность на пост: 2,33
Oh! Media 06.04.2017 00:48

Innalillah...
"Sesiapa yang tidak ambil endah tentang urusan muslim lain,bukanlah dari kalangan kami".
Sebarkan

Показать целиком
Лайки: 33 959
Комментарии: 514
Репосты: 9 020
Всего реакций: 43 493
Вовлеченность на пост: 1,39
Oh! Media 14.04.2017 08:54

Insan ini takde pangkat Datuk, Tan Sri, Dato Seri pun tapi sehingga hari ni dia masih aktif dengan pelbagai aktiviti membantu orang yang dalam kesusahan. Salute En Kuan Chee Heng!

Показать целиком
Лайки: 26 665
Комментарии: 508
Репосты: 4 105
Всего реакций: 31 278
Вовлеченность на пост: 1
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 13.04.2017 03:46

Adik beradik ini masuk mahkamah bukan sebab berebut harta, wang ringgit tapi berebutkan hak penjagaan ibu kandung sendiri.

Показать целиком
Лайки: 27 851
Комментарии: 262
Репосты: 3 080
Всего реакций: 31 193
Вовлеченность на пост: 0,99
Oh! Media 02.04.2017 15:33

Kahwin dah si jebat ni.
Semoga berbahagia buat Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila. Selamat menjadi abang ipar Neelofa.

Показать целиком
Лайки: 28 532
Комментарии: 447
Репосты: 2 154
Всего реакций: 31 133
Вовлеченность на пост: 1
Oh! Media 19.04.2017 12:00

Mungkin ramai para suami yang akan sedar diri bila baca ni. Haha.

Показать целиком
Лайки: 23 233
Комментарии: 1 199
Репосты: 6 487
Всего реакций: 30 919
Вовлеченность на пост: 0,98
Oh! Media 14.04.2017 08:40

Haha. Siapa zaman sekolah dulu pakai box macam ni? #80an #90an

Показать целиком
Лайки: 27 758
Комментарии: 887
Репосты: 1 978
Всего реакций: 30 623
Вовлеченность на пост: 0,98
Oh! Media 14.04.2017 04:00

Akhirnya Manhattan Fish ’N Chips kembali lagi dengan harga RM7.99 sahaja di The Manhattan FISH MARKET. The Best Deal in Town!! Jimat RM10 dari harga a…

Показать целиком
Лайки: 13 651
Комментарии: 9 010
Репосты: 7 364
Всего реакций: 30 025
Вовлеченность на пост: 0,96
Oh! Media 08.04.2017 08:09

Ek eleh. Beria-ia pulak dia ni. Bagi ajelah dia ni pangkat Datuk ke atau Tan Sri terus barulah dia diam. Gedik pulak nak tolak permohonan maaf segala.…

Показать целиком
Лайки: 19 536
Комментарии: 1 673
Репосты: 969
Всего реакций: 22 178
Вовлеченность на пост: 0,71
Oh! Media 29.03.2017 01:17

Sampai bocor paru-paru dia kerana merokok. Kesian. Muda lagi baru 28 tahun. Satu tamparan hebat kepada para perokok tegar lain. Bila nak berhenti?

Показать целиком
Лайки: 10 035
Комментарии: 1 912
Репосты: 8 128
Всего реакций: 20 075
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 10.04.2017 11:30

Ini pakcik Ramli b Salleh , umur dia 70 tahun . masa mula mula aku kenal + jumpa dia nie , mati2 aku ingat dia cina 😂 . Hahahaha selamber je aku pngi…

Показать целиком
Лайки: 15 699
Комментарии: 697
Репосты: 2 555
Всего реакций: 18 951
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 18.04.2017 13:00

Ya Allah Apalah Salah anak ini...
Hi mommies,
Sy tulis ni saja utk kongsi apa yg sy rasa. Kemarin sy lawat anak buah sy di hospital likas…

Показать целиком
Лайки: 12 714
Комментарии: 1 110
Репосты: 3 704
Всего реакций: 17 528
Вовлеченность на пост: 0,56
Oh! Media 05.04.2017 06:56

Aneh tapi benar... Dari apa yang kami perhatikan, lebih ramai rakyat Malaysia sokong Najip Ali dari Najib Razak. 😅

Показать целиком
Лайки: 15 767
Комментарии: 856
Репосты: 708
Всего реакций: 17 331
Вовлеченность на пост: 0,55
Oh! Media 07.04.2017 03:40

Tumpang simpati dengan Dato' Vida. Dari riak wajah yang terpancar kesedihan. Sekuat mana wanita pasti, tak mampu nak menahan airmata apabila melalui s…

Показать целиком
Лайки: 15 627
Комментарии: 873
Репосты: 580
Всего реакций: 17 080
Вовлеченность на пост: 0,55
Oh! Media 10.04.2017 13:09

Hurm. Baru tahu juga ni. 😂

Показать целиком
Лайки: 13 370
Комментарии: 1 065
Репосты: 2 554
Всего реакций: 16 989
Вовлеченность на пост: 0,54
Oh! Media 06.04.2017 11:00

Ramai tak tahu sekarang ni dekat Subang Jaya SS15 ada LOST in KL: THE HAUNTED HOUSE. Ini escape game dengan 6 storyline kisah seram yang gerenti merem…

Показать целиком
Лайки: 5 395
Комментарии: 4 532
Репосты: 7 015
Всего реакций: 16 942
Вовлеченность на пост: 0,54
Oh! Media 17.04.2017 12:48

Kita makan kat restoran ada aircond, komplen makanan tak sedap. Tapi dia hanya menjamah makanan seadanya, malah mungkin perutnya sudah biasa dengan ma…

Показать целиком
Лайки: 14 342
Комментарии: 198
Репосты: 1 529
Всего реакций: 16 069
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 19.04.2017 02:00

Korang sempat merasa meja ni zaman sekolah dulu tak?

Показать целиком
Лайки: 14 441
Комментарии: 420
Репосты: 767
Всего реакций: 15 628
Вовлеченность на пост: 0,5
Oh! Media 15.04.2017 03:00

Mak aih best nya! Feeling rumah kampung tapi ada swimming pool macam ni kan? Nama tempat ni Home@11 Boutique Holiday Villa, Melaka. Ada bilik rekreasi…

Показать целиком
Лайки: 9 983
Комментарии: 1 988
Репосты: 3 344
Всего реакций: 15 315
Вовлеченность на пост: 0,49
Oh! Media 03.04.2017 08:09

Seorang ayah tu, penat macam mana pun, susah macam mana pun dia nak tengok anak-anaknya pegi sekolah dan belajar sampai berjaya. Jangan pernah kita lupa jasa dan keringat mereka.

Показать целиком
Лайки: 13 809
Комментарии: 151
Репосты: 970
Всего реакций: 14 930
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 09.04.2017 12:00

Menarik barrel Fast & Furious 8 ni. Kat dalam boleh letak air dan popcorn. Balik rumah boleh terus buat jadi tabung pulak. Kool gila. RM21 termasuk ai…

Показать целиком
Лайки: 8 699
Комментарии: 3 318
Репосты: 2 588
Всего реакций: 14 605
Вовлеченность на пост: 0,47
Oh! Media 03.04.2017 01:40

Inilah sebab kenapa kat sekolah dulu ramai budak lelaki yang cita-cita nak jadi Juruterbang. Haha. Ini juruterbang wanita yang viral kerana cantik. Kh…

Показать целиком
Лайки: 13 129
Комментарии: 642
Репосты: 704
Всего реакций: 14 475
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 03.04.2017 14:40

Hati-hati bila cakap GEMUK di media sosial. huhu
Kredit: @mohdazryy

Показать целиком
Лайки: 8 737
Комментарии: 1 251
Репосты: 4 332
Всего реакций: 14 320
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 18.04.2017 12:21

MasyaAllah. Menteri kita sanggup berkayuh basikal untuk ke rumah sejauh 4KM dengan basikal yang merupakn hadiah hari jadi kepadanya. Sekaligus pasti d…

Показать целиком
Лайки: 11 159
Комментарии: 2 185
Репосты: 789
Всего реакций: 14 133
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 09.04.2017 12:55

Dunia politik di Malaysia tak lagi sama sejak Almarhum pergi meninggalkan kita terutamanya dunia politik pembangkang. Semoga rohnya dicucuri rahmat.

Показать целиком
Лайки: 13 919
Комментарии: 127
Репосты: 0
Всего реакций: 14 046
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 09.04.2017 13:23

Seorang ayah dilihat mengendong anaknya hampir 1km untuk pulang ke rumah kerana kasut anaknya hilang di sekolah.
Kalau dah namanya ayah kan.. d…

Показать целиком
Лайки: 13 093
Комментарии: 111
Репосты: 518
Всего реакций: 13 722
Вовлеченность на пост: 0,44
Oh! Media 27.03.2017 03:00

Brader ni bayar saman trafik dengan cara yang tersendiri. Baru adventure. Haha! Menarik! :D

Показать целиком
Лайки: 12 217
Комментарии: 531
Репосты: 813
Всего реакций: 13 561
Вовлеченность на пост: 0,43
Oh! Media 09.04.2017 07:23

Lindsay Lohan dilihat memakai pakaian mandi muslimah (Burkini) ketika melakukan aktiviti berkayak di Phuket hujung minggu lalu. Lindsay Lohan juga mendedahkan yang kini sedang mendalami ajaran Islam.

Показать целиком
Лайки: 12 729
Комментарии: 219
Репосты: 351
Всего реакций: 13 299
Вовлеченность на пост: 0,42
Oh! Media 29.03.2017 05:00

Perdana Menteri Malaysia. Biarpun ramai tidak suka dan sentiasa sibuk dengan pelbagai urusan negara, hubungan dengan Allah sentiasa terjaga. Kita doak…

Показать целиком
Лайки: 12 240
Комментарии: 737
Репосты: 251
Всего реакций: 13 228
Вовлеченность на пост: 0,42
Oh! Media 03.04.2017 00:21

Siapalah kita atas dunia yang sementara ni. Begitu hina di sisiNya.

Показать целиком
Лайки: 11 403
Комментарии: 51
Репосты: 1 620
Всего реакций: 13 074
Вовлеченность на пост: 0,42
Показать еще