Siakap Keli 17.01.2018 07:32

Cara mudah xnak bagi anak kecil ketagih main smartphone... 👻👻👻
Kredit: sutumsaichonchiew

Показать целиком
Лайки: 36 773
Комментарии: 15 164
Репосты: 43 675
Всего реакций: 95 612
Вовлеченность на пост: 1,88
Harian Metro 03.01.2018 06:00

#kajang Keempat kembar ini tidak banyak ragam untuk ke sekolah kerana biasa dengan suasana itu kerana mengikuti prasekolah di sekolah sama http://bit.ly/2CrJogC

Показать целиком
Лайки: 78 017
Комментарии: 1 774
Репосты: 3 123
Всего реакций: 82 914
Вовлеченность на пост: 1,79
McDonald's 27.12.2017 02:50

Year-End Special: 27 Dec 17 – 1 Jan 18 (while stocks last)
Buy One Get One Free FISH & FRIES (1 pc & 2pcs Ala Carte)
Just show this Facebo…

Показать целиком
Лайки: 56 881
Комментарии: 10 318
Репосты: 14 285
Всего реакций: 81 484
Вовлеченность на пост: 2,98
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Harian Metro 07.01.2018 14:37

#pekan الحَمْدُ ِلله' "Terkejut, gembira... semuanya ada. Bayangkanlah kami sekeluarga termasuk isteri tidak sedar pun yang dia membawa nyawa si kecil…

Показать целиком
Лайки: 73 798
Комментарии: 2 530
Репосты: 3 962
Всего реакций: 80 290
Вовлеченность на пост: 1,73
Siakap Keli 12.01.2018 03:14

Lepas 3 bulan xjumpa Ayah dia, tetiba muncul depan pintu..terpaku, terkedu,terkesima..huhuhu
Kredit: Harizdan Inayla

Показать целиком
Лайки: 54 241
Комментарии: 7 466
Репосты: 15 211
Всего реакций: 76 918
Вовлеченность на пост: 1,52
Fizo Omar 29.12.2017 13:33

Alhamdulillah syukur.
.
Mawar selamat melahirkan anak perempuan seberat 2.78kg pada jam 4.01 ptg td.
.
Terima kasih kpd smua yg mendoakan kami.

Показать целиком
Лайки: 69 444
Комментарии: 6 252
Репосты: 731
Всего реакций: 76 427
Вовлеченность на пост: 2,91
Siakap Keli 27.12.2017 03:47

Comel betul dia..rasa macam nak peluk cium ja..
Kredit: Nadea Fauzi

Показать целиком
Лайки: 41 633
Комментарии: 9 737
Репосты: 22 858
Всего реакций: 74 228
Вовлеченность на пост: 1,47
PenMerah [dot] com 25.12.2017 03:00

Sayu sungguh melihat keadaan Tun M td... sesungguhnya Tun sudah lanjut usianya.. tetapi tetap berjuang demi rakyat dan negara Malaysia.. semoga ALLAH …

Показать целиком
Лайки: 70 468
Комментарии: 739
Репосты: 845
Всего реакций: 72 052
Вовлеченность на пост: 1,03
Siakap Keli 05.01.2018 02:48

Kepada pengguna Myvi, viva dan seangkatan, kalau ada masalah Power window, ni tips tuk korang, senang, xpayah keluar modal pun..terbaik brader kita, tak kedekut ilmu.
Kredit: Apengg Impian

Показать целиком
Лайки: 27 230
Комментарии: 8 595
Репосты: 34 685
Всего реакций: 70 510
Вовлеченность на пост: 1,39
Siakap Keli 04.01.2018 08:46

Betul ke katanya coklat paling digeruni oleh mak dan ayah?
Sanggup pusing 360 darjah sebab
"TAKUT ANAK NAMPAK"
Kredit: Siti Fatimah Mat Isa

Показать целиком
Лайки: 49 489
Комментарии: 10 937
Репосты: 7 388
Всего реакций: 67 814
Вовлеченность на пост: 1,34
Harian Metro 05.01.2018 01:00

#kualalumpur Anak tunggal mereka itu kini mampu menghafal 42 surah termasuk semua ayat lazim Muqadam http://bit.ly/2lUJYbJ

Показать целиком
Лайки: 60 493
Комментарии: 1 979
Репосты: 5 290
Всего реакций: 67 762
Вовлеченность на пост: 1,46
PenMerah [dot] com 13.01.2018 03:01

Suami sapa jenis macamni? Kita geng😂^^

Jom like=> Penmerah Press jer

Показать целиком
Лайки: 46 418
Комментарии: 7 979
Репосты: 11 886
Всего реакций: 66 283
Вовлеченность на пост: 0,94
Harian Metro 20.01.2018 09:43

#Gombak Dia gembira apabila hasratnya untuk melihat semua orang hadir pada majlis bersejarahnya itu terlaksana. http://bit.ly/2rsBuyK

Показать целиком
Лайки: 64 742
Комментарии: 419
Репосты: 320
Всего реакций: 65 481
Вовлеченность на пост: 1,41
Najib Razak 10.01.2018 11:50

Di pintu masuk makam Rasulullah SAW. Syukur Ya Allah diberi kesempatan menziarahi Baginda. Selawat dan salam ke atas junjungan besar kita Nabi Muhammad SAW.

Показать целиком
Лайки: 56 877
Комментарии: 4 374
Репосты: 2 081
Всего реакций: 63 332
Вовлеченность на пост: 1,88
Harian Metro 24.12.2017 12:01

#Kemaman إِنَّا للهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ Suami isteri tiba di Hospital Kemaman hari ini dari Madinah selepas mendapat berita tiga anak mereka…

Показать целиком
Лайки: 59 435
Комментарии: 1 363
Репосты: 1 668
Всего реакций: 62 466
Вовлеченность на пост: 1,36
Siakap Keli 08.01.2018 01:15

Anak sapa la ni hodoh sangat perangai...
Kredit: Aporn

Показать целиком
Лайки: 34 461
Комментарии: 12 740
Репосты: 14 417
Всего реакций: 61 618
Вовлеченность на пост: 1,22
Harian Metro 13.01.2018 06:54

#Taiping إِنَّا للهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ Allahyarham Ustaz Murtadza meninggal dunia di sisi keluarga selepas dimasukkan ke hospital akibat kemalangan
http://bit.ly/2EFtoEG

Показать целиком
Лайки: 55 101
Комментарии: 2 723
Репосты: 1 498
Всего реакций: 59 322
Вовлеченность на пост: 1,28
PenMerah [dot] com 02.01.2018 09:44

Tag bff anda^^
Jom like=> Penmerah Press jer

Показать целиком
Лайки: 43 010
Комментарии: 8 027
Репосты: 7 957
Всего реакций: 58 994
Вовлеченность на пост: 0,84
Tintu-Mon 03.01.2018 16:31

#monkey

Показать целиком
Лайки: 30 026
Комментарии: 26 884
Репосты: 1 357
Всего реакций: 58 267
Вовлеченность на пост: 0,35
Harian Metro 15.01.2018 09:04

#kualalumpur “Saya pun tak pakai kereta mewah. Namun sebagai anak, tak salah untuk berbelanja kepada orang yang kita sayang terutama ibu yang melahir …

Показать целиком
Лайки: 56 614
Комментарии: 678
Репосты: 621
Всего реакций: 57 913
Вовлеченность на пост: 1,25
Najib Razak 24.12.2017 09:25

Cucu saya Adam Razak. Comel kan? Macam Atok dia 😎 #AdamRazak #CucuAtok

Показать целиком
Лайки: 52 147
Комментарии: 4 023
Репосты: 1 018
Всего реакций: 57 188
Вовлеченность на пост: 1,7
PenMerah [dot] com 08.01.2018 00:00

Tahukah anda jika anda Kerap bermimpi...
1)Bermain Dengan budak kecil,dukung budak kecil,di beri budak kecil, menyusukan budak kecil...
2)…

Показать целиком
Лайки: 25 266
Комментарии: 9 749
Репосты: 21 679
Всего реакций: 56 694
Вовлеченность на пост: 0,81
Harian Metro 30.12.2017 10:24

#kualalumpur #tahniah Kedua-dua bayi lelaki itu dilahirkan secara pembedahan dan kini dalam keadaan sihat. http://bit.ly/2luOCwV

Показать целиком
Лайки: 54 780
Комментарии: 801
Репосты: 413
Всего реакций: 55 994
Вовлеченность на пост: 1,21
PenMerah [dot] com 03.01.2018 04:00

Tips utk org perempuan yg nak makan tp xnk kena lipstik kt mulut hilang..boleh ikut cara ni😂
Kredit : Raine zulkifli
Like jap=> Penmerah Press jer

Показать целиком
Лайки: 32 032
Комментарии: 11 001
Репосты: 12 776
Всего реакций: 55 809
Вовлеченность на пост: 0,79
Siakap Keli 10.01.2018 08:37

Mak buat suprise anak balik sekolah, reaksi anak macamni ibu mana yang tak terharukan?
Kredit: Suffiyah Ramadhani II

Показать целиком
Лайки: 42 277
Комментарии: 4 222
Репосты: 8 020
Всего реакций: 54 519
Вовлеченность на пост: 1,08
AirAsia 23.12.2017 09:31

Kick-start your year-end trip like a boss with our award-winning Premium Flatbed! Get perks like 40kg checked baggage allowance and complimentary meal…

Показать целиком
Лайки: 50 299
Комментарии: 983
Репосты: 2 781
Всего реакций: 54 063
Вовлеченность на пост: 1,78
Oh! Media 06.01.2018 13:34

Menara berkembar Petronas semasa pembinaan sekitar tahun 1996. Masa ni korang umur berapa?
Kredit: @GambarKlasik

Показать целиком
Лайки: 41 287
Комментарии: 10 701
Репосты: 2 073
Всего реакций: 54 061
Вовлеченность на пост: 1,62
TV3 Malaysia 11.01.2018 09:35

Pejam celik dah 2 minggu berlalu! Katanya kulit berliau terasa lebih lembut. Tona juga menjadi lebih sekata. Ada lagi 2 minggu untuk saksikan perubaha…

Показать целиком
Лайки: 52 037
Комментарии: 701
Репосты: 0
Всего реакций: 52 738
Вовлеченность на пост: 1,81
PenMerah [dot] com 02.01.2018 04:00

“Sesungguhnya barang siapa yang tidak menyukai durian itu adalah golongan yang rugi salah satu nikmat di bumi ini”😍
Tag member korang yang tak suka durian 😂
Like jap=> Penmerah Press jer

Показать целиком
Лайки: 42 563
Комментарии: 4 952
Репосты: 4 351
Всего реакций: 51 866
Вовлеченность на пост: 0,74
PenMerah [dot] com 20.01.2018 00:00

🏵️Elak gangguan jin/syaitan🏵️
1. Jangan sidai baju dalam bilik air . Setan akan masuk ke dalam baju tersebut. Bila kita pakai, kita yang kena.…

Показать целиком
Лайки: 19 753
Комментарии: 5 392
Репосты: 26 333
Всего реакций: 51 478
Вовлеченность на пост: 0,73
Показать еще