Tintu-Mon 21.07.2017 15:45

😁😜😛🤣😁

Показать целиком
Лайки: 99 914
Комментарии: 5 230
Репосты: 77 207
Всего реакций: 182 351
Вовлеченность на пост: 1,09
Tintu-Mon 27.07.2017 23:00

Here is why age is just a number 🤗

Показать целиком
Лайки: 154 916
Комментарии: 2 019
Репосты: 20 166
Всего реакций: 177 101
Вовлеченность на пост: 1,06
PenMerah [dot] com 26.07.2017 00:00

tengah otw ke bandar kluang .. terserempak pulak dengan mat salleh tepi jalan tengah2 panas .. aku pon berhenti lah .. tanya nak pergi mana .. dia cak…

Показать целиком
Лайки: 99 680
Комментарии: 3 028
Репосты: 1 728
Всего реакций: 104 436
Вовлеченность на пост: 1,56
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Siakap Keli 08.08.2017 07:40

Inilah dikatakan rezeki..
Lokasi: Tumpat, Kelantan
Kredit: Ozi.

Показать целиком
Лайки: 68 373
Комментарии: 2 137
Репосты: 22 626
Всего реакций: 93 136
Вовлеченность на пост: 1,94
Siakap Keli 25.07.2017 02:34

Tudia...bihun sup utaqa daging segenggam..banyak gila daging, tak nampak bihun, harga baru RM5...
Lokasi: Kak Mah Bihun sup, Kampung Paya Kerchu…

Показать целиком
Лайки: 67 908
Комментарии: 10 139
Репосты: 14 934
Всего реакций: 92 981
Вовлеченность на пост: 1,95
Hot FM 28.07.2017 06:44

Siapa yang tak teruja kalau dapat jumpa 'Anjali' depan depan kan?
#PenaHot

Показать целиком
Лайки: 84 246
Комментарии: 394
Репосты: 1 346
Всего реакций: 85 986
Вовлеченность на пост: 2,6
PenMerah [dot] com 13.08.2017 07:00

Mengaum2 kete time ni nak lepaskan minyak,clutch n handbrek hahaha..memori..sape rindu zaman kete manual? 😁😁

Показать целиком
Лайки: 67 640
Комментарии: 3 392
Репосты: 5 103
Всего реакций: 76 135
Вовлеченность на пост: 1,13
Hot FM 31.07.2017 02:30

Siapa sangka Anjeli a.k.a Kajol datang Hot FM #GengPagiHot #GelakPecahHabis #Kajol

Показать целиком
Лайки: 51 258
Комментарии: 1 521
Репосты: 22 850
Всего реакций: 75 629
Вовлеченность на пост: 2,29
Berita Harian Online 19.07.2017 15:59

Isterinya dan anaknya, Nur Rufaidah Izzati, 22 bulan, meninggal dunia di tempat kejadian.

Показать целиком
Лайки: 67 970
Комментарии: 1 779
Репосты: 4 185
Всего реакций: 73 934
Вовлеченность на пост: 1,59
Harian Metro 31.07.2017 06:34

#Rap #SuDyrTanya Episod 35 Live bersama Aliff Aziz dan Bella Astillah sempena sidang media yang diadakan di Crystal Hall, Roof Garden, Bukit Jelutong

Показать целиком
Лайки: 34 254
Комментарии: 25 821
Репосты: 13 328
Всего реакций: 73 403
Вовлеченность на пост: 1,68
Siakap Keli 29.07.2017 11:06

Macam menarik, boleh la p selfie2 seround dua..
Lokasi: Taman MBI DesaKu, Kulim, Kedah
Video pun ada, tengok sini https://goo.gl/b77Ync

Показать целиком
Лайки: 46 191
Комментарии: 8 787
Репосты: 16 691
Всего реакций: 71 669
Вовлеченность на пост: 1,5
Jordan Yeoh 23.07.2017 13:32

20 cardio exercises you can do at home to melt stubborn fats!

Показать целиком
Лайки: 33 074
Комментарии: 1 530
Репосты: 36 464
Всего реакций: 71 068
Вовлеченность на пост: 1,82
PenMerah [dot] com 28.07.2017 01:00

Heh. Terjumpa tepi Jalan sesat xjmpe homestay Dye kt JB sorng2. Sampai menangis Dye sebab penat Jalan xjmpe tempat.Bawak awek German Jalan pusing jb, …

Показать целиком
Лайки: 66 577
Комментарии: 2 276
Репосты: 794
Всего реакций: 69 647
Вовлеченность на пост: 1,04
Hot FM 23.07.2017 00:56

Kalau korang pergi breakfast date, siapa korang akan pilih antara siapa
#repostartis - 📷 : @haqiemrusli98_

Показать целиком
Лайки: 65 051
Комментарии: 3 076
Репосты: 1 008
Всего реакций: 69 135
Вовлеченность на пост: 2,09
PenMerah [dot] com 28.07.2017 08:15

Kesan makan Burger Korea MCD tu 🤣🤣🤣

Показать целиком
Лайки: 50 569
Комментарии: 5 933
Репосты: 12 580
Всего реакций: 69 082
Вовлеченность на пост: 1,03
Berita Harian Online 07.08.2017 03:47

Ikuti lintas langsung sidang media pelakon Afifah Nasir berhubung isu panas membabitkan dirinya dan Aliff Aziz pada jam 11.30 pagi ini.
#BHTV #BHLive #BHOnline #AfifahNasir #AliffAziz

Показать целиком
Лайки: 32 559
Комментарии: 27 671
Репосты: 6 868
Всего реакций: 67 098
Вовлеченность на пост: 1,43
Siakap Keli 04.08.2017 08:00

Alahai pelamin diaaa....😍...cantiknya...
Kredit: MiMiey Nasuha

Показать целиком
Лайки: 58 950
Комментарии: 2 231
Репосты: 4 099
Всего реакций: 65 280
Вовлеченность на пост: 1,36
PenMerah [dot] com 10.08.2017 12:30

Yang masuk final, kebanyakannya lagu rock kapak. Tak ada undi SMS, semuanya juri professional.Nostalgia sungguh! 😇
Kredit: YouTube archae90

Показать целиком
Лайки: 37 960
Комментарии: 1 834
Репосты: 23 559
Всего реакций: 63 353
Вовлеченность на пост: 0,94
PenMerah [dot] com 22.07.2017 15:30

Dh tua pon msh romantik...sweet lak tgk...mesti lawa isteri dia time muda dlu...skrg tua pon msh nmpk lawanya😍

Показать целиком
Лайки: 53 842
Комментарии: 2 422
Репосты: 6 941
Всего реакций: 63 205
Вовлеченность на пост: 0,95
PenMerah [dot] com 25.07.2017 07:00

Nak pesan, kalau perempuan terima time awak zero, nothing. Siap support dari segi ekonomi dan emosi. HARGAILAH. Jangan lupa diri bila dah senang. Beri…

Показать целиком
Лайки: 44 945
Комментарии: 5 019
Репосты: 12 797
Всего реакций: 62 761
Вовлеченность на пост: 0,94
McDonald's 31.07.2017 10:24

Malaysians, your love for Korean Drama matches your love for our Spicy Korean Burger.
Due to overwhelming demand from all you Korean lovers, the…

Показать целиком
Лайки: 52 994
Комментарии: 5 304
Репосты: 4 384
Всего реакций: 62 682
Вовлеченность на пост: 2,46
Siakap Keli 11.08.2017 04:21

Mat Despatch Dalam Kenangan, Kartunis Lengkuas Meninggal Dunia
*Semoga roh Allahyarham ditempatkan dikalangan orang-orang beriman.
Sumber: Sinar Harian

Показать целиком
Лайки: 53 945
Комментарии: 2 025
Репосты: 5 512
Всего реакций: 61 482
Вовлеченность на пост: 1,28
PenMerah [dot] com 12.08.2017 04:30

Kenangan dan hadiah yg bermakna utk Malaysia ketika sukan sea ke 26...Like klu korang setuju...😍😍 Bangga seyy😘😘

Показать целиком
Лайки: 53 499
Комментарии: 763
Репосты: 6 592
Всего реакций: 60 854
Вовлеченность на пост: 0,9
Harian Metro 28.07.2017 07:11

#kualalumpur Menurut Bella, ini bukan kali pertama suaminya ‘kantoi’ menjalin hubungan dengan wanita itu. http://bit.ly/2tPhVkV

Показать целиком
Лайки: 49 061
Комментарии: 3 538
Репосты: 7 239
Всего реакций: 59 838
Вовлеченность на пост: 1,37
PenMerah [dot] com 21.07.2017 04:00

demi istri dan anak dan demi tugas sebagai pengantar surat dia rela berkorban dan harus menerima kenyataan kakinya putus..smg tabah dan kuat dlm menja…

Показать целиком
Лайки: 54 295
Комментарии: 1 924
Репосты: 2 452
Всего реакций: 58 671
Вовлеченность на пост: 0,88
Siakap Keli 03.08.2017 06:38

Hari tu komen 'xoxo' naik love... kali ni cuba korang komen 'selamat' atau 'tahniah' pulak kat komen.. tengok naik benda apa..
Contoh: tahniah Siakap Keli
FB Update dulu yer

Показать целиком
Лайки: 26 452
Комментарии: 31 650
Репосты: 155
Всего реакций: 58 257
Вовлеченность на пост: 1,22
Harian Metro 03.08.2017 21:12

#makkah الحَمْد لله
Betapa tidak, daripada puluhan atau ratusan ribu dan mungkin jutaan jemaah yang mahu menunaikan solat Maghrib pada hari berk…

Показать целиком
Лайки: 55 920
Комментарии: 481
Репосты: 1 313
Всего реакций: 57 714
Вовлеченность на пост: 1,32
Tintu-Mon 21.07.2017 19:00

Cuties 😋

Показать целиком
Лайки: 54 378
Комментарии: 344
Репосты: 2 990
Всего реакций: 57 712
Вовлеченность на пост: 0,34
Siakap Keli 03.08.2017 08:44

Tiada Lagi Istilah "PM Jika Berminat", Boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak melebihi 3 tahun atau kedua-duanya sekali
Sumber: NST Online

Показать целиком
Лайки: 34 141
Комментарии: 4 222
Репосты: 19 200
Всего реакций: 57 563
Вовлеченность на пост: 1,2
Lipton Ice Tea 09.08.2017 04:06

🍔 PERADUAN COMBO BURGER PALING BEST: ROUND 1
Ingin memenangi hadiah menarik? Mudah sahaja! Let’s check out the steps below 👇🏼 :
Cara-cara…

Показать целиком
Лайки: 56 379
Комментарии: 83
Репосты: 211
Всего реакций: 56 673
Вовлеченность на пост: 79,44
Показать еще