Oh! Media 16.07.2017 05:32

Puteri Johor yang sentiasa cantik dan menawan, Tunku Tun Aminah bakal melangsungkan pernikahan dengan seorang jejaka pilihan hati yang berasal dari Am…

Показать целиком
Лайки: 28 776
Комментарии: 720
Репосты: 972
Всего реакций: 30 468
Вовлеченность на пост: 0,95
Oh! Media 14.07.2017 02:07

So sweet. Kenangan terindah para ibu. Tag isteri dan kawan korang yang tengah mengandung tu agar mengetahui dia insan yang paling beruntung. 😂
Kredit: 9bulan10hari

Показать целиком
Лайки: 16 745
Комментарии: 3 369
Репосты: 7 586
Всего реакций: 27 700
Вовлеченность на пост: 0,86
Oh! Media 15.07.2017 04:00

Best Deal In Town 2.0 dekat The Manhattan FISH MARKET​ datang lagi guys sebab sambutan yang dahsyat gila bulan April lepas!! Kali ini untuk 2.0 ni han…

Показать целиком
Лайки: 11 613
Комментарии: 6 197
Репосты: 4 472
Всего реакций: 22 282
Вовлеченность на пост: 0,69
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 15.07.2017 15:02

Ni kalau dapat ni memang perghhh!! Siapa hantu Durian je faham. Haha!

Показать целиком
Лайки: 11 139
Комментарии: 2 154
Репосты: 2 159
Всего реакций: 15 452
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 17.07.2017 04:29

Bukan calang-calang rupanya pencuri hati puteri Johor ni ya. Sama cantik, sama padan orangnya.

Показать целиком
Лайки: 13 873
Комментарии: 242
Репосты: 253
Всего реакций: 14 368
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 14.07.2017 11:50

Bangunan yang menjadi tarikan kalau ke Putrajaya sekarang ni sebab design dia yang rare. Dulu Oh! Media ingat ni kerajaan punya bahtera ke apa kalau-k…

Показать целиком
Лайки: 11 087
Комментарии: 908
Репосты: 696
Всего реакций: 12 691
Вовлеченность на пост: 0,4
Oh! Media 17.07.2017 14:43

Hari ni Oh! Media rasa sendiri pengalaman MRT dihari pertama. Fuhhh, cun habis. Kalah stesen Subway luar negara. Seksa jem jalan bertahun-tahun berbal…

Показать целиком
Лайки: 10 179
Комментарии: 666
Репосты: 753
Всего реакций: 11 598
Вовлеченность на пост: 0,36
Oh! Media 15.07.2017 06:00

Strategi perniagaan yang begitu senang mempengaruhi fikiran manusia terutamanya kaum wanita.
Kredit: Nak Bebel

Показать целиком
Лайки: 9 258
Комментарии: 655
Репосты: 1 552
Всего реакций: 11 465
Вовлеченность на пост: 0,36
Oh! Media 14.07.2017 10:41

Dengar cerita yang AEON Bandar Mahkota Cheras nak tutup. So sekarang tengah buat clearance sale. Betul ke nak tutup tu??!! Gi Serbu Cepat!!
Kredit: Lily Lilys

Показать целиком
Лайки: 6 657
Комментарии: 2 006
Репосты: 1 012
Всего реакций: 9 675
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 15.07.2017 04:59

Perbezaan pertama orang perempuan dan orang lelaki punya kawan. Hahaha. Setuju?

Показать целиком
Лайки: 8 741
Комментарии: 257
Репосты: 473
Всего реакций: 9 471
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 17.07.2017 02:03

Hainan Airlines dari China lancar pakaian seragam baru untuk kabin krew. Cun habis! Dalam modern ada klasik. Terus nampak uniform lain "outdated".

Показать целиком
Лайки: 6 286
Комментарии: 126
Репосты: 264
Всего реакций: 6 676
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 14.07.2017 03:00

Bila takut adik-adik kat rumah minta, itu yang minum macam tu. Hahaha! Perghh memang layan gila dapat minum Vitagen macam tu. Puas hati. 😂

Показать целиком
Лайки: 5 025
Комментарии: 353
Репосты: 269
Всего реакций: 5 647
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 18.07.2017 04:39

Doktor jumpa 27 kanta lekap yang berlapis dalam mata seorang wanita berusia 67 tahun. Wanita ni guna kanta lekap selama lebih 35 tahun, mungkin banyak kali lupa nak tanggalkan kot.

Показать целиком
Лайки: 4 463
Комментарии: 599
Репосты: 496
Всего реакций: 5 558
Вовлеченность на пост: 0
Oh! Media 14.07.2017 09:56

Dari kontena menjadi sebuah resort. Pernah beberapa kali kami ke sini. Memang syok chill dekat The Kabin yang terletak di Pantai Remis, Selangor ni. B…

Показать целиком
Лайки: 3 740
Комментарии: 496
Репосты: 741
Всего реакций: 4 977
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 14.07.2017 08:45

Perempuan kalau mood tengah down giler tapi bila datang "counseling" kat sini terus on the spot jadi Okey. Betul tak?😂

Показать целиком
Лайки: 3 981
Комментарии: 349
Репосты: 347
Всего реакций: 4 677
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 14.07.2017 08:11

Kalau ada crush, tapi takut nak luahkan. Cuba beli ni bagi kat dia. 😋

Показать целиком
Лайки: 4 063
Комментарии: 276
Репосты: 181
Всего реакций: 4 520
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 15.07.2017 05:30

Dekat McDonalds di Singapore sekarang ni ada menu Burger Nasi Lemak. Rare betul. Bila agaknya nak ada dekat McDonalds Malaysia pulak? 😂

Показать целиком
Лайки: 2 983
Комментарии: 399
Репосты: 239
Всего реакций: 3 621
Вовлеченность на пост: 0,11
Oh! Media 14.07.2017 08:01

Bila korang try ambik gambar panorama pada masa yang tepat. 😁

Показать целиком
Лайки: 3 195
Комментарии: 72
Репосты: 54
Всего реакций: 3 321
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 14.07.2017 04:56

Amboi kat pintu lif terus dia buat tong sampah. Kenapa banyak sangat manusia yang takde sivik ni ye?

Показать целиком
Лайки: 2 364
Комментарии: 288
Репосты: 34
Всего реакций: 2 686
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 18.07.2017 02:06

Yang ni orang kata, jangan pandang orang badan kecik sebelah mata. Keberaniaan guard ni harus dipuji. Sebab tak semua guard berani macam dia ni.

Показать целиком
Лайки: 2 372
Комментарии: 172
Репосты: 0
Всего реакций: 2 544
Вовлеченность на пост: 0
Oh! Media 18.07.2017 02:00

Amboi "Aku darjah 5, ko darjah 3. Jadi hormatlah sikit" sampai menular ke Korea dah ni. Haha!

Показать целиком
Лайки: 2 318
Комментарии: 51
Репосты: 43
Всего реакций: 2 412
Вовлеченность на пост: 0
Oh! Media 18.07.2017 02:29

Pembedahan lambat walaupun kecemasan. Mesti ramai yang pernah merasai pengalaman ni terutamanya di Hospital Kerajaan kan? So, ini sebab kenapa perkara itu terjadi.

Показать целиком
Лайки: 1 315
Комментарии: 76
Репосты: 114
Всего реакций: 1 505
Вовлеченность на пост: 0
Oh! Media 18.07.2017 06:57

Beringat-ingat lah sebelum terkena sebab boleh jadi pada sesiapa pun.

Показать целиком
Лайки: 845
Комментарии: 152
Репосты: 301
Всего реакций: 1 298
Вовлеченность на пост: 0
Oh! Media 17.07.2017 06:37

Korang yang perempuan mesti suka lipstick ni. Memang RARE sebab dia 2 in 1 dan dikeluarkan oleh selebriti Ummi Nazeera. Sesuai untuk korang yang suka …

Показать целиком
Лайки: 692
Комментарии: 69
Репосты: 41
Всего реакций: 802
Вовлеченность на пост: 0,02
Oh! Media 14.07.2017 06:53

Siapa setuju keluarga adalah segalanya? Video ni cukup untuk bagitahu kepentingan keluarga di sisi kita. Sebak weh... Siapa yang masih ada ibu bapa & keluarga bersyukur lah ye..

Показать целиком
Лайки: 341
Комментарии: 8
Репосты: 0
Всего реакций: 349
Вовлеченность на пост: 0,01
Oh! Media 15.07.2017 04:55

Dari sekarang sehingga 16 Julai 2017, korang boleh datang makan besar di Cloves Restaurant & Cafe di PV128 Jalan Genting Klang ni dan nikmati Promosi …

Показать целиком
Лайки: 254
Комментарии: 40
Репосты: 28
Всего реакций: 322
Вовлеченность на пост: 0,01
Oh! Media 17.07.2017 07:12

NAK HANTAR MAK AYAH PERGI UMRAH PERCUMA ?
Ni admin nak tanya, mak ayah korang dah pergi Haji ? Belum ? Umrah ? Pun belum ??
Ha ni admin na…

Показать целиком
Лайки: 204
Комментарии: 17
Репосты: 29
Всего реакций: 250
Вовлеченность на пост: 0,01
Oh! Media 14.07.2017 05:58

Untuk pengusaha restoran atau yang mempunyai premis makanan, korang kena ambil tahu pasal pengiktirafan BeSS ni. Kalau korang pelanggan yang bijak pul…

Показать целиком
Лайки: 155
Комментарии: 14
Репосты: 25
Всего реакций: 194
Вовлеченность на пост: 0,01
Ingate 14.07.2017 06:00

Новая электронная книга Ingate! Продвижение в Instagram в вопросах и ответах.
Скачивайте бесплатно: https://goo.gl/ztEiBL
Вы узнаете: …

Показать целиком
Лайки: 66
Комментарии: 1
Репосты: 20
Всего реакций: 87
Вовлеченность на пост: 1,57
Radugadesign 14.07.2017 18:25

В этом году мы запускаем серию аудиовизуальных событий под общим названием R10 – визуальные эксперименты, поп-ап проекты и вечеринки.
В рамках 1…

Показать целиком
Лайки: 60
Комментарии: 0
Репосты: 11
Всего реакций: 71
Вовлеченность на пост: 1,21
Показать еще