Oh! Media 22.02.2017 10:00

Bagus tu bang. Sambil berniaga sambil bagi kesedaran sivik sikit dekat pelanggan. Peniaga macam ni patut dicontohi kerana tidak mementingkan diri. Sia…

Показать целиком
Лайки: 18 079
Комментарии: 620
Репосты: 1 111
Всего реакций: 19 810
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 23.02.2017 03:44

Contoh bapak bertanggungjawab dan mithali. Setia disamping pasangan dan anak-anak. Bukan tau buat pastu tinggal haha. Kenapa comey sangat famili ni?
Kredit: Global Cat Network

Показать целиком
Лайки: 15 458
Комментарии: 820
Репосты: 3 466
Всего реакций: 19 744
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 23.02.2017 02:24

AWAS! CIUMAN PADA BAYI BOLEH MEMBAWA VIRUS.
Adik huzaifah terkena jangkitan virus yang dibawa oleh individu-individu yang mencium anak ini. Viru…

Показать целиком
Лайки: 9 054
Комментарии: 1 156
Репосты: 4 375
Всего реакций: 14 585
Вовлеченность на пост: 0,47
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 23.02.2017 07:17

Like kalau pergi karaoke korang mesti nyanyi salah satu lagu dari diorang ni.
Psst! Jangan tanya kenapa Aiman Tino makin popular sebab rakyat Malaysia rindukan lagu-lagu macam dari diorang ni.

Показать целиком
Лайки: 12 299
Комментарии: 434
Репосты: 1 205
Всего реакций: 13 938
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 22.02.2017 06:21

Dulu kita ada wang kertas RM500. Jangan cakap RM500, masa tu RM1,000 pun ada sekeping. Semua tu dilupuskan akibat krisis kewangan asia pada tahun 1997. Sempat merasa atau atleast tengok sendiri tak?

Показать целиком
Лайки: 12 410
Комментарии: 387
Репосты: 609
Всего реакций: 13 406
Вовлеченность на пост: 0,43
Oh! Media 22.02.2017 14:11

Keindahan belon panas di Cappadocia, Turkey.

Показать целиком
Лайки: 9 876
Комментарии: 273
Репосты: 1 547
Всего реакций: 11 696
Вовлеченность на пост: 0,38
Oh! Media 21.02.2017 08:32

Kesiannya pada arwah. Pada mulanya disangkakan arwah kena patuk dengan ular. Tapi hasil siasatan Polis menjumpai kesan tikaman di belakang badan arwah…

Показать целиком
Лайки: 9 159
Комментарии: 836
Репосты: 1 586
Всего реакций: 11 581
Вовлеченность на пост: 0,38
Oh! Media 25.02.2017 05:45

Tahniah Jep Sepahtu & Sariyanti. Nikah dah korang. Semoga kekal bahagia hingga ke Jannah, insyaAllah. Kredit Sinar FM

Показать целиком
Лайки: 11 005
Комментарии: 165
Репосты: 208
Всего реакций: 11 378
Вовлеченность на пост: 0,37
Oh! Media 21.02.2017 05:59

Kalau dah muka cantik macam Meirose ni, pakai tudung ronyok pun tetap cantik. Kita kalau pakai macam makcik nak pergi pasar. Hahaa! Anyway memang satu…

Показать целиком
Лайки: 8 291
Комментарии: 697
Репосты: 1 809
Всего реакций: 10 797
Вовлеченность на пост: 0,35
Oh! Media 20.02.2017 06:50

Kasut ADIDAS yang tengah trending sekarang dan dijual pada harga RM3,000 lebih melebihi harga pasaran pun masih ramai yang beli. Memang cantik kalau boleh nak beli semua. Tapi BR1M tak cukup. Hahaha!

Показать целиком
Лайки: 7 601
Комментарии: 1 210
Репосты: 1 662
Всего реакций: 10 473
Вовлеченность на пост: 0,34
Oh! Media 22.02.2017 04:07

Sedih bila tengok gambar ni. Sedih betul dia dah hilang teman main.

Показать целиком
Лайки: 9 353
Комментарии: 211
Репосты: 498
Всего реакций: 10 062
Вовлеченность на пост: 0,33
Oh! Media 21.02.2017 12:00

Kita mungkin akan dapat apa yang kita impikan, tapi hilang apa yang dah kita punya.
Karya Chikman Arshad.

Показать целиком
Лайки: 8 328
Комментарии: 102
Репосты: 1 195
Всего реакций: 9 625
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 25.02.2017 12:06

Satu Malaysia kena surprise hari ni kan? Tak payah nak gosip entah apa-apa macam retis lain pasal hubungan diorang tahu-tahu bila sampai masa dia teru…

Показать целиком
Лайки: 8 768
Комментарии: 159
Репосты: 72
Всего реакций: 8 999
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 21.02.2017 08:48

Main Getah ni dulu bukan orang perempuan je yang main, tapi lelaki pun join sekali. Zeropoint! Hehe! Tapi sekarang susah nak nampak dah budak-budak main. Korang dulu pernah main tak?

Показать целиком
Лайки: 6 752
Комментарии: 291
Репосты: 972
Всего реакций: 8 015
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 23.02.2017 12:23

Dulu-dulu macam ni la ye tak? Selagi tak habis syiling tu selagi tu la bergayut. Hahaha!
Karya Ej Ejay.

Показать целиком
Лайки: 6 611
Комментарии: 278
Репосты: 815
Всего реакций: 7 704
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 23.02.2017 05:23

Sememangnya masakan ibu kita adalah yang paling sedap di dunia. Sayu tengok adik ni. Pada yang masih punya ibu, sayangilah mereka puas-puas.

Показать целиком
Лайки: 7 334
Комментарии: 76
Репосты: 280
Всего реакций: 7 690
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 22.02.2017 01:56

Aduhai Noraini, mengapa kau buat begini.. Sedih sangat abang ni.

Показать целиком
Лайки: 6 324
Комментарии: 450
Репосты: 856
Всего реакций: 7 630
Вовлеченность на пост: 0,25
Oh! Media 24.02.2017 06:22

Encik Meow pun dah berevolusi minum air guna straw nampaknya. 😹😹

Показать целиком
Лайки: 6 600
Комментарии: 150
Репосты: 553
Всего реакций: 7 303
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 23.02.2017 18:35

Tak boleh nak lena tidur malam ni bila tengok kereta Polis cantik sangat. Kereta Best Man Win (BMW) tuuuu. Masyukkkk!
Apapun kereta ni semua dib…

Показать целиком
Лайки: 6 380
Комментарии: 246
Репосты: 295
Всего реакций: 6 921
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 25.02.2017 04:06

Bila mak pergi kedai tak ajak kita lepas tu bila balik tak belikan mainan pun.

Показать целиком
Лайки: 6 113
Комментарии: 114
Репосты: 341
Всего реакций: 6 568
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 21.02.2017 10:47

Korang agak-agak berapa harga selipar yang dijual dalam kedai LV? Jom kita tengok!
Kredit: https://www.instagram.com/p/BOhddODB0sQ

Показать целиком
Лайки: 3 723
Комментарии: 1 393
Репосты: 1 044
Всего реакций: 6 160
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 23.02.2017 07:10

Kucing ni setia bersama kawannya yang telah mati. Sucinya kasih sayang makhluk Allah yang comey ni.

Показать целиком
Лайки: 5 627
Комментарии: 227
Репосты: 0
Всего реакций: 5 854
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 24.02.2017 03:35

Bila scene dalam filem cuba dikeluarkan dalam dunia nyata.

Показать целиком
Лайки: 5 011
Комментарии: 31
Репосты: 621
Всего реакций: 5 663
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 20.02.2017 08:46

Banduan melarikan diri kerana terlalu rindu dengan mak dia. Sangat menyentuh hati. Pada adik-adik, jadikanlah tauladan ya. Fikir dulu sebelum buat apa…

Показать целиком
Лайки: 5 118
Комментарии: 149
Репосты: 313
Всего реакций: 5 580
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 24.02.2017 08:00

Mudah terhibur di petang Jumaat sebab esok cuti woii! Hahaha. 😂😂😂
Kredit Hadi M. Nor

Показать целиком
Лайки: 5 037
Комментарии: 273
Репосты: 257
Всего реакций: 5 567
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 20.02.2017 11:00

Macam ni la mak kita masa kita kecik dulu kan? Walau nyamuk seekor pun gigit kita, satu kampung dia kejar nak bunuh nyamuk tu. Bila kita dah besar ni …

Показать целиком
Лайки: 4 873
Комментарии: 76
Репосты: 481
Всего реакций: 5 430
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 24.02.2017 12:30

Inilah nasib jadi Kucing hitam. Bila dalam gelap orang tersepak. Lepas tu kadang-kadang kena buli jadi logo PUMA. Ni dah jadi Coke pulak dah. Takpelah…

Показать целиком
Лайки: 4 944
Комментарии: 119
Репосты: 300
Всего реакций: 5 363
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 21.02.2017 04:17

Hari tu OM ada share gambar followers buat corak geometri pada dinding. Sekarang ni tengok pula transformasi bilik biasa ke office baru Pintar Hardwar…

Показать целиком
Лайки: 3 040
Комментарии: 379
Репосты: 1 850
Всего реакций: 5 269
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 21.02.2017 08:00

Kalau korang dapat jiran macam ni, macamana agaknye yer? Kalau OM mungkin dah pindah cari rumah lain kot. Seram betul siap boleh bagi bubur kacang la…

Показать целиком
Лайки: 3 318
Комментарии: 982
Репосты: 908
Всего реакций: 5 208
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 23.02.2017 01:29

Korea Utara menuduh kerajaan Malaysia menunjukkan 'sikap tidak mesra'.

Показать целиком
Лайки: 4 125
Комментарии: 366
Репосты: 358
Всего реакций: 4 849
Вовлеченность на пост: 0,16
Показать еще