Oh! Media 21.06.2018 02:15

Makin lama makin menjadi-jadi pulak perangai Tv3 ni. 😆

Показать целиком
Лайки: 11 624
Комментарии: 1 491
Репосты: 7 845
Всего реакций: 20 960
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 18.06.2018 05:15

Betul ke macam ni korang? 😆

Показать целиком
Лайки: 13 132
Комментарии: 1 893
Репосты: 2 990
Всего реакций: 18 015
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 18.06.2018 01:15

Korang pernah bakar lemang macam ni tak? Macam lebih mudah dan kurang panas nampak ye 😯
kredit: Faizah Saleh‎

Показать целиком
Лайки: 4 345
Комментарии: 1 060
Репосты: 1 914
Всего реакций: 7 319
Вовлеченность на пост: 0,21
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 19.06.2018 01:15

Hebat betul tema gambar raya diaorang 😯
2 tahun lepas : Star Wars
Tahun lepas : Harry Potter
Tahun ni : The Avangers

Показать целиком
Лайки: 6 181
Комментарии: 129
Репосты: 495
Всего реакций: 6 805
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 20.06.2018 05:26

Hati-hati musim perayaan ni. Susuk wanita berada di mana-mana. 😂
Kiriman Asif Sabtu

Показать целиком
Лайки: 4 591
Комментарии: 501
Репосты: 1 242
Всего реакций: 6 334
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 18.06.2018 02:15

Balik raya nanti boleh lah cuba tanam tebu cara ni 😁
Kredit: Panglima Adventure Sport

Показать целиком
Лайки: 2 827
Комментарии: 286
Репосты: 1 269
Всего реакций: 4 382
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 19.06.2018 02:15

Bila kau 7 beradik dan semua dah kahwin kecuali kau sorang sebab kau bongsu, you’ll be like....
Kredit: Afiq

Показать целиком
Лайки: 3 513
Комментарии: 372
Репосты: 444
Всего реакций: 4 329
Вовлеченность на пост: 0,13
Oh! Media 20.06.2018 04:29

Hi. Ini adalah cover photo utama dan terawal untuk Oh! Media sejak tahun 2012. Kalau korang dah follow kami di Facebook, ia sebenarnya tidaklah semena…

Показать целиком
Лайки: 4 050
Комментарии: 171
Репосты: 40
Всего реакций: 4 261
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 21.06.2018 07:45

Hidayah dan taufiq itu milik Allah dan akan diberikan kepada hamba-Nya yang terpilih. Bagaimana nak terpilih? Perbanyak melihat keaiban diri dan berdo…

Показать целиком
Лайки: 3 187
Комментарии: 77
Репосты: 975
Всего реакций: 4 239
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 20.06.2018 04:40

Para suami kena ambil tahu dan hadam tahu pasal PostPartum Depression (PPD) atau lebih dikenali dengan Meroyan la dalam masyarakat kita. Tag la suami masing-masing.

Показать целиком
Лайки: 1 679
Комментарии: 557
Репосты: 1 928
Всего реакций: 4 164
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 20.06.2018 03:29

Ni member datang rumah, mahu melekat dari pagi sampai petang 😅

Показать целиком
Лайки: 2 653
Комментарии: 312
Репосты: 607
Всего реакций: 3 572
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 20.06.2018 14:44

Harga broadband akan jadi murah atleast 25% menjelang akhir tahun ni kata Gobind Singh Deo. Syukurlah baru sebulan Malaysia Baharu rakyat dah merasa banyak faedahnya.
Kredit: Malaysiakini

Показать целиком
Лайки: 2 272
Комментарии: 601
Репосты: 351
Всего реакций: 3 224
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 21.06.2018 01:09

Hasil kerja yang sangat halus dan kreatif. Kalau nampak kedai macam ni kat tepi jalan, korang singgah tak?
Kredit: DRC Toys Shop

Показать целиком
Лайки: 2 568
Комментарии: 97
Репосты: 312
Всего реакций: 2 977
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 21.06.2018 06:15

Bila kau baru nak rehat lepas siap basuh pinggan tetamu, tetiba dengar mak cakap
"Ada anak pun tak nak tolong kat dapur."
Kredit: Himpunan Cerita Lawak

Показать целиком
Лайки: 1 869
Комментарии: 115
Репосты: 212
Всего реакций: 2 196
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 21.06.2018 08:15

Semangat Piala Dunia Di Hari Raya. Hebat Team keluarga ni 😍
Kiriman: Amirul Akashah

Показать целиком
Лайки: 2 014
Комментарии: 64
Репосты: 79
Всего реакций: 2 157
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 21.06.2018 03:15

Dari fb Nurul Aqma...
Pi market... Alhamdulillah..tuan ikan tak marah pun kalau bulus2 ni duk capai ikan...kalau bulus2 tak berjaya capai ikan,t…

Показать целиком
Лайки: 1 851
Комментарии: 150
Репосты: 115
Всего реакций: 2 116
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 19.06.2018 04:15

Bila gi beraya rumah org dan teh dia terlebih sedap sampai tak nak lepaskn cawan.
Kredit: Ashikin Karim

Показать целиком
Лайки: 1 759
Комментарии: 73
Репосты: 93
Всего реакций: 1 925
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 21.06.2018 05:15

Meriahnya bila semua watak dapat berkumpul di Hari Raya 😄
Kiriman: Eppy Abdullah

Показать целиком
Лайки: 1 629
Комментарии: 70
Репосты: 77
Всего реакций: 1 776
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 21.06.2018 03:07

Ramai betul orang baik hati bagi 'Hadiah' erk. Apa-apapun siasatan sedang dijalankan lagi.

Показать целиком
Лайки: 1 202
Комментарии: 489
Репосты: 42
Всего реакций: 1 733
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 18.06.2018 12:47

Akhirnya mereka memahami jua 😆

Показать целиком
Лайки: 1 308
Комментарии: 89
Репосты: 46
Всего реакций: 1 443
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 18.06.2018 06:15

Siapa masih dapat ucapan macam ni?

Показать целиком
Лайки: 1 169
Комментарии: 44
Репосты: 106
Всего реакций: 1 319
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 20.06.2018 07:45

Siapa dah mula puasa syawal?

Показать целиком
Лайки: 793
Комментарии: 42
Репосты: 474
Всего реакций: 1 309
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 19.06.2018 03:15

Walaupun berlainan model, Geng vespa Kulai tetap membantu motosikal yang telah kehabisan minyak di highway.
Kredit: Irfan Amanda

Показать целиком
Лайки: 1 021
Комментарии: 47
Репосты: 16
Всего реакций: 1 084
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 18.06.2018 01:45

Kau ada sebuah kereta kesayangan. Katakanlah kau miliki Lamborghini. Tetiba suatu hari Lamborghini kau hilang dicuri. Beberapa ketika kereta kau dijum…

Показать целиком
Лайки: 759
Комментарии: 46
Репосты: 54
Всего реакций: 859
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 21.06.2018 04:15

Dalam kesibukan kita beraya, abg polis trafik yg baik hati sanggup basah kuyup untuk membantu van rosak masa hujan.
Semoga abang polis ni dimur…

Показать целиком
Лайки: 824
Комментарии: 19
Репосты: 11
Всего реакций: 854
Вовлеченность на пост: 0,02
Oh! Media 21.06.2018 02:00

Isu harga ambil lesen ni tak pernah setel sejak dulu. Kalau tanya Ohmedia, carilah tempat yang tak popular atau luar bandar mesti harga jauh lebih murah dari di bandar.

Показать целиком
Лайки: 542
Комментарии: 110
Репосты: 193
Всего реакций: 845
Вовлеченность на пост: 0,02
Oh! Media 18.06.2018 12:45

Sabda Rasulullah shallallahu 'alahi wasallam:
ثُمَّ يُنْزِلُ اللهُ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَيَنْبُتُونَ كَمَا يَنْبُتُ الْبَقْلُ، لَيْسَ مِنَ الْ…

Показать целиком
Лайки: 660
Комментарии: 32
Репосты: 147
Всего реакций: 839
Вовлеченность на пост: 0,02
Oh! Media 19.06.2018 12:45

15 perkara pasti mengundang bencana
Dari Ali bin Abu Talib bahawa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda: “Jika ummatku mengerjakan l…

Показать целиком
Лайки: 535
Комментарии: 75
Репосты: 204
Всего реакций: 814
Вовлеченность на пост: 0,02
Oh! Media 20.06.2018 13:52

Good guy abang JPJ 😘
Aduan: “Assalamualaikum Ohmedia. Kejadian berlaku 20/6/18 pagi tadi jam 11 lebih mcm tu lepas tol skudai..tayar belakang ke…

Показать целиком
Лайки: 557
Комментарии: 43
Репосты: 30
Всего реакций: 630
Вовлеченность на пост: 0,02
Oh! Media 19.06.2018 01:45

Soalan :
Bolehkah makmum menggunakan tenaga elektrik di masjid untuk mengecas gajet persendirian?
Jawapan :
Pada asalnya, harta yang…

Показать целиком
Лайки: 412
Комментарии: 61
Репосты: 76
Всего реакций: 549
Вовлеченность на пост: 0,02
Показать еще