Oh! Media 19.05.2017 10:53

Semua orang ingat lagi dengan To'ki kan? Tapi dah jadi resam artis semakin berusia semakin dilupakan. Sayu hati baca perkongsian ini. Zed Zaidi mana Z…

Показать целиком
Лайки: 28 720
Комментарии: 1 654
Репосты: 4 602
Всего реакций: 34 976
Вовлеченность на пост: 1,11
Oh! Media 22.05.2017 05:51

Kurang ajar punya Google! Mohon fanclub Lofattah saman je Google ni 🤣

Показать целиком
Лайки: 17 965
Комментарии: 1 538
Репосты: 1 940
Всего реакций: 21 443
Вовлеченность на пост: 0,68
Oh! Media 20.05.2017 05:46

Tudia penangan Baju Melayu RM50 dekat JAKEL SHAH ALAM hari ni. Tag laki laki akak-akak ye rugi tak pi beli tengah offer tu.

Показать целиком
Лайки: 12 256
Комментарии: 4 890
Репосты: 2 787
Всего реакций: 19 933
Вовлеченность на пост: 0,63
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 22.05.2017 09:52

Pergh! Time macam ni la dia keluar ye tak? Hahaha. Homemade Coffeboyz di parking lot Stadium Selayang. Boleh combine flavor ikut suka. Buka 11:30 pagi sampai 6 petang sahaja. 😙😙

Показать целиком
Лайки: 11 598
Комментарии: 1 466
Репосты: 2 299
Всего реакций: 15 363
Вовлеченность на пост: 0,49
Oh! Media 20.05.2017 02:09

Cara bro ni layan scammer memamg win. Engko orang kalau dapat mesej dari orang puteh nak beli barang, jangan cepat sangat duk percaya. Takdenye orang …

Показать целиком
Лайки: 9 180
Комментарии: 1 269
Репосты: 2 197
Всего реакций: 12 646
Вовлеченность на пост: 0,4
Oh! Media 21.05.2017 13:31

IRIZ... masih terbukti dengan kekuatan kerangka HPF nya. Hebat kereta negara kita cuma ramai yang terlampau memuja jenama luar. Kalau bukan kita nak sokong siapa lagi kan?
Kredit: Wan Amir

Показать целиком
Лайки: 10 251
Комментарии: 874
Репосты: 1 440
Всего реакций: 12 565
Вовлеченность на пост: 0,4
Oh! Media 22.05.2017 04:09

Untung kalau dapat pasangan hidup macam ni. Sayangnya memang tak banyak lagi atas bumi ni. Dah jadi spesis rare dan limited edition. Kalau jumpa sambarlah terus ye 😘

Показать целиком
Лайки: 9 353
Комментарии: 601
Репосты: 1 213
Всего реакций: 11 167
Вовлеченность на пост: 0,35
Oh! Media 21.05.2017 13:50

Suasana sebuah taman di Australia yang diserang Labah-Labah. Subhanallah. Memang amat menakjubkan.

Показать целиком
Лайки: 6 537
Комментарии: 239
Репосты: 445
Всего реакций: 7 221
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 22.05.2017 02:00

Eh, mana tahu ni? 😅

Показать целиком
Лайки: 5 009
Комментарии: 906
Репосты: 1 035
Всего реакций: 6 950
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 21.05.2017 07:16

Kalau dah jodoh tak ke mana ye tak? Tak kiralah dari WeChat ke, dari Telegram ke, dari Bigo Live ke, dari VK ke, kalau dah tertulis itu jodoh kita mak…

Показать целиком
Лайки: 4 488
Комментарии: 942
Репосты: 686
Всего реакций: 6 116
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 23.05.2017 05:07

Fuh, cantik gila tulisan budak ni. Macam tulisan komputer. Lepas tu bacalah sekali apa dia tulis. Refresh memory sejarah penyebaran Islam di Madinah 😂

Показать целиком
Лайки: 5 048
Комментарии: 235
Репосты: 229
Всего реакций: 5 512
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 21.05.2017 07:23

Ini manusia ke beruk yang duduk dekat bilik hotel ni? Kesian makcik housekeeping bila tengok bilik yang ditinggalkan macam ni. Kita ni kalau permudahk…

Показать целиком
Лайки: 3 942
Комментарии: 663
Репосты: 364
Всего реакций: 4 969
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 22.05.2017 11:30

Senang nak beli guna Touch 'n Go je lepas ni. Dah ada kat Malaysia. Kurang risiko kena pecah 🤣

Показать целиком
Лайки: 4 265
Комментарии: 184
Репосты: 277
Всего реакций: 4 726
Вовлеченность на пост: 0,15
Oh! Media 21.05.2017 08:06

Punyalah ramai gila orang serbu Grand Opening Pablo Cheese Tart dekat IOI City Mall tadi. Beratur panjang tapi memang totally worth it lah! Lepas ni k…

Показать целиком
Лайки: 2 392
Комментарии: 962
Репосты: 402
Всего реакций: 3 756
Вовлеченность на пост: 0,12
Oh! Media 20.05.2017 06:23

Allahu akbar! Menitik airmata baca kisah House of Cat. Sesungguhnya Allah maha adil. Setiap sesuatu ada balasannya. Semoga Allah lindungi kalian dan a…

Показать целиком
Лайки: 2 869
Комментарии: 165
Репосты: 1
Всего реакций: 3 035
Вовлеченность на пост: 0,1
Oh! Media 21.05.2017 13:06

Siapa zaman sekolah rendah dulu dalam beg dia ada lebih dari satu pemadam, kita geng! Biasanya budak lelaki faham la. Hahaha!! - Oh! Media #PemadamBendera

Показать целиком
Лайки: 2 745
Комментарии: 93
Репосты: 51
Всего реакций: 2 889
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 23.05.2017 07:00

Beruntung pada sesiapa yang mempunyai kemampuan untuk jejak kaki ke sini. Pada yang berkemampuan tapi langsung tak ada niat untuk ke sini, perbaiki ni…

Показать целиком
Лайки: 2 726
Комментарии: 26
Репосты: 44
Всего реакций: 2 796
Вовлеченность на пост: 0,09
Oh! Media 20.05.2017 06:10

Salam Oh! Media..
Saya ingin sampaikan rasa kecewa saya dgn rakyat Malaysia terutama yang kerap berkunjung ke port dickson.. pagi ini satu perm…

Показать целиком
Лайки: 2 205
Комментарии: 200
Репосты: 197
Всего реакций: 2 602
Вовлеченность на пост: 0,08
Oh! Media 23.05.2017 15:02

Peti ais mak mak dulu memang selalu jadi macam ni kan? Tp masa tu tak terpikir pulak nak buang ais melekat tu guna hairdryer.
Gambar : Salmi Hayati Salehoddin

Показать целиком
Лайки: 1 470
Комментарии: 255
Репосты: 239
Всего реакций: 1 964
Вовлеченность на пост: 0,06
Oh! Media 23.05.2017 05:02

Bulan puasa dah nak sampai. Semua benda boleh nampak macam makanan lagi-lagi yang ni. Nampak serupa macam Kurma tapi tak sama. Jangan tersalah ngap sudah la yer? Hehe!

Показать целиком
Лайки: 1 321
Комментарии: 219
Репосты: 167
Всего реакций: 1 707
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 23.05.2017 06:00

KES SANTAU... Berhati-hati semua
"Syukur Alhmdulillah Allah s.wt. selamatkan dari terkena santau pagi nie...kali nie paling power punya... mcm m…

Показать целиком
Лайки: 953
Комментарии: 72
Репосты: 500
Всего реакций: 1 525
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 23.05.2017 14:51

PESTA SEKS GAY DISERBU
Sebuah pusat fitness (gym) di negara seberang telah diserbu kerana menjadi lubuk untuk pesta seks malam kelmarin. Seramai…

Показать целиком
Лайки: 899
Комментарии: 475
Репосты: 140
Всего реакций: 1 514
Вовлеченность на пост: 0,05
Oh! Media 22.05.2017 03:00

Desa Pandan ni memang port kami melepak jadi kali ni nak kongsikan dengan korang kedai Nasi Ayam Bonda yang sedap ni. #KCHUPMKAN #apalagikaunak #ohmediamakan Chemist's Lyrics

Показать целиком
Лайки: 830
Комментарии: 222
Репосты: 102
Всего реакций: 1 154
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 21.05.2017 13:46

Siapa yang korang rasa layak menang final Gema Gegar Vaganza malam ni?

Показать целиком
Лайки: 1 010
Комментарии: 105
Репосты: 6
Всего реакций: 1 121
Вовлеченность на пост: 0,04
Oh! Media 23.05.2017 03:00

Mee Sotong. ni pertama kali saya makan. sedap dan murah. #KCHUPMKAN #apalagikaunak #ohmediamakan Chemist's Lyrics

Показать целиком
Лайки: 740
Комментарии: 186
Репосты: 78
Всего реакций: 1 004
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 22.05.2017 08:07

Tu dia baq hang. Petai apa harga sampai RM400 tu? Padahal petai pun tak amik. Benda ni biasa berlaku sebab kesilapan manusia sendiri. Normal lah kan? …

Показать целиком
Лайки: 637
Комментарии: 147
Репосты: 103
Всего реакций: 887
Вовлеченность на пост: 0,03
Oh! Media 20.05.2017 10:20

THE PORT restaurant℠ @ Damansara antara tarikan tempat makan terbaru yang sangat popular yang mana bila datang sini korang boleh terus pilih macam-mac…

Показать целиком
Лайки: 425
Комментарии: 46
Репосты: 58
Всего реакций: 529
Вовлеченность на пост: 0,02
Oh! Media 23.05.2017 12:00

Ni boleh jadi Justin Bin Ber ni haha.. kerlas jugak muzik Malaysia sekarang. Jadi bukan ke orang Malaysia lebih suka lagu mcm Aiman Tino tu? Cuba komen.

Показать целиком
Лайки: 423
Комментарии: 53
Репосты: 8
Всего реакций: 484
Вовлеченность на пост: 0,02
Mindshare 19.05.2017 13:46

Performance unit FAST integrates into heart of our agency to simplify transformation for clients http://ow.ly/g0c430bRTgT #TeamMindshare

Показать целиком
Лайки: 76
Комментарии: 5
Репосты: 12
Всего реакций: 93
Вовлеченность на пост: 0,74
CreativePeople 19.05.2017 15:02

27-го и 28-го мая на Дизайн-выходных в Казани выступят сразу два наших директора: Александр Ковальский и Сергей Прокофьев. Но едут они отнюдь не вдвое…

Показать целиком
Лайки: 29
Комментарии: 1
Репосты: 9
Всего реакций: 39
Вовлеченность на пост: 0,14
Показать еще