Oh! Media 27.01.2018 11:21

Demak keluarkan motosikal roda tiga. Sesuai untuk korang yang nak berniaga. Terbaik!

Показать целиком
Лайки: 12 895
Комментарии: 2 073
Репосты: 2 263
Всего реакций: 17 231
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 18.02.2018 08:22

Aduh time-time macam ni la member nak post. Mengundang betul la. Mana nak dapat ice cream Kinder Bueno ni wei?!! Syok kalau pekena time-time gini apal…

Показать целиком
Лайки: 9 296
Комментарии: 4 630
Репосты: 1 658
Всего реакций: 15 584
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 04.02.2018 02:39

Korang tahu tak yang plastik sampah Tesco ni bau wangi siap ada macam-macam jenis flavor mengikut warna. Kelasss!!
Harga RM5.99/50pcs.

Показать целиком
Лайки: 11 523
Комментарии: 2 059
Репосты: 1 412
Всего реакций: 14 994
Вовлеченность на пост: 0,45
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 27.01.2018 11:50

Fizz Fairuz pulak dapat pangkat Datuk. Tahniah. Tapi, ni apekebenda satu demi satu artis dapat pangkat Datuk ni? Sejenis Lawak Antarabangsa apakah yang sedang berlaku kat Malaysia ketika ini? 😂😂

Показать целиком
Лайки: 11 670
Комментарии: 1 357
Репосты: 461
Всего реакций: 13 488
Вовлеченность на пост: 0,4
Oh! Media 30.01.2018 14:52

"Salam. Min, hide profile sy pls.
Ni kwn sy. Kuota lepak dgn kwn dh abis katanya. Kalau semua suami mcm ni alhamdulillah xde la para isteri meng…

Показать целиком
Лайки: 10 669
Комментарии: 1 326
Репосты: 1 034
Всего реакций: 13 029
Вовлеченность на пост: 0,39
Oh! Media 18.02.2018 10:14

Depa kata ni Cendol Durian Runtuh dekat Chowkit. Perghh bergetar perut tengok!! Jom serangg!!!

Показать целиком
Лайки: 7 817
Комментарии: 3 175
Репосты: 1 072
Всего реакций: 12 064
Вовлеченность на пост: 0,36
Oh! Media 25.01.2018 04:59

Lawak! "Abang tak sanggup tengok ayang sakit beranak lagi, Bagi mak lain pulak lah". Deep habis Ustaz Shamsul Debat ni.

Показать целиком
Лайки: 6 861
Комментарии: 891
Репосты: 3 732
Всего реакций: 11 484
Вовлеченность на пост: 0,34
Oh! Media 24.01.2018 03:00

"Sbb tu islam ajar pertunangan dirahsiakan,walimatulurus dihebahkan..kalo xjadi,xda la malu sgt..ni tunang pun publish kat media mcm menikah..dunia3..…

Показать целиком
Лайки: 9 698
Комментарии: 856
Репосты: 587
Всего реакций: 11 141
Вовлеченность на пост: 0,33
Oh! Media 23.01.2018 03:19

Bila mak pelajar rajin buat folder untuk menyenangkan anak-anak ikut matapelajaran. Korang rasa okey tak buat macam ni?
Kredit: Fauzie Pamuji

Показать целиком
Лайки: 8 881
Комментарии: 1 175
Репосты: 957
Всего реакций: 11 013
Вовлеченность на пост: 0,33
Oh! Media 29.01.2018 05:00

Kami tinggal dekat Arm Punk. Bila cuti selalu balik Cock The Young kat Utara sana tu. Korang? 😂

Показать целиком
Лайки: 4 795
Комментарии: 4 957
Репосты: 1 116
Всего реакций: 10 868
Вовлеченность на пост: 0,32
Oh! Media 28.01.2018 14:50

Harey betul video ni. Tak guna punya jantan. Hahaha. Berdekah Oh! Media gelak. Korang rasa, adakah rupa paras itu penting dalam sesuatu hubungan?
Kredit: Hannan Medispa

Показать целиком
Лайки: 7 208
Комментарии: 1 078
Репосты: 1 919
Всего реакций: 10 205
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 01.02.2018 06:00

6 insan terakhir tu merupakan pelakon lagenda hebat yang masih ada di Malaysia. Living legend. Mereka masih terus berkarya hebat biarpun tanpa apa-apa pangkat dan anugerah. Jadi fikir-fikirkan.

Показать целиком
Лайки: 8 908
Комментарии: 497
Репосты: 480
Всего реакций: 9 885
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 31.01.2018 10:00

Sekarang banyak kes skodeng ni. So hati-hati bila menggunakan tandas awam.😅

Показать целиком
Лайки: 8 563
Комментарии: 541
Репосты: 775
Всего реакций: 9 879
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 18.02.2018 17:59

Kalau Menteri Besar Negeri Sembilan, Tok Mat ni ditakdirkan jadi Perdana Menteri Malaysia pun, susah nak jumpa yang tak bersetuju. Tak ramai menteri y…

Показать целиком
Лайки: 8 429
Комментарии: 563
Репосты: 403
Всего реакций: 9 395
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 17.02.2018 06:17

Dulu tersingkap sejarahnya. British kata Melayu tak pandai menoreh, maka di import orang india ke Malaya utk memperkasakan industri getah.
Briti…

Показать целиком
Лайки: 6 402
Комментарии: 1 254
Репосты: 1 662
Всего реакций: 9 318
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 04.02.2018 14:39

Ini bukan biasa-biasa punya renovation & decoration ni. Duit kena kepuk-kepuk dulu dan berbekalkan kesungguhan dan kerajinan semua boleh jadi. Memang …

Показать целиком
Лайки: 6 032
Комментарии: 713
Репосты: 2 177
Всего реакций: 8 922
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 28.01.2018 08:50

Perkongsian untuk trip ke Hatyai 🇹🇭 yang viral. Dengan bajet bawah RM150 sahaja. So how?
✈ Tiket ktm sp-padang besar rm9.30x2hala
✈ Tiket …

Показать целиком
Лайки: 4 452
Комментарии: 1 819
Репосты: 2 419
Всего реакций: 8 690
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 25.01.2018 06:30

Percaya tak sebenarnya ramai orang yang tunjukkan kebahagiaan di media sosial tu sebenarnya dia tak bahagia?
Maka jadilah macam kes macam ni.

Показать целиком
Лайки: 6 609
Комментарии: 206
Репосты: 1 176
Всего реакций: 7 991
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 18.02.2018 04:00

Kalau sudah penat mencari rezeki, nak juga ganjaran untuk diri sendiri. Berjaya juga Aiman Tino dapatkan plat kereta 'AIM 477' dengan harga RM40,000.

Показать целиком
Лайки: 5 638
Комментарии: 2 063
Репосты: 195
Всего реакций: 7 896
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 26.01.2018 11:20

Selamat pengantin baru buat Yunalis dan Adam Sinclair.

Показать целиком
Лайки: 6 763
Комментарии: 251
Репосты: 180
Всего реакций: 7 194
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 25.01.2018 12:47

Sejuk hati abang grab dapat mesej "Be safe" dari costumer. Siap bagi diskaun lagi tau. Korang pun lain kali rajin-rajinlah berbuat baik sesama manusia.

Показать целиком
Лайки: 6 537
Комментарии: 277
Репосты: 352
Всего реакций: 7 166
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 31.01.2018 11:15

Masjid Cologne Centra di Ehrenfeld, Cologne German. Subhanallah, indahnya seni bina masjid ni. Gambar pertama dan terakhir tu masa dalam pembinaan.

Показать целиком
Лайки: 6 468
Комментарии: 82
Репосты: 308
Всего реакций: 6 858
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 29.01.2018 07:04

Lepas diberitahu betapa bagusnya khasiat makan sayur, Encik Meow mula menjadi vegetarian. Senang hari-hari bagi makan Kobis jer. Huhu. Malulah siapa y…

Показать целиком
Лайки: 4 754
Комментарии: 1 210
Репосты: 865
Всего реакций: 6 829
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 28.01.2018 14:28

Zaman sekarang memang pelik. Mana yang perbuatan dulunya kita anggap sebagai biadap, zaman sekarang diangkat sebagai "cool" dan "style".

Показать целиком
Лайки: 4 744
Комментарии: 145
Репосты: 1 595
Всего реакций: 6 484
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 01.02.2018 04:11

Syafinaz Selamat kini bergelar Datuk. Tahniah!! Oh ya, jangan risau ini bukan dari Pahang. 😂
Guru vokal yang juga penyanyi, Syafinaz Selamat ada…

Показать целиком
Лайки: 5 828
Комментарии: 497
Репосты: 122
Всего реакций: 6 447
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 01.02.2018 02:30

Penangan pelamin Yuna versi bajet. Ok la kan back to nature tapi harap-harap tak de tetamu mengensot datang cari makan je la.
Kredit: Butik Pengantin Setia

Показать целиком
Лайки: 5 074
Комментарии: 780
Репосты: 405
Всего реакций: 6 259
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 31.01.2018 13:00

Sekarang #CHATIME tengah murah gila wei. Beli 2 cawan Pearl Milk Tea RM10 jer untuk saiz kecil. Kalau 2 cawan Pearl Milk Tea saiz biasa pulak RM12. Ni…

Показать целиком
Лайки: 4 199
Комментарии: 1 470
Репосты: 550
Всего реакций: 6 219
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 03.02.2018 11:56

"Mlm td punya kerja...siapkn gift utk cukur jambul...ada boy n girls... tukar bg jajan kpd mknan yg lebih sihat." - Putra Fairuzairiy
Oh! Media: Bagus idea beliau ni. Genius sungguh.

Показать целиком
Лайки: 5 079
Комментарии: 509
Репосты: 531
Всего реакций: 6 119
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 04.02.2018 05:18

KFC Golden Egg Crunch sempena Raya Cina. Fuh, sesuai untuk yang suka makan Ketam Telur Masin tapi ni Ayam bersalut Telur Masin. RM14.50 untuk set biasa. Sedap gila guys! Dah try belum?#KFC

Показать целиком
Лайки: 4 442
Комментарии: 1 177
Репосты: 374
Всего реакций: 5 993
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 26.01.2018 11:06

Sah. Selamat pengantin baru Yuna!!

Показать целиком
Лайки: 5 615
Комментарии: 239
Репосты: 94
Всего реакций: 5 948
Вовлеченность на пост: 0,18
Показать еще