Oh! Media 20.05.2018 09:00

Indahnya sabar kan? Tahniah Adam Corrie! 😊
Psst! Apa yang kami guna dan review di Instagram, kami jual di sini - www.shop.ohmedia.my

Показать целиком
Лайки: 44 514
Комментарии: 1 325
Репосты: 6 373
Всего реакций: 52 212
Вовлеченность на пост: 1,53
Oh! Media 20.05.2018 09:33

Bazaar Ramadhan di Sibu, Sarawak. Punya banyak jenis Kek Lapis dia jual. Fuhhh syokkk!! 😘😋

Показать целиком
Лайки: 33 295
Комментарии: 5 902
Репосты: 6 365
Всего реакций: 45 562
Вовлеченность на пост: 1,34
Oh! Media 22.05.2018 01:00

Siapa pernah kena cramp macam ni? 😱

Показать целиком
Лайки: 18 135
Комментарии: 5 321
Репосты: 21 009
Всего реакций: 44 465
Вовлеченность на пост: 1,3
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 05.06.2018 03:39

Senyap-senyap je ASUS buat kerja keluarkan ASUS ROG PHONE. Spesifikasi yang ASUS keluarkan sesuai untuk bermain PUBG. Tengoklah spec dia tu, fuhhh!! N…

Показать целиком
Лайки: 13 197
Комментарии: 13 245
Репосты: 12 447
Всего реакций: 38 889
Вовлеченность на пост: 1,14
Oh! Media 21.05.2018 09:00

Menarik! Sejarah mungkin berulang 😅

Показать целиком
Лайки: 24 926
Комментарии: 1 565
Репосты: 7 131
Всего реакций: 33 622
Вовлеченность на пост: 0,99
Oh! Media 13.06.2018 06:15

Tidak salah jika kita membeli dengan niat untuk bersedekah.

Показать целиком
Лайки: 23 823
Комментарии: 826
Репосты: 7 419
Всего реакций: 32 068
Вовлеченность на пост: 0,93
Oh! Media 23.05.2018 06:31

Ini gambar tokoh2 Ulama dunia.
Ada 4 daripada Malaysia, tapi tinggal seorang yang masih hidup.
Siapa?
Tuan Guru Hj Abdul Hadi Awang,…

Показать целиком
Лайки: 20 598
Комментарии: 2 644
Репосты: 8 038
Всего реакций: 31 280
Вовлеченность на пост: 0,92
Oh! Media 24.05.2018 01:15

Idea untuk pagi ni. Ramai yang suka konsep 'Open closet' macam ni. Senang nak nampak apa yang terperuk. Lagipun, setiap kali beli almari, setiap kali …

Показать целиком
Лайки: 7 919
Комментарии: 3 910
Репосты: 15 300
Всего реакций: 27 129
Вовлеченность на пост: 0,79
Oh! Media 09.06.2018 09:15

Bestnya bila ada keluarga besar dan dapat berkumpul macam ni. Tahun ni mesti makin bertambah 😍

Показать целиком
Лайки: 18 145
Комментарии: 2 012
Репосты: 6 003
Всего реакций: 26 160
Вовлеченность на пост: 0,76
Oh! Media 26.05.2018 11:00

Siapa pernah merasa makan bawah dengan keluarga macam ni? Rindu suasana kampung macam ni 😊

Показать целиком
Лайки: 21 350
Комментарии: 1 563
Репосты: 3 186
Всего реакций: 26 099
Вовлеченность на пост: 0,76
Oh! Media 30.05.2018 10:01

Hilang sabar tikam jiran sering buat bising
SEPANG: Akibat gagal mengawal kemarahan, seorang lelaki yang hilang pertimbangan nekad menikam lima …

Показать целиком
Лайки: 10 231
Комментарии: 7 952
Репосты: 4 384
Всего реакций: 22 567
Вовлеченность на пост: 0,66
Oh! Media 10.06.2018 12:15

Nah jadual perlawanan Piala Dunia mengikut waktu Malaysia. Jadi korang bolehlah rancang perjalanan untuk jalan raya nanti k 😉

Показать целиком
Лайки: 6 109
Комментарии: 861
Репосты: 12 950
Всего реакций: 19 920
Вовлеченность на пост: 0,58
Oh! Media 31.05.2018 03:15

Ni antara penyebab utama , kaum 'lelaki' semakin kurang ni. Bertabahlah wanita.

Показать целиком
Лайки: 10 226
Комментарии: 5 451
Репосты: 3 815
Всего реакций: 19 492
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 11.06.2018 03:15

Nah pilihan gaya rambut yang korang boleh cuba untuk raya tahun ni. Mesti lepas tu dah takde orang tanya bila korang nak kahwin 😆

Показать целиком
Лайки: 6 786
Комментарии: 7 681
Репосты: 4 277
Всего реакций: 18 744
Вовлеченность на пост: 0,55
Oh! Media 08.06.2018 12:45

MENINGGAL DI BULAN MULIA DI SISI MAQAM RASULULLAH SAW
Hari ini saya mendapat khabar yang sangat mengejutkan mengenai kematian seorang ahbab dakw…

Показать целиком
Лайки: 14 879
Комментарии: 382
Репосты: 3 223
Всего реакций: 18 484
Вовлеченность на пост: 0,54
Oh! Media 07.06.2018 16:53

Aduh. Pedih menusuk ke dada 😂

Показать целиком
Лайки: 12 696
Комментарии: 1 129
Репосты: 3 925
Всего реакций: 17 750
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 24.05.2018 17:47

Harga Y15ZR cuma RM7,888 je seperti yang diumumkan Yamaha. Dah boleh start survey dah nak angkat motor Yamaha mana satu nanti ni 😍
Kredit Careta.

Показать целиком
Лайки: 8 949
Комментарии: 5 363
Репосты: 3 173
Всего реакций: 17 485
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 09.06.2018 21:36

Satu-satunya Sultan yang berani basuh rakyat. Download Tuanku!! 😂

Показать целиком
Лайки: 12 664
Комментарии: 1 378
Репосты: 2 492
Всего реакций: 16 534
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 11.06.2018 04:15

Sepatutnya esok last serahan barang2 sedekah/zakat untuk semua asnaf Simpang Renggam. termasuk baby ni. memang dah aim nak pergi melawat. Hari ni, Dr …

Показать целиком
Лайки: 12 802
Комментарии: 1 171
Репосты: 1 961
Всего реакций: 15 934
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 12.06.2018 05:15

Raya tahun ni korang sekeluarga tema warna apa? tanya jer 😉
Kredit: Hendri Helmi

Показать целиком
Лайки: 9 383
Комментарии: 2 848
Репосты: 3 473
Всего реакций: 15 704
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 20.05.2018 12:00

Menteri Pendidikan Malaysia yang boleh bertutur Arab dengan lancar selain penguasaan B.Inggeris dan B.Mandarin. Ini baru betul Menteri Pendirikan

Показать целиком
Лайки: 12 116
Комментарии: 624
Репосты: 2 150
Всего реакций: 14 890
Вовлеченность на пост: 0,44
Oh! Media 28.05.2018 09:15

Siapa yang dah habis baca buku ni? 😁

Показать целиком
Лайки: 12 484
Комментарии: 885
Репосты: 1 225
Всего реакций: 14 594
Вовлеченность на пост: 0,43
Oh! Media 12.06.2018 02:15

Ada yang lagi 'seram' dari ni tak? 😆

Показать целиком
Лайки: 10 043
Комментарии: 969
Репосты: 3 466
Всего реакций: 14 478
Вовлеченность на пост: 0,42
Oh! Media 11.06.2018 05:00

Sedikit perkongsian untuk saudara-saudari yang ingin memiliki rumah sendiri. Rujuk gambar untuk mengetahui anggaran kos deposit dan legal fee yg diper…

Показать целиком
Лайки: 3 222
Комментарии: 1 531
Репосты: 9 527
Всего реакций: 14 280
Вовлеченность на пост: 0,42
Oh! Media 26.05.2018 05:15

Ditemui dibunuh di bulan Ramadhan yang mulia, jenazah Nur Alya Damia Hairi, 19, penuntut Kolej Vokasional Port Dickson (KVPD) yang maut dipercayai aki…

Показать целиком
Лайки: 6 918
Комментарии: 3 100
Репосты: 3 904
Всего реакций: 13 922
Вовлеченность на пост: 0,41
Oh! Media 29.05.2018 07:06

Siapa kenal mamat ni dia memang lejen. Korang yang dak-dak Wicet apa tahu? Hahahaha... 😂

Показать целиком
Лайки: 10 346
Комментарии: 1 477
Репосты: 1 702
Всего реакций: 13 525
Вовлеченность на пост: 0,4
Oh! Media 20.05.2018 05:00

Senarai barang nak beli hari ini :
1. Berocca (15's) RM30
2. Selipar Bata RM12.00
3. Jam Casio.G-Shock
4. Baju Brands Outlet…

Показать целиком
Лайки: 9 924
Комментарии: 1 866
Репосты: 1 355
Всего реакций: 13 145
Вовлеченность на пост: 0,39
Oh! Media 02.06.2018 07:06

Selalunya bajunya dipenuhi dengan darah-darah rakyat Palestin yang diselamatkannya, tetapi semalam bajunya dipenuhi dengan darahnya sendiri.
Rej…

Показать целиком
Лайки: 11 603
Комментарии: 200
Репосты: 1 321
Всего реакций: 13 124
Вовлеченность на пост: 0,38
Oh! Media 26.05.2018 09:05

BR1M (yang akan diberikan nama lain) akan dapat sebelum Raya guys. Agak-agak apa nama yang sesuai nak ganti nama "BR1M" ni? 😂

Показать целиком
Лайки: 8 633
Комментарии: 2 440
Репосты: 1 833
Всего реакций: 12 906
Вовлеченность на пост: 0,38
Oh! Media 10.06.2018 09:15

SUV PERODUA terbaru katanya. Harga bermula dari RM69-75k. Kalau betul info ni, best ni!
Penjana kuasa bagi model ini adalah enjin petrol 1.5-li…

Показать целиком
Лайки: 6 701
Комментарии: 3 584
Репосты: 2 490
Всего реакций: 12 775
Вовлеченность на пост: 0,37
Показать еще