Oh! Media 09.01.2017 18:40

Baru sahaja diumumkan yang Mohd Faiz Subri menang #FIFAPuskas award weh! Alhamdulillah berkat usaha beliau dan sokongan serta doa rakyat Malaysia!

Показать целиком
Лайки: 39 130
Комментарии: 596
Репосты: 3 476
Всего реакций: 43 202
Вовлеченность на пост: 1,42
Oh! Media 08.01.2017 15:22

Gambar pramugari pesawat Indonesia Garuda Air menjadi viral gara-gara mengendong seorang nenek tua ketika ingin keluar dari pesawat tersebut. Malah, p…

Показать целиком
Лайки: 31 277
Комментарии: 535
Репосты: 3 312
Всего реакций: 35 124
Вовлеченность на пост: 1,16
Oh! Media 21.12.2016 03:19

Aktres terkenal Bollywood, Kareena Kapoor selamat melahirkan bayi lelaki yang dinamakan Taimur Ali Khan Pataudi yang diambil daripada nama pemimpin Muslim Asia Tengah.

Показать целиком
Лайки: 28 612
Комментарии: 398
Репосты: 4 085
Всего реакций: 33 095
Вовлеченность на пост: 1,1
Планируйте SMM-стратегию 2017:
изучите статистику отраслей
и ключевых брендов.
SMM-ИТОГИ 2016
Oh! Media 24.12.2016 07:50

Salah satu aktiviti di Indonesia. Anak-anak membasuh kaki ibu mereka sebagai satu penghargaan.

Показать целиком
Лайки: 27 630
Комментарии: 263
Репосты: 4 070
Всего реакций: 31 963
Вовлеченность на пост: 1,06
Oh! Media 16.01.2017 05:00

Ramai peminat Toyota yang tak sabar tunggu CHR ni masuk ke pasaran Malaysia. Korang cucilah mata dulu dengan gambar-gambar CHR yang diambil di sebuah …

Показать целиком
Лайки: 15 698
Комментарии: 2 483
Репосты: 9 744
Всего реакций: 27 925
Вовлеченность на пост: 0,92
Oh! Media 22.12.2016 07:00

Biarlah ada kawan seorang je pun takpe apa yang penting dia ada bila susah dan senang kita.

Показать целиком
Лайки: 16 894
Комментарии: 214
Репосты: 10 547
Всего реакций: 27 655
Вовлеченность на пост: 0,92
Oh! Media 27.12.2016 05:36

Siapa dah tengok filem terbaru Aamir Khan, #DANGAL? Best kan? Tak pelik kenapa rating dia sampai 9.2 di IMDb. Siapa nangis part Geeta call bapak dia s…

Показать целиком
Лайки: 16 212
Комментарии: 4 993
Репосты: 6 031
Всего реакций: 27 236
Вовлеченность на пост: 0,9
Oh! Media 02.01.2017 05:00

Hanya 1 Ruang tamu.. 1 Dapur dan 1 Bilik.. Tapi hidup kami bahagia..
Kredit: Anak Felda

Показать целиком
Лайки: 22 894
Комментарии: 245
Репосты: 818
Всего реакций: 23 957
Вовлеченность на пост: 0,79
Oh! Media 05.01.2017 04:57

Sempoi abang ni bawa satu family jalan-jalan. Tak payah susah-susah sewa hotel, semua ada dalam van comel yang berusia 34tahun mereka ni.
Kredit: IG ourdatsunc20 (https://goo.gl/if8WU1)

Показать целиком
Лайки: 18 658
Комментарии: 811
Репосты: 3 681
Всего реакций: 23 150
Вовлеченность на пост: 0,76
Oh! Media 17.01.2017 04:52

Perodua Axia facelift 2017. Sekarang dah ada push start button macam Perodua Bezza dan juga enjin VVT-i baru. Dikatakan harga jualan bermula RM25,000.…

Показать целиком
Лайки: 13 193
Комментарии: 3 678
Репосты: 6 104
Всего реакций: 22 975
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 23.12.2016 06:25

Dahsyat fresh graduate hari ni minta kerja nak gaji sampai RM6,500 kan dah tak pasal-pasal menganggur. Bulan pertama dapat kerja terus nak keluar Pors…

Показать целиком
Лайки: 12 810
Комментарии: 3 960
Репосты: 5 794
Всего реакций: 22 564
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 15.01.2017 05:46

Jersey paling rare. Tak tahu la team apa tapi memang team kita semua. Jersey macam ni baru la ada mesej ye tak? Tahniah bro!

Показать целиком
Лайки: 21 255
Комментарии: 93
Репосты: 1 039
Всего реакций: 22 387
Вовлеченность на пост: 0,74
Oh! Media 01.01.2017 06:05

"Ala minyak naik 20 sen pun dah kecoh. 20 sen je pun! Manja betul rakyat Malaysia ni" - kata budak hingusan tengah tunggu result SPM. Motor pun tak ada lagi apalagi kereta. Mak tanggung makan minum lagi.
Harus diingatkan sentiasa ianya kenaikan setiap liter. Kalau fuel tank kereta 40 liter, se…

Показать целиком
Лайки: 19 407
Комментарии: 687
Репосты: 1 863
Всего реакций: 21 957
Вовлеченность на пост: 0,73
Oh! Media 22.12.2016 02:33

"Ini nasib hidup gelandangan. Tiada siapa peduli. Tiada siapa sayang." - Kucing Jalanan #AdoptDontShop

Показать целиком
Лайки: 19 456
Комментарии: 280
Репосты: 1 324
Всего реакций: 21 060
Вовлеченность на пост: 0,7
Oh! Media 23.12.2016 01:05

Antara drama swasta paling meletop untuk tahun 2016 dah pun melabuhkan tirainya. Ramai yang sebelum ni acah-acah tak ingin tengok drama Melayu tiba-ti…

Показать целиком
Лайки: 19 238
Комментарии: 842
Репосты: 687
Всего реакций: 20 767
Вовлеченность на пост: 0,69
Oh! Media 03.01.2017 04:30

Macamana cikgu nak berdepan dengan anak-anak murid tua macam ni? 😂
Kredit: SINAR

Показать целиком
Лайки: 18 447
Комментарии: 227
Репосты: 641
Всего реакций: 19 315
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 07.01.2017 07:00

"Budak baru darjah 1. Baru nak kenal dunia jualbeli di kantin. Tapi penjual di kantin perdaya budak tu. Allahu." - Dari FB Abu Raziq.
Oh! Media…

Показать целиком
Лайки: 14 379
Комментарии: 477
Репосты: 4 269
Всего реакций: 19 125
Вовлеченность на пост: 0,63
Oh! Media 04.01.2017 08:00

Pengirim kata, "Ni tahun 2017 punya pisang goreng 5 ketul RM2. Kalau tahun 2018 nanti, habuk serdak dia je mungkin singgit sesudu."
Psst: Moga cepat peniaga tersebut naik haji. Amin.

Показать целиком
Лайки: 16 569
Комментарии: 848
Репосты: 1 612
Всего реакций: 19 029
Вовлеченность на пост: 0,63
Oh! Media 22.12.2016 05:30

"Khuzairi" bersama isteri dan anaknya yang comel dalam dunia nyata. 😘

Показать целиком
Лайки: 18 413
Комментарии: 97
Репосты: 81
Всего реакций: 18 591
Вовлеченность на пост: 0,62
Oh! Media 16.01.2017 13:00

Kami suka jadikan Miz Nina & Noh sebagai contoh kata-kata ini. Lihatlah kehidupan mereka sekarang ni. Lovely!

Показать целиком
Лайки: 16 840
Комментарии: 147
Репосты: 1 465
Всего реакций: 18 452
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 19.12.2016 15:27

Haritu viral nasi lemak anak dara, sekarang Cendol Abang Kacak Pulak. Dasyattt.
Kredit: @leeyaamir_

Показать целиком
Лайки: 15 563
Комментарии: 1 213
Репосты: 1 449
Всего реакций: 18 225
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 22.12.2016 03:39

YB sendiri turun padang sediakan air mandi untuk beliau. Dan kini bila dah dapat mandi, beliau pun hidup happily ever after. The end.

Показать целиком
Лайки: 15 790
Комментарии: 475
Репосты: 696
Всего реакций: 16 961
Вовлеченность на пост: 0,56
Oh! Media 20.12.2016 06:50

Korang banyak sangat marah kakak Shell tu, kan dia dah merajuk. A haaa tak tahu :P
Gambar: Cik Awie

Показать целиком
Лайки: 15 174
Комментарии: 292
Репосты: 1 454
Всего реакций: 16 920
Вовлеченность на пост: 0,56
Oh! Media 26.12.2016 08:30

Cantik gila hantaran perkahwinan dia. Lain dari yang lain. Tak lama lagi pupus la tradisi berapa dulang hantaran ditukar dengan berapa kotak hantaran.

Показать целиком
Лайки: 13 452
Комментарии: 1 031
Репосты: 2 403
Всего реакций: 16 886
Вовлеченность на пост: 0,56
Oh! Media 17.01.2017 06:28

Suka tengok diorang berdua ni. Betul-betul sahabat baik dari zaman sama-sama tak ada apa sampai lah hari ni dah kaya-raya tetap sempoi lagi.
Gambar: SINAR

Показать целиком
Лайки: 15 967
Комментарии: 118
Репосты: 187
Всего реакций: 16 272
Вовлеченность на пост: 0,53
Oh! Media 11.01.2017 05:30

Beli Nasi Lemak atau Mi Goreng harga 30 sen je sebungkus masa tu. Then masa nak makan buat lubang dekat bucu plastik. Memori terindah geng zaman 80-an…

Показать целиком
Лайки: 13 442
Комментарии: 513
Репосты: 2 213
Всего реакций: 16 168
Вовлеченность на пост: 0,53
Oh! Media 16.01.2017 04:30

Bila mak keluar jumpa kawan dan bapak kena jaga anak kejap kat rumah.

Показать целиком
Лайки: 13 792
Комментарии: 597
Репосты: 1 660
Всего реакций: 16 049
Вовлеченность на пост: 0,53
Oh! Media 21.12.2016 03:00

Baik betul hati Encik Lee sanggup membatalkan hasrat untuk membeli sebuah rumah lelong kerana bersimpati kepada tuan rumah. Malah, merelakan wang seju…

Показать целиком
Лайки: 14 729
Комментарии: 274
Репосты: 1 045
Всего реакций: 16 048
Вовлеченность на пост: 0,53
Oh! Media 30.12.2016 04:00

Jemaah Tabligh Dari Tawau keluar berdakwah di San Francisco USA. Sempat mnziarahi makam Allahyarham Tuan Guru Dato Haron Din. Semoga Allah swt menerima amalan baik mereka Aamin.
Kredit: JTM

Показать целиком
Лайки: 15 639
Комментарии: 109
Репосты: 216
Всего реакций: 15 964
Вовлеченность на пост: 0,53
Oh! Media 26.12.2016 13:47

Jasa Maggie memang dikenang. Sumber kejayaan para pelajar universiti 😂

Показать целиком
Лайки: 12 786
Комментарии: 285
Репосты: 2 552
Всего реакций: 15 623
Вовлеченность на пост: 0,52
Показать еще