Oh! Media 08.11.2016 11:45

Tak dapat 9A dalam SPM pun takpelah janji kena ada yang 9A ni.

Показать целиком
Лайки: 43 299
Комментарии: 215
Репосты: 18 875
Всего реакций: 62 389
Вовлеченность на пост: 2,1
Oh! Media 19.11.2016 01:52

Ooo dia ni ke yang buat kita semua terkejut masa nak isi minyak kat Shell tu? Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 42 623
Комментарии: 1 064
Репосты: 4 288
Всего реакций: 47 975
Вовлеченность на пост: 1,61
Oh! Media 27.11.2016 13:52

Pelakon veteran Wan Maimunah disahkan menghidap penyakit bengkak jantung dan jangkitan kuman pada paru-paru kini dirawat di Hospital Jasin, wad 2A men…

Показать целиком
Лайки: 40 833
Комментарии: 1 036
Репосты: 1 596
Всего реакций: 43 465
Вовлеченность на пост: 1,46
Выгрузка постов и статистики
по отрасли или бренду
за требуемый период.
Отправить запрос
Oh! Media 22.11.2016 05:30

Sweet ucapan Jep Sepahtu untuk anak Shuib. Macam ni baru #friendshipgoal. Betul tak?

Показать целиком
Лайки: 38 307
Комментарии: 161
Репосты: 639
Всего реакций: 39 107
Вовлеченность на пост: 1,31
Oh! Media 21.11.2016 07:47

Rumah asal kecil je tapi bila owner hebat design dan deco rumah dia, terus jadi cantik dan inspirasi ramai. Cool gila!
Hasil kerja: Yong Studio Sdn Bhd

Показать целиком
Лайки: 21 703
Комментарии: 1 999
Репосты: 12 639
Всего реакций: 36 341
Вовлеченность на пост: 1,22
Oh! Media 09.11.2016 11:28

Kalau setakat duduk atas jalan tar pun mak bapak dah bising siap update status dekat Wechat, ini dia 14 jenis denda yang biasa dirasai mereka yang lah…

Показать целиком
Лайки: 15 739
Комментарии: 1 281
Репосты: 14 136
Всего реакций: 31 156
Вовлеченность на пост: 1,05
Oh! Media 18.11.2016 12:30

Tak apa dik dapat 6E pun tak apa janji adik cuba. Dengan format UPSR tahun ni semua boleh faham akan nasib adik. Tapi ini baru permulaan. Tak bermakna…

Показать целиком
Лайки: 27 272
Комментарии: 1 983
Репосты: 1 786
Всего реакций: 31 041
Вовлеченность на пост: 1,04
Oh! Media 21.11.2016 15:27

Bayi diletakkan di masjid dengan surat si ibu yang menyatakan dirinya tidak mampu. Wallahualam. Ibu mana yang sanggup kehilangan anaknya melainkan tidak berdaya lagi.

Показать целиком
Лайки: 20 896
Комментарии: 1 260
Репосты: 6 182
Всего реакций: 28 338
Вовлеченность на пост: 0,95
Oh! Media 11.11.2016 12:38

Tahniah diucapkan kepada Amar Baharin dan Amyra Rosli kerana selamat bergelar suami isteri dengan satu lafaz. Amyra menerima hantaran RM50,000.

Показать целиком
Лайки: 25 822
Комментарии: 877
Репосты: 945
Всего реакций: 27 644
Вовлеченность на пост: 0,93
Oh! Media 07.11.2016 12:43

Jodoh kalau cepat tak menjamin kebahagian juga. Hebatnya anak yang membahagiakan orang tua dahulu sebelum mencari kebahagiaan sendiri.

Показать целиком
Лайки: 17 659
Комментарии: 345
Репосты: 8 362
Всего реакций: 26 366
Вовлеченность на пост: 0,89
Oh! Media 18.11.2016 08:10

Dalam banyak-banyak tutorial tudung yang korang ikut, ini tutorial tudung dari Al-Quran yang ramai wanita tak ambil berat.

Показать целиком
Лайки: 21 234
Комментарии: 161
Репосты: 4 885
Всего реакций: 26 280
Вовлеченность на пост: 0,88
Oh! Media 07.11.2016 00:30

Ijazah dapat, isteri dapat, anak pun dapat. Hebat Abang kita ni mengatur kehidupan dia. Itulah hadiah paling bermakna saat konvokesyen.

Показать целиком
Лайки: 24 644
Комментарии: 323
Репосты: 624
Всего реакций: 25 591
Вовлеченность на пост: 0,86
Oh! Media 25.11.2016 06:40

Dua individu mengasari penguatkuasa dalam video yang tersebar semalam telah dihadap kemuka pengadilan. :)

Показать целиком
Лайки: 21 730
Комментарии: 1 503
Репосты: 1 982
Всего реакций: 25 215
Вовлеченность на пост: 0,84
Oh! Media 08.11.2016 01:50

Lagi kes suami pukul anak bini. Allahuakbar. Wanita untuk dilindungi bukan untuk disakiti apatah lagi pada anak kandung sendiri.

Показать целиком
Лайки: 20 269
Комментарии: 957
Репосты: 3 282
Всего реакций: 24 508
Вовлеченность на пост: 0,82
Oh! Media 19.11.2016 07:18

Tun Mahathir, Muhyiddin Yassin dan Mukhriz Mahathir berjalan sendiri dari Dataran Maybank menuju ke lokasi himpunan #Bersih5.
Semoga Allah membe…

Показать целиком
Лайки: 22 218
Комментарии: 359
Репосты: 859
Всего реакций: 23 436
Вовлеченность на пост: 0,79
Oh! Media 15.11.2016 07:48

12 gambar Supermoon di seluruh dunia. Mana satu yang paling cantik? Tentulah yang last sekali tu. Comel sangat. Hurmm.
Panjang umur insyaAllah 18 tahun akan datang baru dapat tengok lagi.

Показать целиком
Лайки: 17 600
Комментарии: 435
Репосты: 4 424
Всего реакций: 22 459
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 29.11.2016 11:23

Inilah gambar terakhir pasukan bola sepak Chapecoense (Brazil) sebelum pesawat yang mereka naiki terhempas di Colombia. Lebih menyedihkan, mereka dala…

Показать целиком
Лайки: 18 036
Комментарии: 359
Репосты: 1 927
Всего реакций: 20 322
Вовлеченность на пост: 0,68
Oh! Media 27.11.2016 11:45

Mak kita dulu macam ni kan? Rindu mak!!
Kredit Pelukis Rakyat Shidie Art

Показать целиком
Лайки: 16 233
Комментарии: 268
Репосты: 3 316
Всего реакций: 19 817
Вовлеченность на пост: 0,66
Oh! Media 05.11.2016 14:41

Sadis Cerekarama kat TV malam ni. Beri kita pengajaran berguna untuk sentiasa ambil berat soal asal-usul rezeki walaupun hidup penuh kesukaran. Kalau kesan tu bukan pada kita, jatuh ke keturunan pula.

Показать целиком
Лайки: 16 694
Комментарии: 593
Репосты: 1 214
Всего реакций: 18 501
Вовлеченность на пост: 0,62
Oh! Media 06.11.2016 12:00

Siapa ke Terengganu bolehlah datang makan Cendol dekat Professor Cendol di Kg. Bari Kecil, Setiu. Sebabnya bayar sekali tapi boleh tambah banyak kali …

Показать целиком
Лайки: 11 778
Комментарии: 1 837
Репосты: 4 645
Всего реакций: 18 260
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 06.11.2016 07:04

Rakyat Korea bersatu-padu turun menuntut Presiden negara tersebut letak jawatan kerana terlibat dengan skandal rasuah dan pecah amanah. Kita di Malays…

Показать целиком
Лайки: 17 775
Комментарии: 476
Репосты: 1
Всего реакций: 18 252
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 15.11.2016 12:08

Di Jepun, mereka mengambil masa 48 jam sahaja untuk baiki monster sinkhole. Di Malaysia, lubang besar alam atas jalan utama ambil masa 48 minggu itupun kalau bernasib baik.

Показать целиком
Лайки: 16 389
Комментарии: 597
Репосты: 1 264
Всего реакций: 18 250
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 16.11.2016 13:13

Boleh tak admin nak ikat jamin beliau? Tak tahan tengok muka comel tu.

Показать целиком
Лайки: 16 187
Комментарии: 535
Репосты: 1 375
Всего реакций: 18 097
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 25.11.2016 03:00

Kita mudahkan urusan orang, Allah permudahkan urusan kita. Benar apa yang ditulis ni.
"Assalammualaikum .. hai semua ... ini just pendapat aku l…

Показать целиком
Лайки: 13 992
Комментарии: 1 400
Репосты: 2 513
Всего реакций: 17 905
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 11.11.2016 11:00

Haha!! Dengan Oh! Media sekali dia prank. Ni betul genius punya prank bila si FBI ni yang akan call korang. Tak percaya korang cuba sendiri dekat http://alicafe.jtmedia.net/

Показать целиком
Лайки: 14 599
Комментарии: 760
Репосты: 2 471
Всего реакций: 17 830
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 14.11.2016 01:27

Kehilangan kucing tersayang memang sedih sangat2. Bukan budak-budak je, orang tua pun boleh menangis. Mana taknya, kalau dah bela kucing kita dah angg…

Показать целиком
Лайки: 15 520
Комментарии: 614
Репосты: 1 171
Всего реакций: 17 305
Вовлеченность на пост: 0,58
Oh! Media 26.11.2016 12:30

Nak kahwin bukan banyak kali, mesti pengantin nak jadi lain dari yang lain kan? Takkan style tudung pun nak yang sama je. Tak tahu macam mana nak paka…

Показать целиком
Лайки: 4 972
Комментарии: 854
Репосты: 11 372
Всего реакций: 17 198
Вовлеченность на пост: 0,58
Oh! Media 16.11.2016 07:08

Mister Potato perisa Ubi Keledek. Fuh rare sungguh ni tapi tapi sedap! Dekat 7-Eleven pun korang boleh beli.

Показать целиком
Лайки: 13 265
Комментарии: 994
Репосты: 2 843
Всего реакций: 17 102
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 06.11.2016 04:24

Kalau kita rasa hidup kita susah, rumah kita buruk ingatlah ada lagi insan yang hanya mampu berteduh dibawah jambatan. Allah...
Kredit penuh kepada saudara Raja Shamri.

Показать целиком
Лайки: 15 429
Комментарии: 161
Репосты: 1 284
Всего реакций: 16 874
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 09.11.2016 02:00

Memang seram betul ni. Awasi anak-anak anda 😅😅

Показать целиком
Лайки: 12 100
Комментарии: 775
Репосты: 3 874
Всего реакций: 16 749
Вовлеченность на пост: 0,56
Показать еще