Oh! Media 02.07.2017 01:30

Orang sibuk post angkat isteri..kami sahut cabaran angkat ayah sendiri dulu kecik² dia lah yg dukung kita.. 😅😍😍😘😘 #kamisayangayah

Показать целиком
Лайки: 64 723
Комментарии: 928
Репосты: 2 145
Всего реакций: 67 796
Вовлеченность на пост: 2,12
Oh! Media 03.07.2017 05:58

Alahai comel sangat bila mat salleh satu keluarga berbaju melayu dan kurung.
LtKdr Ben Dalton adalah Peg Tentera Laut Australia yg berkhidmat d…

Показать целиком
Лайки: 62 836
Комментарии: 1 093
Репосты: 2 163
Всего реакций: 66 092
Вовлеченность на пост: 2,06
Oh! Media 27.06.2017 07:00

Amacam? Untungkan kahwin dengan jiran sebelah rumah. Hahaha. Memang senang betul balik kampung beraya. Jodoh ye tak? 😂
Kiriman Azren | Oh! Media | Oh Perfumenista

Показать целиком
Лайки: 59 440
Комментарии: 1 752
Репосты: 4 333
Всего реакций: 65 525
Вовлеченность на пост: 2,05
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 07.07.2017 08:32

Parah budak ni. Pantang dengar lagu "Despacito" mesti datang sawan dia. Hahaha! Last sekali comel gila.

Показать целиком
Лайки: 26 920
Комментарии: 2 350
Репосты: 12 712
Всего реакций: 41 982
Вовлеченность на пост: 1,31
Oh! Media 27.06.2017 13:44

Suami saya tak kaya. Rumah masih menyewa. Kereta pun pakai myvi je. Tapi bila balik kampung, dia lah yang bersungguh-sungguh buat itu ini.
Adik…

Показать целиком
Лайки: 25 301
Комментарии: 1 368
Репосты: 9 477
Всего реакций: 36 146
Вовлеченность на пост: 1,13
Oh! Media 24.06.2017 05:12

Mana yang baru nak gerak dari KL balik Kelate ke, Ganu ke, atau Pahang memang good luck lah. Dekat tol Gombak lagi dah macam ni. Kesesakan dijangka sa…

Показать целиком
Лайки: 28 615
Комментарии: 2 041
Репосты: 3 950
Всего реакций: 34 606
Вовлеченность на пост: 1,08
Oh! Media 28.06.2017 02:15

Rakyat Malaysia dah start dengan trend Angkat Bini Challenge pulak dah. Hahaha. Siapa rasa larat angkat bini tu boleh la join. Kalau tak larat its ok …

Показать целиком
Лайки: 23 218
Комментарии: 3 420
Репосты: 6 766
Всего реакций: 33 404
Вовлеченность на пост: 1,05
Oh! Media 03.07.2017 12:10

Lagi gambar raya menarik followers Oh! Media. Dah 5 tahun tradisi gambar begini dikekalkan. Yang dalam perut pun dah ada dekat luar sekarang so keluarga makin besar. Hehehe!
Kiriman Hana Danial.

Показать целиком
Лайки: 31 613
Комментарии: 464
Репосты: 902
Всего реакций: 32 979
Вовлеченность на пост: 1,03
Oh! Media 27.06.2017 04:00

Jangan sampai anak korang nampak post ni. Haha! Inilah dia Bayou Lagoon Park Resort di Melaka yang popular tu. Uniknya resort ni selain dari bilik dia…

Показать целиком
Лайки: 19 213
Комментарии: 5 766
Репосты: 7 528
Всего реакций: 32 507
Вовлеченность на пост: 1,02
Oh! Media 16.07.2017 05:32

Puteri Johor yang sentiasa cantik dan menawan, Tunku Tun Aminah bakal melangsungkan pernikahan dengan seorang jejaka pilihan hati yang berasal dari Am…

Показать целиком
Лайки: 28 776
Комментарии: 720
Репосты: 972
Всего реакций: 30 468
Вовлеченность на пост: 0,95
Oh! Media 04.07.2017 11:44

Fuhhh. Sekali pandang nampak macam orang yang berbeza. Salute dengan semangat brother ni turunkan berat badan sampai tahap sekarang. Lost 100kg dalam masa setahun. 👍🏻
Kredit: Jazli Hassan

Показать целиком
Лайки: 24 875
Комментарии: 2 267
Репосты: 2 665
Всего реакций: 29 807
Вовлеченность на пост: 0,93
Oh! Media 30.06.2017 18:56

Kita tak ada dalam situasi dia. Tahniah jadi anak yang hebat.
"Hanya sempat ziarah pusara ayah pd raya ketiga..hanya airmata kerinduan tuk ayah …

Показать целиком
Лайки: 27 534
Комментарии: 1 176
Репосты: 930
Всего реакций: 29 640
Вовлеченность на пост: 0,93
Oh! Media 14.07.2017 02:07

So sweet. Kenangan terindah para ibu. Tag isteri dan kawan korang yang tengah mengandung tu agar mengetahui dia insan yang paling beruntung. 😂
Kredit: 9bulan10hari

Показать целиком
Лайки: 16 745
Комментарии: 3 369
Репосты: 7 586
Всего реакций: 27 700
Вовлеченность на пост: 0,86
Oh! Media 01.07.2017 01:51

Luahan hati suami kepada doktor. Ingat kecil ke pengorbanan seorang doktor dan misi ni demi nak selamatkan nyawa manusia termasuk manusia rajin mengeji doktor je kerjanya ni? 😭

Показать целиком
Лайки: 23 140
Комментарии: 720
Репосты: 1 998
Всего реакций: 25 858
Вовлеченность на пост: 0,81
Oh! Media 07.07.2017 12:37

Tahniah Izara Aisyah selamat bertunang dengan kekasih hati Adib Khalid yang merupakan anak tiri Dato Siti Nurhaliza.

Kami nak ucapkan u…

Показать целиком
Лайки: 24 590
Комментарии: 503
Репосты: 519
Всего реакций: 25 612
Вовлеченность на пост: 0,8
Oh! Media 01.07.2017 04:15

Nak kahwin dgn orang jauh sebab nak "feel raya" drive balik kampung. Tapi lepas sangkut jammed 15 jam rasa nak kahwin jiran sebelah rumah. Hahaha!
Kredit: Malaysian Response Team

Показать целиком
Лайки: 22 529
Комментарии: 1 018
Репосты: 1 390
Всего реакций: 24 937
Вовлеченность на пост: 0,78
Oh! Media 29.06.2017 08:46

Betul ke camtu? Orang Kedah je yang boleh sah kan. Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 19 229
Комментарии: 1 885
Репосты: 2 306
Всего реакций: 23 420
Вовлеченность на пост: 0,73
Oh! Media 15.07.2017 04:00

Best Deal In Town 2.0 dekat The Manhattan FISH MARKET​ datang lagi guys sebab sambutan yang dahsyat gila bulan April lepas!! Kali ini untuk 2.0 ni han…

Показать целиком
Лайки: 11 613
Комментарии: 6 197
Репосты: 4 472
Всего реакций: 22 282
Вовлеченность на пост: 0,69
Oh! Media 06.07.2017 18:18

Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar..
"Lebih kurang jam 1350 tegahari, berlaku kes penculikan di pmu kota damansara, seorang kanak2 cina, pen…

Показать целиком
Лайки: 16 264
Комментарии: 967
Репосты: 3 204
Всего реакций: 20 435
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 28.06.2017 04:30

Orang perempuan sejati pun malu nak update status macam ni.

Показать целиком
Лайки: 15 612
Комментарии: 3 312
Репосты: 1 175
Всего реакций: 20 099
Вовлеченность на пост: 0,63
Oh! Media 10.07.2017 05:00

Dah tengok Spiderman yang baru ni? Antara semua Spiderman setakat ni, mana yang paling korang suka? Siapa pilih Superman dia tak faham soalan. Haha.

Показать целиком
Лайки: 18 481
Комментарии: 859
Репосты: 175
Всего реакций: 19 515
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 02.07.2017 07:00

Lama tak nampak kan?

Показать целиком
Лайки: 17 383
Комментарии: 594
Репосты: 754
Всего реакций: 18 731
Вовлеченность на пост: 0,59
Oh! Media 06.07.2017 06:16

Wow! Hebat budak zaman sekarang. Habis sekolah lepak depan sekolah ramai-ramai hisap rokok. Macam orang besar perangai. Berbeza sungguh dengan kita zaman sekolah dulu kan?

Показать целиком
Лайки: 14 762
Комментарии: 1 445
Репосты: 2 029
Всего реакций: 18 236
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 11.07.2017 06:51

Sweet giila komik ni. Memang relationship goal kita semua. Tag pasangan korang (itu pun kalau ada).
Karya: The Comic Geek oleh Joeji Takash

Показать целиком
Лайки: 10 445
Комментарии: 2 200
Репосты: 5 556
Всего реакций: 18 201
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 29.06.2017 04:06

Movie Animation Park Studio di Ipoh, Perak yang dah pun dibuka mendapat perhatian ramai rakyat Malaysia. Korang dah pergi belum? Kalau dah pergi cuba …

Показать целиком
Лайки: 11 001
Комментарии: 2 473
Репосты: 3 552
Всего реакций: 17 026
Вовлеченность на пост: 0,53
Oh! Media 06.07.2017 09:21

Antara barisan 26 pelakon Malaya yang berikut, mana paling korang rasa berbakat besar dalam dunia lakonan? Like dan komen pilihan masing-masing.

Показать целиком
Лайки: 12 575
Комментарии: 2 532
Репосты: 1 642
Всего реакций: 16 749
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 07.07.2017 09:10

Setiap Khamis, Jumaat, dan Sabtu semua harga tiket cuma RM6 je kat GSC? Biar betik? Beli guna app dan bayar guna Visa. Tag kawan-kawan korang yang kak…

Показать целиком
Лайки: 9 351
Комментарии: 3 963
Репосты: 3 383
Всего реакций: 16 697
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 29.06.2017 12:11

Bila tengok kes Honda Accord kemalangan sampai terputus dua ni, tak ada yang nak kecam pun. Kalau jadi kat Proton berbakul korang maki. Kenapa begitu …

Показать целиком
Лайки: 13 737
Комментарии: 1 509
Репосты: 1 358
Всего реакций: 16 604
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 10.07.2017 07:32

Harap Ika ok. Dari minum syampu tu baik teman abang minum Nescafe Ais dekat mapley. Ni semua Zul yang salah!!

Показать целиком
Лайки: 10 548
Комментарии: 5 865
Репосты: 0
Всего реакций: 16 413
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 26.06.2017 06:06

Korang semua balik kampung, KL ni jadi siapa punya? Warga asing bro. Hahaha. Ini gambar disekitar Puduraya.
Kredit: Supian Ahmad.

Показать целиком
Лайки: 13 721
Комментарии: 1 112
Репосты: 1 169
Всего реакций: 16 002
Вовлеченность на пост: 0,5
Показать еще