Oh! Media 01.03.2017 13:07

Dah boleh bayangkan macam mana bersihnya Jepun ni sampai dalam longkang pun boleh bela ikan macam dalam akuarium.

Показать целиком
Лайки: 29 189
Комментарии: 1 039
Репосты: 10 244
Всего реакций: 40 472
Вовлеченность на пост: 1,31
Oh! Media 15.03.2017 07:40

"Kami akui apa yang terjadi adalah suratan takdir, namun kematian anak saya perlu pembelaan dan individu yang bertanggungjawab itu perlu mendapat huku…

Показать целиком
Лайки: 32 356
Комментарии: 1 244
Репосты: 0
Всего реакций: 33 600
Вовлеченность на пост: 1,08
Oh! Media 27.02.2017 05:52

Sedap suara Nursyafiq Farhain yang berasal dari Kampung Chalok, Setiu Terengganu ni. Suara dia saling tak tumpah macam ayah dia juga. Nursyafiq ni seb…

Показать целиком
Лайки: 17 345
Комментарии: 1 572
Репосты: 9 671
Всего реакций: 28 588
Вовлеченность на пост: 0,93
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 15.03.2017 03:05

Takziah diucapkan kepada isteri mangsa yang meninggal dunia akibat kebodohan orang lain. Semoga Norasyikin dan anak dalam kandungan terus kuat menempu…

Показать целиком
Лайки: 23 530
Комментарии: 996
Репосты: 3 855
Всего реакций: 28 381
Вовлеченность на пост: 0,91
Oh! Media 11.03.2017 03:55

Bila masuk site susah nak sembahyang brother ni kata kat aku "takpe bro ko sembahyang je aku jaga tepi, ko sembahyang".
Hari ni bila dekat site …

Показать целиком
Лайки: 24 736
Комментарии: 391
Репосты: 1 325
Всего реакций: 26 452
Вовлеченность на пост: 0,85
Oh! Media 02.03.2017 13:13

Sedih bila Proton pun nak dijual kepada pihak luar. Sia-sia segala benda di bawah kepimpinan hari ini. Apa yang Tun M tulis dalam 2 tweet terakhir tu …

Показать целиком
Лайки: 15 900
Комментарии: 760
Репосты: 9 771
Всего реакций: 26 431
Вовлеченность на пост: 0,86
Oh! Media 01.03.2017 05:30

Mohon kaum wanita menghentikan kekejaman terhadap kaum lelaki. Tolonglah labelkan bekas aiskrim tu kalau dah letak ikan kat dalam. Hahahaha!
Kiriman Junaidi Huri.

Показать целиком
Лайки: 18 259
Комментарии: 1 050
Репосты: 3 976
Всего реакций: 23 285
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 12.03.2017 15:35

Baru tahu nama sebenar si Mat Dan ni adalah Kareef Daniel Abdullah. Apepong, tahniah Mat Dang jangang wat bijok! :P

Показать целиком
Лайки: 22 156
Комментарии: 248
Репосты: 814
Всего реакций: 23 218
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 05.03.2017 13:40

Seorang wanita cuba menyelamatkan anjing yang lemah di dalam longkang dipercayai telah dilanggar kereta.
"Anjing haram woi!!", kata orang yang …

Показать целиком
Лайки: 19 864
Комментарии: 1 125
Репосты: 2 088
Всего реакций: 23 077
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 09.03.2017 05:38

Ini sangat deep tau tak!
Kredit: M Zaeim Zahir

Показать целиком
Лайки: 16 641
Комментарии: 411
Репосты: 4 296
Всего реакций: 21 348
Вовлеченность на пост: 0,69
Oh! Media 16.03.2017 01:58

Tak cukup Malaysian lagi kalau belum pernah explore Negeri Sabah. Tengoklah betapa cantiknya Lato Lato Resort di Semporna, Sabah ni. Jom guys melancong gi Sabah!

Показать целиком
Лайки: 13 250
Комментарии: 1 903
Репосты: 4 956
Всего реакций: 20 109
Вовлеченность на пост: 0,65
Oh! Media 26.02.2017 02:19

Lelaki ni memandu berjam-jam setiap hari untuk membekalkan air kepada haiwan liar yang kehausan.

Показать целиком
Лайки: 18 947
Комментарии: 138
Репосты: 793
Всего реакций: 19 878
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 22.02.2017 10:00

Bagus tu bang. Sambil berniaga sambil bagi kesedaran sivik sikit dekat pelanggan. Peniaga macam ni patut dicontohi kerana tidak mementingkan diri. Sia…

Показать целиком
Лайки: 18 107
Комментарии: 619
Репосты: 1 119
Всего реакций: 19 845
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 23.02.2017 03:44

Contoh bapak bertanggungjawab dan mithali. Setia disamping pasangan dan anak-anak. Bukan tau buat pastu tinggal haha. Kenapa comey sangat famili ni?
Kredit: Global Cat Network

Показать целиком
Лайки: 15 527
Комментарии: 826
Репосты: 3 491
Всего реакций: 19 844
Вовлеченность на пост: 0,64
Oh! Media 17.03.2017 02:23

Ya Allah! Sanggupnya kamu wahai anak.... :'(

Показать целиком
Лайки: 14 224
Комментарии: 560
Репосты: 3 613
Всего реакций: 18 397
Вовлеченность на пост: 0,59
Oh! Media 12.03.2017 11:38

Selebriti 'Mat Saleh' fasih bercakap loghat Terengganu, Kareef Daniel Abdullah atau lebih dikenali Mat Dan, 28, selamat bertunang dengan gadis Melayu …

Показать целиком
Лайки: 16 362
Комментарии: 296
Репосты: 349
Всего реакций: 17 007
Вовлеченность на пост: 0,55
Oh! Media 06.03.2017 04:41

Honda Civic Type R. Nampak habis jahat dah. Ni habis semua orang kena bagi lampu tinggi dari belakang. Hahaha! Merecik ke tidak?

Показать целиком
Лайки: 11 911
Комментарии: 1 076
Репосты: 3 507
Всего реакций: 16 494
Вовлеченность на пост: 0,53
Oh! Media 02.03.2017 06:10

Korang yang memang biasa lalu PLUS dari KL menghala ke Utara tu kenalah lebih berhati-hati kalau kereta rosak tepi jalan. Jangan sampai terima nasib yang sama macam pengadu.

Показать целиком
Лайки: 11 206
Комментарии: 735
Репосты: 3 436
Всего реакций: 15 377
Вовлеченность на пост: 0,5
Oh! Media 23.02.2017 02:24

AWAS! CIUMAN PADA BAYI BOLEH MEMBAWA VIRUS.
Adik huzaifah terkena jangkitan virus yang dibawa oleh individu-individu yang mencium anak ini. Viru…

Показать целиком
Лайки: 9 092
Комментарии: 1 165
Репосты: 4 428
Всего реакций: 14 685
Вовлеченность на пост: 0,48
Oh! Media 23.02.2017 07:17

Like kalau pergi karaoke korang mesti nyanyi salah satu lagu dari diorang ni.
Psst! Jangan tanya kenapa Aiman Tino makin popular sebab rakyat Malaysia rindukan lagu-lagu macam dari diorang ni.

Показать целиком
Лайки: 12 380
Комментарии: 436
Репосты: 1 212
Всего реакций: 14 028
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 04.03.2017 05:12

Merrrcikkkkk Range Rover Velar baru ni. Save gambar buat peransang untuk berjaya.

Показать целиком
Лайки: 11 151
Комментарии: 609
Репосты: 2 184
Всего реакций: 13 944
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 12.03.2017 06:06

Siapa yang berani buat Baginda Tuanku Sultan Melaka murka ni?!! Download tuanku sembah patik harap di upload. 🙅

Показать целиком
Лайки: 12 799
Комментарии: 412
Репосты: 383
Всего реакций: 13 594
Вовлеченность на пост: 0,44
Oh! Media 25.02.2017 05:45

Tahniah Jep Sepahtu & Sariyanti. Nikah dah korang. Semoga kekal bahagia hingga ke Jannah, insyaAllah. Kredit Sinar FM

Показать целиком
Лайки: 13 037
Комментарии: 180
Репосты: 234
Всего реакций: 13 451
Вовлеченность на пост: 0,44
Oh! Media 22.02.2017 06:21

Dulu kita ada wang kertas RM500. Jangan cakap RM500, masa tu RM1,000 pun ada sekeping. Semua tu dilupuskan akibat krisis kewangan asia pada tahun 1997. Sempat merasa atau atleast tengok sendiri tak?

Показать целиком
Лайки: 12 418
Комментарии: 386
Репосты: 610
Всего реакций: 13 414
Вовлеченность на пост: 0,43
Oh! Media 19.03.2017 00:39

Nak tengok pemandu lori wanita pun susah apatah lagi yang manis berbaju kurung dan bertudung. Nampak lembut ayu tapi jiwa kental. Salute akak lori.
Kredit: Rosalekka Salim

Показать целиком
Лайки: 12 328
Комментарии: 366
Репосты: 516
Всего реакций: 13 210
Вовлеченность на пост: 0,42
Oh! Media 25.02.2017 12:06

Satu Malaysia kena surprise hari ni kan? Tak payah nak gosip entah apa-apa macam retis lain pasal hubungan diorang tahu-tahu bila sampai masa dia teru…

Показать целиком
Лайки: 12 822
Комментарии: 199
Репосты: 99
Всего реакций: 13 120
Вовлеченность на пост: 0,43
Oh! Media 09.03.2017 07:00

3 tahun lagi nak tahun 2020. Jangankan nak tengok kereta terbang, memang duit aje yang terbang entah ke mana.

Показать целиком
Лайки: 11 325
Комментарии: 104
Репосты: 1 596
Всего реакций: 13 025
Вовлеченность на пост: 0,42
Oh! Media 05.03.2017 04:20

Suprise birthday macam ni pun okey what? RARE. Yang penting tulisan atas roti tu sweetttt beb. Haha.

Показать целиком
Лайки: 11 054
Комментарии: 575
Репосты: 1 089
Всего реакций: 12 718
Вовлеченность на пост: 0,41
Oh! Media 14.03.2017 06:04

Sampai hati Abby Yus kahwin tak jemput pun. Senyap-senyap je korang bercinta ya!! Sama cantik sama padan. Kipidap! 😂😂

Показать целиком
Лайки: 12 124
Комментарии: 368
Репосты: 206
Всего реакций: 12 698
Вовлеченность на пост: 0,41
Oh! Media 15.03.2017 06:11

Gambar kahwin yang viral beberapa bulan yang lalu di Oh! Media. Siapa sangka pengantin lelaki di dalam gambar ini telah pergi buat selama-lamanya akib…

Показать целиком
Лайки: 12 004
Комментарии: 387
Репосты: 0
Всего реакций: 12 391
Вовлеченность на пост: 0,4
Показать еще