Oh! Media 22.01.2018 08:08

Kisah pakcik Ali dan kucingnya beri tangisan seluruh dunia.
Saat menyedihkan bagi seorang tua berusia 83 tahun, Ali Mese dari Turkey yang kehil…

Показать целиком
Лайки: 16 687
Комментарии: 1 371
Репосты: 15 789
Всего реакций: 33 847
Вовлеченность на пост: 1,01
Oh! Media 22.01.2018 13:45

Dikaitkan dengan soal rezeki selepas 5 tahun kahwin tidak dikurniakan cahaya mata, ini jawapan bernas dari wanita ini.
Kredit: Aida Azlin. Maaf …

Показать целиком
Лайки: 10 286
Комментарии: 945
Репосты: 8 253
Всего реакций: 19 484
Вовлеченность на пост: 0,58
Oh! Media 27.01.2018 11:21

Demak keluarkan motosikal roda tiga. Sesuai untuk korang yang nak berniaga. Terbaik!

Показать целиком
Лайки: 12 895
Комментарии: 2 073
Репосты: 2 263
Всего реакций: 17 231
Вовлеченность на пост: 0,51
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 18.02.2018 08:22

Aduh time-time macam ni la member nak post. Mengundang betul la. Mana nak dapat ice cream Kinder Bueno ni wei?!! Syok kalau pekena time-time gini apal…

Показать целиком
Лайки: 9 296
Комментарии: 4 630
Репосты: 1 658
Всего реакций: 15 584
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 04.02.2018 02:39

Korang tahu tak yang plastik sampah Tesco ni bau wangi siap ada macam-macam jenis flavor mengikut warna. Kelasss!!
Harga RM5.99/50pcs.

Показать целиком
Лайки: 11 523
Комментарии: 2 059
Репосты: 1 412
Всего реакций: 14 994
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 27.01.2018 11:50

Fizz Fairuz pulak dapat pangkat Datuk. Tahniah. Tapi, ni apekebenda satu demi satu artis dapat pangkat Datuk ni? Sejenis Lawak Antarabangsa apakah yang sedang berlaku kat Malaysia ketika ini? 😂😂

Показать целиком
Лайки: 11 670
Комментарии: 1 357
Репосты: 461
Всего реакций: 13 488
Вовлеченность на пост: 0,4
Oh! Media 30.01.2018 14:52

"Salam. Min, hide profile sy pls.
Ni kwn sy. Kuota lepak dgn kwn dh abis katanya. Kalau semua suami mcm ni alhamdulillah xde la para isteri meng…

Показать целиком
Лайки: 10 669
Комментарии: 1 326
Репосты: 1 034
Всего реакций: 13 029
Вовлеченность на пост: 0,39
Oh! Media 18.02.2018 10:14

Depa kata ni Cendol Durian Runtuh dekat Chowkit. Perghh bergetar perut tengok!! Jom serangg!!!

Показать целиком
Лайки: 7 817
Комментарии: 3 175
Репосты: 1 072
Всего реакций: 12 064
Вовлеченность на пост: 0,36
Oh! Media 25.01.2018 04:59

Lawak! "Abang tak sanggup tengok ayang sakit beranak lagi, Bagi mak lain pulak lah". Deep habis Ustaz Shamsul Debat ni.

Показать целиком
Лайки: 6 861
Комментарии: 891
Репосты: 3 732
Всего реакций: 11 484
Вовлеченность на пост: 0,34
Oh! Media 24.01.2018 03:00

"Sbb tu islam ajar pertunangan dirahsiakan,walimatulurus dihebahkan..kalo xjadi,xda la malu sgt..ni tunang pun publish kat media mcm menikah..dunia3..…

Показать целиком
Лайки: 9 698
Комментарии: 856
Репосты: 587
Всего реакций: 11 141
Вовлеченность на пост: 0,33
Oh! Media 23.01.2018 03:19

Bila mak pelajar rajin buat folder untuk menyenangkan anak-anak ikut matapelajaran. Korang rasa okey tak buat macam ni?
Kredit: Fauzie Pamuji

Показать целиком
Лайки: 8 881
Комментарии: 1 175
Репосты: 957
Всего реакций: 11 013
Вовлеченность на пост: 0,33
Oh! Media 29.01.2018 05:00

Kami tinggal dekat Arm Punk. Bila cuti selalu balik Cock The Young kat Utara sana tu. Korang? 😂

Показать целиком
Лайки: 4 795
Комментарии: 4 957
Репосты: 1 116
Всего реакций: 10 868
Вовлеченность на пост: 0,32
Oh! Media 28.01.2018 14:50

Harey betul video ni. Tak guna punya jantan. Hahaha. Berdekah Oh! Media gelak. Korang rasa, adakah rupa paras itu penting dalam sesuatu hubungan?
Kredit: Hannan Medispa

Показать целиком
Лайки: 7 208
Комментарии: 1 078
Репосты: 1 919
Всего реакций: 10 205
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 01.02.2018 06:00

6 insan terakhir tu merupakan pelakon lagenda hebat yang masih ada di Malaysia. Living legend. Mereka masih terus berkarya hebat biarpun tanpa apa-apa pangkat dan anugerah. Jadi fikir-fikirkan.

Показать целиком
Лайки: 8 908
Комментарии: 497
Репосты: 480
Всего реакций: 9 885
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 31.01.2018 10:00

Sekarang banyak kes skodeng ni. So hati-hati bila menggunakan tandas awam.😅

Показать целиком
Лайки: 8 563
Комментарии: 541
Репосты: 775
Всего реакций: 9 879
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 18.02.2018 17:59

Kalau Menteri Besar Negeri Sembilan, Tok Mat ni ditakdirkan jadi Perdana Menteri Malaysia pun, susah nak jumpa yang tak bersetuju. Tak ramai menteri y…

Показать целиком
Лайки: 8 429
Комментарии: 563
Репосты: 403
Всего реакций: 9 395
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 17.02.2018 06:17

Dulu tersingkap sejarahnya. British kata Melayu tak pandai menoreh, maka di import orang india ke Malaya utk memperkasakan industri getah.
Briti…

Показать целиком
Лайки: 6 402
Комментарии: 1 254
Репосты: 1 662
Всего реакций: 9 318
Вовлеченность на пост: 0,28
Oh! Media 04.02.2018 14:39

Ini bukan biasa-biasa punya renovation & decoration ni. Duit kena kepuk-kepuk dulu dan berbekalkan kesungguhan dan kerajinan semua boleh jadi. Memang …

Показать целиком
Лайки: 6 032
Комментарии: 713
Репосты: 2 177
Всего реакций: 8 922
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 28.01.2018 08:50

Perkongsian untuk trip ke Hatyai 🇹🇭 yang viral. Dengan bajet bawah RM150 sahaja. So how?
✈ Tiket ktm sp-padang besar rm9.30x2hala
✈ Tiket …

Показать целиком
Лайки: 4 452
Комментарии: 1 819
Репосты: 2 419
Всего реакций: 8 690
Вовлеченность на пост: 0,26
Oh! Media 25.01.2018 06:30

Percaya tak sebenarnya ramai orang yang tunjukkan kebahagiaan di media sosial tu sebenarnya dia tak bahagia?
Maka jadilah macam kes macam ni.

Показать целиком
Лайки: 6 609
Комментарии: 206
Репосты: 1 176
Всего реакций: 7 991
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 18.02.2018 04:00

Kalau sudah penat mencari rezeki, nak juga ganjaran untuk diri sendiri. Berjaya juga Aiman Tino dapatkan plat kereta 'AIM 477' dengan harga RM40,000.

Показать целиком
Лайки: 5 638
Комментарии: 2 063
Репосты: 195
Всего реакций: 7 896
Вовлеченность на пост: 0,24
Oh! Media 26.01.2018 11:20

Selamat pengantin baru buat Yunalis dan Adam Sinclair.

Показать целиком
Лайки: 6 763
Комментарии: 251
Репосты: 180
Всего реакций: 7 194
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 25.01.2018 12:47

Sejuk hati abang grab dapat mesej "Be safe" dari costumer. Siap bagi diskaun lagi tau. Korang pun lain kali rajin-rajinlah berbuat baik sesama manusia.

Показать целиком
Лайки: 6 537
Комментарии: 277
Репосты: 352
Всего реакций: 7 166
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 31.01.2018 11:15

Masjid Cologne Centra di Ehrenfeld, Cologne German. Subhanallah, indahnya seni bina masjid ni. Gambar pertama dan terakhir tu masa dalam pembinaan.

Показать целиком
Лайки: 6 468
Комментарии: 82
Репосты: 308
Всего реакций: 6 858
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 29.01.2018 07:04

Lepas diberitahu betapa bagusnya khasiat makan sayur, Encik Meow mula menjadi vegetarian. Senang hari-hari bagi makan Kobis jer. Huhu. Malulah siapa y…

Показать целиком
Лайки: 4 754
Комментарии: 1 210
Репосты: 865
Всего реакций: 6 829
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 21.01.2018 00:00

Deep sangat. Menusuk kalbu. Sebab tu jangan ukur seseorang tu dari pakaian dan luaran dia.
+ Karya Jan Fishmonger.

Показать целиком
Лайки: 5 720
Комментарии: 84
Репосты: 722
Всего реакций: 6 526
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 28.01.2018 14:28

Zaman sekarang memang pelik. Mana yang perbuatan dulunya kita anggap sebagai biadap, zaman sekarang diangkat sebagai "cool" dan "style".

Показать целиком
Лайки: 4 744
Комментарии: 145
Репосты: 1 595
Всего реакций: 6 484
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 01.02.2018 04:11

Syafinaz Selamat kini bergelar Datuk. Tahniah!! Oh ya, jangan risau ini bukan dari Pahang. 😂
Guru vokal yang juga penyanyi, Syafinaz Selamat ada…

Показать целиком
Лайки: 5 828
Комментарии: 497
Репосты: 122
Всего реакций: 6 447
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 01.02.2018 02:30

Penangan pelamin Yuna versi bajet. Ok la kan back to nature tapi harap-harap tak de tetamu mengensot datang cari makan je la.
Kredit: Butik Pengantin Setia

Показать целиком
Лайки: 5 074
Комментарии: 780
Репосты: 405
Всего реакций: 6 259
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 31.01.2018 13:00

Sekarang #CHATIME tengah murah gila wei. Beli 2 cawan Pearl Milk Tea RM10 jer untuk saiz kecil. Kalau 2 cawan Pearl Milk Tea saiz biasa pulak RM12. Ni…

Показать целиком
Лайки: 4 199
Комментарии: 1 470
Репосты: 550
Всего реакций: 6 219
Вовлеченность на пост: 0,19
Показать еще