Oh! Media 15.11.2017 04:21

Power brother ni dan isteri, riding motor kapcai dari Malaysia sampai London. Perjalanan 27,000KM dan kos minyak lebih kurang RM2,800. Puas hatiiii tr…

Показать целиком
Лайки: 36 935
Комментарии: 3 836
Репосты: 7 679
Всего реакций: 48 450
Вовлеченность на пост: 1,46
Oh! Media 20.11.2017 05:35

Isteri yang baik adalah isteri yang buat surprise hadiah set gaming macam ni masa birthday suami dia.
Hah apa lagi. Kitorang dah tolong tu. Tag la bini memasing cepat mana tahu dia setuju 😂😂😂

Показать целиком
Лайки: 23 792
Комментарии: 7 333
Репосты: 10 270
Всего реакций: 41 395
Вовлеченность на пост: 1,25
Oh! Media 17.11.2017 23:52

Semalam Oh! Media sempat pergi tengok sendiri Myvi baru. Apa yang boleh dikatakan, Myvi baru ni memang canggih dan hi-tech. Ada banyak features yang t…

Показать целиком
Лайки: 24 706
Комментарии: 5 177
Репосты: 11 239
Всего реакций: 41 122
Вовлеченность на пост: 1,24
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 30.10.2017 02:50

Wow. Isteri Harith Iskandar merupakan wanita pertama di Malaysia yang mendapat PHD in Stem Cell and Tissue Engineering. Malah menghabiskan masa selama…

Показать целиком
Лайки: 31 149
Комментарии: 589
Репосты: 1 054
Всего реакций: 32 792
Вовлеченность на пост: 0,99
Oh! Media 10.11.2017 03:50

Kat mana lagi nak jumpa harga Roti Canai 50 sen dengan Teh O 50 sen. Pendek kata dengan RM1 dah boleh siap buat sarapan sampai kenyang. Moga makin murah rezeki owner yer

Показать целиком
Лайки: 22 800
Комментарии: 2 508
Репосты: 6 823
Всего реакций: 32 131
Вовлеченность на пост: 0,97
Oh! Media 11.11.2017 11:47

The king is back!! Disebabkan Myvi baru ni ramai rakyat Malaysia dah tak sabar, ada je gambar yang leaked biarpun belum dilancarkan.
Fuh!! Ini k…

Показать целиком
Лайки: 21 171
Комментарии: 3 220
Репосты: 4 108
Всего реакций: 28 499
Вовлеченность на пост: 0,86
Oh! Media 30.10.2017 06:11

Korang print baucer KFC ni dan bagi kat awek kaunter KFC tu kalau nak guna. Boleh digunakan sampai 15 November 2017. Sebarkan untuk kebahagiaan perut kita bersama. 😂

Показать целиком
Лайки: 12 731
Комментарии: 5 255
Репосты: 8 638
Всего реакций: 26 624
Вовлеченность на пост: 0,81
Oh! Media 30.10.2017 03:10

Polis pun manusia bang. Mereka pun ada masanya nak duduk rehat-rehat sekejap apa salahnya. Janganlah cari salah jer. Tengok juga pelbagai kebaikan dari mereka selama ini.

Показать целиком
Лайки: 17 894
Комментарии: 6 835
Репосты: 1 495
Всего реакций: 26 224
Вовлеченность на пост: 0,8
Oh! Media 08.11.2017 05:58

Tak sabar nak beli Myvi baru ni. Kalau nak tahu spec penuh tentang harga dia tengok gambar last ya.
Antara ciri-ciri menarik Myvi 2017 (D20N) ad…

Показать целиком
Лайки: 17 477
Комментарии: 4 154
Репосты: 4 400
Всего реакций: 26 031
Вовлеченность на пост: 0,79
Oh! Media 26.10.2017 05:01

Betul ke macam ni? Korang setuju ke?

Показать целиком
Лайки: 19 438
Комментарии: 3 890
Репосты: 2 308
Всего реакций: 25 636
Вовлеченность на пост: 0,78
Oh! Media 31.10.2017 08:28

PERKAHWINAN SONG HYE KYO & SONG JOONG KI ❤️
Akhirnya cinta dua bintang Korea popular Song Hye Kyo dan Song Joong Ki termeterai dengan ikatan per…

Показать целиком
Лайки: 19 674
Комментарии: 1 404
Репосты: 3 977
Всего реакций: 25 055
Вовлеченность на пост: 0,76
Oh! Media 03.11.2017 12:43

Maybelline sale sampai hari Ahad ni kat semua Guardian. Jangan sampai bini/awek korang nampak post ni. 😅

Показать целиком
Лайки: 15 256
Комментарии: 4 578
Репосты: 4 546
Всего реакций: 24 380
Вовлеченность на пост: 0,74
Oh! Media 05.11.2017 20:01

Safiq Rahim tengah trending di seluruh Malaysia sekarang ni akibat dikatakan mulut busuk berbau longkang kerana ayat makian yang dilemparkan kepada pe…

Показать целиком
Лайки: 17 400
Комментарии: 5 151
Репосты: 672
Всего реакций: 23 223
Вовлеченность на пост: 0,7
Oh! Media 09.11.2017 07:00

Ok dah lebih clear. Perodua Myvi baru ni memang merecik! Sekali imbas macam Kia Rio dan VW Golf pun ada dari tepi malah lebih cantik dan canggih lagi.…

Показать целиком
Лайки: 15 795
Комментарии: 2 666
Репосты: 2 992
Всего реакций: 21 453
Вовлеченность на пост: 0,65
Oh! Media 16.11.2017 06:00

Kalau sayang pasangan kita, tak salah sekali-sekala bawa dia pergi ke tempat yang mahal. Ada hikmah bila kerajaan kita buat sesuatu tu 😂😂

Показать целиком
Лайки: 18 431
Комментарии: 743
Репосты: 1 557
Всего реакций: 20 731
Вовлеченность на пост: 0,63
Oh! Media 02.11.2017 12:00

Makanan fav pada hujung bulan. Murah, sedap, lagi menyelerakan. Biasanya orang lelaki je yang rajin makan menu ni. Orang perempuan biasalah nak "jaga …

Показать целиком
Лайки: 14 185
Комментарии: 4 056
Репосты: 1 689
Всего реакций: 19 930
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 02.11.2017 13:00

Kalau korang ada RM100k, apa yang akan korang buat dengan duit tu?

Показать целиком
Лайки: 14 469
Комментарии: 4 512
Репосты: 750
Всего реакций: 19 731
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 30.10.2017 16:32

Penyanyi muda berbakat besar Haqiem Rusli beli kereta Mitsubishi Lancer secara cash pada usia 19 tahun? Woww! Antara penyanyi peberet Oh! Media sekara…

Показать целиком
Лайки: 15 695
Комментарии: 3 122
Репосты: 874
Всего реакций: 19 691
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 15.11.2017 03:03

Myvi baru. Esok dah launching guys. Duit down payment dah standby? 😂 #OhmediaMyvi

Показать целиком
Лайки: 15 222
Комментарии: 2 173
Репосты: 1 716
Всего реакций: 19 111
Вовлеченность на пост: 0,58
Oh! Media 11.11.2017 12:30

4 benda yang korang kena capai sebelum kahwin. Yang mana satu korang dah capai?
Kredit: Maukerja

Показать целиком
Лайки: 8 989
Комментарии: 1 241
Репосты: 8 601
Всего реакций: 18 831
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 12.11.2017 03:38

Hati-hati dengan pengguna Oppo. Tag member korang yang pakai Oppo 😂

Показать целиком
Лайки: 13 537
Комментарии: 3 511
Репосты: 1 446
Всего реакций: 18 494
Вовлеченность на пост: 0,56
Oh! Media 20.11.2017 03:00

Tag member korang yang layak untuk belanja korang makan Pizza hari ini.
+ Gambar dari kamera Huawei P10.

Показать целиком
Лайки: 13 116
Комментарии: 3 952
Репосты: 282
Всего реакций: 17 350
Вовлеченность на пост: 0,52
Oh! Media 21.11.2017 03:24

Cuba share sikit apa yang ada depan korang sekarang ni. Phone semua kamera dah canggih-canggih kan? 😂

Показать целиком
Лайки: 10 074
Комментарии: 6 771
Репосты: 83
Всего реакций: 16 928
Вовлеченность на пост: 0,51
Oh! Media 10.11.2017 12:30

Hebat betul sebuah kemaafan. Seorang bapa sanggup memaafkan dan memeluk pembunuh anaknya sendiri malah berdoa untuk pembunuh tu. Sekaligus beri imej yang baik pada umat Islam seluruh dunia. 👍

Показать целиком
Лайки: 14 343
Комментарии: 161
Репосты: 1 743
Всего реакций: 16 247
Вовлеченность на пост: 0,49
Oh! Media 17.11.2017 14:28

Tahniah pelakon cantik Izara Aisyah sah bergelar isteri kepada Adib Khalid dengan sekali lafaz.
Izara atau nama sebenarnya Nik Izara Aisyah bin…

Показать целиком
Лайки: 14 183
Комментарии: 870
Репосты: 679
Всего реакций: 15 732
Вовлеченность на пост: 0,47
Oh! Media 08.11.2017 10:29

Minyak naik lagi nampaknya. Bertabahlah rakyat Malaysia.
Info : Malaysiakini

Показать целиком
Лайки: 10 948
Комментарии: 2 432
Репосты: 2 258
Всего реакций: 15 638
Вовлеченность на пост: 0,47
Oh! Media 31.10.2017 12:00

Ramai tak tahu sekarang ni dekat Subang Jaya SS15 ada LOST in KL: THE HAUNTED HOUSE. Ini escape game dengan 6 storyline kisah seram yang gerenti merem…

Показать целиком
Лайки: 7 220
Комментарии: 3 758
Репосты: 4 087
Всего реакций: 15 065
Вовлеченность на пост: 0,46
Oh! Media 10.11.2017 03:57

Honda Civic Type R FK8 secara rasmi telah mula dijual di Malaysia pada harga RM320,000. Kereta ini dikuasakan dengan enjin 2.0 liter VTEC TURBO. Untuk…

Показать целиком
Лайки: 11 204
Комментарии: 1 427
Репосты: 2 326
Всего реакций: 14 957
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 30.10.2017 00:46

Dua kasih sayang yang berbeza namun pertaliannya sama. Antara ayah dan anak. Sayangi dan hargailah ibubapa kita bila mereka sudah tua seperti mana mereka menyayangi kita sewaktu kita kecil.

Показать целиком
Лайки: 12 947
Комментарии: 117
Репосты: 1 723
Всего реакций: 14 787
Вовлеченность на пост: 0,45
Oh! Media 10.11.2017 13:30

Sama-sama kita doakan semoga dipermudahkan hamba Allah ni mendapat cahayamata..

Показать целиком
Лайки: 13 814
Комментарии: 588
Репосты: 314
Всего реакций: 14 716
Вовлеченность на пост: 0,45
Показать еще