Oh! Media 13.04.2018 02:56

Hargai isteri anda. Kadang ke Mr.T pun berteman 😂.
Ada yang korbankan kerja , pangkat, gaji besar dan kelayakan akademik untuk menjadi surirumah…

Показать целиком
Лайки: 16 808
Комментарии: 3 581
Репосты: 13 424
Всего реакций: 33 813
Вовлеченность на пост: 1
Oh! Media 06.04.2018 04:00

Korang ingat lagi tak macamana meletupnya bila The Manhattan FISH MARKET buat promosi BEST DEAL IN TOWN tahun lepas? April tahun ni lebih dahsyat lagi…

Показать целиком
Лайки: 4 469
Комментарии: 9 558
Репосты: 4 380
Всего реакций: 18 407
Вовлеченность на пост: 0,54
Oh! Media 28.03.2018 02:13

"Wekkks! I anak Siti Nurhaliza tuu" 😝😝

Показать целиком
Лайки: 15 039
Комментарии: 512
Репосты: 491
Всего реакций: 16 042
Вовлеченность на пост: 0,47
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 13.04.2018 06:00

Orang tak nampak .. 🙈

Показать целиком
Лайки: 5 745
Комментарии: 173
Репосты: 8 368
Всего реакций: 14 286
Вовлеченность на пост: 0,42
Oh! Media 09.04.2018 06:00

Tempat pembuangan tersempit di dunia . Nak jimat ruang punya pasal 😅.

Показать целиком
Лайки: 7 483
Комментарии: 2 955
Репосты: 3 756
Всего реакций: 14 194
Вовлеченность на пост: 0,42
Oh! Media 11.04.2018 01:26

SPR kata akan memastikan peratusan keluar mengundi meningkat kali ini. Lepas tu hari mengundi buat hari Rabu 😁

Показать целиком
Лайки: 10 951
Комментарии: 784
Репосты: 2 037
Всего реакций: 13 772
Вовлеченность на пост: 0,41
Oh! Media 30.03.2018 07:24

Korang tengok la Pakcik Bawang kat Malaysia ni jauh lagi advance dari Makcik Bawang. Haha. Orang lelaki ni mata dia boleh zoom in dan zoom out macam t…

Показать целиком
Лайки: 8 797
Комментарии: 3 507
Репосты: 1 000
Всего реакций: 13 304
Вовлеченность на пост: 0,39
Oh! Media 11.04.2018 11:13

Sesuatu untuk dipelajari. Lunula (Paras putih di kuku) dan kesihatan. Sumber dari brightside.me
Tapi cut story short , jika terdapat bulan sabi…

Показать целиком
Лайки: 3 110
Комментарии: 489
Репосты: 8 956
Всего реакций: 12 555
Вовлеченность на пост: 0,37
Oh! Media 16.04.2018 08:00

Sangat 'Purrrfect' hasil tangkapan jurugambar dari Jepun ni : Hisakata Hiroyuki .
Serius betul meow meow ni berlatih 🤗

Показать целиком
Лайки: 8 157
Комментарии: 777
Репосты: 3 100
Всего реакций: 12 034
Вовлеченность на пост: 0,35
Oh! Media 01.04.2018 02:30

Rezeki dari Allah siapa yang tahu kan...
+ Lukisan Dakwah Islam
#ohislam

Показать целиком
Лайки: 7 952
Комментарии: 368
Репосты: 2 026
Всего реакций: 10 346
Вовлеченность на пост: 0,31
Oh! Media 10.04.2018 11:43

Luahan Ustaz Ebit Lew yang dilarang untuk solat dalam penerbangan Air Asia. Lagi bagus kalau Air Asia tetapkan setiap flight ada ruangan kecil untuk solat lepas ni.

Показать целиком
Лайки: 6 712
Комментарии: 1 452
Репосты: 2 151
Всего реакций: 10 315
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 15.04.2018 12:18

Kenapa orang GEMUK perlu dilayan sebegini?!
Sponsor : Hannan Medispa

Показать целиком
Лайки: 7 117
Комментарии: 1 186
Репосты: 1 896
Всего реакций: 10 199
Вовлеченность на пост: 0,3
Oh! Media 15.04.2018 07:49

Nak matikan kutu kucing, boleh beli ubat titik dalam RM15, titik di tengkuk kucing tetapi di bawah ni perkongsian pilihan lain yang nampak hasil serta…

Показать целиком
Лайки: 4 143
Комментарии: 2 688
Репосты: 2 865
Всего реакций: 9 696
Вовлеченность на пост: 0,29
Oh! Media 19.04.2018 02:00

Perokok tak ramai yang rajin buat kira-kira. Bagus kalau ada yang sudi tolong kirakan 😂😂

Показать целиком
Лайки: 5 912
Комментарии: 1 524
Репосты: 1 723
Всего реакций: 9 159
Вовлеченность на пост: 0,27
Oh! Media 19.04.2018 09:11

Kahkah. Lawak betul antara mitos-mitos yang masih dipercayai ramai. Tapi mana yang pesanan orang tua-tua tu, tak lebih dari kiasan nak mengajar budak-…

Показать целиком
Лайки: 4 507
Комментарии: 509
Репосты: 3 461
Всего реакций: 8 477
Вовлеченность на пост: 0,25
Devaka.ru 10.04.2018 11:19

В фб показывается один пост из десяти. А в телеграме можно следить за всей важной информацией. Подписывайтесь на мой телеграм-канал, если вас там ещё нет: https://t.me/devakatalk

Показать целиком
Лайки: 8 295
Комментарии: 2
Репосты: 1
Всего реакций: 8 298
Вовлеченность на пост: 108,75
Oh! Media 04.04.2018 05:00

Pandainya dia laungkan azan, macam kat TV lah!

Показать целиком
Лайки: 6 570
Комментарии: 170
Репосты: 1 151
Всего реакций: 7 891
Вовлеченность на пост: 0,23
Oh! Media 18.04.2018 15:10

Ustaz : Kalau kita hidup zaman Firaun la kan???agak-agak kita jadi pengikut Firaun ke, atau pengikut Nabi Musa?
Jemaah : Tentulah Nabi Musa.…

Показать целиком
Лайки: 4 986
Комментарии: 260
Репосты: 2 374
Всего реакций: 7 620
Вовлеченность на пост: 0,22
Oh! Media 02.04.2018 02:00

Penuh makna gambar ni. Sekurang-kurangnya mengingatkan kita tentang sesuatu.

Показать целиком
Лайки: 5 455
Комментарии: 67
Репосты: 1 504
Всего реакций: 7 026
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 03.04.2018 07:00

Perghh!! Best ni. PESTA BUKU SELANGOR 2018 kembali lagi di Shah Alam Convention Centre (SACC).
Ramai kartunis yang akan turun padang pada hari S…

Показать целиком
Лайки: 6 247
Комментарии: 433
Репосты: 280
Всего реакций: 6 960
Вовлеченность на пост: 0,21
Oh! Media 18.04.2018 15:04

Orang Pahang dah bersuara wakil rakyat depa macam apa jaa. MB tempat korang ok ke? Ada ciri-ciri wajib disingkirkan tak?

Показать целиком
Лайки: 4 823
Комментарии: 963
Репосты: 939
Всего реакций: 6 725
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 07.04.2018 06:00

17 ekor kucing mati bergelimpangan diracun secara kejam. Itulah nasib kucing-kucing gelandangan peliharaan Muhammad Nur Fiqry Zahari yang mati dalam k…

Показать целиком
Лайки: 4 332
Комментарии: 1 105
Репосты: 1 270
Всего реакций: 6 707
Вовлеченность на пост: 0,2
Oh! Media 19.04.2018 06:33

Wow. Banyak tu. Tak cukup jari tangan, kena kira guna jari kaki pulak. Kalau tak cukup juga kena pinjam jari-jemari jiran buat kira-kira 😂 #AnakMudaTidakLupa

Показать целиком
Лайки: 5 145
Комментарии: 520
Репосты: 766
Всего реакций: 6 431
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 08.04.2018 13:00

Memang gemuk. Tolong diet 100 hari ya! 😩

Показать целиком
Лайки: 4 042
Комментарии: 1 465
Репосты: 889
Всего реакций: 6 396
Вовлеченность на пост: 0,19
Oh! Media 07.04.2018 05:19

Memang bermutu tinggi pesanan mak kepada anaknya. 😂

Показать целиком
Лайки: 4 865
Комментарии: 257
Репосты: 1 143
Всего реакций: 6 265
Вовлеченность на пост: 0,18
Oh! Media 19.04.2018 06:11

Masa kecik-kecik dulu pantang jumpa kedai ada jual macam ni confirm bungkus 4 5 jenis bawa balik. Zaman sekarang ada lagi kedai jual macam ni tapi agak rare sikit nak jumpa.

Показать целиком
Лайки: 4 587
Комментарии: 357
Репосты: 705
Всего реакций: 5 649
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 30.03.2018 07:44

Banyak betul cengkadak bebudak zaman sekarang ni. Banyak perkara yang tak tercapai dek akal pemikiran kita atas dunia ni. Jadi follow ajelah apa yang …

Показать целиком
Лайки: 2 705
Комментарии: 2 665
Репосты: 263
Всего реакций: 5 633
Вовлеченность на пост: 0,17
Oh! Media 11.04.2018 04:24

Masing-masing letak alasan nak cuti untuk selamatkan Malaysia 😂

Показать целиком
Лайки: 4 536
Комментарии: 341
Репосты: 551
Всего реакций: 5 428
Вовлеченность на пост: 0,16
Oh! Media 09.04.2018 03:00

Aura positif pagi ini adalah sikap prihatin yang ditujukkan untuk Nedim Nazri, suami kepada Nora Danish contoh untuk semua.
Naluri dan status se…

Показать целиком
Лайки: 4 337
Комментарии: 368
Репосты: 168
Всего реакций: 4 873
Вовлеченность на пост: 0,14
Oh! Media 10.04.2018 07:00

Doktor ini menangis semasa mengedarkan roti kepada kanak-kanak di Syria, selepas kanak-kanak itu merayu kepadanya diberikan ubat supaya tidak lagi merasai kelaparan. :'(

Показать целиком
Лайки: 4 009
Комментарии: 99
Репосты: 726
Всего реакций: 4 834
Вовлеченность на пост: 0,14
Показать еще