Oh! Media 08.11.2016 11:45

Tak dapat 9A dalam SPM pun takpelah janji kena ada yang 9A ni.

Показать целиком
Лайки: 43 299
Комментарии: 215
Репосты: 18 875
Всего реакций: 62 389
Вовлеченность на пост: 2,1
Oh! Media 19.11.2016 01:52

Ooo dia ni ke yang buat kita semua terkejut masa nak isi minyak kat Shell tu? Hahaha.

Показать целиком
Лайки: 42 623
Комментарии: 1 064
Репосты: 4 288
Всего реакций: 47 975
Вовлеченность на пост: 1,61
Oh! Media 27.11.2016 13:52

Pelakon veteran Wan Maimunah disahkan menghidap penyakit bengkak jantung dan jangkitan kuman pada paru-paru kini dirawat di Hospital Jasin, wad 2A men…

Показать целиком
Лайки: 40 870
Комментарии: 1 037
Репосты: 1 592
Всего реакций: 43 499
Вовлеченность на пост: 1,46
Планируйте SMM-стратегию 2017:
изучите статистику отраслей
и ключевых брендов.
SMM-ИТОГИ 2016
Oh! Media 22.11.2016 05:30

Sweet ucapan Jep Sepahtu untuk anak Shuib. Macam ni baru #friendshipgoal. Betul tak?

Показать целиком
Лайки: 38 307
Комментарии: 161
Репосты: 639
Всего реакций: 39 107
Вовлеченность на пост: 1,31
Oh! Media 21.11.2016 07:47

Rumah asal kecil je tapi bila owner hebat design dan deco rumah dia, terus jadi cantik dan inspirasi ramai. Cool gila!
Hasil kerja: Yong Studio Sdn Bhd

Показать целиком
Лайки: 21 703
Комментарии: 1 999
Репосты: 12 639
Всего реакций: 36 341
Вовлеченность на пост: 1,22
Oh! Media 09.11.2016 11:28

Kalau setakat duduk atas jalan tar pun mak bapak dah bising siap update status dekat Wechat, ini dia 14 jenis denda yang biasa dirasai mereka yang lah…

Показать целиком
Лайки: 15 739
Комментарии: 1 281
Репосты: 14 136
Всего реакций: 31 156
Вовлеченность на пост: 1,05
Oh! Media 18.11.2016 12:30

Tak apa dik dapat 6E pun tak apa janji adik cuba. Dengan format UPSR tahun ni semua boleh faham akan nasib adik. Tapi ini baru permulaan. Tak bermakna…

Показать целиком
Лайки: 27 272
Комментарии: 1 983
Репосты: 1 786
Всего реакций: 31 041
Вовлеченность на пост: 1,04
Oh! Media 04.12.2016 04:21

Tu diaa.. tengok pada decor pelamin dah tau dah minat apa ni. Comeyyyy!
Kredit: Butik Hati Ke Hati

Показать целиком
Лайки: 23 864
Комментарии: 2 792
Репосты: 3 967
Всего реакций: 30 623
Вовлеченность на пост: 1,02
Oh! Media 21.11.2016 15:27

Bayi diletakkan di masjid dengan surat si ibu yang menyatakan dirinya tidak mampu. Wallahualam. Ibu mana yang sanggup kehilangan anaknya melainkan tidak berdaya lagi.

Показать целиком
Лайки: 20 896
Комментарии: 1 260
Репосты: 6 182
Всего реакций: 28 338
Вовлеченность на пост: 0,95
Oh! Media 11.11.2016 12:38

Tahniah diucapkan kepada Amar Baharin dan Amyra Rosli kerana selamat bergelar suami isteri dengan satu lafaz. Amyra menerima hantaran RM50,000.

Показать целиком
Лайки: 25 822
Комментарии: 877
Репосты: 945
Всего реакций: 27 644
Вовлеченность на пост: 0,93
Oh! Media 18.11.2016 08:10

Dalam banyak-banyak tutorial tudung yang korang ikut, ini tutorial tudung dari Al-Quran yang ramai wanita tak ambil berat.

Показать целиком
Лайки: 21 234
Комментарии: 161
Репосты: 4 885
Всего реакций: 26 280
Вовлеченность на пост: 0,88
Oh! Media 25.11.2016 06:40

Dua individu mengasari penguatkuasa dalam video yang tersebar semalam telah dihadap kemuka pengadilan. :)

Показать целиком
Лайки: 21 730
Комментарии: 1 503
Репосты: 1 982
Всего реакций: 25 215
Вовлеченность на пост: 0,84
Oh! Media 05.12.2016 07:46

Pemerintah Arab Saudi, Raja Salman mengisytiharkan pembatalan yuran visa bagi Umrah dan Haji bermula tahun ini.

Показать целиком
Лайки: 20 147
Комментарии: 617
Репосты: 3 959
Всего реакций: 24 723
Вовлеченность на пост: 0,83
Oh! Media 08.11.2016 01:50

Lagi kes suami pukul anak bini. Allahuakbar. Wanita untuk dilindungi bukan untuk disakiti apatah lagi pada anak kandung sendiri.

Показать целиком
Лайки: 20 269
Комментарии: 957
Репосты: 3 282
Всего реакций: 24 508
Вовлеченность на пост: 0,82
Oh! Media 05.12.2016 08:04

Imej terbaru pelakon terkenal Natasha Hudson, daripada bertudung labuh kini berniqab. Semoga terus istiqomah. Alhamdulillah.
Natasha mula berhij…

Показать целиком
Лайки: 22 704
Комментарии: 356
Репосты: 1 104
Всего реакций: 24 164
Вовлеченность на пост: 0,81
Oh! Media 19.11.2016 07:18

Tun Mahathir, Muhyiddin Yassin dan Mukhriz Mahathir berjalan sendiri dari Dataran Maybank menuju ke lokasi himpunan #Bersih5.
Semoga Allah membe…

Показать целиком
Лайки: 22 218
Комментарии: 359
Репосты: 859
Всего реакций: 23 436
Вовлеченность на пост: 0,79
Oh! Media 15.11.2016 07:48

12 gambar Supermoon di seluruh dunia. Mana satu yang paling cantik? Tentulah yang last sekali tu. Comel sangat. Hurmm.
Panjang umur insyaAllah 18 tahun akan datang baru dapat tengok lagi.

Показать целиком
Лайки: 17 600
Комментарии: 435
Репосты: 4 424
Всего реакций: 22 459
Вовлеченность на пост: 0,75
Oh! Media 29.11.2016 11:23

Inilah gambar terakhir pasukan bola sepak Chapecoense (Brazil) sebelum pesawat yang mereka naiki terhempas di Colombia. Lebih menyedihkan, mereka dala…

Показать целиком
Лайки: 18 073
Комментарии: 360
Репосты: 1 926
Всего реакций: 20 359
Вовлеченность на пост: 0,68
Oh! Media 27.11.2016 11:45

Mak kita dulu macam ni kan? Rindu mak!!
Kredit Pelukis Rakyat Shidie Art

Показать целиком
Лайки: 16 285
Комментарии: 269
Репосты: 3 377
Всего реакций: 19 931
Вовлеченность на пост: 0,67
Oh! Media 26.11.2016 12:30

Nak kahwin bukan banyak kali, mesti pengantin nak jadi lain dari yang lain kan? Takkan style tudung pun nak yang sama je. Tak tahu macam mana nak paka…

Показать целиком
Лайки: 5 168
Комментарии: 903
Репосты: 12 325
Всего реакций: 18 396
Вовлеченность на пост: 0,62
Oh! Media 15.11.2016 12:08

Di Jepun, mereka mengambil masa 48 jam sahaja untuk baiki monster sinkhole. Di Malaysia, lubang besar alam atas jalan utama ambil masa 48 minggu itupun kalau bernasib baik.

Показать целиком
Лайки: 16 389
Комментарии: 597
Репосты: 1 264
Всего реакций: 18 250
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 16.11.2016 13:13

Boleh tak admin nak ikat jamin beliau? Tak tahan tengok muka comel tu.

Показать целиком
Лайки: 16 187
Комментарии: 535
Репосты: 1 375
Всего реакций: 18 097
Вовлеченность на пост: 0,61
Oh! Media 25.11.2016 03:00

Kita mudahkan urusan orang, Allah permudahkan urusan kita. Benar apa yang ditulis ni.
"Assalammualaikum .. hai semua ... ini just pendapat aku l…

Показать целиком
Лайки: 14 034
Комментарии: 1 406
Репосты: 2 521
Всего реакций: 17 961
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 11.11.2016 11:00

Haha!! Dengan Oh! Media sekali dia prank. Ni betul genius punya prank bila si FBI ni yang akan call korang. Tak percaya korang cuba sendiri dekat http://alicafe.jtmedia.net/

Показать целиком
Лайки: 14 599
Комментарии: 760
Репосты: 2 471
Всего реакций: 17 830
Вовлеченность на пост: 0,6
Oh! Media 14.11.2016 01:27

Kehilangan kucing tersayang memang sedih sangat2. Bukan budak-budak je, orang tua pun boleh menangis. Mana taknya, kalau dah bela kucing kita dah angg…

Показать целиком
Лайки: 15 520
Комментарии: 614
Репосты: 1 171
Всего реакций: 17 305
Вовлеченность на пост: 0,58
Oh! Media 16.11.2016 07:08

Mister Potato perisa Ubi Keledek. Fuh rare sungguh ni tapi tapi sedap! Dekat 7-Eleven pun korang boleh beli.

Показать целиком
Лайки: 13 265
Комментарии: 994
Репосты: 2 843
Всего реакций: 17 102
Вовлеченность на пост: 0,57
Oh! Media 09.11.2016 02:00

Memang seram betul ni. Awasi anak-anak anda 😅😅

Показать целиком
Лайки: 12 100
Комментарии: 775
Репосты: 3 874
Всего реакций: 16 749
Вовлеченность на пост: 0,56
Oh! Media 11.11.2016 06:52

Kahwin ni bukan perkara suka-suka. Kena banyak beringat sama terutamanya para isteri sebab mereka selalu terlupa.

Показать целиком
Лайки: 10 149
Комментарии: 540
Репосты: 5 869
Всего реакций: 16 558
Вовлеченность на пост: 0,56
Oh! Media 21.11.2016 14:00

Betul la tu apa guna belajar sampai PhD sekalipun kalau berak tak reti flush, signal tak reti bagi.
Kredit: MGAG

Показать целиком
Лайки: 13 832
Комментарии: 117
Репосты: 2 040
Всего реакций: 15 989
Вовлеченность на пост: 0,54
Oh! Media 20.11.2016 06:07

Hebatnya tahap kecintaan dan kesetiaan Tun Dr Siti Hasmah kepada suaminya. Sedangkan mereka boleh sahaja duduk berehat di rumah menonton televisyen, m…

Показать целиком
Лайки: 14 434
Комментарии: 236
Репосты: 975
Всего реакций: 15 645
Вовлеченность на пост: 0,52
Показать еще