Oh! Media 20.07.2017 14:41

Tiga perkara sia-sia. Ada lagi yang korang nak tambah tak? 😂

More
Likes: 8 631
Comments: 512
Reposts: 564
Total Interactions: 9 707
Post Engagement Rate: 0.3
Oh! Media 02.08.2017 04:49

"Assalamualaikum Ohmedia.. Location Stesen MRT Taman Suntex.. Parking kat laluan pejalan kaki.. Mentang2 stesen baru xde clamping lagi.. Owner melayu …

More
Likes: 7 088
Comments: 1 715
Reposts: 870
Total Interactions: 9 673
Post Engagement Rate: 0.3
Oh! Media 08.08.2017 00:31

MasyaAllah. Sangat merendah diri. Zuhud 😂

More
Likes: 7 756
Comments: 1 665
Reposts: 153
Total Interactions: 9 574
Post Engagement Rate: 0.3
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 01.08.2017 10:26

Mamat ni ambil masa 4 bulan untuk dapatkan badan macam ni. Nampak tak yang kalau 4 bulan lepas korang tak bertangguh, mesti hari ni korang dah tak ge…

More
Likes: 6 944
Comments: 1 586
Reposts: 760
Total Interactions: 9 290
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 27.07.2017 09:17

Tips untuk buat suami makin sayang pada kita. Tag pasangan korang.

More
Likes: 7 156
Comments: 966
Reposts: 1 121
Total Interactions: 9 243
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 24.07.2017 11:19

Jom kenali bapa bapa kita di Malaysia ni. Bapak ahhh!!

More
Likes: 7 731
Comments: 429
Reposts: 1 048
Total Interactions: 9 208
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 14.08.2017 05:00

Nama Tun Mahathir tidak kelihatan. Seakan-akan proses brainwash kanak-kanak secara lembut sengaja dilakukan agar mereka tak pernah tahu yang Tun Mahat…

More
Likes: 7 962
Comments: 454
Reposts: 772
Total Interactions: 9 188
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 01.08.2017 00:10

Bini artis masing-masing sekarang ni dihantui rasa takut laki kena caras bawa pergi Karaoke. Hahahah.

More
Likes: 8 374
Comments: 449
Reposts: 354
Total Interactions: 9 177
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 08.08.2017 04:21

"Salam oh media! tolong viralkan boleh. ada group sebelah sent surat ni hntr kt alamat ni tp org ni tk ddk kt alamat tu da.. kesian bdk ni. dia dpt sm…

More
Likes: 6 680
Comments: 336
Reposts: 2 160
Total Interactions: 9 176
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 11.08.2017 13:37

Bulan September depan bukan main meriah lagi hari cutinya. Dari sekarang la masa yang sesuai untuk korang rancang pergi bercuti ke mana-mana. Jadi pla…

More
Likes: 5 948
Comments: 648
Reposts: 2 467
Total Interactions: 9 063
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 01.08.2017 05:35

Tempat riadah admin masa kecik-kecik dulu. Tapi dulu takde la lawa macam ni. Cantik pulak Lata Belatan, Besut, Terengganu sekarang.
Psst: Perfume Super Long Lasting di Oh Perfumenista

More
Likes: 7 590
Comments: 699
Reposts: 659
Total Interactions: 8 948
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 05.08.2017 13:25

Tahniah buat Yuna selamat mengikat tali pertunangan dengan Adam. Pasangan ini mula berkenalan pada 2013 dan mula rapat pada tahun 2015.
Kredit: Meloditv3

More
Likes: 8 454
Comments: 209
Reposts: 144
Total Interactions: 8 807
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 03.08.2017 03:00

Bila korang pakai earphones dengar lagu dan ikut nyanyi sekali, korang rasa dah habis stylo dah tapi sebenarnya ini apa yang orang lain nampak. Hahaha…

More
Likes: 5 395
Comments: 1 025
Reposts: 2 241
Total Interactions: 8 661
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 02.08.2017 09:30

Kira macam ni baru kita clear ye tak? Satu persatu dia sebut sampai satu kedai boleh dengar. So pelanggan pun tak terkejut bila nak bayar. Tak macam s…

More
Likes: 6 820
Comments: 584
Reposts: 783
Total Interactions: 8 187
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 14.08.2017 04:30

Sekitar majlis khatam Al-Quran memohon keberkatan yang berlangsung semalam sempena istiadat perkahwinan diraja YAM Tunku Tun Aminah dan Dennis Muhamma…

More
Likes: 7 980
Comments: 72
Reposts: 102
Total Interactions: 8 154
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 12.08.2017 10:13

Tips bermanfaat untuk ibu-bapa berdepan dengan kehendak dan keinginan melampau anak-anak. 😅

More
Likes: 4 431
Comments: 1 402
Reposts: 2 317
Total Interactions: 8 150
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 14.08.2017 07:00

Perghh teruja betul kami tengok video ni. Memang pandai betul budak-budak ni. Apabenda yang diorang makan eh?
Kiriman: Hissam Sam

More
Likes: 5 659
Comments: 655
Reposts: 1 816
Total Interactions: 8 130
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 27.07.2017 07:26

Kadang-kadang suami kena tebalkan muka pinjam duit dengan bini. Tapi apedehal kan hidup sama-sama janganlah berkira dengan suami pulak. Hehehe.

More
Likes: 6 464
Comments: 667
Reposts: 715
Total Interactions: 7 846
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 25.07.2017 01:21

Baru beberapa hari buka MRT untuk public dah ada macam-macam hal. Harap-harap sempat la bertahan sampai puluh-puluh tahun akan datang.

More
Likes: 6 431
Comments: 687
Reposts: 499
Total Interactions: 7 617
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 26.07.2017 04:10

Lantai barber shop dibina dengan 70,000 duit syiling. Dan hasilnya memang WOW!

More
Likes: 7 056
Comments: 164
Reposts: 318
Total Interactions: 7 538
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 15.08.2017 07:33

Cuba tag hantu Petai. Rasa macam nak tag diri sendiri jer. Hahaha. Lagi-lagi kalau Sambal Petai. Perghhh pergi dia lagi-lagi lepas tu masa dalam jamban baik punya. Hahahaha!
Kredit: Ezam Nordin

More
Likes: 4 872
Comments: 2 099
Reposts: 441
Total Interactions: 7 412
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 01.08.2017 05:27

Amirul Syakir ni pernah viral di Oh! Media 3 tahun lalu pasal dia hebat meniru suara watak-watak popular yang kita kenal. Tapi yang ni memang next lev…

More
Likes: 5 316
Comments: 304
Reposts: 1 388
Total Interactions: 7 008
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 06.08.2017 16:27

Buat perangai palat atas jalan lepas tu kena honk sibuk la nak kejar jadi samseng jalanraya. Sebab perangai pemandu macam ni la yang buat buruk nama M…

More
Likes: 6 100
Comments: 793
Reposts: 18
Total Interactions: 6 911
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 23.07.2017 01:59

Bila berdepan dengan pasangan yang materialistik. Korang yang lelaki kalau jumpa dengan perempuan macam ni, angkat kaki ke atau layankan aje perangai diorang?

More
Likes: 4 759
Comments: 1 138
Reposts: 992
Total Interactions: 6 889
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 14.08.2017 11:30

Cantik tak kucing baru PM Najib kita? Hadiah dari Ketua Putri yang diberi nama "Korya". Sekarang memang zaman hitam tau. Burger hitam, kucing pun hitam menjadi pilihan. Apapun moga Korya tabah..... 🐱

More
Likes: 5 846
Comments: 784
Reposts: 227
Total Interactions: 6 857
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 14.08.2017 07:48

Pingat untuk Sukan SEA 2017 yang dihasilkan oleh Royal Selangor Pewter. Apa yang awesome dan lain dari lain pingat ni bila ada sentuhan kayu. Epic gil…

More
Likes: 6 459
Comments: 150
Reposts: 184
Total Interactions: 6 793
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 15.08.2017 04:44

Since ada seorang krew Oh! Media nak kahwin kurang lagi sebulan kat kampung dia di Perak, jadi kami nak list kan di sini tempat-tempat menarik dan waj…

More
Likes: 4 328
Comments: 834
Reposts: 1 578
Total Interactions: 6 740
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 11.08.2017 07:00

Fuh! Korang tahu tak yang Honda Dash Wave Fi 2017 ni boleh pergi sejauh 61KM dengan hanya 1 Liter petrol. Sesuai untuk korang yang kaki konvoi ataupun…

More
Likes: 4 744
Comments: 1 007
Reposts: 935
Total Interactions: 6 686
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 08.08.2017 06:22

Sejak pakai hero ni selalu dapat Penta Kill. Kadang-kadang dapat Legendary Kill terus. Terus MVP tiap kali main. Hahaha. Tag member korang yang kaki Mobile Legend! 😂

More
Likes: 5 124
Comments: 1 069
Reposts: 424
Total Interactions: 6 617
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 19.07.2017 07:52

Bila pengantin teringin nak makan buah durian.

More
Likes: 6 097
Comments: 287
Reposts: 105
Total Interactions: 6 489
Post Engagement Rate: 0.2
More