Oh! Media 07.04.2017 04:15

Sekitar majlis doa selamat Nora Danish dan suami.
Nora pakai tudung kelepek macam tu pun lawaaaaaa!

More
Likes: 7 818
Comments: 356
Reposts: 292
Total Interactions: 8 466
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 19.04.2017 07:09

Dapur yang mungkin (mungkin lahh) mampu membuatkan bini korang lebih rajin masuk dapur memasak. Kalau tak rajin juga, boleh dah pertimbangkan beli dapur ni bagi bini baru. 😍

More
Likes: 5 863
Comments: 1 248
Reposts: 1 328
Total Interactions: 8 439
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 07.04.2017 06:36

Kena tidur office la nampak gayanya. Esok boleh bawa siap-siap bantal, dan toto narita. :P

More
Likes: 5 702
Comments: 555
Reposts: 2 027
Total Interactions: 8 284
Post Engagement Rate: 0.26
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 29.03.2017 12:00

InsyaAllah. Amin. Kalau kita bersungguh, insyaAllah murah dan mudah urusan kita nak ke sana.

More
Likes: 7 755
Comments: 199
Reposts: 261
Total Interactions: 8 215
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 24.03.2017 12:50

Nasihat Ustaz Kazim. Jom la kita hidup buat kawan dengan orang lain bukan buat musuh ya. Seronok kalau hidup ramai orang sayang.

More
Likes: 5 860
Comments: 35
Reposts: 2 092
Total Interactions: 7 987
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 16.04.2017 10:59

Memang susah nak jumpa orang jujur zaman sekarang ni. Kalau korang jumpa wallet, apa korang buat?

More
Likes: 7 508
Comments: 201
Reposts: 145
Total Interactions: 7 854
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 04.04.2017 05:00

Inilah sebab kena perhatikan anak-anak korang yang dah pandai gunakan smartphones lagi-lagi yang tahu WeChat tu apa. Tak boleh blah bebudak WeChat ni.…

More
Likes: 4 836
Comments: 1 769
Reposts: 1 100
Total Interactions: 7 705
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 10.04.2017 05:36

Kalau tengok filem P Ramlee, kita tak rasa muak pun. Samalah macam video ni. Sebab inilah video penipuan paling agung pernah wujud di Malaysia. Habis …

More
Likes: 5 359
Comments: 665
Reposts: 1 639
Total Interactions: 7 663
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 27.03.2017 08:28

Mata seorang ibu bukan calang-calang tau. Admin pun selalu jadi macam ni.
Kredit: Jom Komik

More
Likes: 6 705
Comments: 160
Reposts: 664
Total Interactions: 7 529
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 04.04.2017 06:00

Dulu siap ada album untuk pilih nak corak yang mana. Haha Budak pompuan dulu confirm ada benda ni kan?

More
Likes: 6 732
Comments: 288
Reposts: 432
Total Interactions: 7 452
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 20.04.2017 05:42

Deep sangat jawapan orang bukan Islam di Kelantan tentang isu menghentikan operasi selama 10 minit bagi pada waktu Maghrib.

More
Likes: 6 597
Comments: 116
Reposts: 727
Total Interactions: 7 440
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 31.03.2017 06:57

Kes pukau macam ni semakin banyak sekarang ni terutamanya di kampung-kampung. Habis semua duit dalam ATM dan barang kemas kena angkut. Hati-hati walau di mana sahaja korang berada.

More
Likes: 7 116
Comments: 311
Reposts: 0
Total Interactions: 7 427
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 05.04.2017 02:26

Bila korang tak boleh terima ada orang baru dalam keluarga!

More
Likes: 5 671
Comments: 471
Reposts: 1 172
Total Interactions: 7 314
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 15.04.2017 06:26

Satu-satunya lokasi yang macam dalam filem Lord of The Ring tetapi berada di Malaysia iaitu Mossy Forest di Gunung Brinchang, Cameron Highland. Memang…

More
Likes: 5 694
Comments: 612
Reposts: 970
Total Interactions: 7 276
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 09.04.2017 01:11

Seorang bapa sanggup melakukan apa sahaja demi untuk mengumpul wang untuk mengubati anaknya yang mengidap kanser walaupun terpaksa memakai kostum yang…

More
Likes: 6 846
Comments: 43
Reposts: 385
Total Interactions: 7 274
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 24.03.2017 13:04

Baru berusia 7 tahun, Ryan Hickman merupakan CEO kepada syarikatnya sendiri iaitu Ryan’s Recycling Company. Ryan mengumpul wang hasil perniagaan kitar semulanya untuk melanjutkan ke kolej.

More
Likes: 6 849
Comments: 84
Reposts: 302
Total Interactions: 7 235
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 10.04.2017 02:30

Gambar seorang doktor tertidur dilantai hospital ini bukan mengundang cemuhan malah menerima pujian kerana dia telah bekerja selama 28jam tanpa henti …

More
Likes: 6 776
Comments: 207
Reposts: 225
Total Interactions: 7 208
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 18.04.2017 01:50

Sedar tak sedar, dah 7 tahun dah pemergian Achik Spin. Semoga tenang disana. Al-fatihah.

More
Likes: 6 769
Comments: 182
Reposts: 245
Total Interactions: 7 196
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 19.04.2017 07:08

Korang mesti pernah tengok filem 3 Idiot kan? Antara filem paling best Aamir Khan. Dan inilah wajah sebenar Phunsukh Wangdu.
Nama sebenar beliau…

More
Likes: 6 052
Comments: 348
Reposts: 786
Total Interactions: 7 186
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 01.04.2017 09:43

Korang yang belum kahwin, nanti kahwin masa atas pelamin jangan comolot pulak tau? Malamnya masuk bilik nak cium kaki ke apa ke takkan jadi isu. Ustaz…

More
Likes: 5 550
Comments: 370
Reposts: 1 085
Total Interactions: 7 005
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 01.04.2017 01:34

Lemang To'ki di Bentong, Pahang. Kat sini memang jadi habitat semulajadi lah untuk para rider terutamanya yang duduk KL setiap kali hujung minggu. Per…

More
Likes: 5 468
Comments: 681
Reposts: 700
Total Interactions: 6 849
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 28.03.2017 06:45

Mitsubishi Lancer baru. Merecik hawau ke tidak?!! Tak ada sebarang tarikh bila ianya akan mula dijual di Malaysia. Mitsubishi Lancer ni dulu memang se…

More
Likes: 5 253
Comments: 715
Reposts: 857
Total Interactions: 6 825
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 29.03.2017 05:21

Pergh!! Dapat pekena time panas-panas macam ni confirm syahdu ni. Teh beng madu siap ada topping aiskrim. Rare ni. Hanya di Warung Pak Mat Sup Kepala …

More
Likes: 5 548
Comments: 576
Reposts: 618
Total Interactions: 6 742
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 07.04.2017 13:18

Respek Najip Ali kerana tetap memohon maaf. Lepas ni dalam Maharaja Lawak Mega dia akan digantikan oleh Aznil.

More
Likes: 6 428
Comments: 304
Reposts: 0
Total Interactions: 6 732
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 21.04.2017 12:30

Tabung mana satu yang pernah korang pakai masa kecik dulu? 😂

More
Likes: 5 724
Comments: 346
Reposts: 544
Total Interactions: 6 614
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 14.04.2017 15:02

Bila street art combine dengan nature. Cool gak.

More
Likes: 5 900
Comments: 35
Reposts: 674
Total Interactions: 6 609
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 18.04.2017 06:30

Tak ramai yang tahu, di Perlis ada lokasi bernama Bukit Laka @ Bukit Tuk Dun untuk buat aktiviti hiking awal pagi menikmati pemandangan kabus dan awan yang sangat cantik.

More
Likes: 4 863
Comments: 832
Reposts: 882
Total Interactions: 6 577
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 27.03.2017 07:58

Encik Meow keturunan Avatar katanya patutlah hensem!
Kredit: @Kimymymy_

More
Likes: 6 321
Comments: 86
Reposts: 161
Total Interactions: 6 568
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 12.04.2017 15:16

Kalau penganjur bagi sejuta korang sanggup tak? Seriau 😂

More
Likes: 5 983
Comments: 461
Reposts: 0
Total Interactions: 6 444
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 24.03.2017 13:55

Kalau korang kahwin dengan orang Johor, ketahuilah yang biasanya memang banyak "tol" korang kena tempuh dulu sebelum dapat jumpa dengan isteri. Stand by duit siap-siap ye. Hehe!

More
Likes: 5 176
Comments: 725
Reposts: 507
Total Interactions: 6 408
Post Engagement Rate: 0.21
More