Oh! Media 21.04.2018 02:55

Corals atau kita panggil terumbu karang ni adalah benda hidup walaupun nampak seperti batu tetapi aktif di waktu malam. Janganlah dipijak semata-mata …

More
Likes: 1 790
Comments: 166
Reposts: 839
Total Interactions: 2 795
Post Engagement Rate: 0.08
Oh! Media 20.04.2018 09:36

Ewah ngko.. kemain pandainya shopping. Siap pilih-pilih, tunjuk tunjuk lagi apa ngko nak eh cik meow ! 😂

More
Likes: 2 112
Comments: 169
Reposts: 483
Total Interactions: 2 764
Post Engagement Rate: 0.08
Oh! Media 12.04.2018 13:31

Macam inilah keadaan di kaabah selepas waktu Asar.

More
Likes: 2 353
Comments: 123
Reposts: 249
Total Interactions: 2 725
Post Engagement Rate: 0.08
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 13.04.2018 08:00

Memilih Rakan Yang Baik
#ohislam

More
Likes: 1 951
Comments: 36
Reposts: 715
Total Interactions: 2 702
Post Engagement Rate: 0.08
Oh! Media 05.04.2018 04:58

Video paparan mesranya layanan Datin Paduka Eina Azman terhadap pembantu rumahnya. Bik Poji direhatkan selamat 2 bulan kerana mengidap penyakit TB. Ti…

More
Likes: 2 197
Comments: 179
Reposts: 126
Total Interactions: 2 502
Post Engagement Rate: 0.07
Oh! Media 09.04.2018 09:00

Haiwan juga punya perasaan. Tapi tak semua manusia fahami perkara ni 😩

More
Likes: 2 119
Comments: 29
Reposts: 310
Total Interactions: 2 458
Post Engagement Rate: 0.07
Oh! Media 17.04.2018 13:00

Memang bijak budak perempuan ni. Jawapan dia berikan memang pintar !

More
Likes: 1 549
Comments: 209
Reposts: 677
Total Interactions: 2 435
Post Engagement Rate: 0.07
Oh! Media 29.03.2018 09:47

Tu dia phone pertama di dunia dengan airbag-style iaitu Honor 7X. Ini phone kalau terjatuh pun masih boleh buat korang senyum lagi. Sesuai la untuk ya…

More
Likes: 1 902
Comments: 380
Reposts: 140
Total Interactions: 2 422
Post Engagement Rate: 0.07
Oh! Media 12.04.2018 09:52

Nak tanyalah. Kalau korang di situasi ini, kepada siapa korang nak kasi tempat duduk korang tu dan mengapa?'🤔

More
Likes: 1 501
Comments: 588
Reposts: 303
Total Interactions: 2 392
Post Engagement Rate: 0.07
Oh! Media 03.04.2018 09:00

Penangan Ting Ting Tang Ting Tara Ting Teke Ting Tang Ting!
Sejak lahirnya comel si pipi merah, Siti Aafiyah pelbagai versi dan parodi kami ter…

More
Likes: 1 860
Comments: 139
Reposts: 309
Total Interactions: 2 308
Post Engagement Rate: 0.07
Oh! Media 10.04.2018 10:00

Bila pulak nak siap masak, kalau kena lawan dulu macam ni ? 😂

More
Likes: 1 366
Comments: 348
Reposts: 552
Total Interactions: 2 266
Post Engagement Rate: 0.07
Oh! Media 07.04.2018 02:10

Ada yang nak ke Genting Highland ?
Berwaspada ya.
Jalan utama Institut Aminuddin Baki runtuh dan jalan terpaksa ditutup. Nasib baik, keja…

More
Likes: 1 250
Comments: 464
Reposts: 517
Total Interactions: 2 231
Post Engagement Rate: 0.07
Oh! Media 02.04.2018 12:57

Phone dengan airbag style yang jatuh pun korang boleh senyum lagi. Kalau bajet korang bawah RM900 korang boleh beli Honor 7X ni sebab sekarang Honor 7X ni dijual RM899 sahaja kat Lazada.

More
Likes: 1 543
Comments: 529
Reposts: 101
Total Interactions: 2 173
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 21.04.2018 09:26

Salam takziah buat Encik Taufiq dan keluarga.. Semoga roh Almarhum di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Nurliyana Abdul Raziff yang meng…

More
Likes: 2 047
Comments: 68
Reposts: 54
Total Interactions: 2 169
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 09.04.2018 08:30

Assalamualaikum..
Saya nak cerita sikit tentang apa yg terjadi. Sy harap ia menjadi ikhtibar dan pengajaran buat semua.. ini kesilapan kami. D…

More
Likes: 1 002
Comments: 693
Reposts: 470
Total Interactions: 2 165
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 21.04.2018 09:01

Betul tu awak, tanggungjawab seorang lelaki memang besar. Tapi betul ke kami perlu bahagiakan seorang ibu sahaja untuk anak-anak kami? Tanya je 😝

More
Likes: 1 801
Comments: 83
Reposts: 268
Total Interactions: 2 152
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 05.04.2018 12:00

Best tgk org melayu dapat anugerah antarabangsa tapi bila disambut dengan minum air sparkling dia duduk walaupun berpuluh kamera memerhatinya... cer t…

More
Likes: 1 946
Comments: 109
Reposts: 74
Total Interactions: 2 129
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 28.03.2018 00:15

Assalamualaikum dan selamat pagi followers Oh! Media. Tenang Kuala Lumpur ni bila tengok dari atas. Berapa ramai yang tak sabar tunggu bangunan belah kiri tu siap? 😅

More
Likes: 1 491
Comments: 616
Reposts: 14
Total Interactions: 2 121
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 20.04.2018 11:00

Alamak kalau berdozen dah masuk perut baby baru perasan ada makhluk asing dalam tu, seram weyh 😱! Baik korang check dulu susu formula yang korang baru…

More
Likes: 872
Comments: 660
Reposts: 588
Total Interactions: 2 120
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 12.04.2018 12:00

Jom guna semula, botol plastik minuman 👍👍

More
Likes: 1 391
Comments: 56
Reposts: 659
Total Interactions: 2 106
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 14.04.2018 05:24

Bapa borek anak rintik. Like father like son.
Kalau yang ni, apa pulak?

More
Likes: 1 827
Comments: 73
Reposts: 145
Total Interactions: 2 045
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 03.04.2018 03:00

Bahaya cas telefon bimbit di dalam kenderaan. Kejadian berlaku di Thailand di mana telefon bimbit yang baru 30 minit dicas meletup dan api marak denga…

More
Likes: 789
Comments: 825
Reposts: 395
Total Interactions: 2 009
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 29.03.2018 12:34

Last-last diklasifikasi sebagai kemalangan jalanraya biarpun ramai yang bersetuju kecuaian penganjur.
KUANTAN: Mahkamah Koroner Kuantan memutusk…

More
Likes: 1 087
Comments: 671
Reposts: 243
Total Interactions: 2 001
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 04.04.2018 08:00

Hai ohmedia,
Semakin ramai bos yang bongkak sekarang. Belagak tak kena tempat. Moga video ini bermanfaat untuk bos-bos di masa kini.
Kredi…

More
Likes: 1 208
Comments: 212
Reposts: 555
Total Interactions: 1 975
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 11.04.2018 09:08

Aduhai.. memana je sensitif hari Rabu ! Femes jap ko , Rabu. Tak faham tapi nak gelak? Sekolahkan hari kokurikulumnya hari Rabu. Auw! Faham sekarang? 😂

More
Likes: 1 705
Comments: 108
Reposts: 146
Total Interactions: 1 959
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 27.03.2018 04:30

Titian sirat itu tersangatlah panjang, bakal memakan masa hingga ribuan tahun untuk melintasnya bagi mereka yang sedikit amalnya.
Titian itu ge…

More
Likes: 1 390
Comments: 81
Reposts: 474
Total Interactions: 1 945
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 06.04.2018 08:12

Adeh, ngantuknya mata ni. Macam digam-gam. Pepetang macam ni memang tersengguk-sengguklah depan komputer 😂

More
Likes: 1 513
Comments: 121
Reposts: 275
Total Interactions: 1 909
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 13.04.2018 07:00

Ruang yang comel kalau kena gaya hiasnya, meletop !

More
Likes: 1 109
Comments: 89
Reposts: 682
Total Interactions: 1 880
Post Engagement Rate: 0.06
Oh! Media 05.04.2018 08:59

Jabal Uhud adalah bukit yang dijanjikan di syurga. Tak seperti umumnya gunung di Madinah, Jabal Uhud seperti sekelompok gunung yang tidak bersambungan…

More
Likes: 1 603
Comments: 32
Reposts: 206
Total Interactions: 1 841
Post Engagement Rate: 0.05
Oh! Media 19.04.2018 10:56

Relax je brader ni mencari rezeki. Sesungguhnya, Allah sedang menguji namun diberikan kekuatan di jiwanya !

More
Likes: 1 466
Comments: 33
Reposts: 233
Total Interactions: 1 732
Post Engagement Rate: 0.05
More