Oh! Media 02.10.2017 05:10

Haha! Ini memang perangai segelintir perokok. Mana yang ada anak tu, taknak kotak yang ada gambar baby. Mana belum ada anak, taknak gambar tekak berlu…

More
Likes: 8 972
Comments: 659
Reposts: 1 777
Total Interactions: 11 408
Post Engagement Rate: 0.35
Oh! Media 25.09.2017 02:00

Perempuan memang suka cucuk bende ni ikut suka hati depa ke? Jgn marah saja je tanya. 😂
Kredit: Nuor Roseli

More
Likes: 8 715
Comments: 1 468
Reposts: 959
Total Interactions: 11 142
Post Engagement Rate: 0.34
Oh! Media 23.09.2017 03:32

Style pulak setup pc gaming macam ni. Last kami tengok dekat kedai pakej paling murah pun dalam RM7,000+ macam tu. Best ni kalau dapat buat main Farmville dengan Solitaire 😂

More
Likes: 7 981
Comments: 1 116
Reposts: 1 633
Total Interactions: 10 730
Post Engagement Rate: 0.33
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 12.10.2017 04:41

Haaa Kuantan CityMall dah mula buka & beroperasi hari ni 12 Oktober 2017... Apa lagi warga Kuantan? Layan MBO Cinemas duluuu... 😊
Kredit: I ❤ Pahang

More
Likes: 8 592
Comments: 1 449
Reposts: 642
Total Interactions: 10 683
Post Engagement Rate: 0.33
Oh! Media 10.10.2017 05:06

Memang berbeza orang lelaki zaman dulu dengan hari ini. Mana banyak dah yang "keras" macam zaman mak bapak kita dulu lagi. Betul ke?

More
Likes: 8 185
Comments: 1 315
Reposts: 1 019
Total Interactions: 10 519
Post Engagement Rate: 0.32
Oh! Media 06.10.2017 08:42

Tips penyusunan perabut dan karpet yang bersesuaian.
Kredit: Ilham Dekorasi

More
Likes: 3 479
Comments: 554
Reposts: 6 424
Total Interactions: 10 457
Post Engagement Rate: 0.32
Oh! Media 13.10.2017 13:00

Kenangan zaman sekolah dulu. Duduk depan TV tunggu lagu "sambaadiii savee meeee" keluar haha. Lana Lang masa tu memang jadi crush budak-budak lelaki k…

More
Likes: 8 126
Comments: 516
Reposts: 1 749
Total Interactions: 10 391
Post Engagement Rate: 0.32
Oh! Media 29.09.2017 06:10

Takpe kak. Apa yang penting akak dah mencuba. Cuma suami akak tu je kental sikit. Akak kena cuba lagi. 😂

More
Likes: 8 703
Comments: 777
Reposts: 876
Total Interactions: 10 356
Post Engagement Rate: 0.32
Oh! Media 16.10.2017 13:47

Lelaki popular di Malaysia yang membina badan untuk tampil lebih sado. Anda bagaimana?

More
Likes: 8 804
Comments: 653
Reposts: 874
Total Interactions: 10 331
Post Engagement Rate: 0.31
Oh! Media 04.10.2017 09:23

Tuu dia 7 tahun tak sentuh nasi. Tak menggigil ke badan kalau tak dapat nasi ye? Huhu. Tapi baguslah, jimat sikit stok beras dalam dunia untuk mereka yang lebih memerlukan 😂

More
Likes: 6 733
Comments: 2 172
Reposts: 1 411
Total Interactions: 10 316
Post Engagement Rate: 0.31
Oh! Media 28.09.2017 01:20

Bagus dapat kawan yang baik kaki melayan ni. Hahahaha. 😂

More
Likes: 8 243
Comments: 611
Reposts: 727
Total Interactions: 9 581
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 08.10.2017 00:24

"Masalah besar apa, kebersihan, kesucian, aku rasa bukan muslim je rasa rimas, ramai je non muslim yang rimas sebab negara kita bukannya negara berikl…

More
Likes: 7 474
Comments: 918
Reposts: 1 044
Total Interactions: 9 436
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 14.10.2017 04:12

Lelaki dari Taiwan ini, kumpul duit syiling 2 tahun semata-mata mahu belikan barang kemas untuk isteri. Wow!

More
Likes: 8 024
Comments: 640
Reposts: 487
Total Interactions: 9 151
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 14.10.2017 13:07

Burung Merak gergasi dipamerkan di The Mines sehingga 23 Oktober nanti sempena Deepavali. Fuhhh!! Memang cantik! Masa untuk penuhkan album Instagram korang bergambar kat situ 😂

More
Likes: 8 124
Comments: 547
Reposts: 465
Total Interactions: 9 136
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 06.10.2017 04:09

Listing untuk On-Demand Services yang wujud di Malaysia yang mungkin korang tak pernah tahu pun. So silakan share dekat wall masing-masing untuk rujuk…

More
Likes: 1 868
Comments: 235
Reposts: 6 943
Total Interactions: 9 046
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 08.10.2017 07:00

Alahaiii comelnya Zizie Ezette bercuti dengan anak perempuannya. Walaupun sarat hamil baby kembar tetap cantik berseri.

More
Likes: 8 699
Comments: 100
Reposts: 103
Total Interactions: 8 902
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 28.09.2017 04:10

Betul ke macam ni? Bukan perempuan selalunya boros ke? Hehehe 😂

More
Likes: 7 290
Comments: 745
Reposts: 845
Total Interactions: 8 880
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 22.09.2017 04:50

Tu dia David Beckham kongsi gambar bertemu TMJ di Instagram miliknya.
David Beckham di jadualkan bakal berada di Pavillion esok jam 12tengahari sambutan ulang tahun jenama jam tangan mewah.

More
Likes: 8 261
Comments: 299
Reposts: 115
Total Interactions: 8 675
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 07.10.2017 15:04

Memang drama-drama swasta hari ni tak tunjuk realiti sebenar masyarakat. So ramai la perempuan terutamanya meletakkan tahap lelaki dia kena macam ni l…

More
Likes: 7 254
Comments: 540
Reposts: 843
Total Interactions: 8 637
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 01.10.2017 10:09

Itulah dia. Nak nasihat pun bukan pernah dengar bebudak ni. Dah jadi macam ni baru nak merana. Menyesal pun dah tak guna.

More
Likes: 7 092
Comments: 1 505
Reposts: 1
Total Interactions: 8 598
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 25.09.2017 04:30

Perghh cantik betul bumi Ladakh, India ni. Tapi nak sampai ke kawasan ni kena lalu salah satu jalan paling bahaya di dunia.
Kredit: Noorihan Noorudin

More
Likes: 7 693
Comments: 388
Reposts: 504
Total Interactions: 8 585
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 01.10.2017 03:00

Antara Mobile Legend dengan awek call, mana satu korang akan pilih? Tapi macam senang sangat jawapan untuk soalan ni kan? Hahahaha.

More
Likes: 5 768
Comments: 1 906
Reposts: 911
Total Interactions: 8 585
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 12.10.2017 12:06

Perghhh!! Like kalau korang hantu Sambal Petai 😂
Kredit: Chan Boroi

More
Likes: 7 747
Comments: 451
Reposts: 352
Total Interactions: 8 550
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 13.10.2017 06:04

Bahasa dak dak Wicet zaman sekarang. Bahasa apa dia pakai ni 😂

More
Likes: 5 727
Comments: 2 060
Reposts: 708
Total Interactions: 8 495
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 29.09.2017 11:00

Alamak!! Cuba check WhatsApp masing-masing 😅

More
Likes: 6 589
Comments: 271
Reposts: 1 624
Total Interactions: 8 484
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 09.10.2017 21:34

Hari tu kantoi melepak dengan owner pusat judi. Kali ni mantoi mendekati wanita seksi pula. Kepada abam-abam Polis di luar sana, ya kalian juga manusi…

More
Likes: 7 644
Comments: 455
Reposts: 360
Total Interactions: 8 459
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 11.10.2017 05:06

Salah faham bila oghang utara dok sembang pasal "hang". Hahahaha!!

More
Likes: 6 933
Comments: 585
Reposts: 792
Total Interactions: 8 310
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 24.09.2017 10:00

Sempoi bro ni. Dari selipar jepun terpakai dia buat figure superhero. Kalau dah kreatif macam tu la. Kalau dia kaki komplen sambil 24 jam mengadap Facebook, mesti dia tak hebat macam ni 😂

More
Likes: 7 493
Comments: 297
Reposts: 509
Total Interactions: 8 299
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 09.10.2017 04:00

Sistem bayar sendiri bakal diperkenalkan di Tesco dan sudah beroperasi di IOI Putrajaya.
▫ Tiada lagi juruwang/cashier
▫ Bayar sendiri Di…

More
Likes: 6 001
Comments: 1 190
Reposts: 1 091
Total Interactions: 8 282
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 01.10.2017 03:52

Bila IKEA buka kat China. Hari-hari berdepan masalah "pelanggan" datang untuk tidur macam diorang tengah tidur kat rumah sendiri. Sabar aje lah. Hahah…

More
Likes: 6 669
Comments: 758
Reposts: 791
Total Interactions: 8 218
Post Engagement Rate: 0.25
More