Oh! Media 22.12.2017 12:30

Iqram Dinzly yang dulu bukan yang sekarang.
Ramai yang perasan kelakuan pelik Iqram sejak kebelakangan ni. Terutama selepas ayahandanya meningga…

More
Likes: 6 867
Comments: 774
Reposts: 438
Total Interactions: 8 079
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 02.01.2018 01:35

Azam pengirim tahun lepas adalah untuk masukkan RM20 dalam tabung pada setiap hari dan bila hujung tahun, hasil tabungan dia berjumlah RM7,300!! Fuh!!…

More
Likes: 5 745
Comments: 1 271
Reposts: 1 016
Total Interactions: 8 032
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 30.12.2017 11:31

Tahniah pelakon cantik Zizie Izette selamat melahirkan bayi kembar lelaki awal pagi tadi. Confirm hensem babyboy.

More
Likes: 7 310
Comments: 167
Reposts: 111
Total Interactions: 7 588
Post Engagement Rate: 0.23
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 11.01.2018 04:15

Nak tanya bangsa Johor, kenapa Ustaz Datuk Hassan Din tidak dibenarkan beri ceramah kat sana ya??

More
Likes: 5 961
Comments: 1 261
Reposts: 342
Total Interactions: 7 564
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 08.01.2018 09:54

Ala mengaku je la korang pun sama masa kecik dulu macam ni kan? 😂😂

More
Likes: 6 157
Comments: 383
Reposts: 642
Total Interactions: 7 182
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 23.12.2017 15:44

Ni dah kenapa pulak? Malam-malam buta nak jadi Valak? Ke nak jadi "Ibu" dalam cerita Pengabdi Setan tu? Hahaha. 😂
Kredit untuk tuan kucing, Amir Zarith 😂

More
Likes: 6 455
Comments: 356
Reposts: 330
Total Interactions: 7 141
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 10.01.2018 07:18

Demi ilmu,pelajar lelaki ni sanggup berjalan hampir sejam dengan jarak 4.5km setiap hari untuk ke sekolah walaupun dalam keadaan suhu sejuk melampau. …

More
Likes: 6 501
Comments: 121
Reposts: 495
Total Interactions: 7 117
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 08.01.2018 05:40

Panas betul nama Iqram Dinzly sejak kebelakangan ni. Baru-baru ni dia gelarkan Nabi Muhammad SAW kekasih Allah yang teramat mulia sebagai "che mat" se…

More
Likes: 5 266
Comments: 1 373
Reposts: 241
Total Interactions: 6 880
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 28.12.2017 13:00

Budak zaman sekarang tak tahu betapa anti'nya kita dengan selipar ni sebab dulu masa main Baling Selipar kena benda alah ni mak aih, berbirat badan we…

More
Likes: 6 177
Comments: 447
Reposts: 249
Total Interactions: 6 873
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 02.01.2018 14:03

Patutnya yang kena mohon maaf tu bukan si bapa ni tapi wakil rakyat kat situ. Dekat setahun dah bila dah viral baru nak sembang peruntukan dah approve…

More
Likes: 6 238
Comments: 408
Reposts: 224
Total Interactions: 6 870
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 31.12.2017 13:00

Deko yang ringkas boleh buat rumah jadi cantik. Tak ada alasan pun kerana yang membezakan boleh dengan tak tu hanya rajin dan malas jer. Heh :P
Kredit pemilik rumah, Norfadzlin Mohamad.

More
Likes: 5 254
Comments: 526
Reposts: 1 008
Total Interactions: 6 788
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 05.01.2018 09:55

Salute dengan brader ni. Beliau boleh menunggang motosikal dari KL ke Thailand guna sebelah tangan sahaja. Ini baru bikers kental. Salutee!! 😙😙
Kredit: Sony Silverian.

More
Likes: 6 381
Comments: 194
Reposts: 141
Total Interactions: 6 716
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 12.01.2018 08:49

Bila ayah lupa bawa baju hujan untuk anak. Asal boleh sudah lah ye tak? Huhu.
Kasih sayang seorang ayah sanggup buat apa sahaja untuk anak membe…

More
Likes: 5 883
Comments: 451
Reposts: 367
Total Interactions: 6 701
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 30.12.2017 05:32

Kisah kena game dgn "bff" sampai rugi RM20,000. Woww. Ni kawan ke makhluk apa ni?

More
Likes: 4 350
Comments: 756
Reposts: 1 502
Total Interactions: 6 608
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 18.12.2017 06:29

Sumatran Rhino betina yang terakhir milik rakyat Malaysia tengah sakit sekarang ni. Nama dia Iman. Iman dikatakan mungkin hanya mampu bertahan dalam m…

More
Likes: 5 974
Comments: 319
Reposts: 303
Total Interactions: 6 596
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 06.01.2018 09:00

Respek! Majlis kahwin tema 50-an di Kampung Stor Padang Rengas, Perak. Betul-betul mengimbau kenangan betul la. Teringat masa nenek Oh! Media kahwin d…

More
Likes: 5 928
Comments: 301
Reposts: 322
Total Interactions: 6 551
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 03.01.2018 14:16

Fuhhh! Nak gugur jantung tengok video akak ni. Dulu dia panjat signboard Ipoh, sekarang dia duk main buaian atas langit pulak. Power kak oii!

More
Likes: 4 392
Comments: 1 448
Reposts: 694
Total Interactions: 6 534
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 05.01.2018 14:40

Eh yeke macam ni? Tapi kalau diperhatikan, kebanyakkan orang yang ada-ada ni lagi simple, sempoi sebab dia tak perlu tunjuk yang dia kaya pun yang penting duit kepok-kepok. Tak gitu?

More
Likes: 5 435
Comments: 322
Reposts: 751
Total Interactions: 6 508
Post Engagement Rate: 0.19
Oh! Media 07.01.2018 06:18

Satu demi satu bangunan yang akan jadi mercu tanda kebanggaan Malaysia akan muncul dan dijangka siap pada tahun 2021. Projek ini menelan belanja RM2.2billion.

More
Likes: 4 508
Comments: 1 175
Reposts: 749
Total Interactions: 6 432
Post Engagement Rate: 0.19
Oh! Media 18.12.2017 08:15

Subhanallah. Tak pernah lagi jumpa orang sebaik ini. Sanggup pasang aircond kat rumah demi untuk menyejukkan orang lain kat luar sana. Biar diri sendiri panas pun takpe. Murni sungguh ahti beliau.

More
Likes: 5 167
Comments: 552
Reposts: 606
Total Interactions: 6 325
Post Engagement Rate: 0.19
Oh! Media 18.12.2017 07:34

“Andai kata cikgu azizan ini didapati bersalah, saya sarankan kepada semua guru memboikot pelajar terbabit. Dimana dia bersekolah, semua guru jgn pedu…

More
Likes: 5 793
Comments: 473
Reposts: 1
Total Interactions: 6 267
Post Engagement Rate: 0.19
Oh! Media 23.12.2017 12:00

Nurhayati Tahir bebel lagi.. haha.. part ayat jerebu tu kitorang tak boleh move on lagi.. Hahaha!! Pasal video ni, nak tahu cara cucian yang betul, boleh ke Facebook Niqa Hijab Wash HQ.

More
Likes: 4 857
Comments: 758
Reposts: 623
Total Interactions: 6 238
Post Engagement Rate: 0.19
Oh! Media 11.01.2018 10:37

Berseri-seri muka PM kita. Alhamdulillah. Semoga beroleh taufik dan hidayah untuk terus menjadi khalifah yang hebat untuk rakyat Malaysia. Semoga dap…

More
Likes: 5 744
Comments: 407
Reposts: 76
Total Interactions: 6 227
Post Engagement Rate: 0.19
Oh! Media 27.12.2017 06:43

Mesti korang tak ahu nak sedih ke nak gembira baca berita macam ni kan? 😂😂

More
Likes: 5 653
Comments: 508
Reposts: 1
Total Interactions: 6 162
Post Engagement Rate: 0.18
Oh! Media 26.12.2017 12:00

Tuuu dia filem surfing pertama di Malaysia, Surf This Love. Baru perasan memang cantik betul pulau-pulau kat Malaysia ni kan? Naskah arahan Wan Mohd H…

More
Likes: 4 745
Comments: 521
Reposts: 769
Total Interactions: 6 035
Post Engagement Rate: 0.18
Oh! Media 27.12.2017 11:00

Bahagia hidup kalau macam abang ni. Nak karaoke boleh layan sorang-sorang jer ajak diri sendiri berduet. Forever alone pun no problem. Hahaha!!!

More
Likes: 4 641
Comments: 679
Reposts: 682
Total Interactions: 6 002
Post Engagement Rate: 0.18
Oh! Media 06.01.2018 04:00

Hari ni kalau korang tak tahu nak pergi mana, tag pasangan korang ajak dia pergi SOGO ni haa. Flat Price Deal ni kat tingkat 7. Nampak macam-macam ada…

More
Likes: 3 838
Comments: 1 382
Reposts: 712
Total Interactions: 5 932
Post Engagement Rate: 0.18
Oh! Media 03.01.2018 13:00

Sebak baca.. Sesungguhnya setiap anak itu ada keistimewaan masing-masing. Betapa bertuahnya ibubapa adik Muhammad Ilham miliki anak ini. Semoga terus …

More
Likes: 5 119
Comments: 293
Reposts: 484
Total Interactions: 5 896
Post Engagement Rate: 0.18
Oh! Media 20.12.2017 15:05

Tepat pada masanya minyak naik harga tengah malam ni. Mohon Dato Seri bawa balik buah tangan. Sampai hati tak ajak titee 😂

More
Likes: 5 131
Comments: 564
Reposts: 79
Total Interactions: 5 774
Post Engagement Rate: 0.17
Oh! Media 01.01.2018 13:56

"Dakwanya, penggunaan perkataan sita seolah-olah menggambarkan beliau tiada kemampuan, tetapi kereta itu dibelinya secara tunai."
Psst! Ramai la…

More
Likes: 5 063
Comments: 701
Reposts: 0
Total Interactions: 5 764
Post Engagement Rate: 0.17
More