Oh! Media 23.06.2017 13:00

"Bang, nampak macam ada seat kosong lagi tu. Boleh tumpang balik Felda Palong tak bang? Tiket habis bang. Purrr purrrrrr"

More
Likes: 8 740
Comments: 292
Reposts: 348
Total Interactions: 9 380
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 29.05.2017 14:15

Comel. Kesian Kiky. 😂

More
Likes: 8 495
Comments: 330
Reposts: 464
Total Interactions: 9 289
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 30.05.2017 03:10

Sooo sawittt... berkawan dari kecil sampai ke besar. 😍

More
Likes: 6 709
Comments: 1 452
Reposts: 1 090
Total Interactions: 9 251
Post Engagement Rate: 0.29
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 31.05.2017 09:22

First time jumpa Air Jagung pekat nak mati dah macam warna Carrot Susu. Air Jagung Bagan Datoh ni rare sket. Memang rasa dia sedap gila berlemak kaw-k…

More
Likes: 8 195
Comments: 698
Reposts: 345
Total Interactions: 9 238
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 17.06.2017 06:30

Agak menyedihkan tapiiii wait...! Ok ape single. Ada banyak masa untuk berbakti pada orang tua dengan lebih baik sebelum ada tanggungjawab baru. Betul tak?

More
Likes: 7 710
Comments: 587
Reposts: 813
Total Interactions: 9 110
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 09.06.2017 21:31

Susah betul dapat awek gini. Dengan Mira Filzah pun nak jeles. Haha.
Kiriman: Muhammad Irfan

More
Likes: 6 704
Comments: 1 425
Reposts: 884
Total Interactions: 9 013
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 05.06.2017 12:10

Siapa yang kutuk makcik jual karipap inti oksigen tu baik pergi minta maaf cepat sebab makcik tu jual karipap oksigen bersebab. Memang niat dia baik s…

More
Likes: 7 126
Comments: 344
Reposts: 1 474
Total Interactions: 8 944
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 15.06.2017 07:12

Kalau pencinta haiwan insyaAllah pasti boleh dijinakkan. Tapi kalau guna untuk nak buat viral aje kirim salam 😂

More
Likes: 8 147
Comments: 483
Reposts: 287
Total Interactions: 8 917
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 03.06.2017 09:00

MasyaAllah! Sejenis dugaan apakah ini?!! Viral lagi sekarang ni pasal Air Lemon Pudina. Kali ni dekat Bazar Ramadhan Putra Perdana, Puchong. Pergghh m…

More
Likes: 7 267
Comments: 832
Reposts: 796
Total Interactions: 8 895
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 23.06.2017 09:14

Mula-mula rasa sayu mengenangkan anak perantau yang terpaksa beraya jauh dari keluarga. Bila tengok ni rasa sedih gila ucapan raya dia. Terasa macam …

More
Likes: 5 855
Comments: 1 920
Reposts: 1 061
Total Interactions: 8 836
Post Engagement Rate: 0.28
Oh! Media 22.06.2017 01:00

Luahan hati pengirim ekoran lambakan peniaga Myanmar yang semakin berleluasa tanpa kawalan.
"Pemandangan biasa setiap pagi di pasar borong Selay…

More
Likes: 6 225
Comments: 1 327
Reposts: 1 079
Total Interactions: 8 631
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 12.06.2017 01:31

Dalam sekelip mata menjadi Yatim Piatu dan hilang semua ahli keluarga. Besar sungguh dugaan untuk anak dia di bulan puasa dan syawal yang akan menjelm…

More
Likes: 8 114
Comments: 350
Reposts: 0
Total Interactions: 8 464
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 11.06.2017 09:10

-KEKAYAAN BOCOR KERANA KERETA-
-‘UMUR PERSARAAN’ DILANJUTKAN KERANA HUTANG KERETA-
Biasa dengar org gaji 5k, tapi pandu kereta yg instalme…

More
Likes: 4 708
Comments: 1 001
Reposts: 2 707
Total Interactions: 8 416
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 04.06.2017 08:35

Mula-mula Senior buli Junior. Then bila Junior dah jadi Senior, dia buli budak Junior balik. Macam tu la sampai bila-bila pun. Masalah dia mak bapak s…

More
Likes: 6 824
Comments: 525
Reposts: 983
Total Interactions: 8 332
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 02.06.2017 11:47

Siapa yang lahir tahun 80-an je tahu apa kaitan semua bahan ni antara satu sama lain. 😂

More
Likes: 7 503
Comments: 274
Reposts: 465
Total Interactions: 8 242
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 07.06.2017 12:00

Puasa belum habis lagi, dia dah raya dulu. Dah la tak puasa 😂

More
Likes: 7 152
Comments: 363
Reposts: 711
Total Interactions: 8 226
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 24.06.2017 07:57

"Betul ke boleh kawen murah?
Betul, saya dengan isteri kawen tak sampai seribu. Mas kahwin RM100, kadi dan saksi rm200. Makan lepas nikah ahli k…

More
Likes: 6 731
Comments: 650
Reposts: 842
Total Interactions: 8 223
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 23.06.2017 16:41

Malam tadi terawih yang terakhir. Hari ini puasa terakhir untuk tahun ini. Kejap lagi sahur terakhir. Berbuka malam nanti juga berbuka yang terakhir sebelum kita meraikan kemenangan dengan menyambut Hari Raya. Semua itu mungkin juga yang terakhir dapat kita rasai. Sebelum bertemu Illahi. Mungkin. Se…

More
Likes: 7 974
Comments: 82
Reposts: 120
Total Interactions: 8 176
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 29.05.2017 03:53

Ada jenis suami yang memang rajin belanja kawan makan dan bersedekah di merata tempat seantero dunia, tapi dengan isteri sendiri punyalah kedekut taik hidung masin. Hahaha. 😂

More
Likes: 5 988
Comments: 401
Reposts: 1 621
Total Interactions: 8 010
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 24.06.2017 03:56

"2 tahun dah berlalu... kita mengenali #Mee #Chok.. Anak yang ditemui di dalam tong sampah dalam keadaan perut terburai..
Punca perut dia terbur…

More
Likes: 7 080
Comments: 307
Reposts: 357
Total Interactions: 7 744
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 27.05.2017 07:09

Pergh banyak gila. Habis Meletup-letup kena lenyek macam tu je dengan kereta. Ketam ni boleh makan ke?

More
Likes: 7 174
Comments: 542
Reposts: 0
Total Interactions: 7 716
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 08.06.2017 05:30

Bila baca kes pemandu grab dituduh mencabul wanita Vietnam hingga dibelasah teruk di Penang tu, terfikir pulak pasal apa benda perempuan Vietnam buat…

More
Likes: 7 088
Comments: 560
Reposts: 0
Total Interactions: 7 648
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 31.05.2017 12:56

Penat la asyik kena racun je pasal #WeBe ni dengan member-member. Kalau tengok apa dia offer macam dah tak ada apa lagi yang boleh di offer. Semua dah…

More
Likes: 4 547
Comments: 2 258
Reposts: 728
Total Interactions: 7 533
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 20.06.2017 06:12

Inilah kata orang tua jangan terlalu mendabik dada sangat bila kita rasa kita berada di atas. Bila dah kena hentam teruk kaw-kaw macam ni baru ada akal.

More
Likes: 6 765
Comments: 489
Reposts: 259
Total Interactions: 7 513
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 15.06.2017 12:05

Semalam prmpuan korea nie dtg survey 'skirt'. Hari nie dier dtg blk trus pakai.. Sampin tuh woi 😂😂😂
Lokasi : Bazar Ramadan Hang Tuah Mall

More
Likes: 6 619
Comments: 364
Reposts: 442
Total Interactions: 7 425
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 15.06.2017 06:08

Bulan Ramadhan ni sebelum buat amal kebajikan lain, dahulukan dulu mana hutang yang belum selesai. Ingatlah yang hutang di bawa sampai ke mati. Sesung…

More
Likes: 6 277
Comments: 180
Reposts: 944
Total Interactions: 7 401
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 29.05.2017 14:48

Pergh style! Set tidur macam ni bangun tidur je terus perut rasa kebuluq. Hahaha. 😂
Psst: Post sekarang la kalau post siang nanti korang bukak peti ais senyap-senyap pulak 😄

More
Likes: 4 902
Comments: 743
Reposts: 1 701
Total Interactions: 7 346
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 08.06.2017 08:11

Muka first time tengok "kucing" besar. 😂

More
Likes: 5 467
Comments: 208
Reposts: 1 643
Total Interactions: 7 318
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 11.06.2017 05:34

Dekat-dekat musim nak raya ni, cik suami bersiap sedia jer la jadi pak pacak tunggu mak-mak shopping. Yang last tu kesian sangat.

More
Likes: 5 767
Comments: 490
Reposts: 1 014
Total Interactions: 7 271
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 29.05.2017 09:31

Doktor maut akibat kemalangan kerana memandu dalam keadaan terlalu letih selepas 33jam "On Call".
Sesungguhnya tugas doktor bukanlah sesuatu ya…

More
Likes: 6 640
Comments: 144
Reposts: 302
Total Interactions: 7 086
Post Engagement Rate: 0.22
More