Oh! Media 25.08.2020 08:16

Malik Abdul Aziz tarik perhatian dunia.

More
Likes: 6 378
Comments: 336
Reposts: 253
Total Interactions: 6 967
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 04.09.2020 10:09

Anak Nora akan saman penyebar video adik bercium.

More
Likes: 5 288
Comments: 1 494
Reposts: 133
Total Interactions: 6 915
Post Engagement Rate: 0.2
Oh! Media 02.09.2020 02:37

X50 spotted! Rasa macam nak minta test drive terus je ni. 😍

More
Likes: 4 995
Comments: 1 171
Reposts: 378
Total Interactions: 6 544
Post Engagement Rate: 0.19
Самые популярные посты

JagaJam поможет проанализировать эффективность публикаций любых интересующих страниц в социальных сетях. Проанализировать страницу!
Oh! Media 31.08.2020 14:22

Ada sesiapa pernah pakai jenama shampoo ni? Lain macam 😅
Kredit: Hilmi Al Hayatt

More
Likes: 5 196
Comments: 701
Reposts: 366
Total Interactions: 6 263
Post Engagement Rate: 0.18
Oh! Media 07.09.2020 03:14

Jangalah asyik kecam dia. Mana yang baik Encik Babi buat tu, kita kenalah appreciate ☺️
Kredit: Pertubuhan Pasukan Tindakan Haiwan (AAT)

More
Likes: 4 966
Comments: 508
Reposts: 741
Total Interactions: 6 215
Post Engagement Rate: 0.18
Oh! Media 20.08.2020 02:48

Macam best je drama baru ni. Sape layan?

More
Likes: 4 838
Comments: 1 106
Reposts: 189
Total Interactions: 6 133
Post Engagement Rate: 0.18
Oh! Media 23.08.2020 12:48

Food Truck Park, PD Waterfront di Port Dickson. Lokasi depan McDonalds & D’Wharf Hotel. Ni area tepi pantai yang ada Starbucks tu la. Happening sangat…

More
Likes: 2 658
Comments: 1 842
Reposts: 1 110
Total Interactions: 5 610
Post Engagement Rate: 0.16
Oh! Media 31.08.2020 13:27

Kesian pula tengok adik ni. 😢

More
Likes: 4 938
Comments: 406
Reposts: 173
Total Interactions: 5 517
Post Engagement Rate: 0.16
Oh! Media 05.09.2020 02:16

Fuh! Cantik betul barang-barang COACH x MARVEL ni. Peminat COACH & MARVEL, bolehlah beli satu yer? 😅

More
Likes: 2 656
Comments: 1 443
Reposts: 1 342
Total Interactions: 5 441
Post Engagement Rate: 0.16
Oh! Media 19.08.2020 13:13

Stres lama-lama boleh makan diri, sebab tu kena kesan sebabnya awal-awal.

More
Likes: 3 614
Comments: 147
Reposts: 1 574
Total Interactions: 5 335
Post Engagement Rate: 0.15
Oh! Media 30.08.2020 04:38

Geely Xingyue yang merupakan fastback compact crossover SUV. Ini kalau masuk ke Malaysia di bawah Proton, mungkin lah akan diberi nama Proton X90.

More
Likes: 4 222
Comments: 711
Reposts: 327
Total Interactions: 5 260
Post Engagement Rate: 0.15
Oh! Media 21.08.2020 08:02

Walaupun dunia berdiam, kita tidak boleh turut sama berdiam dan abaikan berita yang menimpa saudara kita.

More
Likes: 4 671
Comments: 86
Reposts: 409
Total Interactions: 5 166
Post Engagement Rate: 0.15
Oh! Media 28.08.2020 17:31

Elok gantikan daging burger dengan tanah liat jer baru padan muka dia 😅

More
Likes: 3 496
Comments: 971
Reposts: 270
Total Interactions: 4 737
Post Engagement Rate: 0.14
ChristiaNet, Inc. 31.08.2020 15:45

Can we have 100 LIKES for JESUS today? Pass On. christianet.com

More
Likes: 4 064
Comments: 100
Reposts: 501
Total Interactions: 4 665
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 02.09.2020 12:00

1,000 ibu hamil atau ibu dengan anak di bawah 1 tahun jangan lupa datang ke jualan gudang bayi pertama dan dapatkan subsidi baucer tunai sebanyak RM30…

More
Likes: 2 210
Comments: 1 717
Reposts: 663
Total Interactions: 4 590
Post Engagement Rate: 0.13
Oh! Media 29.08.2020 03:00

Kisah benar yang memberi inspirasi buat kita. Terima kasih Sunway, sebab video ni buka mata kami untuk sentiasa bersyukur dan berterima kasih dengan o…

More
Likes: 3 971
Comments: 80
Reposts: 436
Total Interactions: 4 487
Post Engagement Rate: 0.13
Oh! Media 26.08.2020 11:04

Apa pula pandangan korang?

More
Likes: 3 036
Comments: 1 188
Reposts: 98
Total Interactions: 4 322
Post Engagement Rate: 0.12
Oh! Media 29.08.2020 06:00

Masing-masing tak nak kalah, semua best-best!

More
Likes: 3 853
Comments: 46
Reposts: 389
Total Interactions: 4 288
Post Engagement Rate: 0.12
Oh! Media 02.09.2020 06:10

Kenapa Mira buat macam ni dekat abang? 😢

More
Likes: 3 343
Comments: 709
Reposts: 191
Total Interactions: 4 243
Post Engagement Rate: 0.12
Oh! Media 04.09.2020 07:23

Siapa kata produk tempatan tak sebagus brand luar? Banyak tau produk Malaysia yang setanding dengan produk import, ada yang lagi bagus tau!
Jom kita support produk anak tempatan di Watsons!

More
Likes: 4 099
Comments: 53
Reposts: 74
Total Interactions: 4 226
Post Engagement Rate: 0.12
Oh! Media 29.08.2020 03:53

Janji jangan buat lagi?

More
Likes: 3 608
Comments: 576
Reposts: 33
Total Interactions: 4 217
Post Engagement Rate: 0.12
Oh! Media 07.09.2020 11:36

Handa ko dik.

More
Likes: 3 471
Comments: 553
Reposts: 181
Total Interactions: 4 205
Post Engagement Rate: 0.12
Oh! Media 10.09.2020 08:17

Alhamdulillah, semuanya selesai dengan baik.

More
Likes: 3 300
Comments: 838
Reposts: 39
Total Interactions: 4 177
Post Engagement Rate: 0.12
Oh! Media 26.08.2020 07:50

Tak pasal-pasal kena berehat sekejap. Harap abang polis trafik boleh kembali bertugas seperti biasa cepat.

More
Likes: 3 028
Comments: 1 010
Reposts: 103
Total Interactions: 4 141
Post Engagement Rate: 0.12
Oh! Media 19.08.2020 11:48

Md Rayhan dihantar pulang ke tanah air. Harap ini dapat jadi pengajaran kepada warga asing yang berlindung di Malaysia.

More
Likes: 3 511
Comments: 479
Reposts: 104
Total Interactions: 4 094
Post Engagement Rate: 0.12
Oh! Media 20.08.2020 04:23

Masa tengah offer ni lah kena rebut peluang kalau nak dapatkan barang sukan original pada harga murah gais!
Cepat datang dekat PWTC di tingkat …

More
Likes: 1 832
Comments: 1 553
Reposts: 619
Total Interactions: 4 004
Post Engagement Rate: 0.11
ChristiaNet, Inc. 29.08.2020 15:37

Can we have 100 LIKES for JESUS? christianet.com

More
Likes: 3 470
Comments: 107
Reposts: 416
Total Interactions: 3 993
Post Engagement Rate: 0.19
ChristiaNet, Inc. 05.09.2020 19:55

Can we have 100 LIKES for JESUS today! christianet.com

More
Likes: 3 393
Comments: 154
Reposts: 407
Total Interactions: 3 954
Post Engagement Rate: 0.19
ChristiaNet, Inc. 30.08.2020 14:41

If JESUS matters, write AMEN! Pass On. christianet.com

More
Likes: 1 294
Comments: 2 256
Reposts: 375
Total Interactions: 3 925
Post Engagement Rate: 0.19
ChristiaNet, Inc. 13.09.2020 14:34

Can we have 5,000 LIKES for JESUS? AMEN! christianet.com

More
Likes: 3 394
Comments: 240
Reposts: 271
Total Interactions: 3 905
Post Engagement Rate: 0.19
More