Oh! Media 26.04.2017 12:07

Diari hati Allayarham adik Thaqif semasa masih di sekolah tahfiz. 😭
Artikel 1: http://www.ohmedia.my/2017/04/disebat-warden-hingga-kena-potong-k…

More
Likes: 42 864
Comments: 2 775
Reposts: 16 543
Total Interactions: 62 182
Post Engagement Rate: 1.98
Oh! Media 12.05.2017 09:59

Hari ni Facebook penuh dengan bunga purple pulak. Korang yang nampak post ni belanja sekuntum boleh?

More
Likes: 42 920
Comments: 323
Reposts: 449
Total Interactions: 43 692
Post Engagement Rate: 1.38
Oh! Media 07.05.2017 05:17

Hahaha. Kenapa buat lagu tu dik oiiii. Ramai la satgi terlanggar tiang lampu sebab ingatkan nampak Ju-On. 😂
Kredit: Syaramimi (Twitter)

More
Likes: 22 024
Comments: 1 246
Reposts: 4 510
Total Interactions: 27 780
Post Engagement Rate: 0.88
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 08.05.2017 13:14

Cik Nur Aina yang berusia 21 tahun merupakan kapten LRT termuda di Malaysia. Hurm esok nak naik LRT la nak duduk sebelah drebar 😂
- Oh! Media

More
Likes: 26 264
Comments: 659
Reposts: 719
Total Interactions: 27 642
Post Engagement Rate: 0.88
Oh! Media 25.04.2017 05:15

Nurul dan Salman selepas 20 tahun. Dengar cite, drama Cinderella bakal difilemkan tak lama lagi. Tipu kalau korang tak hantu cite ni dulu kan kan? 😁

More
Likes: 24 114
Comments: 1 056
Reposts: 1 556
Total Interactions: 26 726
Post Engagement Rate: 0.85
Oh! Media 25.04.2017 03:45

Untuk yang nak bercuti ke Terengganu dan nak bajet bajet sikit, boleh menginap di D'Cottage Homestay yang terletak di Gong Badak, Kuala Terengganu.…

More
Likes: 14 073
Comments: 3 244
Reposts: 7 764
Total Interactions: 25 081
Post Engagement Rate: 0.8
Oh! Media 26.04.2017 07:00

Apa yang penting jaga hubungan kita dengan Allah. Abaikan apa kata manusia. Ini sikap terpuji yang patut dipuji dan diteladani. Sediakanlah sejadah & …

More
Likes: 21 685
Comments: 752
Reposts: 1 222
Total Interactions: 23 659
Post Engagement Rate: 0.75
Oh! Media 13.05.2017 06:54

Tak ada dia dulu, tak merasa nak main kereta Tamiya. Memori kegemilangan budak lelaki yang lahir tahun 80an dan 90an. Main kat longkang je dulu haha. …

More
Likes: 15 722
Comments: 670
Reposts: 3 812
Total Interactions: 20 204
Post Engagement Rate: 0.64
Oh! Media 03.05.2017 03:25

Dia pun sibuk nak buat newborn photoshoot jugak. Eeeee geram!
Kredit: http://www.kittyleephotography.com/

More
Likes: 13 698
Comments: 1 819
Reposts: 4 336
Total Interactions: 19 853
Post Engagement Rate: 0.63
Oh! Media 27.04.2017 02:30

Honda Civic Type R dah dalam perjalanan. Tapi sayang bukan di Malaysia. Fuh!! 😱

More
Likes: 16 442
Comments: 854
Reposts: 1 925
Total Interactions: 19 221
Post Engagement Rate: 0.61
Oh! Media 05.05.2017 16:40

Bocey dinobatkan sebagai juara Maharaja Lawak Mega 2017 dan membawa pulang wang tunai RM500,000. Tempat kedua dimenangi Shiro (RM250,000), dan tempat ketiga Dzawin (RM150,000). Fuh makan tak abis. 😂

More
Likes: 14 795
Comments: 733
Reposts: 267
Total Interactions: 15 795
Post Engagement Rate: 0.5
Oh! Media 10.05.2017 05:53

Aduh! Pedihnya teguran awek ni. Sakitnya hingga menusuk ke dalam kalbu. 😂

More
Likes: 13 307
Comments: 948
Reposts: 1 353
Total Interactions: 15 608
Post Engagement Rate: 0.49
Oh! Media 11.05.2017 06:39

Fidget Spinner boleh membahayakan pengguna. Gasing dengan Batu Seremban pun pihak berkuasa kena periksa sebab boleh jadi senjata yang membahayakan jug…

More
Likes: 14 215
Comments: 1 269
Reposts: 1
Total Interactions: 15 485
Post Engagement Rate: 0.49
Oh! Media 27.04.2017 04:39

Hebatnya Yang di-Pertuan Agong kita hari ini. Sentiasa mencerminkan contoh dan akhlak yang baik untuk rakyat. Moga Allah lanjutkan usia Tuanku. Allahuakbar!

More
Likes: 14 671
Comments: 106
Reposts: 530
Total Interactions: 15 307
Post Engagement Rate: 0.49
Oh! Media 11.05.2017 01:37

Lihat senyum ikhlas mereka. Bahagia rasa hati kan? Berbagi rezeki tak kiralah pada siapa.

More
Likes: 14 211
Comments: 189
Reposts: 709
Total Interactions: 15 109
Post Engagement Rate: 0.48
Oh! Media 24.04.2017 09:25

Anak Saya Bukan ‘Billionaires’ - Tun Mahathir
“ Anak saya bukan billionaires, tapi mereka ada meminjam jutaan ringgit untuk membiayai perniagaan…

More
Likes: 13 867
Comments: 413
Reposts: 724
Total Interactions: 15 004
Post Engagement Rate: 0.48
Oh! Media 06.05.2017 06:31

Macam-macam. Haha! Apapun moral of the story dia agar rajin-rajinlah menghulur dekat mak dan ayah kita walaupun mereka memang tak perlukan duit kita langsung pun.

More
Likes: 13 181
Comments: 345
Reposts: 1 234
Total Interactions: 14 760
Post Engagement Rate: 0.47
Oh! Media 23.04.2017 05:42

Susulan dari kes kaki murid terpaksa dipotong kedua-dua belah akibat dari disebat warden menggunakan getah paip mendapat perhatian seluruh rakyat Mala…

More
Likes: 12 465
Comments: 651
Reposts: 1 236
Total Interactions: 14 352
Post Engagement Rate: 0.46
Oh! Media 17.05.2017 12:32

Punyalah ramai gila orang serbu grand opening Pablo Cheese Tart dekat IOI City Mall, Putrajaya tadi. Berebut-rebut dan beratur panjang gila. Tapi mema…

More
Likes: 7 715
Comments: 3 693
Reposts: 2 834
Total Interactions: 14 242
Post Engagement Rate: 0.45
Oh! Media 17.05.2017 10:01

Jika anda ditahan oleh Polis, ketahuilah tentang hak anda.

More
Likes: 5 772
Comments: 313
Reposts: 8 007
Total Interactions: 14 092
Post Engagement Rate: 0.45
Oh! Media 10.05.2017 06:03

innalillahiwainnailaihirojiun. Sungguh tragis kejadian ni. Arwah sedang duduk bersila nak tukar tayar Myvi kemudiannya dilanggar dan diseret lori. Sat…

More
Likes: 13 458
Comments: 428
Reposts: 0
Total Interactions: 13 886
Post Engagement Rate: 0.44
Oh! Media 03.05.2017 10:04

Siapa sangka dalam masa 2 tahun dah sah jadi bini dia. Jodoh ye tak? Untung korang yang jadi photographer ni ek? Sambil menyelam minum air. 😂

More
Likes: 12 599
Comments: 589
Reposts: 661
Total Interactions: 13 849
Post Engagement Rate: 0.44
Oh! Media 05.05.2017 02:52

Niat hati nak bagi kereta wangi, tapi lain pula akibat dia. Kereta baru 2 minggu beli. Kesiannya.
"Salam Oh! Media. Saya tersalah sangkut car p…

More
Likes: 6 198
Comments: 3 716
Reposts: 3 891
Total Interactions: 13 805
Post Engagement Rate: 0.44
Oh! Media 24.04.2017 12:36

Astro Awani melaporkan Watson dan keluarganya menolak permohonan maaf mereka dan tetap akan meneruskan prosedur undang-undang. Pengacara tersebut turu…

More
Likes: 12 346
Comments: 1 224
Reposts: 0
Total Interactions: 13 570
Post Engagement Rate: 0.43
Oh! Media 01.05.2017 02:54

Orang kata best bercuti kat Carpe Diem Orchard Home Serendah ni. Boleh mandi-manda kat kolam mandi dia dan geng bapak-bapak boleh pergi memancing pula…

More
Likes: 6 860
Comments: 1 063
Reposts: 5 588
Total Interactions: 13 511
Post Engagement Rate: 0.43
Oh! Media 06.05.2017 13:20

Respek dengan amoi ni! Kita semua pun lihat kesalahan pada individu. Bukan atas nama bangsa dan agama si pelaku. Respect each other. Mari semua berkasih-sayang sesama kita. #respek

More
Likes: 11 784
Comments: 338
Reposts: 913
Total Interactions: 13 035
Post Engagement Rate: 0.41
Oh! Media 13.05.2017 05:43

Deep gambar ni. Tak jadi kat semua, tapi memang benar terjadi pada segelintir lelaki.
Gambar: Azaini Azat

More
Likes: 10 927
Comments: 891
Reposts: 891
Total Interactions: 12 709
Post Engagement Rate: 0.4
Oh! Media 06.05.2017 12:11

Memang macam ni ye kehidupan seorang arkitek? Nampak macam senang je bila dah siap tapi hakikat dia diorang ajelah yang tahu. Hahaha.

More
Likes: 9 872
Comments: 964
Reposts: 1 866
Total Interactions: 12 702
Post Engagement Rate: 0.4
Oh! Media 16.05.2017 08:01

The Manhattan FISH MARKET baru-baru ni terima Superbrands Award dan katanya mereka nak hargai semua pelanggan setia yang mempercayai jenama The Manhat…

More
Likes: 6 146
Comments: 3 616
Reposts: 2 272
Total Interactions: 12 034
Post Engagement Rate: 0.38
Oh! Media 28.04.2017 04:04

Pengaruh iklan bakar tv la, ketuk tv la. Lepas ni ape pulak agaknya.
Update:
Berikut adalah respon pihak Astro berkenaan posting ini:…

More
Likes: 9 079
Comments: 978
Reposts: 1 867
Total Interactions: 11 924
Post Engagement Rate: 0.38
More