Oh! Media 15.11.2017 04:21

Power brother ni dan isteri, riding motor kapcai dari Malaysia sampai London. Perjalanan 27,000KM dan kos minyak lebih kurang RM2,800. Puas hatiiii tr…

More
Likes: 36 967
Comments: 3 839
Reposts: 7 686
Total Interactions: 48 492
Post Engagement Rate: 1.46
Oh! Media 28.11.2017 16:34

MAJLIS AKAD NIKAH FATTAH

More
Likes: 33 499
Comments: 2 836
Reposts: 10 810
Total Interactions: 47 145
Post Engagement Rate: 1.42
Oh! Media 20.11.2017 05:35

Isteri yang baik adalah isteri yang buat surprise hadiah set gaming macam ni masa birthday suami dia.
Hah apa lagi. Kitorang dah tolong tu. Tag la bini memasing cepat mana tahu dia setuju 😂😂😂

More
Likes: 25 370
Comments: 7 770
Reposts: 11 469
Total Interactions: 44 609
Post Engagement Rate: 1.35
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 17.11.2017 23:52

Semalam Oh! Media sempat pergi tengok sendiri Myvi baru. Apa yang boleh dikatakan, Myvi baru ni memang canggih dan hi-tech. Ada banyak features yang t…

More
Likes: 25 050
Comments: 5 258
Reposts: 11 346
Total Interactions: 41 654
Post Engagement Rate: 1.26
Oh! Media 30.11.2017 07:41

Buka camera dan cuba post apa yang ada kat depan korang sekarang ni 😂

More
Likes: 20 486
Comments: 9 385
Reposts: 92
Total Interactions: 29 963
Post Engagement Rate: 0.9
Oh! Media 01.12.2017 06:01

Manis sungguh Nur Sajat bertudung bersama teman lelaki di hari Jumaat ni. 😂😂

More
Likes: 22 016
Comments: 3 538
Reposts: 661
Total Interactions: 26 215
Post Engagement Rate: 0.79
Oh! Media 27.11.2017 03:30

More
Likes: 15 808
Comments: 7 151
Reposts: 1 032
Total Interactions: 23 991
Post Engagement Rate: 0.72
Oh! Media 16.11.2017 06:00

Kalau sayang pasangan kita, tak salah sekali-sekala bawa dia pergi ke tempat yang mahal. Ada hikmah bila kerajaan kita buat sesuatu tu 😂😂

More
Likes: 18 470
Comments: 744
Reposts: 1 556
Total Interactions: 20 770
Post Engagement Rate: 0.63
Oh! Media 23.11.2017 06:00

Kalau tengok kete korang kena conteng macam ni dengan anak, apa korang buat?

More
Likes: 14 440
Comments: 4 543
Reposts: 1 743
Total Interactions: 20 726
Post Engagement Rate: 0.62
Oh! Media 15.11.2017 03:03

Myvi baru. Esok dah launching guys. Duit down payment dah standby? 😂 #OhmediaMyvi

More
Likes: 15 224
Comments: 2 173
Reposts: 1 713
Total Interactions: 19 110
Post Engagement Rate: 0.58
Oh! Media 03.12.2017 03:38

Tempat makan yang membolehkan orang ramai beri makan kepada haiwan jalanan. Bagus idea ni.

More
Likes: 14 449
Comments: 548
Reposts: 3 254
Total Interactions: 18 251
Post Engagement Rate: 0.55
Oh! Media 21.11.2017 03:24

Cuba share sikit apa yang ada depan korang sekarang ni. Phone semua kamera dah canggih-canggih kan? 😂

More
Likes: 10 917
Comments: 7 116
Reposts: 88
Total Interactions: 18 121
Post Engagement Rate: 0.55
Oh! Media 20.11.2017 03:00

Tag member korang yang layak untuk belanja korang makan Pizza hari ini.
+ Gambar dari kamera Huawei P10.

More
Likes: 13 349
Comments: 4 016
Reposts: 281
Total Interactions: 17 646
Post Engagement Rate: 0.53
Oh! Media 27.11.2017 13:00

Inilah dia rantai budak-budak yang membesar kat kampung zaman 80-an dan 90-an dulu. Ingat lagi tak?

More
Likes: 15 250
Comments: 839
Reposts: 1 128
Total Interactions: 17 217
Post Engagement Rate: 0.52
Oh! Media 17.11.2017 14:28

Tahniah pelakon cantik Izara Aisyah sah bergelar isteri kepada Adib Khalid dengan sekali lafaz.
Izara atau nama sebenarnya Nik Izara Aisyah bin…

More
Likes: 14 200
Comments: 870
Reposts: 674
Total Interactions: 15 744
Post Engagement Rate: 0.48
Oh! Media 22.11.2017 14:00

"Nama saya Cici. Saya tak sempurna. Ada ke yang nak berkawan dengan saya?"
Kredit: Faiz Shah

More
Likes: 14 747
Comments: 489
Reposts: 374
Total Interactions: 15 610
Post Engagement Rate: 0.47
Oh! Media 23.11.2017 11:26

Akhirnya terjawab spekulasi perhubungan dua pelakon popular Fazura dan Fattah Amin.
Pasangan ini mengesahkan bahawa mereka telah mengikat tali …

More
Likes: 13 594
Comments: 1 179
Reposts: 570
Total Interactions: 15 343
Post Engagement Rate: 0.46
Oh! Media 30.11.2017 10:31

Ni batu bukan sebarang batu. Batu ni kadang-kadang boleh buat adik beradik, saudara mara bermusuh. Korang tahu batu apa ni? 😅

More
Likes: 11 492
Comments: 2 385
Reposts: 977
Total Interactions: 14 854
Post Engagement Rate: 0.45
Oh! Media 02.12.2017 14:41

SAYA BUKAN MERAMPAS...HANYA MENUMPANG KASIH!!!!!
Izreen Azminda
"Saya kecewa dengan cemuhan yang dilemparkan netizen. Mereka menjatuhkan h…

More
Likes: 11 459
Comments: 2 018
Reposts: 961
Total Interactions: 14 438
Post Engagement Rate: 0.43
Oh! Media 18.11.2017 08:20

Wow. Bukan sebarangan orang sampai jenama Vans keluarkan kasut edisi dia sendiri. Tahniah Padin Musa! Kami bangga dengan anda.

More
Likes: 13 109
Comments: 380
Reposts: 820
Total Interactions: 14 309
Post Engagement Rate: 0.43
Oh! Media 26.11.2017 17:53

Penyanyi Elyana yang tersingkir pada minggu ini dalam program Gegar Vaganza memberi kejutan apabila beliau telah mengumumkan bahawa dia adalah penghid…

More
Likes: 12 076
Comments: 610
Reposts: 821
Total Interactions: 13 507
Post Engagement Rate: 0.41
Oh! Media 06.12.2017 07:00

Setuju atau tidak? Apa pendapat korang?

More
Likes: 11 771
Comments: 504
Reposts: 750
Total Interactions: 13 025
Post Engagement Rate: 0.39
Oh! Media 23.11.2017 08:00

Ini baru betul orang cakap "Relationship Goal".
Kredit: Mohd Eazy

More
Likes: 12 278
Comments: 231
Reposts: 336
Total Interactions: 12 845
Post Engagement Rate: 0.39
Oh! Media 27.11.2017 12:00

Siapa yang membesar tahun 80-an dan 90-an mesti ingat salah satu kartun ni. Betul tak? Mana satu paling korang tak boleh lupa?

More
Likes: 10 540
Comments: 651
Reposts: 1 378
Total Interactions: 12 569
Post Engagement Rate: 0.38
Oh! Media 26.11.2017 12:54

"Just sharing...maybe ada yg dh tahu... Ni 1 lagi cara kepada sesiapa yg nak beli Y15 installment bulan2 tapi tak nak interest tinggi sangat...

More
Likes: 8 622
Comments: 2 077
Reposts: 1 660
Total Interactions: 12 359
Post Engagement Rate: 0.37
Oh! Media 05.12.2017 02:13

Kasut Vans x Pa’din yang menjadi rebutan sold out pada hari pertama selepas dilancarkan pada Sabtu lalu khabarnya bakal dijual lagi 3 kali ganda harga asal. Woww. Hebat penangan Pa’din Musa ni. 💪🏻

More
Likes: 10 889
Comments: 700
Reposts: 631
Total Interactions: 12 220
Post Engagement Rate: 0.37
Oh! Media 21.11.2017 03:30

Pasangan pelakon Fattah Amin, 27, dan Nur Fazura Sharifuddin, 34, bukan berkahwin secara rahsia, sebalik­nya majlis tersebut diadakan secara tertutup …

More
Likes: 10 339
Comments: 1 522
Reposts: 343
Total Interactions: 12 204
Post Engagement Rate: 0.37
Oh! Media 19.11.2017 06:30

Akan ada ketika nilai ilmu akan dicabar dengan harta. Memang terbaik perkongsian saudara Hidayat Hasni Isa ni. Pandangan anda?

More
Likes: 8 010
Comments: 325
Reposts: 3 173
Total Interactions: 11 508
Post Engagement Rate: 0.35
Oh! Media 29.11.2017 03:30

Disaat kita merungut hanya ada kereta kecik tak sehebat orang lain, ada yang hanya miliki kenderaan langsung tak berbumbung. Itulah yang bawa anak ist…

More
Likes: 10 595
Comments: 302
Reposts: 584
Total Interactions: 11 481
Post Engagement Rate: 0.35
Oh! Media 17.11.2017 12:22

Buah untuk orang have-have (sebab dah semakin mahal dan merepek harga dia). Tag member yang korang nak dia belanja makan Durian sesegera mungkin!!
Kredit @ohmedia (Instagram)

More
Likes: 8 933
Comments: 1 722
Reposts: 792
Total Interactions: 11 447
Post Engagement Rate: 0.35
More