Oh! Media 09.01.2017 18:40

Baru sahaja diumumkan yang Mohd Faiz Subri menang #FIFAPuskas award weh! Alhamdulillah berkat usaha beliau dan sokongan serta doa rakyat Malaysia!

More
Likes: 39 134
Comments: 596
Reposts: 3 465
Total Interactions: 43 195
Post Engagement Rate: 1.42
Oh! Media 08.01.2017 15:22

Gambar pramugari pesawat Indonesia Garuda Air menjadi viral gara-gara mengendong seorang nenek tua ketika ingin keluar dari pesawat tersebut. Malah, p…

More
Likes: 31 290
Comments: 535
Reposts: 3 316
Total Interactions: 35 141
Post Engagement Rate: 1.16
Oh! Media 20.01.2017 12:52

Punyalah merendah diri. Hebat beliau ni. Langsung tak berdendam. InsyaAllah dik awak akan kaya-raya dan berjaya suatu hari nanti. Ramai rakyat Malaysia yang mendoakan awak.

More
Likes: 30 859
Comments: 1 299
Reposts: 0
Total Interactions: 32 158
Post Engagement Rate: 1.05
Планируйте SMM-стратегию 2017:
изучите статистику отраслей
и ключевых брендов.
SMM-ИТОГИ 2016
Oh! Media 24.12.2016 07:50

Salah satu aktiviti di Indonesia. Anak-anak membasuh kaki ibu mereka sebagai satu penghargaan.

More
Likes: 27 630
Comments: 263
Reposts: 4 070
Total Interactions: 31 963
Post Engagement Rate: 1.06
Oh! Media 16.01.2017 05:00

Ramai peminat Toyota yang tak sabar tunggu CHR ni masuk ke pasaran Malaysia. Korang cucilah mata dulu dengan gambar-gambar CHR yang diambil di sebuah …

More
Likes: 16 379
Comments: 2 736
Reposts: 11 618
Total Interactions: 30 733
Post Engagement Rate: 1.01
Oh! Media 17.01.2017 04:52

Perodua Axia facelift 2017. Sekarang dah ada push start button macam Perodua Bezza dan juga enjin VVT-i baru. Dikatakan harga jualan bermula RM25,000.…

More
Likes: 15 525
Comments: 4 336
Reposts: 8 090
Total Interactions: 27 951
Post Engagement Rate: 0.92
Oh! Media 27.12.2016 05:36

Siapa dah tengok filem terbaru Aamir Khan, #DANGAL? Best kan? Tak pelik kenapa rating dia sampai 9.2 di IMDb. Siapa nangis part Geeta call bapak dia s…

More
Likes: 16 212
Comments: 4 993
Reposts: 6 031
Total Interactions: 27 236
Post Engagement Rate: 0.9
Oh! Media 18.01.2017 05:17

Bila last korang datang Sunway Lagoon? Kalau dah lama gila tak datang sampai Vuvuzela tu pun tak pernah cuba, sekarang ni berbaloi sangatlah nak datan…

More
Likes: 11 451
Comments: 4 633
Reposts: 9 589
Total Interactions: 25 673
Post Engagement Rate: 0.84
Oh! Media 02.01.2017 05:00

Hanya 1 Ruang tamu.. 1 Dapur dan 1 Bilik.. Tapi hidup kami bahagia..
Kredit: Anak Felda

More
Likes: 22 894
Comments: 245
Reposts: 818
Total Interactions: 23 957
Post Engagement Rate: 0.79
Oh! Media 05.01.2017 04:57

Sempoi abang ni bawa satu family jalan-jalan. Tak payah susah-susah sewa hotel, semua ada dalam van comel yang berusia 34tahun mereka ni.
Kredit: IG ourdatsunc20 (https://goo.gl/if8WU1)

More
Likes: 18 658
Comments: 811
Reposts: 3 681
Total Interactions: 23 150
Post Engagement Rate: 0.76
Oh! Media 19.01.2017 05:28

Hipotesis. Sains tidak menipu. 😂

More
Likes: 16 816
Comments: 447
Reposts: 5 209
Total Interactions: 22 472
Post Engagement Rate: 0.74
Oh! Media 15.01.2017 05:46

Jersey paling rare. Tak tahu la team apa tapi memang team kita semua. Jersey macam ni baru la ada mesej ye tak? Tahniah bro!

More
Likes: 21 304
Comments: 94
Reposts: 1 042
Total Interactions: 22 440
Post Engagement Rate: 0.74
Oh! Media 01.01.2017 06:05

"Ala minyak naik 20 sen pun dah kecoh. 20 sen je pun! Manja betul rakyat Malaysia ni" - kata budak hingusan tengah tunggu result SPM. Motor pun tak ada lagi apalagi kereta. Mak tanggung makan minum lagi.
Harus diingatkan sentiasa ianya kenaikan setiap liter. Kalau fuel tank kereta 40 liter, se…

More
Likes: 19 407
Comments: 687
Reposts: 1 863
Total Interactions: 21 957
Post Engagement Rate: 0.73
Oh! Media 17.01.2017 06:28

Suka tengok diorang berdua ni. Betul-betul sahabat baik dari zaman sama-sama tak ada apa sampai lah hari ni dah kaya-raya tetap sempoi lagi.
Gambar: SINAR

More
Likes: 20 210
Comments: 146
Reposts: 264
Total Interactions: 20 620
Post Engagement Rate: 0.68
Oh! Media 03.01.2017 04:30

Macamana cikgu nak berdepan dengan anak-anak murid tua macam ni? 😂
Kredit: SINAR

More
Likes: 18 447
Comments: 227
Reposts: 641
Total Interactions: 19 315
Post Engagement Rate: 0.64
Oh! Media 07.01.2017 07:00

"Budak baru darjah 1. Baru nak kenal dunia jualbeli di kantin. Tapi penjual di kantin perdaya budak tu. Allahu." - Dari FB Abu Raziq.
Oh! Media…

More
Likes: 14 383
Comments: 477
Reposts: 4 268
Total Interactions: 19 128
Post Engagement Rate: 0.63
Oh! Media 16.01.2017 13:00

Kami suka jadikan Miz Nina & Noh sebagai contoh kata-kata ini. Lihatlah kehidupan mereka sekarang ni. Lovely!

More
Likes: 17 306
Comments: 152
Reposts: 1 608
Total Interactions: 19 066
Post Engagement Rate: 0.63
Oh! Media 04.01.2017 08:00

Pengirim kata, "Ni tahun 2017 punya pisang goreng 5 ketul RM2. Kalau tahun 2018 nanti, habuk serdak dia je mungkin singgit sesudu."
Psst: Moga cepat peniaga tersebut naik haji. Amin.

More
Likes: 16 569
Comments: 848
Reposts: 1 612
Total Interactions: 19 029
Post Engagement Rate: 0.63
Oh! Media 20.01.2017 15:29

Kedah julang Piala Sumbangsih 2017, tundukkan JDT 5-4 menerusi sepakan penalti.
Gambar BERNAMA.

More
Likes: 17 418
Comments: 725
Reposts: 543
Total Interactions: 18 686
Post Engagement Rate: 0.61
Oh! Media 18.01.2017 11:30

Murni sungguh hati abam lori ni. Lembut je cara nak menegur dan mengingatkan orang kat belakang. Kami semua pun sayang abam lori juga

More
Likes: 16 696
Comments: 227
Reposts: 1 263
Total Interactions: 18 186
Post Engagement Rate: 0.6
Oh! Media 26.12.2016 08:30

Cantik gila hantaran perkahwinan dia. Lain dari yang lain. Tak lama lagi pupus la tradisi berapa dulang hantaran ditukar dengan berapa kotak hantaran.

More
Likes: 13 452
Comments: 1 031
Reposts: 2 403
Total Interactions: 16 886
Post Engagement Rate: 0.56
Oh! Media 16.01.2017 04:30

Bila mak keluar jumpa kawan dan bapak kena jaga anak kejap kat rumah.

More
Likes: 13 883
Comments: 603
Reposts: 1 761
Total Interactions: 16 247
Post Engagement Rate: 0.53
Oh! Media 11.01.2017 05:30

Beli Nasi Lemak atau Mi Goreng harga 30 sen je sebungkus masa tu. Then masa nak makan buat lubang dekat bucu plastik. Memori terindah geng zaman 80-an…

More
Likes: 13 456
Comments: 514
Reposts: 2 211
Total Interactions: 16 181
Post Engagement Rate: 0.53
Oh! Media 30.12.2016 04:00

Jemaah Tabligh Dari Tawau keluar berdakwah di San Francisco USA. Sempat mnziarahi makam Allahyarham Tuan Guru Dato Haron Din. Semoga Allah swt menerima amalan baik mereka Aamin.
Kredit: JTM

More
Likes: 15 639
Comments: 109
Reposts: 216
Total Interactions: 15 964
Post Engagement Rate: 0.53
Oh! Media 26.12.2016 13:47

Jasa Maggie memang dikenang. Sumber kejayaan para pelajar universiti 😂

More
Likes: 12 786
Comments: 285
Reposts: 2 552
Total Interactions: 15 623
Post Engagement Rate: 0.52
Oh! Media 17.01.2017 07:45

Atas jalanraya ada 5 jenis makhluk tak boleh pakai. Tak reti guna signal, suka pakai lampu tinggi, pakai lampu putih buat silau orang depan, nyalakan …

More
Likes: 11 306
Comments: 1 141
Reposts: 2 908
Total Interactions: 15 355
Post Engagement Rate: 0.5
Oh! Media 21.01.2017 06:45

Geng-geng pemandu lori ramai tak berpuas hati dengan kes yang jadi baru-baru ni. Lain kali langsi lah lagi.

More
Likes: 13 464
Comments: 602
Reposts: 873
Total Interactions: 14 939
Post Engagement Rate: 0.49
Oh! Media 22.01.2017 07:51

Siapa sebenarnya "sahabat" kita?

More
Likes: 12 944
Comments: 87
Reposts: 1 561
Total Interactions: 14 592
Post Engagement Rate: 0.48
Oh! Media 18.01.2017 08:15

Siapa yang ada masuk apa-apa insuran tapi sakit hati tak pernah claim apa-apa, boleh try Tebing Masigit dekat Bandung ni. Tengok tu siap bawa anak-bini lagi. Kalau korang ada beran?

More
Likes: 10 041
Comments: 1 433
Reposts: 2 806
Total Interactions: 14 280
Post Engagement Rate: 0.47
Oh! Media 29.12.2016 02:02

Pesawat Asiana Airline terpaksa menangguh perjalanan 4 jam apabila penumpang China membuka pintu kecemasan ketika pesawat sedang bergerak kerana ingin…

More
Likes: 10 946
Comments: 1 099
Reposts: 2 031
Total Interactions: 14 076
Post Engagement Rate: 0.47
More