Oh! Media 20.05.2018 09:00

Indahnya sabar kan? Tahniah Adam Corrie! 😊
Psst! Apa yang kami guna dan review di Instagram, kami jual di sini - www.shop.ohmedia.my

More
Likes: 44 514
Comments: 1 325
Reposts: 6 373
Total Interactions: 52 212
Post Engagement Rate: 1.53
Oh! Media 20.05.2018 09:33

Bazaar Ramadhan di Sibu, Sarawak. Punya banyak jenis Kek Lapis dia jual. Fuhhh syokkk!! 😘😋

More
Likes: 33 295
Comments: 5 902
Reposts: 6 365
Total Interactions: 45 562
Post Engagement Rate: 1.34
Oh! Media 19.05.2018 05:28

Sejuk mata memandang family ni kan? 😍

More
Likes: 41 883
Comments: 1 100
Reposts: 2 553
Total Interactions: 45 536
Post Engagement Rate: 1.34
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 22.05.2018 01:00

Siapa pernah kena cramp macam ni? 😱

More
Likes: 18 135
Comments: 5 321
Reposts: 21 009
Total Interactions: 44 465
Post Engagement Rate: 1.3
Oh! Media 05.06.2018 03:39

Senyap-senyap je ASUS buat kerja keluarkan ASUS ROG PHONE. Spesifikasi yang ASUS keluarkan sesuai untuk bermain PUBG. Tengoklah spec dia tu, fuhhh!! N…

More
Likes: 13 197
Comments: 13 245
Reposts: 12 447
Total Interactions: 38 889
Post Engagement Rate: 1.14
Oh! Media 21.05.2018 09:00

Menarik! Sejarah mungkin berulang 😅

More
Likes: 24 926
Comments: 1 565
Reposts: 7 131
Total Interactions: 33 622
Post Engagement Rate: 0.99
Oh! Media 13.06.2018 06:15

Tidak salah jika kita membeli dengan niat untuk bersedekah.

More
Likes: 23 823
Comments: 826
Reposts: 7 419
Total Interactions: 32 068
Post Engagement Rate: 0.93
Oh! Media 23.05.2018 06:31

Ini gambar tokoh2 Ulama dunia.
Ada 4 daripada Malaysia, tapi tinggal seorang yang masih hidup.
Siapa?
Tuan Guru Hj Abdul Hadi Awang,…

More
Likes: 20 598
Comments: 2 644
Reposts: 8 038
Total Interactions: 31 280
Post Engagement Rate: 0.92
Oh! Media 24.05.2018 01:15

Idea untuk pagi ni. Ramai yang suka konsep 'Open closet' macam ni. Senang nak nampak apa yang terperuk. Lagipun, setiap kali beli almari, setiap kali …

More
Likes: 7 919
Comments: 3 910
Reposts: 15 300
Total Interactions: 27 129
Post Engagement Rate: 0.79
Oh! Media 09.06.2018 09:15

Bestnya bila ada keluarga besar dan dapat berkumpul macam ni. Tahun ni mesti makin bertambah 😍

More
Likes: 18 145
Comments: 2 012
Reposts: 6 003
Total Interactions: 26 160
Post Engagement Rate: 0.76
Oh! Media 26.05.2018 11:00

Siapa pernah merasa makan bawah dengan keluarga macam ni? Rindu suasana kampung macam ni 😊

More
Likes: 21 350
Comments: 1 563
Reposts: 3 186
Total Interactions: 26 099
Post Engagement Rate: 0.76
Oh! Media 30.05.2018 10:01

Hilang sabar tikam jiran sering buat bising
SEPANG: Akibat gagal mengawal kemarahan, seorang lelaki yang hilang pertimbangan nekad menikam lima …

More
Likes: 10 231
Comments: 7 952
Reposts: 4 384
Total Interactions: 22 567
Post Engagement Rate: 0.66
Oh! Media 10.06.2018 12:15

Nah jadual perlawanan Piala Dunia mengikut waktu Malaysia. Jadi korang bolehlah rancang perjalanan untuk jalan raya nanti k 😉

More
Likes: 6 109
Comments: 861
Reposts: 12 950
Total Interactions: 19 920
Post Engagement Rate: 0.58
Oh! Media 31.05.2018 03:15

Ni antara penyebab utama , kaum 'lelaki' semakin kurang ni. Bertabahlah wanita.

More
Likes: 10 226
Comments: 5 451
Reposts: 3 815
Total Interactions: 19 492
Post Engagement Rate: 0.57
Oh! Media 11.06.2018 03:15

Nah pilihan gaya rambut yang korang boleh cuba untuk raya tahun ni. Mesti lepas tu dah takde orang tanya bila korang nak kahwin 😆

More
Likes: 6 786
Comments: 7 681
Reposts: 4 277
Total Interactions: 18 744
Post Engagement Rate: 0.55
Oh! Media 08.06.2018 12:45

MENINGGAL DI BULAN MULIA DI SISI MAQAM RASULULLAH SAW
Hari ini saya mendapat khabar yang sangat mengejutkan mengenai kematian seorang ahbab dakw…

More
Likes: 14 879
Comments: 382
Reposts: 3 223
Total Interactions: 18 484
Post Engagement Rate: 0.54
Oh! Media 07.06.2018 16:53

Aduh. Pedih menusuk ke dada 😂

More
Likes: 12 696
Comments: 1 129
Reposts: 3 925
Total Interactions: 17 750
Post Engagement Rate: 0.52
Oh! Media 24.05.2018 17:47

Harga Y15ZR cuma RM7,888 je seperti yang diumumkan Yamaha. Dah boleh start survey dah nak angkat motor Yamaha mana satu nanti ni 😍
Kredit Careta.

More
Likes: 8 949
Comments: 5 363
Reposts: 3 173
Total Interactions: 17 485
Post Engagement Rate: 0.51
Oh! Media 09.06.2018 21:36

Satu-satunya Sultan yang berani basuh rakyat. Download Tuanku!! 😂

More
Likes: 12 664
Comments: 1 378
Reposts: 2 492
Total Interactions: 16 534
Post Engagement Rate: 0.48
Oh! Media 11.06.2018 04:15

Sepatutnya esok last serahan barang2 sedekah/zakat untuk semua asnaf Simpang Renggam. termasuk baby ni. memang dah aim nak pergi melawat. Hari ni, Dr …

More
Likes: 12 802
Comments: 1 171
Reposts: 1 961
Total Interactions: 15 934
Post Engagement Rate: 0.46
Oh! Media 12.06.2018 05:15

Raya tahun ni korang sekeluarga tema warna apa? tanya jer 😉
Kredit: Hendri Helmi

More
Likes: 9 383
Comments: 2 848
Reposts: 3 473
Total Interactions: 15 704
Post Engagement Rate: 0.46
Oh! Media 20.05.2018 12:00

Menteri Pendidikan Malaysia yang boleh bertutur Arab dengan lancar selain penguasaan B.Inggeris dan B.Mandarin. Ini baru betul Menteri Pendirikan

More
Likes: 12 116
Comments: 624
Reposts: 2 150
Total Interactions: 14 890
Post Engagement Rate: 0.44
Oh! Media 28.05.2018 09:15

Siapa yang dah habis baca buku ni? 😁

More
Likes: 12 484
Comments: 885
Reposts: 1 225
Total Interactions: 14 594
Post Engagement Rate: 0.43
Oh! Media 12.06.2018 02:15

Ada yang lagi 'seram' dari ni tak? 😆

More
Likes: 10 043
Comments: 969
Reposts: 3 466
Total Interactions: 14 478
Post Engagement Rate: 0.42
Oh! Media 11.06.2018 05:00

Sedikit perkongsian untuk saudara-saudari yang ingin memiliki rumah sendiri. Rujuk gambar untuk mengetahui anggaran kos deposit dan legal fee yg diper…

More
Likes: 3 222
Comments: 1 531
Reposts: 9 527
Total Interactions: 14 280
Post Engagement Rate: 0.42
Oh! Media 26.05.2018 05:15

Ditemui dibunuh di bulan Ramadhan yang mulia, jenazah Nur Alya Damia Hairi, 19, penuntut Kolej Vokasional Port Dickson (KVPD) yang maut dipercayai aki…

More
Likes: 6 918
Comments: 3 100
Reposts: 3 904
Total Interactions: 13 922
Post Engagement Rate: 0.41
Oh! Media 29.05.2018 07:06

Siapa kenal mamat ni dia memang lejen. Korang yang dak-dak Wicet apa tahu? Hahahaha... 😂

More
Likes: 10 346
Comments: 1 477
Reposts: 1 702
Total Interactions: 13 525
Post Engagement Rate: 0.4
Oh! Media 20.05.2018 05:00

Senarai barang nak beli hari ini :
1. Berocca (15's) RM30
2. Selipar Bata RM12.00
3. Jam Casio.G-Shock
4. Baju Brands Outlet…

More
Likes: 9 924
Comments: 1 866
Reposts: 1 355
Total Interactions: 13 145
Post Engagement Rate: 0.39
Oh! Media 02.06.2018 07:06

Selalunya bajunya dipenuhi dengan darah-darah rakyat Palestin yang diselamatkannya, tetapi semalam bajunya dipenuhi dengan darahnya sendiri.
Rej…

More
Likes: 11 603
Comments: 200
Reposts: 1 321
Total Interactions: 13 124
Post Engagement Rate: 0.38
Oh! Media 26.05.2018 09:05

BR1M (yang akan diberikan nama lain) akan dapat sebelum Raya guys. Agak-agak apa nama yang sesuai nak ganti nama "BR1M" ni? 😂

More
Likes: 8 633
Comments: 2 440
Reposts: 1 833
Total Interactions: 12 906
Post Engagement Rate: 0.38
More