Oh! Media 02.07.2017 01:30

Orang sibuk post angkat isteri..kami sahut cabaran angkat ayah sendiri dulu kecik² dia lah yg dukung kita.. 😅😍😍😘😘 #kamisayangayah

More
Likes: 64 723
Comments: 928
Reposts: 2 145
Total Interactions: 67 796
Post Engagement Rate: 2.12
Oh! Media 03.07.2017 05:58

Alahai comel sangat bila mat salleh satu keluarga berbaju melayu dan kurung.
LtKdr Ben Dalton adalah Peg Tentera Laut Australia yg berkhidmat d…

More
Likes: 62 836
Comments: 1 093
Reposts: 2 163
Total Interactions: 66 092
Post Engagement Rate: 2.06
Oh! Media 27.06.2017 07:00

Amacam? Untungkan kahwin dengan jiran sebelah rumah. Hahaha. Memang senang betul balik kampung beraya. Jodoh ye tak? 😂
Kiriman Azren | Oh! Media | Oh Perfumenista

More
Likes: 59 440
Comments: 1 752
Reposts: 4 333
Total Interactions: 65 525
Post Engagement Rate: 2.05
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 07.07.2017 08:32

Parah budak ni. Pantang dengar lagu "Despacito" mesti datang sawan dia. Hahaha! Last sekali comel gila.

More
Likes: 26 920
Comments: 2 350
Reposts: 12 712
Total Interactions: 41 982
Post Engagement Rate: 1.31
Oh! Media 27.06.2017 13:44

Suami saya tak kaya. Rumah masih menyewa. Kereta pun pakai myvi je. Tapi bila balik kampung, dia lah yang bersungguh-sungguh buat itu ini.
Adik…

More
Likes: 25 301
Comments: 1 368
Reposts: 9 477
Total Interactions: 36 146
Post Engagement Rate: 1.13
Oh! Media 24.06.2017 05:12

Mana yang baru nak gerak dari KL balik Kelate ke, Ganu ke, atau Pahang memang good luck lah. Dekat tol Gombak lagi dah macam ni. Kesesakan dijangka sa…

More
Likes: 28 615
Comments: 2 041
Reposts: 3 950
Total Interactions: 34 606
Post Engagement Rate: 1.08
Oh! Media 28.06.2017 02:15

Rakyat Malaysia dah start dengan trend Angkat Bini Challenge pulak dah. Hahaha. Siapa rasa larat angkat bini tu boleh la join. Kalau tak larat its ok …

More
Likes: 23 218
Comments: 3 420
Reposts: 6 766
Total Interactions: 33 404
Post Engagement Rate: 1.05
Oh! Media 03.07.2017 12:10

Lagi gambar raya menarik followers Oh! Media. Dah 5 tahun tradisi gambar begini dikekalkan. Yang dalam perut pun dah ada dekat luar sekarang so keluarga makin besar. Hehehe!
Kiriman Hana Danial.

More
Likes: 31 613
Comments: 464
Reposts: 902
Total Interactions: 32 979
Post Engagement Rate: 1.03
Oh! Media 27.06.2017 04:00

Jangan sampai anak korang nampak post ni. Haha! Inilah dia Bayou Lagoon Park Resort di Melaka yang popular tu. Uniknya resort ni selain dari bilik dia…

More
Likes: 19 213
Comments: 5 766
Reposts: 7 528
Total Interactions: 32 507
Post Engagement Rate: 1.02
Oh! Media 16.07.2017 05:32

Puteri Johor yang sentiasa cantik dan menawan, Tunku Tun Aminah bakal melangsungkan pernikahan dengan seorang jejaka pilihan hati yang berasal dari Am…

More
Likes: 28 776
Comments: 720
Reposts: 972
Total Interactions: 30 468
Post Engagement Rate: 0.95
Oh! Media 04.07.2017 11:44

Fuhhh. Sekali pandang nampak macam orang yang berbeza. Salute dengan semangat brother ni turunkan berat badan sampai tahap sekarang. Lost 100kg dalam masa setahun. 👍🏻
Kredit: Jazli Hassan

More
Likes: 24 875
Comments: 2 267
Reposts: 2 665
Total Interactions: 29 807
Post Engagement Rate: 0.93
Oh! Media 30.06.2017 18:56

Kita tak ada dalam situasi dia. Tahniah jadi anak yang hebat.
"Hanya sempat ziarah pusara ayah pd raya ketiga..hanya airmata kerinduan tuk ayah …

More
Likes: 27 534
Comments: 1 176
Reposts: 930
Total Interactions: 29 640
Post Engagement Rate: 0.93
Oh! Media 14.07.2017 02:07

So sweet. Kenangan terindah para ibu. Tag isteri dan kawan korang yang tengah mengandung tu agar mengetahui dia insan yang paling beruntung. 😂
Kredit: 9bulan10hari

More
Likes: 16 745
Comments: 3 369
Reposts: 7 586
Total Interactions: 27 700
Post Engagement Rate: 0.86
Oh! Media 01.07.2017 01:51

Luahan hati suami kepada doktor. Ingat kecil ke pengorbanan seorang doktor dan misi ni demi nak selamatkan nyawa manusia termasuk manusia rajin mengeji doktor je kerjanya ni? 😭

More
Likes: 23 140
Comments: 720
Reposts: 1 998
Total Interactions: 25 858
Post Engagement Rate: 0.81
Oh! Media 07.07.2017 12:37

Tahniah Izara Aisyah selamat bertunang dengan kekasih hati Adib Khalid yang merupakan anak tiri Dato Siti Nurhaliza.

Kami nak ucapkan u…

More
Likes: 24 590
Comments: 503
Reposts: 519
Total Interactions: 25 612
Post Engagement Rate: 0.8
Oh! Media 01.07.2017 04:15

Nak kahwin dgn orang jauh sebab nak "feel raya" drive balik kampung. Tapi lepas sangkut jammed 15 jam rasa nak kahwin jiran sebelah rumah. Hahaha!
Kredit: Malaysian Response Team

More
Likes: 22 529
Comments: 1 018
Reposts: 1 390
Total Interactions: 24 937
Post Engagement Rate: 0.78
Oh! Media 29.06.2017 08:46

Betul ke camtu? Orang Kedah je yang boleh sah kan. Hahaha.

More
Likes: 19 229
Comments: 1 885
Reposts: 2 306
Total Interactions: 23 420
Post Engagement Rate: 0.73
Oh! Media 22.06.2017 12:00

Jodoh tu rahsia Allah kan? Mana yang belum bertemu jodoh tu sabar lah jodoh korang memang dah ada cuma mungkin dia tengah sekolah rendah lagi 😂

More
Likes: 21 541
Comments: 719
Reposts: 936
Total Interactions: 23 196
Post Engagement Rate: 0.73
Oh! Media 15.07.2017 04:00

Best Deal In Town 2.0 dekat The Manhattan FISH MARKET​ datang lagi guys sebab sambutan yang dahsyat gila bulan April lepas!! Kali ini untuk 2.0 ni han…

More
Likes: 11 613
Comments: 6 197
Reposts: 4 472
Total Interactions: 22 282
Post Engagement Rate: 0.69
Oh! Media 22.06.2017 06:52

Bulan puasa ni kita diminta untuk banyak bersabar. Tapi memang tak pelik kalau ada orang yang hilang sabar. Sebabnya dah la tukar lane tak guna signal…

More
Likes: 10 308
Comments: 7 749
Reposts: 3 634
Total Interactions: 21 691
Post Engagement Rate: 0.68
Oh! Media 06.07.2017 18:18

Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar..
"Lebih kurang jam 1350 tegahari, berlaku kes penculikan di pmu kota damansara, seorang kanak2 cina, pen…

More
Likes: 16 264
Comments: 967
Reposts: 3 204
Total Interactions: 20 435
Post Engagement Rate: 0.64
Oh! Media 28.06.2017 04:30

Orang perempuan sejati pun malu nak update status macam ni.

More
Likes: 15 612
Comments: 3 312
Reposts: 1 175
Total Interactions: 20 099
Post Engagement Rate: 0.63
Oh! Media 10.07.2017 05:00

Dah tengok Spiderman yang baru ni? Antara semua Spiderman setakat ni, mana yang paling korang suka? Siapa pilih Superman dia tak faham soalan. Haha.

More
Likes: 18 481
Comments: 859
Reposts: 175
Total Interactions: 19 515
Post Engagement Rate: 0.61
Oh! Media 02.07.2017 07:00

Lama tak nampak kan?

More
Likes: 17 383
Comments: 594
Reposts: 754
Total Interactions: 18 731
Post Engagement Rate: 0.59
Oh! Media 06.07.2017 06:16

Wow! Hebat budak zaman sekarang. Habis sekolah lepak depan sekolah ramai-ramai hisap rokok. Macam orang besar perangai. Berbeza sungguh dengan kita zaman sekolah dulu kan?

More
Likes: 14 762
Comments: 1 445
Reposts: 2 029
Total Interactions: 18 236
Post Engagement Rate: 0.57
Oh! Media 11.07.2017 06:51

Sweet giila komik ni. Memang relationship goal kita semua. Tag pasangan korang (itu pun kalau ada).
Karya: The Comic Geek oleh Joeji Takash

More
Likes: 10 445
Comments: 2 200
Reposts: 5 556
Total Interactions: 18 201
Post Engagement Rate: 0.57
Oh! Media 19.06.2017 21:36

Tercabut sebelah tu biasa tapi bila dua-dua memang luar biasa. Musim balik kampung ni jangan lupa periksa kenderaan anda.

More
Likes: 13 933
Comments: 1 881
Reposts: 2 182
Total Interactions: 17 996
Post Engagement Rate: 0.56
Oh! Media 21.06.2017 13:00

Aedy Ashraf. Too hot to handle. Dari pelakon kanak-kanak kepada pelakon berwajah model. Korang tengok la 4 gambar terakhir tu macamana para gadis meroyan dekat mamat ni. Hahaha.

More
Likes: 13 918
Comments: 2 296
Reposts: 1 415
Total Interactions: 17 629
Post Engagement Rate: 0.55
Oh! Media 21.06.2017 04:10

Dari zaman sekolah dah ambil gambar bersanding siap-siap dengan jodoh. Kalau dah jodoh ye tak? Jodoh korang pulak mana? Alhamdulillah jodoh admin jadi…

More
Likes: 16 244
Comments: 459
Reposts: 692
Total Interactions: 17 395
Post Engagement Rate: 0.55
Oh! Media 29.06.2017 04:06

Movie Animation Park Studio di Ipoh, Perak yang dah pun dibuka mendapat perhatian ramai rakyat Malaysia. Korang dah pergi belum? Kalau dah pergi cuba …

More
Likes: 11 001
Comments: 2 473
Reposts: 3 552
Total Interactions: 17 026
Post Engagement Rate: 0.53
More