Oh! Media 23.03.2017 03:03

Terbaik Tok Imam berkuda je tak payah pening minyak naik harga. Sambil tu menghidupkan sunnah. Respek!
Kiriman Ismail.

More
Likes: 42 462
Comments: 963
Reposts: 4 999
Total Interactions: 48 424
Post Engagement Rate: 1.55
Oh! Media 22.03.2017 04:35

Apa hal tu King Coco?? Rebut-rebut meja macam tu ko dah kenapa? Benda kecil boleh setel kot tak payah bising-bising kat public. Kejadian di Shah Alam.…

More
Likes: 15 846
Comments: 12 337
Reposts: 15 729
Total Interactions: 43 912
Post Engagement Rate: 1.41
Oh! Media 01.03.2017 13:07

Dah boleh bayangkan macam mana bersihnya Jepun ni sampai dalam longkang pun boleh bela ikan macam dalam akuarium.

More
Likes: 29 189
Comments: 1 039
Reposts: 10 244
Total Interactions: 40 472
Post Engagement Rate: 1.31
SMM-отчет по странице бренда.
30+ метрик: графики, таблицы, сводки.
Быстро и качественно.
ЗАКАЖИ БРЕНД-ОТЧЕТ
Oh! Media 15.03.2017 07:40

"Kami akui apa yang terjadi adalah suratan takdir, namun kematian anak saya perlu pembelaan dan individu yang bertanggungjawab itu perlu mendapat huku…

More
Likes: 32 363
Comments: 1 244
Reposts: 0
Total Interactions: 33 607
Post Engagement Rate: 1.08
Oh! Media 15.03.2017 03:05

Takziah diucapkan kepada isteri mangsa yang meninggal dunia akibat kebodohan orang lain. Semoga Norasyikin dan anak dalam kandungan terus kuat menempu…

More
Likes: 23 543
Comments: 996
Reposts: 3 843
Total Interactions: 28 382
Post Engagement Rate: 0.91
Oh! Media 21.03.2017 14:40

iPhone 7 & iPhone 7 Plus berwarna merah yang cun gilaaa ni akan mula dijual pada 24 Mac ini. Ini merupakan buat pertama kalinya iPhone dijual dengan w…

More
Likes: 16 071
Comments: 3 313
Reposts: 7 503
Total Interactions: 26 887
Post Engagement Rate: 0.86
Oh! Media 11.03.2017 03:55

Bila masuk site susah nak sembahyang brother ni kata kat aku "takpe bro ko sembahyang je aku jaga tepi, ko sembahyang".
Hari ni bila dekat site …

More
Likes: 24 769
Comments: 390
Reposts: 1 325
Total Interactions: 26 484
Post Engagement Rate: 0.85
Oh! Media 02.03.2017 13:13

Sedih bila Proton pun nak dijual kepada pihak luar. Sia-sia segala benda di bawah kepimpinan hari ini. Apa yang Tun M tulis dalam 2 tweet terakhir tu …

More
Likes: 15 900
Comments: 760
Reposts: 9 771
Total Interactions: 26 431
Post Engagement Rate: 0.86
Oh! Media 01.03.2017 05:30

Mohon kaum wanita menghentikan kekejaman terhadap kaum lelaki. Tolonglah labelkan bekas aiskrim tu kalau dah letak ikan kat dalam. Hahahaha!
Kiriman Junaidi Huri.

More
Likes: 18 259
Comments: 1 050
Reposts: 3 976
Total Interactions: 23 285
Post Engagement Rate: 0.75
Oh! Media 12.03.2017 15:35

Baru tahu nama sebenar si Mat Dan ni adalah Kareef Daniel Abdullah. Apepong, tahniah Mat Dang jangang wat bijok! :P

More
Likes: 22 165
Comments: 245
Reposts: 813
Total Interactions: 23 223
Post Engagement Rate: 0.75
Oh! Media 05.03.2017 13:40

Seorang wanita cuba menyelamatkan anjing yang lemah di dalam longkang dipercayai telah dilanggar kereta.
"Anjing haram woi!!", kata orang yang …

More
Likes: 19 864
Comments: 1 125
Reposts: 2 088
Total Interactions: 23 077
Post Engagement Rate: 0.75
Oh! Media 09.03.2017 05:38

Ini sangat deep tau tak!
Kredit: M Zaeim Zahir

More
Likes: 16 641
Comments: 410
Reposts: 4 273
Total Interactions: 21 324
Post Engagement Rate: 0.69
Oh! Media 16.03.2017 01:58

Tak cukup Malaysian lagi kalau belum pernah explore Negeri Sabah. Tengoklah betapa cantiknya Lato Lato Resort di Semporna, Sabah ni. Jom guys melancong gi Sabah!

More
Likes: 13 276
Comments: 1 909
Reposts: 4 960
Total Interactions: 20 145
Post Engagement Rate: 0.65
Oh! Media 17.03.2017 02:23

Ya Allah! Sanggupnya kamu wahai anak.... :'(

More
Likes: 14 274
Comments: 561
Reposts: 3 779
Total Interactions: 18 614
Post Engagement Rate: 0.6
Oh! Media 12.03.2017 11:38

Selebriti 'Mat Saleh' fasih bercakap loghat Terengganu, Kareef Daniel Abdullah atau lebih dikenali Mat Dan, 28, selamat bertunang dengan gadis Melayu …

More
Likes: 16 366
Comments: 293
Reposts: 346
Total Interactions: 17 005
Post Engagement Rate: 0.55
Oh! Media 06.03.2017 04:41

Honda Civic Type R. Nampak habis jahat dah. Ni habis semua orang kena bagi lampu tinggi dari belakang. Hahaha! Merecik ke tidak?

More
Likes: 11 911
Comments: 1 076
Reposts: 3 507
Total Interactions: 16 494
Post Engagement Rate: 0.53
Oh! Media 02.03.2017 06:10

Korang yang memang biasa lalu PLUS dari KL menghala ke Utara tu kenalah lebih berhati-hati kalau kereta rosak tepi jalan. Jangan sampai terima nasib yang sama macam pengadu.

More
Likes: 11 206
Comments: 735
Reposts: 3 436
Total Interactions: 15 377
Post Engagement Rate: 0.5
Oh! Media 21.03.2017 03:54

Korang biasa tak bila makan ada kucing datang letak tangan atas peha? So apa yang korang buat? Berkongsi rezeki dengan kucing tu ke atau buat-buat tak nampak je?

More
Likes: 13 218
Comments: 641
Reposts: 708
Total Interactions: 14 567
Post Engagement Rate: 0.47
Oh! Media 22.03.2017 04:10

Ribuan bangsa Johor berkumpul seawal 8 pagi untuk memohon Rumah Impian Sultan Ibrahim. Rumah yang ditawarkan adalah dibawah RM100,000 namun, kualiti t…

More
Likes: 12 961
Comments: 657
Reposts: 460
Total Interactions: 14 078
Post Engagement Rate: 0.45
Oh! Media 04.03.2017 05:12

Merrrcikkkkk Range Rover Velar baru ni. Save gambar buat peransang untuk berjaya.

More
Likes: 11 151
Comments: 609
Reposts: 2 184
Total Interactions: 13 944
Post Engagement Rate: 0.45
Oh! Media 12.03.2017 06:06

Siapa yang berani buat Baginda Tuanku Sultan Melaka murka ni?!! Download tuanku sembah patik harap di upload. 🙅

More
Likes: 12 802
Comments: 411
Reposts: 381
Total Interactions: 13 594
Post Engagement Rate: 0.44
Oh! Media 19.03.2017 00:39

Nak tengok pemandu lori wanita pun susah apatah lagi yang manis berbaju kurung dan bertudung. Nampak lembut ayu tapi jiwa kental. Salute akak lori.
Kredit: Rosalekka Salim

More
Likes: 12 398
Comments: 367
Reposts: 520
Total Interactions: 13 285
Post Engagement Rate: 0.43
Oh! Media 09.03.2017 07:00

3 tahun lagi nak tahun 2020. Jangankan nak tengok kereta terbang, memang duit aje yang terbang entah ke mana.

More
Likes: 11 328
Comments: 104
Reposts: 1 599
Total Interactions: 13 031
Post Engagement Rate: 0.42
Oh! Media 05.03.2017 04:20

Suprise birthday macam ni pun okey what? RARE. Yang penting tulisan atas roti tu sweetttt beb. Haha.

More
Likes: 11 054
Comments: 575
Reposts: 1 089
Total Interactions: 12 718
Post Engagement Rate: 0.41
Oh! Media 14.03.2017 06:04

Sampai hati Abby Yus kahwin tak jemput pun. Senyap-senyap je korang bercinta ya!! Sama cantik sama padan. Kipidap! 😂😂

More
Likes: 12 131
Comments: 368
Reposts: 207
Total Interactions: 12 706
Post Engagement Rate: 0.41
Oh! Media 15.03.2017 06:11

Gambar kahwin yang viral beberapa bulan yang lalu di Oh! Media. Siapa sangka pengantin lelaki di dalam gambar ini telah pergi buat selama-lamanya akib…

More
Likes: 12 014
Comments: 388
Reposts: 0
Total Interactions: 12 402
Post Engagement Rate: 0.4
Oh! Media 15.03.2017 11:24

Peminat-peminat Running Man jangan histeria sangat nanti. Behave sikit okey. Admin pun layan RM jugak.

More
Likes: 8 576
Comments: 965
Reposts: 2 717
Total Interactions: 12 258
Post Engagement Rate: 0.39
Oh! Media 09.03.2017 13:51

Sebab tu jangan sesekali mengeluh dalam hidup ni. Ramai lagi yang susah dari kita. Ramai lagi yang terpaksa juga buat sesuatu walaupun tak mahu. Apapun inilah hebatnya seorang wanita bergelar ibu. 😘

More
Likes: 10 994
Comments: 210
Reposts: 956
Total Interactions: 12 160
Post Engagement Rate: 0.39
Oh! Media 22.03.2017 07:06

Google hari ini menzahirkan penghargaan kepada Allahyarham Tan Sri P Ramlee melalui Doodle yang sangat istimewa sempena ulangtahun Allahyarham yang ke…

More
Likes: 10 944
Comments: 83
Reposts: 260
Total Interactions: 11 287
Post Engagement Rate: 0.36
Oh! Media 20.03.2017 06:37

Ada orang kata ni edit. Tp ni adalah sebenarnya Pantai Cermin. Tapi untuk sampai ke sini dikatakan kena naik bot selama setengah jam. Sape dah pernah …

More
Likes: 9 691
Comments: 512
Reposts: 724
Total Interactions: 10 927
Post Engagement Rate: 0.35
More