Oh! Media 21.07.2018 12:54

Honda NSX ni memang merecik! Harga di Malaysia RM798,000 sahaja harganya (sebelum cukai). Mimin basic RM800 ingat nak try apply loan la. #H

More
Likes: 12 083
Comments: 3 358
Reposts: 5 034
Total Interactions: 20 475
Post Engagement Rate: 0.59
Oh! Media 28.07.2018 12:45

Antara isi kuliyyah Ustaz Wadi Annuar. Semoga membawa manfaat.
#ohislam

More
Likes: 7 445
Comments: 352
Reposts: 10 341
Total Interactions: 18 138
Post Engagement Rate: 0.53
Oh! Media 01.08.2018 03:25

Akhirnya barulah beliau ada peluang merasai betapa nikmatnya hidup sebagai rakyat biasa. Menjadi seorang bapa yang benar-benar bapa. 😍
Psst: Un…

More
Likes: 11 608
Comments: 1 423
Reposts: 803
Total Interactions: 13 834
Post Engagement Rate: 0.4
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 10.08.2018 03:15

Kira berjaya lah ni social experiment diorang? Tahniah-tahniah 😆

More
Likes: 9 319
Comments: 1 361
Reposts: 2 799
Total Interactions: 13 479
Post Engagement Rate: 0.39
Oh! Media 08.08.2018 03:15

Untuk kaki travel yang nak lari dari kesibukan bandar. Nama tempat ni The Haven Resort Hotel Ipoh All Suites. Walaupun dipanggil hotel, tempat ni mema…

More
Likes: 5 045
Comments: 3 770
Reposts: 4 070
Total Interactions: 12 885
Post Engagement Rate: 0.37
Oh! Media 11.08.2018 08:10

Amin. Semoga kita semua berpeluang menjadi tetamuNya 😊

More
Likes: 9 237
Comments: 496
Reposts: 2 187
Total Interactions: 11 920
Post Engagement Rate: 0.35
Oh! Media 02.08.2018 01:45

Sedikit peringatan akan Al Masih Ad Dajjal, yang mana tiada fitnah sejak zaman Nabi Adam hingga akhir zaman yang lebih besar dari fitnahnya.
Se…

More
Likes: 4 949
Comments: 207
Reposts: 5 987
Total Interactions: 11 143
Post Engagement Rate: 0.32
Oh! Media 15.08.2018 02:15

Packinglah sayur-sayur dalam peti ais anda.
Dengan cara seperti ini, tugas memasak anda menjadi lebih mudah dan cepat. Cubalah!
Kredit: Kaki Deko

More
Likes: 4 761
Comments: 1 450
Reposts: 4 597
Total Interactions: 10 808
Post Engagement Rate: 0.31
Oh! Media 23.07.2018 12:12

Pembentukan awan Lentikular yang menyerupai topi di puncak Gunung Kinabalu semalam. Serius cool!! Segala puji bagi Allah, Tuhan semesta alam.

More
Likes: 9 286
Comments: 320
Reposts: 1 159
Total Interactions: 10 765
Post Engagement Rate: 0.31
Oh! Media 14.08.2018 02:15

Haa, baru la lawa tangkap gambar kawan-kawan korang nanti. 😉
Kredit : AfzanAbuBakarr

More
Likes: 3 662
Comments: 1 338
Reposts: 5 727
Total Interactions: 10 727
Post Engagement Rate: 0.31
Oh! Media 06.08.2018 04:45

Semoga Allah permudahkan cita-cita wanita muslimah yang ingin menutup aurat dengan sempurna dalam apa jua bidang pekerjaan yang mereka ceburi.
+ Abeben's Artworks
#ohislam

More
Likes: 7 196
Comments: 674
Reposts: 2 026
Total Interactions: 9 896
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 23.07.2018 08:37

Bersyukur sangat! Tag pasangan korang dan ucapkanlah terima kasih sayang 😊

More
Likes: 6 966
Comments: 1 061
Reposts: 1 860
Total Interactions: 9 887
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 31.07.2018 13:24

Fuh! Seksi betul Yamaha R15 V3 Movistar ni. Mungkinkah banyak Y15ZR second kat kedai motor nanti? 😅
Kredit gambar: Paultan.Org #OhmediaRempit

More
Likes: 5 722
Comments: 1 989
Reposts: 2 176
Total Interactions: 9 887
Post Engagement Rate: 0.29
Oh! Media 04.08.2018 08:15

Ibu anjing ini menyusukan dan menjaga anak-anak kucing selepas ibu kucing mati akibat kemalangan.

More
Likes: 7 197
Comments: 503
Reposts: 1 590
Total Interactions: 9 290
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 10.08.2018 15:05

Ni la "supercar" kita kecik-kecik dulu kan? 😂
Kredit: Hati Kampung

More
Likes: 6 482
Comments: 648
Reposts: 2 157
Total Interactions: 9 287
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 03.08.2018 10:00

Seoul Garden ni memang tempat paling popular lah kat Malaysia ni untuk yang suka grill dan steamboat (konsep 2 dalam 1) sebab kat sana ada lebih 120 p…

More
Likes: 2 016
Comments: 5 762
Reposts: 1 422
Total Interactions: 9 200
Post Engagement Rate: 0.27
Oh! Media 14.08.2018 01:08

Perempuan Selalu Lupa Tiga Perkara..
1) Lengan adalah aurat.
2) kaki juga adalah aurat.
3) dada adalah aurat, jadi wajib melabuhkan …

More
Likes: 4 134
Comments: 786
Reposts: 4 089
Total Interactions: 9 009
Post Engagement Rate: 0.26
Oh! Media 04.08.2018 13:34

Keputusan PRK Sungai Kandis.
Ustaz Mohd Zawawi Ahmad Mughni dari PKR diumum pemenang bagi PRK N49 Sg Kandis dengan majoriti 5842. Tahniah!…

More
Likes: 6 593
Comments: 1 640
Reposts: 557
Total Interactions: 8 790
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 30.07.2018 12:45

Antara isi kuliyyah Ustaz Wadi Annuar. Semoga membawa manfaat.
#ohislam

More
Likes: 4 636
Comments: 60
Reposts: 3 868
Total Interactions: 8 564
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 08.08.2018 08:51

Apa kata anda?

More
Likes: 5 863
Comments: 336
Reposts: 2 365
Total Interactions: 8 564
Post Engagement Rate: 0.25
Oh! Media 06.08.2018 12:16

Baik mengaku, setiap kali nampak anak orang, mesti korang macam ni kan? Haha

More
Likes: 5 768
Comments: 1 141
Reposts: 1 246
Total Interactions: 8 155
Post Engagement Rate: 0.24
Oh! Media 14.08.2018 04:15

Ohh macam tu rupanya. Baru tahu 😆
Kredit: Fakta Sia Sia

More
Likes: 3 942
Comments: 1 026
Reposts: 3 036
Total Interactions: 8 004
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 15.08.2018 01:30

Tak Solat Subuh, bangun pukul 9.30 pagi, terus bersiap-siap untuk memulakan kehidupan tanpa rasa bersalah. Allah masih izinkan kita untuk bernafas diatas muka bumi Allah.
Tak Solat Zohor, balik rumah boleh makan nasi lauk ikan masak 3 rasa. Dengan tomyamnya, tambah pula dengan air teh o ais …

More
Likes: 5 263
Comments: 165
Reposts: 2 509
Total Interactions: 7 937
Post Engagement Rate: 0.23
Oh! Media 27.07.2018 06:15

Ingatkan Cafe kat mana, rupanya Kantin Sekolah. Tak payah pergi jauh kalau nak acah hipster 😆
Kredit to: SMK PASIR GUDANG

More
Likes: 6 033
Comments: 432
Reposts: 1 287
Total Interactions: 7 752
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 04.08.2018 04:15

Ini baru betul-betul sahabat sejati. Kawan dari kecil ambil gambar kat pili bomba yang sama sampailah masing-masing dah ada anak pun. 😍

More
Likes: 6 982
Comments: 232
Reposts: 499
Total Interactions: 7 713
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 11.08.2018 02:49

Sehebat apa pun anak tak akan pernah mampu membalas jasa orang tuanya semoga kita menjadi anak yang soleh dan solehah.
Kredit: Al-Huda Mekkah

More
Likes: 6 828
Comments: 81
Reposts: 691
Total Interactions: 7 600
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 01.08.2018 04:15

Aha, dalam kesibukan dan kepenatan bekerja tu. Aeon dah senangkan tugas korang. Lepas ni boleh beli dan terus masak 😉

More
Likes: 5 138
Comments: 903
Reposts: 1 556
Total Interactions: 7 597
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 04.08.2018 11:15

Apa pendapat korang?
Kredit: @hfh_husnafz

More
Likes: 5 047
Comments: 546
Reposts: 1 832
Total Interactions: 7 425
Post Engagement Rate: 0.22
Oh! Media 17.08.2018 11:15

Berjaga-jagalah siapa yang ada suami perut buncit tu. 😆
Kredit : Nizam Jentik Jentik

More
Likes: 3 784
Comments: 2 289
Reposts: 1 330
Total Interactions: 7 403
Post Engagement Rate: 0.21
Oh! Media 06.08.2018 04:15

Biasalah tu, tapi tak jumpa, tidak semestinya putus kawan. Ada masa, bolehlah roger ye 😉
Cuba tag kawan rapat korang yang dah lama berpisah tu.

More
Likes: 3 647
Comments: 1 428
Reposts: 2 224
Total Interactions: 7 299
Post Engagement Rate: 0.21
More