Oh! Media 08.10.2017 07:00

Alahaiii comelnya Zizie Ezette bercuti dengan anak perempuannya. Walaupun sarat hamil baby kembar tetap cantik berseri.

Mehr zeigen
Likes: 8 699
Kommentare: 100
Reposts: 103
Alle Reaktionen: 8 902
Post Engagement Rate: 0,27
Oh! Media 28.09.2017 04:10

Betul ke macam ni? Bukan perempuan selalunya boros ke? Hehehe 😂

Mehr zeigen
Likes: 7 290
Kommentare: 745
Reposts: 845
Alle Reaktionen: 8 880
Post Engagement Rate: 0,27
Oh! Media 22.09.2017 04:50

Tu dia David Beckham kongsi gambar bertemu TMJ di Instagram miliknya.
David Beckham di jadualkan bakal berada di Pavillion esok jam 12tengahari sambutan ulang tahun jenama jam tangan mewah.

Mehr zeigen
Likes: 8 261
Kommentare: 299
Reposts: 115
Alle Reaktionen: 8 675
Post Engagement Rate: 0,27
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 07.10.2017 15:04

Memang drama-drama swasta hari ni tak tunjuk realiti sebenar masyarakat. So ramai la perempuan terutamanya meletakkan tahap lelaki dia kena macam ni l…

Mehr zeigen
Likes: 7 254
Kommentare: 540
Reposts: 843
Alle Reaktionen: 8 637
Post Engagement Rate: 0,26
Oh! Media 01.10.2017 10:09

Itulah dia. Nak nasihat pun bukan pernah dengar bebudak ni. Dah jadi macam ni baru nak merana. Menyesal pun dah tak guna.

Mehr zeigen
Likes: 7 092
Kommentare: 1 505
Reposts: 1
Alle Reaktionen: 8 598
Post Engagement Rate: 0,26
Oh! Media 25.09.2017 04:30

Perghh cantik betul bumi Ladakh, India ni. Tapi nak sampai ke kawasan ni kena lalu salah satu jalan paling bahaya di dunia.
Kredit: Noorihan Noorudin

Mehr zeigen
Likes: 7 693
Kommentare: 388
Reposts: 504
Alle Reaktionen: 8 585
Post Engagement Rate: 0,26
Oh! Media 01.10.2017 03:00

Antara Mobile Legend dengan awek call, mana satu korang akan pilih? Tapi macam senang sangat jawapan untuk soalan ni kan? Hahahaha.

Mehr zeigen
Likes: 5 768
Kommentare: 1 906
Reposts: 911
Alle Reaktionen: 8 585
Post Engagement Rate: 0,26
Oh! Media 12.10.2017 12:06

Perghhh!! Like kalau korang hantu Sambal Petai 😂
Kredit: Chan Boroi

Mehr zeigen
Likes: 7 747
Kommentare: 451
Reposts: 352
Alle Reaktionen: 8 550
Post Engagement Rate: 0,26
Oh! Media 13.10.2017 06:04

Bahasa dak dak Wicet zaman sekarang. Bahasa apa dia pakai ni 😂

Mehr zeigen
Likes: 5 727
Kommentare: 2 060
Reposts: 708
Alle Reaktionen: 8 495
Post Engagement Rate: 0,26
Oh! Media 29.09.2017 11:00

Alamak!! Cuba check WhatsApp masing-masing 😅

Mehr zeigen
Likes: 6 589
Kommentare: 271
Reposts: 1 624
Alle Reaktionen: 8 484
Post Engagement Rate: 0,26
Oh! Media 09.10.2017 21:34

Hari tu kantoi melepak dengan owner pusat judi. Kali ni mantoi mendekati wanita seksi pula. Kepada abam-abam Polis di luar sana, ya kalian juga manusi…

Mehr zeigen
Likes: 7 644
Kommentare: 455
Reposts: 360
Alle Reaktionen: 8 459
Post Engagement Rate: 0,26
Oh! Media 11.10.2017 05:06

Salah faham bila oghang utara dok sembang pasal "hang". Hahahaha!!

Mehr zeigen
Likes: 6 933
Kommentare: 585
Reposts: 792
Alle Reaktionen: 8 310
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 24.09.2017 10:00

Sempoi bro ni. Dari selipar jepun terpakai dia buat figure superhero. Kalau dah kreatif macam tu la. Kalau dia kaki komplen sambil 24 jam mengadap Facebook, mesti dia tak hebat macam ni 😂

Mehr zeigen
Likes: 7 493
Kommentare: 297
Reposts: 509
Alle Reaktionen: 8 299
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 01.10.2017 03:52

Bila IKEA buka kat China. Hari-hari berdepan masalah "pelanggan" datang untuk tidur macam diorang tengah tidur kat rumah sendiri. Sabar aje lah. Hahah…

Mehr zeigen
Likes: 6 669
Kommentare: 758
Reposts: 791
Alle Reaktionen: 8 218
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 03.10.2017 04:58

Fokus kepada seorang wanita (isteri lah tu atau ibu) kalau nak sukses dalam hidup. Abaikan langau-langau yang datang mendekat bila nampak kau dah berjaya dalam hidup.

Mehr zeigen
Likes: 6 278
Kommentare: 374
Reposts: 1 529
Alle Reaktionen: 8 181
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 09.10.2017 04:00

Sistem bayar sendiri bakal diperkenalkan di Tesco dan sudah beroperasi di IOI Putrajaya.
▫ Tiada lagi juruwang/cashier
▫ Bayar sendiri Di…

Mehr zeigen
Likes: 5 925
Kommentare: 1 171
Reposts: 1 079
Alle Reaktionen: 8 175
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 11.10.2017 06:56

Photoshoot pertama anak kembar angkawasan negara, Dr. Sheikh Muszaphar Shukor & Dr. Halina. Comelnyaa 😍
Kredit untuk Cik Fit dari The Photolicious.

Mehr zeigen
Likes: 7 904
Kommentare: 70
Reposts: 165
Alle Reaktionen: 8 139
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 24.09.2017 07:00

Ingatkan kat Maldives, rupanya kat Pulau Rawa, Johor beb. Tak payah susah-susah cari tiket tambang murah AA nak pi bercuti kat pantai cun. Malaysia pun ada guys.
Kredit: Saya Anak Johor

Mehr zeigen
Likes: 6 219
Kommentare: 829
Reposts: 999
Alle Reaktionen: 8 047
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 03.10.2017 08:31

Kah!! Sumpah la kelakar semua ni terutamanya gambar yang last sekali tu. Bluwekk!! Hahaha. Kalau korang nak minta tolong edit gambar pergi cari Kedai Gambar 69. 😂

Mehr zeigen
Likes: 6 730
Kommentare: 279
Reposts: 1 034
Alle Reaktionen: 8 043
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 23.09.2017 04:00

Bila dapat tahu member lelaki pakai underware ni, terus putus kawan. Badan je sado tapi dalam hati ada Hello Kitty 😂

Mehr zeigen
Likes: 5 335
Kommentare: 2 050
Reposts: 623
Alle Reaktionen: 8 008
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 09.10.2017 07:28

Tulisan tangan Prakriti Malla iaitu pelajar daripada Nepal ini telah dinobatkan sebagai tulisan tangan paling cantik di dunia.

Mehr zeigen
Likes: 7 219
Kommentare: 292
Reposts: 450
Alle Reaktionen: 7 961
Post Engagement Rate: 0,24
Oh! Media 22.09.2017 03:39

Jangan nampak makanan je cantik, tempat simpan makanan pun harus sentiasa cantik dan segar dipandang. Nah DIY simple untuk cantikkan peti ais.
Perkongsian Rafiuddin Idris

Mehr zeigen
Likes: 5 070
Kommentare: 977
Reposts: 1 791
Alle Reaktionen: 7 838
Post Engagement Rate: 0,24
Oh! Media 27.09.2017 10:26

Like kalau ada salah satu dari berikut yang mengembalikan nostalgia zaman kanak-kanak korang dulu!!
+ Ada Instagram? Follow kami di instagram.com/ohmedia

Mehr zeigen
Likes: 6 950
Kommentare: 426
Reposts: 453
Alle Reaktionen: 7 829
Post Engagement Rate: 0,24
Oh! Media 05.10.2017 04:31

Tahniah Bront Palarae. Nama beliau betul-betul tengah VIRAL di Indonesia gara-gara watak Bapak dalam Filem Pengabdi Setan.
Ramai puji lakonan be…

Mehr zeigen
Likes: 7 282
Kommentare: 313
Reposts: 192
Alle Reaktionen: 7 787
Post Engagement Rate: 0,24
Oh! Media 19.09.2017 10:24

Mak aih lain macam trend beg zaman sekarang. Trend perut buncit serbaguna. Ini barulah buncit yang bermanfaat untuk diri sendiri 😂

Mehr zeigen
Likes: 5 145
Kommentare: 1 719
Reposts: 911
Alle Reaktionen: 7 775
Post Engagement Rate: 0,24
Oh! Media 17.10.2017 12:00

Dengan harga satu malam macam tu dapat stay dekat lokasi yang cantik macam ni, memang berbaloi lah kot. Kalau dekat KL ni harga macam tu baru dapat ho…

Mehr zeigen
Likes: 4 849
Kommentare: 1 362
Reposts: 1 395
Alle Reaktionen: 7 606
Post Engagement Rate: 0,23
Oh! Media 04.10.2017 09:58

Masa ni beliau kacak lagi dan belum terbuka hati nak bina rumah banglo harga RM60,000 untuk rakyat Malaysia yang bertuah. 😎

Mehr zeigen
Likes: 6 947
Kommentare: 495
Reposts: 114
Alle Reaktionen: 7 556
Post Engagement Rate: 0,23
Oh! Media 25.09.2017 06:56

Ya Allah kes-kes macam ni lah admin paling seriau kalau makan kat restoran. Terutamanya hidang masakan panas. Makanan panas tumpah atas kanak-kanak. Berwaspada ibubapa sekalian.

Mehr zeigen
Likes: 3 975
Kommentare: 2 140
Reposts: 1 311
Alle Reaktionen: 7 426
Post Engagement Rate: 0,23
Oh! Media 26.09.2017 12:59

Since #ohmedia dah ada kat Penang ni, sempat lah singgah ke antara Starbucks yang dikatakan tercantik di Malaysia dan terletak di Batu Ferringhi ni. M…

Mehr zeigen
Likes: 5 156
Kommentare: 1 394
Reposts: 858
Alle Reaktionen: 7 408
Post Engagement Rate: 0,23
Oh! Media 17.10.2017 10:35

Mesti dalam hati budak ni rasa macam berada di surgaaaaaa. Hahahaha!!

Mehr zeigen
Likes: 6 639
Kommentare: 409
Reposts: 324
Alle Reaktionen: 7 372
Post Engagement Rate: 0,22
Mehr