Oh! Media 11.12.2017 14:10

Woww!! Dari luar nampak macam tak ada apa yang menarik dengan rumah ni, tapi rupanya hiasan dalaman rumah ni memang perghh!! Merecik hawau!!
Pss…

Mehr zeigen
Likes: 4 258
Kommentare: 470
Reposts: 1 038
Alle Reaktionen: 5 766
Post Engagement Rate: 0,17
Oh! Media 22.11.2017 03:05

Paduuu nasihat Johan dan isteri bab alam rumahtangga. Senyummm panjang para isteri kalau kena tengking macam tuuu 😂

Mehr zeigen
Likes: 4 723
Kommentare: 406
Reposts: 632
Alle Reaktionen: 5 761
Post Engagement Rate: 0,17
Oh! Media 04.12.2017 05:29

Lain macam cara mak ayah dia didik anak kan? Macam ni ke pelapis Malaysia di masa depan yang ditinggalkan?

Mehr zeigen
Likes: 4 088
Kommentare: 370
Reposts: 1 277
Alle Reaktionen: 5 735
Post Engagement Rate: 0,17
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 27.11.2017 15:22

Baguslah dah kahwin pun diorang ni. Kita doakan lah yang baik-baik untuk FattZura ni. Itu lebih baik dari mengeji bukan-bukan benda yang korang pun tak tahu. Barakallah.

Mehr zeigen
Likes: 5 442
Kommentare: 158
Reposts: 96
Alle Reaktionen: 5 696
Post Engagement Rate: 0,17
Oh! Media 12.12.2017 05:02

Bagus juga ni basic tentang solat berjemaah yang masih ramai tak tahu. Dari korang 24 jam share pasal #Fattzura je, baik share ni juga sekali dapat juga manfaatnya 😂

Mehr zeigen
Likes: 3 354
Kommentare: 92
Reposts: 2 250
Alle Reaktionen: 5 696
Post Engagement Rate: 0,17
Oh! Media 03.12.2017 12:00

Perpustakaan di Sekolah Tinggi Islam As Sofa, Rembau (sekolah lelaki sahaja). Cantik dan best betul!

Mehr zeigen
Likes: 5 163
Kommentare: 156
Reposts: 296
Alle Reaktionen: 5 615
Post Engagement Rate: 0,17
Oh! Media 13.12.2017 06:49

Bila parking ikut suka hati dan membangkitkan kemarahan orang awam. Kena dengan orang awam yang gangster, habis la 😭
Korang rasa, patut atau tid…

Mehr zeigen
Likes: 4 465
Kommentare: 745
Reposts: 214
Alle Reaktionen: 5 424
Post Engagement Rate: 0,16
Oh! Media 03.12.2017 11:30

Iklan Myvi 😂😂😂

Mehr zeigen
Likes: 4 809
Kommentare: 260
Reposts: 169
Alle Reaktionen: 5 238
Post Engagement Rate: 0,16
Oh! Media 23.11.2017 05:30

Kejadian yang pernah menggemparkan Malaysia tapi tak ramai yang tahu. Masa tu Facebook belum wujud lagi. Bebudak Oh! Media sorang pun belum lahir lagi…

Mehr zeigen
Likes: 4 168
Kommentare: 366
Reposts: 691
Alle Reaktionen: 5 225
Post Engagement Rate: 0,16
Oh! Media 07.12.2017 13:29

Siapa sangka Hairul Azreen dulu kerja cat jalan jer. Dengan Crocs dia. Hehe. Sekarang dah jadi usahawan berjaya. Bini cantik, anak comel. Hehe.

Mehr zeigen
Likes: 4 833
Kommentare: 152
Reposts: 54
Alle Reaktionen: 5 039
Post Engagement Rate: 0,15
Oh! Media 21.11.2017 09:33

Ingat tak posting semalam pasal #oBike tu? Ni buktinya. Dah macam sampah dia buat!! Dasar sampah punya orang.
+ Video kiriman dari Yeoh Pei Chin…

Mehr zeigen
Likes: 3 411
Kommentare: 886
Reposts: 736
Alle Reaktionen: 5 033
Post Engagement Rate: 0,15
Oh! Media 11.12.2017 10:21

Siapa yang membesar kat kampung je kenal dengan buah ni. Siap ada teka-teki khas untuk dia lagi. "Buah apa yang biji diluar?". Hehehe. Siapa hebat cuba teka nama buah ni.

Mehr zeigen
Likes: 3 862
Kommentare: 892
Reposts: 223
Alle Reaktionen: 4 977
Post Engagement Rate: 0,15
Oh! Media 11.12.2017 03:15

Macam-macam reaksi muka Encik Meow yang ni pandai buat. Geram rasa nak gigit-gigit jer!! Purrrrr Purrrr~ 😍😍😍
Cuba post gambar kucing korang nak tengok muka dia sikit 😂

Mehr zeigen
Likes: 3 939
Kommentare: 509
Reposts: 334
Alle Reaktionen: 4 782
Post Engagement Rate: 0,14
Oh! Media 10.12.2017 07:26

Siapa yang suka coklat Cadbury tu bolehlah pergi borong dekat Mydin Kota Raya, Mydin Masjid India (lama), dan Mydin Masjid India (baru) sampai 17 Dise…

Mehr zeigen
Likes: 3 459
Kommentare: 906
Reposts: 336
Alle Reaktionen: 4 701
Post Engagement Rate: 0,14
Oh! Media 11.12.2017 11:30

Hahaha!! Timbul lah kalian wahai lelaki yang malas nak basuh pinggan sendiri lepas makan 😂😂

Mehr zeigen
Likes: 3 874
Kommentare: 264
Reposts: 489
Alle Reaktionen: 4 627
Post Engagement Rate: 0,14
Oh! Media 13.12.2017 09:27

“Every surau in malls should be this beautiful . Kudos to IPC shopping mall for such a soothing surau 🕌💯” - Ridzwan Nazari

Mehr zeigen
Likes: 4 259
Kommentare: 62
Reposts: 217
Alle Reaktionen: 4 538
Post Engagement Rate: 0,14
Oh! Media 12.12.2017 09:56

Harey betul perangai anak-anak yang macam ni. Sanggup diorang memperdaya bapak sendiri kerana duit. Macam la kau hidup selamanya atas dunia ni.

Mehr zeigen
Likes: 3 918
Kommentare: 189
Reposts: 250
Alle Reaktionen: 4 357
Post Engagement Rate: 0,13
Oh! Media 12.12.2017 13:00

JOM! Steamboat ala ala style sushi kat CYBERJAYA - REFILL PERCUMA TANPA HAD!
Makanann atas conveyor belt.. berpusing-pusing macam yang kita sela…

Mehr zeigen
Likes: 2 176
Kommentare: 1 267
Reposts: 814
Alle Reaktionen: 4 257
Post Engagement Rate: 0,13
Oh! Media 11.12.2017 10:45

Presiden Erdogan menjelaskan bagaimana proses penjajahan Israel terhadap Palestin dalam sebuah acara Innovation Week yang diadakan di kota Istanbul. #PrayForBaitulMaqdis

Mehr zeigen
Likes: 3 134
Kommentare: 79
Reposts: 422
Alle Reaktionen: 3 635
Post Engagement Rate: 0,11
Oh! Media 11.12.2017 13:30

Zaman mana yang paling best bagi korang?
+ Amer A.K | Oh! Media

Mehr zeigen
Likes: 2 380
Kommentare: 1 008
Reposts: 72
Alle Reaktionen: 3 460
Post Engagement Rate: 0,1
Oh! Media 10.12.2017 08:00

Dasar manusia tak tahu malu dan tak mengenang budi. Parasit paling popular di dunia. Itulah Israel.

Mehr zeigen
Likes: 2 801
Kommentare: 165
Reposts: 186
Alle Reaktionen: 3 152
Post Engagement Rate: 0,09
Oh! Media 13.12.2017 10:56

Kami tahu korang tak suka. Tapi kami terpaksa tanya juga kerana ini melibatkan maruah negara kita yang tercinta. Kenapa Fattah Amin tak naik pentas Me…

Mehr zeigen
Likes: 2 233
Kommentare: 673
Reposts: 43
Alle Reaktionen: 2 949
Post Engagement Rate: 0,09
Oh! Media 12.12.2017 12:00

Kalut Beach Bar N Cafe di Pantai Cenang, Langkawi. Kalau hangpa pi Langkawi, boleh lah datang chill dekat sini. Cantik dan meriah!

Mehr zeigen
Likes: 2 163
Kommentare: 478
Reposts: 252
Alle Reaktionen: 2 893
Post Engagement Rate: 0,09
Oh! Media 10.12.2017 11:30

Hahaha. Tak tahulah nak kesian ke nak gelak bro Azhan Rani. Bertabahlah. Maybe abang polis tu nak gurau-gurau manja jer tu. 😂😂

Mehr zeigen
Likes: 2 554
Kommentare: 157
Reposts: 52
Alle Reaktionen: 2 763
Post Engagement Rate: 0,08
Oh! Media 13.12.2017 13:16

Pondok telefon lama jadi akuarium ikan di Jepun. Bila Malaysia boleh buat macam ni ye?

Mehr zeigen
Likes: 2 189
Kommentare: 206
Reposts: 87
Alle Reaktionen: 2 482
Post Engagement Rate: 0,07
Oh! Media 13.12.2017 04:29

Lepas di Cheras dan Tebrau, sekarang IKEA nak serang Batu Kawan, Pulau Pinang pulak. Tak lama lagi buka la Ikea Batu Kawan ni.
Psst!! Oh! Media…

Mehr zeigen
Likes: 1 991
Kommentare: 333
Reposts: 98
Alle Reaktionen: 2 422
Post Engagement Rate: 0,07
Oh! Media 11.12.2017 05:00

Biasanya kalau kat kedai makan, Kucing yang datang dekat kita minta makan. Kedai ni rare betul sebab Itik yang datang minta makan. Hahaha!!

Mehr zeigen
Likes: 1 447
Kommentare: 96
Reposts: 21
Alle Reaktionen: 1 564
Post Engagement Rate: 0,05
Oh! Media 11.12.2017 11:00

Tergamak betul nak jual anak sendiri dengan harga RM15,000. Mungkin nak buat beli iPhoneX agaknya.
Update terkini: "Everything's settled, the ba…

Mehr zeigen
Likes: 1 184
Kommentare: 175
Reposts: 191
Alle Reaktionen: 1 550
Post Engagement Rate: 0,05
Oh! Media 13.12.2017 06:00

AVON BUAT SALES HARGA RUNTUH!
Perfume serendah RM1.99 jer?! Wow!!
Karnival Jualan Avon ada Alat mekap, jagaan diri, pakaian peribadi & ak…

Mehr zeigen
Likes: 799
Kommentare: 523
Reposts: 195
Alle Reaktionen: 1 517
Post Engagement Rate: 0,05
Oh! Media 12.12.2017 07:00

Akhirnya Encik Meow sedar yang dia dibela untuk dijadikan stand handphone semata-mata. 😿😿

Mehr zeigen
Likes: 1 378
Kommentare: 63
Reposts: 44
Alle Reaktionen: 1 485
Post Engagement Rate: 0,04
Mehr