Oh! Media 19.07.2018 02:15

Antara senaman kuat untuk lelaki yang boleh korang amalkan untuk kesihatan luaran dan dalaman 💪
Kredit : tokwan

Mehr zeigen
Likes: 6 687
Kommentare: 1 753
Reposts: 13 026
Alle Reaktionen: 21 466
Post Engagement Rate: 0,62
Oh! Media 21.07.2018 12:54

Honda NSX ni memang merecik! Harga di Malaysia RM798,000 sahaja harganya (sebelum cukai). Mimin basic RM800 ingat nak try apply loan la. #H

Mehr zeigen
Likes: 12 083
Kommentare: 3 358
Reposts: 5 034
Alle Reaktionen: 20 475
Post Engagement Rate: 0,59
Oh! Media 28.07.2018 12:45

Antara isi kuliyyah Ustaz Wadi Annuar. Semoga membawa manfaat.
#ohislam

Mehr zeigen
Likes: 7 445
Kommentare: 352
Reposts: 10 341
Alle Reaktionen: 18 138
Post Engagement Rate: 0,53
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 18.07.2018 07:15

Siapa dah pernah jejakkan kaki kat sini? Kalau nak rasa ala-ala tempat Matsaleh, tak payah pergi jauh. Korang pergi Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Bentong Pahang jer 😍

Mehr zeigen
Likes: 7 933
Kommentare: 4 224
Reposts: 3 384
Alle Reaktionen: 15 541
Post Engagement Rate: 0,45
Oh! Media 01.08.2018 03:25

Akhirnya barulah beliau ada peluang merasai betapa nikmatnya hidup sebagai rakyat biasa. Menjadi seorang bapa yang benar-benar bapa. 😍
Psst: Un…

Mehr zeigen
Likes: 11 608
Kommentare: 1 423
Reposts: 803
Alle Reaktionen: 13 834
Post Engagement Rate: 0,4
Oh! Media 21.07.2018 03:00

Belilah ikut kemampuan anda. Jangan 'biar papa, asal bergaya, nanti Maggi jawabnya 😂

Mehr zeigen
Likes: 6 536
Kommentare: 2 068
Reposts: 4 064
Alle Reaktionen: 12 668
Post Engagement Rate: 0,37
Oh! Media 18.07.2018 03:15

Sentiasa bijak dan berfikiran diluar kotak Yb Ahmad Maslan. Terbaik!

Mehr zeigen
Likes: 9 023
Kommentare: 956
Reposts: 1 551
Alle Reaktionen: 11 530
Post Engagement Rate: 0,33
Oh! Media 02.08.2018 01:45

Sedikit peringatan akan Al Masih Ad Dajjal, yang mana tiada fitnah sejak zaman Nabi Adam hingga akhir zaman yang lebih besar dari fitnahnya.
Se…

Mehr zeigen
Likes: 4 949
Kommentare: 207
Reposts: 5 987
Alle Reaktionen: 11 143
Post Engagement Rate: 0,32
Oh! Media 23.07.2018 12:12

Pembentukan awan Lentikular yang menyerupai topi di puncak Gunung Kinabalu semalam. Serius cool!! Segala puji bagi Allah, Tuhan semesta alam.

Mehr zeigen
Likes: 9 286
Kommentare: 320
Reposts: 1 159
Alle Reaktionen: 10 765
Post Engagement Rate: 0,31
Oh! Media 23.07.2018 08:37

Bersyukur sangat! Tag pasangan korang dan ucapkanlah terima kasih sayang 😊

Mehr zeigen
Likes: 6 966
Kommentare: 1 061
Reposts: 1 860
Alle Reaktionen: 9 887
Post Engagement Rate: 0,29
Oh! Media 31.07.2018 13:24

Fuh! Seksi betul Yamaha R15 V3 Movistar ni. Mungkinkah banyak Y15ZR second kat kedai motor nanti? 😅
Kredit gambar: Paultan.Org #OhmediaRempit

Mehr zeigen
Likes: 5 722
Kommentare: 1 989
Reposts: 2 176
Alle Reaktionen: 9 887
Post Engagement Rate: 0,29
Oh! Media 03.08.2018 10:00

Seoul Garden ni memang tempat paling popular lah kat Malaysia ni untuk yang suka grill dan steamboat (konsep 2 dalam 1) sebab kat sana ada lebih 120 p…

Mehr zeigen
Likes: 2 016
Kommentare: 5 762
Reposts: 1 422
Alle Reaktionen: 9 200
Post Engagement Rate: 0,27
Oh! Media 30.07.2018 12:45

Antara isi kuliyyah Ustaz Wadi Annuar. Semoga membawa manfaat.
#ohislam

Mehr zeigen
Likes: 4 636
Kommentare: 60
Reposts: 3 868
Alle Reaktionen: 8 564
Post Engagement Rate: 0,25
Oh! Media 19.07.2018 04:45

Pakat2 la tinggalkan menda yang dilarang. Nak cantik banyak lagi caranya.
Gambar: Ustazah Asmak Husin
#ohislam

Mehr zeigen
Likes: 4 616
Kommentare: 505
Reposts: 3 129
Alle Reaktionen: 8 250
Post Engagement Rate: 0,24
Oh! Media 27.07.2018 06:15

Ingatkan Cafe kat mana, rupanya Kantin Sekolah. Tak payah pergi jauh kalau nak acah hipster 😆
Kredit to: SMK PASIR GUDANG

Mehr zeigen
Likes: 6 033
Kommentare: 432
Reposts: 1 287
Alle Reaktionen: 7 752
Post Engagement Rate: 0,22
Oh! Media 04.08.2018 04:15

Ini baru betul-betul sahabat sejati. Kawan dari kecil ambil gambar kat pili bomba yang sama sampailah masing-masing dah ada anak pun. 😍

Mehr zeigen
Likes: 6 982
Kommentare: 232
Reposts: 499
Alle Reaktionen: 7 713
Post Engagement Rate: 0,22
Oh! Media 01.08.2018 04:15

Aha, dalam kesibukan dan kepenatan bekerja tu. Aeon dah senangkan tugas korang. Lepas ni boleh beli dan terus masak 😉

Mehr zeigen
Likes: 5 138
Kommentare: 903
Reposts: 1 556
Alle Reaktionen: 7 597
Post Engagement Rate: 0,22
Oh! Media 18.07.2018 06:15

Bertabahlah kak. Lepas ni boleh spam banyak-banyak. 🤣

Mehr zeigen
Likes: 5 564
Kommentare: 580
Reposts: 1 279
Alle Reaktionen: 7 423
Post Engagement Rate: 0,22
Oh! Media 19.07.2018 04:15

Ada apa-apa lagi yang korang nak tambah? 😆

Mehr zeigen
Likes: 4 756
Kommentare: 369
Reposts: 2 268
Alle Reaktionen: 7 393
Post Engagement Rate: 0,21
Oh! Media 02.08.2018 10:15

Ohh, memang ada dalam medical rupanya tulisan-tulisan ni. Itulah, dulu taknak belajar pandai-pandai, kalau tidak mesti faham. Haha

Mehr zeigen
Likes: 3 331
Kommentare: 860
Reposts: 3 019
Alle Reaktionen: 7 210
Post Engagement Rate: 0,21
Oh! Media 20.07.2018 01:15

Karipap Sabah inti bihun. Orang bajau panggil pastil. Makan dengan air cili bawang putih. Pergghhh!! 😍
Siapa pernah cuba? Bolehlah cuba untuk serapan esok 😁
Kredit: D'Aina Katering

Mehr zeigen
Likes: 4 144
Kommentare: 1 427
Reposts: 1 557
Alle Reaktionen: 7 128
Post Engagement Rate: 0,21
Oh! Media 02.08.2018 06:15

Bolehlah kita sama-sama cuba mengamalkannya 😉

Mehr zeigen
Likes: 4 114
Kommentare: 41
Reposts: 2 903
Alle Reaktionen: 7 058
Post Engagement Rate: 0,2
Oh! Media 17.07.2018 05:27

Perkara biasa yang budak lelaki buat dulu 😂

Mehr zeigen
Likes: 4 970
Kommentare: 294
Reposts: 1 616
Alle Reaktionen: 6 880
Post Engagement Rate: 0,2
Oh! Media 02.08.2018 12:16

Kalau dapat ni, dia punya nikmat. Perghhh!! 😍

Mehr zeigen
Likes: 5 301
Kommentare: 490
Reposts: 858
Alle Reaktionen: 6 649
Post Engagement Rate: 0,19
Oh! Media 19.07.2018 08:15

"Assalam. Pihak sek mengambil tindakan meminta pihak polis menjemput murid thn 6 yg telah 53 hari x hadir ke sek setelah pelbagai usaha mengikut SOP t…

Mehr zeigen
Likes: 3 750
Kommentare: 1 582
Reposts: 1 072
Alle Reaktionen: 6 404
Post Engagement Rate: 0,19
Oh! Media 19.07.2018 06:15

Bagai pinang dibelah dua. Sama segak dan bergaya YB kita ni 😊

Mehr zeigen
Likes: 5 437
Kommentare: 690
Reposts: 224
Alle Reaktionen: 6 351
Post Engagement Rate: 0,18
Oh! Media 18.07.2018 08:15

Puas nak fikir logik akal. 🤣
Kredit: lawat siot

Mehr zeigen
Likes: 3 565
Kommentare: 966
Reposts: 1 750
Alle Reaktionen: 6 281
Post Engagement Rate: 0,18
Oh! Media 03.08.2018 11:15

Jadi janganlah kita berkira, kerana Allah tidak pernah berkira dengan hambaNya.

Mehr zeigen
Likes: 4 534
Kommentare: 38
Reposts: 1 698
Alle Reaktionen: 6 270
Post Engagement Rate: 0,18
Oh! Media 23.07.2018 05:15

Promosi kasut sekolah di Giant terpilih sahaja. Jangan nanti kerajaan tukar balik arahan sudah. Kena troll Giant dibuatnya 😆
kredit: Amazing Nara

Mehr zeigen
Likes: 4 375
Kommentare: 825
Reposts: 1 046
Alle Reaktionen: 6 246
Post Engagement Rate: 0,18
Oh! Media 03.08.2018 02:15

Mudah-mudahan kehidupan kita sentiasa mendapat berkatNya.

Mehr zeigen
Likes: 4 516
Kommentare: 36
Reposts: 1 622
Alle Reaktionen: 6 174
Post Engagement Rate: 0,18
Mehr