Oh! Media 05.06.2018 03:39

Senyap-senyap je ASUS buat kerja keluarkan ASUS ROG PHONE. Spesifikasi yang ASUS keluarkan sesuai untuk bermain PUBG. Tengoklah spec dia tu, fuhhh!! N…

Mehr zeigen
Likes: 13 197
Kommentare: 13 245
Reposts: 12 447
Alle Reaktionen: 38 889
Post Engagement Rate: 1,14
Oh! Media 13.06.2018 06:15

Tidak salah jika kita membeli dengan niat untuk bersedekah.

Mehr zeigen
Likes: 23 996
Kommentare: 843
Reposts: 7 642
Alle Reaktionen: 32 481
Post Engagement Rate: 0,95
Oh! Media 09.06.2018 09:15

Bestnya bila ada keluarga besar dan dapat berkumpul macam ni. Tahun ni mesti makin bertambah 😍

Mehr zeigen
Likes: 18 198
Kommentare: 2 015
Reposts: 6 043
Alle Reaktionen: 26 256
Post Engagement Rate: 0,77
Лучшие посты и другие SMM-метрики
по страницам брендов Попробуйте JagaJam Basic Analytics
Oh! Media 26.05.2018 11:00

Siapa pernah merasa makan bawah dengan keluarga macam ni? Rindu suasana kampung macam ni 😊

Mehr zeigen
Likes: 21 350
Kommentare: 1 563
Reposts: 3 186
Alle Reaktionen: 26 099
Post Engagement Rate: 0,76
Oh! Media 30.05.2018 10:01

Hilang sabar tikam jiran sering buat bising
SEPANG: Akibat gagal mengawal kemarahan, seorang lelaki yang hilang pertimbangan nekad menikam lima …

Mehr zeigen
Likes: 10 231
Kommentare: 7 952
Reposts: 4 384
Alle Reaktionen: 22 567
Post Engagement Rate: 0,66
Oh! Media 21.06.2018 02:15

Makin lama makin menjadi-jadi pulak perangai Tv3 ni. 😆

Mehr zeigen
Likes: 11 624
Kommentare: 1 491
Reposts: 7 845
Alle Reaktionen: 20 960
Post Engagement Rate: 0,61
Oh! Media 10.06.2018 12:15

Nah jadual perlawanan Piala Dunia mengikut waktu Malaysia. Jadi korang bolehlah rancang perjalanan untuk jalan raya nanti k 😉

Mehr zeigen
Likes: 6 176
Kommentare: 882
Reposts: 13 481
Alle Reaktionen: 20 539
Post Engagement Rate: 0,6
Oh! Media 31.05.2018 03:15

Ni antara penyebab utama , kaum 'lelaki' semakin kurang ni. Bertabahlah wanita.

Mehr zeigen
Likes: 10 226
Kommentare: 5 451
Reposts: 3 815
Alle Reaktionen: 19 492
Post Engagement Rate: 0,57
Oh! Media 11.06.2018 03:15

Nah pilihan gaya rambut yang korang boleh cuba untuk raya tahun ni. Mesti lepas tu dah takde orang tanya bila korang nak kahwin 😆

Mehr zeigen
Likes: 6 793
Kommentare: 7 694
Reposts: 4 263
Alle Reaktionen: 18 750
Post Engagement Rate: 0,55
Oh! Media 08.06.2018 12:45

MENINGGAL DI BULAN MULIA DI SISI MAQAM RASULULLAH SAW
Hari ini saya mendapat khabar yang sangat mengejutkan mengenai kematian seorang ahbab dakw…

Mehr zeigen
Likes: 14 900
Kommentare: 385
Reposts: 3 223
Alle Reaktionen: 18 508
Post Engagement Rate: 0,54
Oh! Media 18.06.2018 05:15

Betul ke macam ni korang? 😆

Mehr zeigen
Likes: 13 132
Kommentare: 1 893
Reposts: 2 990
Alle Reaktionen: 18 015
Post Engagement Rate: 0,52
Oh! Media 07.06.2018 16:53

Aduh. Pedih menusuk ke dada 😂

Mehr zeigen
Likes: 12 696
Kommentare: 1 129
Reposts: 3 925
Alle Reaktionen: 17 750
Post Engagement Rate: 0,52
Oh! Media 16.06.2018 02:15

Eye liner pen tertusuk mata...😯
buat wanita, hati2 jika menggunakan eye liner pen di dalam kereta...
kejadian berlaku di Bangkok, Thailand…

Mehr zeigen
Likes: 5 084
Kommentare: 3 674
Reposts: 8 165
Alle Reaktionen: 16 923
Post Engagement Rate: 0,49
Oh! Media 09.06.2018 21:36

Satu-satunya Sultan yang berani basuh rakyat. Download Tuanku!! 😂

Mehr zeigen
Likes: 12 665
Kommentare: 1 378
Reposts: 2 489
Alle Reaktionen: 16 532
Post Engagement Rate: 0,48
Oh! Media 11.06.2018 04:15

Sepatutnya esok last serahan barang2 sedekah/zakat untuk semua asnaf Simpang Renggam. termasuk baby ni. memang dah aim nak pergi melawat. Hari ni, Dr …

Mehr zeigen
Likes: 13 004
Kommentare: 1 213
Reposts: 1 982
Alle Reaktionen: 16 199
Post Engagement Rate: 0,47
Oh! Media 12.06.2018 05:15

Raya tahun ni korang sekeluarga tema warna apa? tanya jer 😉
Kredit: Hendri Helmi

Mehr zeigen
Likes: 9 400
Kommentare: 2 863
Reposts: 3 470
Alle Reaktionen: 15 733
Post Engagement Rate: 0,46
Oh! Media 28.05.2018 09:15

Siapa yang dah habis baca buku ni? 😁

Mehr zeigen
Likes: 12 484
Kommentare: 885
Reposts: 1 225
Alle Reaktionen: 14 594
Post Engagement Rate: 0,43
Oh! Media 12.06.2018 02:15

Ada yang lagi 'seram' dari ni tak? 😆

Mehr zeigen
Likes: 10 104
Kommentare: 984
Reposts: 3 485
Alle Reaktionen: 14 573
Post Engagement Rate: 0,42
Oh! Media 11.06.2018 05:00

Sedikit perkongsian untuk saudara-saudari yang ingin memiliki rumah sendiri. Rujuk gambar untuk mengetahui anggaran kos deposit dan legal fee yg diper…

Mehr zeigen
Likes: 3 239
Kommentare: 1 547
Reposts: 9 702
Alle Reaktionen: 14 488
Post Engagement Rate: 0,42
Oh! Media 26.05.2018 05:15

Ditemui dibunuh di bulan Ramadhan yang mulia, jenazah Nur Alya Damia Hairi, 19, penuntut Kolej Vokasional Port Dickson (KVPD) yang maut dipercayai aki…

Mehr zeigen
Likes: 6 918
Kommentare: 3 100
Reposts: 3 904
Alle Reaktionen: 13 922
Post Engagement Rate: 0,41
Oh! Media 29.05.2018 07:06

Siapa kenal mamat ni dia memang lejen. Korang yang dak-dak Wicet apa tahu? Hahahaha... 😂

Mehr zeigen
Likes: 10 346
Kommentare: 1 477
Reposts: 1 702
Alle Reaktionen: 13 525
Post Engagement Rate: 0,4
Oh! Media 02.06.2018 07:06

Selalunya bajunya dipenuhi dengan darah-darah rakyat Palestin yang diselamatkannya, tetapi semalam bajunya dipenuhi dengan darahnya sendiri.
Rej…

Mehr zeigen
Likes: 11 603
Kommentare: 200
Reposts: 1 321
Alle Reaktionen: 13 124
Post Engagement Rate: 0,38
Oh! Media 26.05.2018 09:05

BR1M (yang akan diberikan nama lain) akan dapat sebelum Raya guys. Agak-agak apa nama yang sesuai nak ganti nama "BR1M" ni? 😂

Mehr zeigen
Likes: 8 633
Kommentare: 2 440
Reposts: 1 833
Alle Reaktionen: 12 906
Post Engagement Rate: 0,38
Oh! Media 10.06.2018 09:15

SUV PERODUA terbaru katanya. Harga bermula dari RM69-75k. Kalau betul info ni, best ni!
Penjana kuasa bagi model ini adalah enjin petrol 1.5-li…

Mehr zeigen
Likes: 6 718
Kommentare: 3 594
Reposts: 2 487
Alle Reaktionen: 12 799
Post Engagement Rate: 0,37
Oh! Media 03.06.2018 03:15

Kalah kes Myvi ni. Puas memikir, macam mana ko boleh sampai atas tu. Tak mustahillah kalau lepas ni nampak gajah terbang 😆

Mehr zeigen
Likes: 6 964
Kommentare: 955
Reposts: 4 303
Alle Reaktionen: 12 222
Post Engagement Rate: 0,36
Oh! Media 04.06.2018 03:15

Walau serba kekurangan, masih kuat rasa kasih sayang dua beradik ni. Syukurlah dengan apa yang kita ada sekarang.
Kredit: jordan berguia

Mehr zeigen
Likes: 9 566
Kommentare: 251
Reposts: 2 103
Alle Reaktionen: 11 920
Post Engagement Rate: 0,35
Oh! Media 04.06.2018 10:11

Deep sangat si Amran Fans ni 😂

Mehr zeigen
Likes: 8 677
Kommentare: 452
Reposts: 2 535
Alle Reaktionen: 11 664
Post Engagement Rate: 0,34
Oh! Media 07.06.2018 12:15

Tumpang tanya yee 😅
Kredit : Surihani Farisya Fanpage

Mehr zeigen
Likes: 5 843
Kommentare: 2 518
Reposts: 3 235
Alle Reaktionen: 11 596
Post Engagement Rate: 0,34
Oh! Media 09.06.2018 10:15

Marilah sama-sama kita mendoakan keselamatan dan kesihatan mereka. Amin 😊

Mehr zeigen
Likes: 8 874
Kommentare: 874
Reposts: 1 611
Alle Reaktionen: 11 359
Post Engagement Rate: 0,33
Oh! Media 16.06.2018 01:15

Tu dah ada yang bertanya tu. Siapa boleh tolang jawabkan? 😁

Mehr zeigen
Likes: 6 710
Kommentare: 3 141
Reposts: 1 461
Alle Reaktionen: 11 312
Post Engagement Rate: 0,33
Mehr