Oh! Media 02.05.2019 11:09

Kes brader ni bengang akak tu bawa kereta tak bagi signal sampai membahayakan dia. Paling tak tahan siap dilempangnya akak tu. Punyalah padu. Tak samp…

Mehr zeigen
Likes: 19 313
Kommentare: 16 369
Reposts: 2 674
Alle Reaktionen: 38 356
Post Engagement Rate: 1,11
Oh! Media 18.04.2019 00:17

Assalamualaikum & selamat pagi. Terhibur pagi-pagi ni dengan mantan PM kita. 😅

Mehr zeigen
Likes: 25 561
Kommentare: 3 734
Reposts: 1 427
Alle Reaktionen: 30 722
Post Engagement Rate: 0,89
Oh! Media 06.05.2019 08:51

Pertanian waktu malam 😳

Mehr zeigen
Likes: 22 449
Kommentare: 6 155
Reposts: 1 542
Alle Reaktionen: 30 146
Post Engagement Rate: 0,87
Узнайте, что действительно нравится вашей аудитории.

Основывайте свою стратегию контент-маркетинга на данных, а не на интуиции. Попробовать бесплатно
Oh! Media 05.05.2019 13:00

Sama seperti tahun-tahun sebelum ini. Menjelang sahaja bulan Ramadhan, penduduk Gaza akan diserang. #ohislam

Mehr zeigen
Likes: 20 396
Kommentare: 805
Reposts: 4 432
Alle Reaktionen: 25 633
Post Engagement Rate: 0,74
Oh! Media 27.04.2019 12:15

Tahniah Datuk Sani.

Mehr zeigen
Likes: 17 486
Kommentare: 934
Reposts: 801
Alle Reaktionen: 19 221
Post Engagement Rate: 0,55
Oh! Media 17.04.2019 12:15

Jambatan angkat ini juga dikatakan akan menjadi yang terpanjang di dunia. Hebat Ganukite ni. #ohlifestyle

Mehr zeigen
Likes: 14 646
Kommentare: 1 609
Reposts: 1 076
Alle Reaktionen: 17 331
Post Engagement Rate: 0,5
Oh! Media 19.04.2019 07:00

Posting asal telah dipadamkan di atas permintaan ramai Grabfood Runner. Mereka memaklumkan yang masalah ini bersifat sementara waktu sahaja dan dimint…

Mehr zeigen
Likes: 10 501
Kommentare: 4 672
Reposts: 2 082
Alle Reaktionen: 17 255
Post Engagement Rate: 0,5
Oh! Media 11.05.2019 07:19

Dah besar budak F&N ni. Korang punya level stalker sampai boleh jumpa balik budak ni ye 😂

Mehr zeigen
Likes: 12 568
Kommentare: 2 627
Reposts: 1 240
Alle Reaktionen: 16 435
Post Engagement Rate: 0,47
Oh! Media 19.04.2019 09:13

Xiaomi hasilkan SUV Redmi Car dengan enjin berkuasa turbo pada harga RM55,206.23. #ohgear

Mehr zeigen
Likes: 10 962
Kommentare: 2 944
Reposts: 2 008
Alle Reaktionen: 15 914
Post Engagement Rate: 0,46
Oh! Media 26.04.2019 07:59

Jom lepak mamak gang?!!

Mehr zeigen
Likes: 5 603
Kommentare: 6 006
Reposts: 4 121
Alle Reaktionen: 15 730
Post Engagement Rate: 0,45
Oh! Media 07.05.2019 21:08

Dengar cerita fan Liverpool sahur berlaukkan Barcelona pagi ni. Fuh!!

Mehr zeigen
Likes: 11 550
Kommentare: 2 581
Reposts: 653
Alle Reaktionen: 14 784
Post Engagement Rate: 0,43
Oh! Media 22.04.2019 02:59

Bersangka baik, pakcik tu nak tengok Anugerah Meletop la tu... 🤣
Kredit: Khairunnisa | www.ohmedia.my
Subscribe #ohmedia di Youtube: www.youtube.com/ohmediamy

Mehr zeigen
Likes: 7 725
Kommentare: 3 874
Reposts: 2 439
Alle Reaktionen: 14 038
Post Engagement Rate: 0,4
Oh! Media 01.05.2019 09:10

Viral video akak ni kat Twitter bila suami sanggup kejar Lori Milo sebab bini dia mengidam nak minum Milo yang dalam lori tu. Tapi malangnya hampa seb…

Mehr zeigen
Likes: 11 340
Kommentare: 1 678
Reposts: 714
Alle Reaktionen: 13 732
Post Engagement Rate: 0,4
Oh! Media 21.04.2019 04:37

Susah hati instafamous lepas ni. #ohgeekz

Mehr zeigen
Likes: 10 370
Kommentare: 1 550
Reposts: 1 114
Alle Reaktionen: 13 034
Post Engagement Rate: 0,38
ChristiaNet, Inc. 29.04.2019 16:20

Can we have 10,000 AMENs for GOD is GOOD? Visit https://www.christianet.com/trinitydebtmgmt/

Mehr zeigen
Likes: 5 781
Kommentare: 5 006
Reposts: 2 038
Alle Reaktionen: 12 825
Post Engagement Rate: 0,6
Oh! Media 01.05.2019 12:59

Tun Mahathir berkata demikian ketika berucap di Majlis Sambutan Hari Pekerja 2019. #ohpolitik

Mehr zeigen
Likes: 7 754
Kommentare: 4 244
Reposts: 779
Alle Reaktionen: 12 777
Post Engagement Rate: 0,37
Oh! Media 23.04.2019 00:00

Innalillahiwainnailaihirojiun. Pesakit barah tulang, Mohd Shafuan Norazhar, 20, meninggal dunia di Wad Onkologi dan Radioterapi Hospital Kuala Lumpur …

Mehr zeigen
Likes: 10 411
Kommentare: 1 792
Reposts: 323
Alle Reaktionen: 12 526
Post Engagement Rate: 0,36
Oh! Media 19.04.2019 11:04

Haqiem hanya mahu mencari rezeki yang halal. Jadi, dia tidak mahu peminat terlalu teruja dengan dirinya. #ohartis

Mehr zeigen
Likes: 7 188
Kommentare: 4 868
Reposts: 454
Alle Reaktionen: 12 510
Post Engagement Rate: 0,36
Oh! Media 04.05.2019 13:00

Tak tahu la nak kesian ke nak gelak dengan akak ni. Apa punya pedajal la buat homestay takde dinding macam ni. 😅

Mehr zeigen
Likes: 6 908
Kommentare: 3 609
Reposts: 1 806
Alle Reaktionen: 12 323
Post Engagement Rate: 0,36
Oh! Media 29.04.2019 03:03

CINTA ANTARA BENUA
Tiada siapa yang menduga seorang jejaka yang berasal dari Guinea (negara yg 85% rakyatnya Islam) Afrika Barat akan bertemu jo…

Mehr zeigen
Likes: 8 296
Kommentare: 3 428
Reposts: 405
Alle Reaktionen: 12 129
Post Engagement Rate: 0,35
Oh! Media 06.05.2019 10:15

Mizz Nina turut berkongsi rasa syukurnya setelah mengenakan hijab selama 6 tahun. #ohartis

Mehr zeigen
Likes: 10 752
Kommentare: 639
Reposts: 481
Alle Reaktionen: 11 872
Post Engagement Rate: 0,34
Oh! Media 22.04.2019 10:41

Teruk kena kecam beliau ni. Tapi tahniah la kerana berani tampil mohon maaf (walau tak perlu pun mohon maaf dengan netizen) tetapi mohon maaflah denga…

Mehr zeigen
Likes: 7 239
Kommentare: 3 808
Reposts: 350
Alle Reaktionen: 11 397
Post Engagement Rate: 0,33
Oh! Media 28.04.2019 03:15

Tahniah diucapkan kepada Namron dan Amerul di atas kejayaan dalam filem One Two Jaga. #ohartis

Mehr zeigen
Likes: 10 034
Kommentare: 796
Reposts: 479
Alle Reaktionen: 11 309
Post Engagement Rate: 0,33
Oh! Media 06.05.2019 19:52

Bila tiba waktu sahur, mak la orang yang paling sibuk kan. ☺️
Semoga Allah merahmati ibu kita semua samaada yang masih ada atau telah tiada. آمِيّنْ.

Mehr zeigen
Likes: 9 321
Kommentare: 337
Reposts: 1 413
Alle Reaktionen: 11 071
Post Engagement Rate: 0,32
Oh! Media 05.05.2019 02:00

Pakai baju melayu tapi inginkan ciri ciri blouse, mungkin design ni sesuai untuk anda 😏

Mehr zeigen
Likes: 6 359
Kommentare: 3 763
Reposts: 934
Alle Reaktionen: 11 056
Post Engagement Rate: 0,32
Oh! Media 05.05.2019 13:02

Beruntung sangat kita di Malaysia ni. Kalau tak puasa juga tak tahulah nak kata apa.
Psst: Jangan lupa baca niat puasa sebulan dan puasa esok hari ya ☺️

Mehr zeigen
Likes: 9 295
Kommentare: 149
Reposts: 1 590
Alle Reaktionen: 11 034
Post Engagement Rate: 0,32
Oh! Media 09.05.2019 07:15

Jalan TAR dibuka semula untuk memudahkan pengunjung membeli belah. #ohpolitik
Subscribe #ohmedia di Youtube: www.youtube.com/ohmediamy

Mehr zeigen
Likes: 7 027
Kommentare: 3 308
Reposts: 616
Alle Reaktionen: 10 951
Post Engagement Rate: 0,32
Oh! Media 23.04.2019 18:36

Alhamdulillah, inilah jalan yang terbaik.

Mehr zeigen
Likes: 8 716
Kommentare: 1 672
Reposts: 465
Alle Reaktionen: 10 853
Post Engagement Rate: 0,31
Oh! Media 07.05.2019 15:38

Pengarah Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) Bukit Aman Datuk Azisman Alias berkata, pihaknya menghormati peraturan baru yang diumumkan …

Mehr zeigen
Likes: 6 666
Kommentare: 3 246
Reposts: 528
Alle Reaktionen: 10 440
Post Engagement Rate: 0,3
Oh! Media 30.04.2019 08:15

Berita gembira ini dikongsikan oleh Michael Ang di akaun Instagramnya. Meminta agar semua dapat menegur dan mengajarnya. #ohartis
Subscribe #ohmedia di Youtube: www.youtube.com/ohmediamy

Mehr zeigen
Likes: 9 325
Kommentare: 706
Reposts: 258
Alle Reaktionen: 10 289
Post Engagement Rate: 0,3
Mehr