Samsung

SamsungMoldova
Suntem cea mai mare companie de tehnologie din lume (in baza vânzărilor anuale), dar suntem ghidați de o filozofie foarte simplă – lucram întotdeauna pentru un viitor mai bun. Aceasta filozofie ne-a inspirat mai mult de șaptezeci de ani. Fie că este vorba de calculatoare sau telefoane inteligente, mașini de spălat sau televizoare, produsele noastre sunt întotdeauna proiectate cu o viziune spre un viitor mai bun. Bucurați-vă de conectarea cu alte persoane carora, de asemenea, le place Samsung si aflati mai multe despre companie, produsele si ofertele noastre. Comentariile dvs. ne ajuta sa ne ghidam drumul nostru înainte așa că nu ezitați să le împărtășiți mai des. Verificati știrile, conversațiile și alte pagini web ale noastre pentru informatii suplementare, clipuri video, fotografii, tweets și o mulțime de alte lucruri amuzante. Misiunea Este o lume în continuă schimbare și Samsung dorește să vă pună în mijlocul acesteia. Suntem dedicati creării tehnologiilor inovatoare, proceselor și produselor, care extind orizontul posibilului și îmbogățesc viețile oamenilor. Regulile de conduită a comunitatii În timp ce noi suntem încântați să auzim de la dvs., este important să rețineți că postarile pe pagina de Facebook a Samsung nu reflecta opiniile Samsung, si nici nu confirmă exactitatea lor. Ca parte a angajamentului nostru fata de dvs., noi vom face tot posibilul pentru a asigura ca postările de pe pagina noastră sa fie în conformitate cu filosofia Samsung. Samsung se așteaptă ca utilizatorii sa posteze un conținut care se încadrează în următoarele categorii și își rezervă dreptul de a elimina postarile persoanelor fizice, brandurilor, grupurilor, organizațiilor și oricaror altor pagini de Facebook, care: - Prezintă activități periculoase - au un continut abuziv, defăimător sau obscen - au un continut fraudulos, înșelător sau care induc în eroare - Încălca un drept de proprietate intelectuală a altcuiva - Încălca prevederile oricărei legi sau regulament - au un continut de spam, de autopromovare sau irelevant - Încălca Conditiile de utilizare Facebook - Sunt intr-un oarecare alt mod ofensatoare
161.9М
Количество подписчиков
44.8К
Изменение подписчиков
47
Реакций на пост
0.00%
Вовлечённость (ER)

Количество подписчиков

Посмотрите, как ежедневно изменяется количество подписчиков на странице. Этот график даёт лишь общее представление об эффективности контента.
9.9К
За последний день
16.7К
За последние 7 дней
44.8К
За последний месяц
После регистрации вы сможете увидеть гораздо больше данных по странице: лучшие посты, динамику лайков, комментариев и просмотров, а также сравнить показатели с конкурентами.

Похожие страницы

Мы подобрали несколько похожих страниц. Возможно они будут интересны для вас, рекомендуем изучить их или добавить в любой из наших сервисов для конкурентного анализа.

Изменение тегов

Поиск тегов

Запрос демо-доступа

Для запроса нам потребуются некоторые данные — ваши контакты и небольшое описание задач, которые планируется решать с помощью Аналитики.
Имя
Телефон
Почта
Компания
Нажимая на кнопку, вы соглашаетесь с нашей политикой обработки персональных данных.